نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دیکد کردن فایل php

  1. #1

    دیکد کردن فایل php

    با سلام خدمت تمامی کاربران

    یک فایل php هست که اینکد شده تو یکی از سایت های زدم دیکد شد ولی داخلش از متغییر های عجیب غریب هم اضافه کرد که کلا فایل php رو ریخت به هم.

    ممنون میشم یکی از اساتید این رو دیکد کنند.

    فایل پیوست شد.

    سپاس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    62

    نقل قول: دیکد کردن فایل php


    نقل قول انجمن
    نوشته شما بیش از مقدار مجاز است (42474 کاراکتر). آن را تا مقدار مجاز 30000 کاراکتر کاهش دهید.
    کد در 2 قسمت ارسال می شود.
    قسمت اول
    <?php
    /*
    *
    * ajaxfs Plugin
    * Copyright 2011 mostafa shirali
    * http://www.kingofpersia.ir
    * No one is authorized to redistribute or remove copyright without my expressed permission.
    *
    */

    if(!defined("IN_MYBB"))
    {
    die("Direct initialization of this file is not allowed.<br /><br />Please make sure IN_MYBB is defined.");
    }
    $plugins->add_hook('index_start', 'ajaxfs');
    // The information that shows up on the plugin manager
    function ajaxfs_info()
    {
    return array(
    "name" => "ajaxfs",
    "description" => "This plugin displays statistics for all the users and forums",
    "website" => "http://www.kingofpersia.ir",
    "author" => "Mostafa shirali",
    "authorsite" => "http://www.kingofpersia.ir",
    "version" => "4.0",
    "guid"=> "",
    );
    }




    // This function runs when the plugin is activated.
    function ajaxfs_activate()
    {
    global $mybb, $db, $templates,$cache,$lang;
    require_once MYBB_ROOT.'inc/adminfunctions_templates.php';
    find_replace_templatesets("headerinclude",'#'.preg _quote('<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/prototype.js?ver=1603"></script>').'#', '<link rel="stylesheet" href="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/jquery-ui.css" type="text/css" media="screen" /><link rel="stylesheet" href="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/ajaxfs.css" type="text/css" media="screen" /><script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/jquery.js"></script><script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/jquery-ui.js"></script><script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/ajaxfs.js"></script><script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/prototype.js?ver=1603"></script>');
    find_replace_templatesets("index", '#{\$forums}#', '{\$ajaxfs_top_panel}{\$forums}{\$ajaxfs_down_pane l}',0);
    $lang->load("ajaxfs");
    $settings_group = array(
    "gid" => "",
    "name" => "ajaxfs",
    "title" => $lang->ajaxfs_settinggroup,
    "description" => $lang->ajaxfs_settinggroup_dec,
    "disporder" => "88",
    "isdefault" => "0",
    );
    $db->insert_query("settinggroups", $settings_group);
    $gid = $db->insert_id();
    $positions = "select\ntop={$lang->ajaxfs_top}\ndown={$lang->ajaxfs_down}";
    $setting[] = array("sid" => "","name" => "ajaxfs_enable","title" => $lang->ajaxfs_active,"description" => $lang->ajaxfs_active_dec,"optionscode" => "yesno","value" => "0","disporder" => 1,"gid" => intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_lastpost','title'=> $lang->ajaxfs_last_post,'description' => $lang->ajaxfs_last_post_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 2,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_mostview','title'=> $lang->ajaxfs_view_post,'description' => $lang->ajaxfs_view_post_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 3,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_hottopics','title'=> $lang->ajaxfs_most_reply,'description' => $lang->ajaxfs_most_reply_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 4,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_lastuser','title'=> $lang->ajaxfs_last_user,'description' => $lang->ajaxfs_last_user_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 5,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_mostposter','title'=> $lang->ajaxfs_most_sender,'description' => $lang->ajaxfs_most_sender_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 6,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_mostpoint','title'=> $lang->ajaxfs_top_point,'description' => $lang->ajaxfs_top_point_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 7,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_mostthanked','title'=> $lang->ajaxfs_top_thanks,'description' => $lang->ajaxfs_top_thanks_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 8,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_mostthanker','title'=> $lang->ajaxfs_top_thankers,'description' => $lang->ajaxfs_top_thankers_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 9,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_popularfile','title'=> $lang->ajaxfs_most_download,'description' => $lang->ajaxfs_most_download_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 10,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_Topreferrers','title'=> $lang->ajaxfs_most_reffer,'description' => $lang->ajaxfs_most_reffer_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 11,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_hitstat','title'=> $lang->ajaxfs_hitstat,'description' => $lang->ajaxfs_hitstat_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '1','disporder'=> 12,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_customforum','title'=> $lang->ajaxfs_customforum,'description' => $lang->ajaxfs_customforum_dec,'optionscode'=> 'yesno','value'=> '0','disporder'=> 13,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_customforum_in','title'=> $lang->ajaxfs_customforum_in,'description' => $lang->ajaxfs_customforum_in_dec,'optionscode'=> 'textarea','value'=> $lang->ajaxfs_customforum_in_value,'disporder'=> 14,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_number_post','title'=> $lang->ajaxfs_number_post,'description' => $lang->ajaxfs_number_post_dec,'optionscode'=> 'text','value'=> 15,'disporder'=> 15,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_number_tops','title'=> $lang->ajaxfs_number_tops,'description' => $lang->ajaxfs_number_tops_dec,'optionscode'=> 'text','value'=> 15,'disporder'=> 16,'gid'=> intval($gid),);
    $setting[] = array( 'sid'=> "",'name'=> 'ajaxfs_position','title'=> $lang->ajaxfs_position,'description' => $lang->ajaxfs_position_dec,'optionscode'=> $positions,'value'=> 'down','disporder'=> 17,'gid'=> intval($gid),);
    foreach ($setting as $i)
    {
    $db->insert_query("settings", $i);
    }
    rebuild_settings();

    }






    function ajaxfs()
    {
    require_once MYBB_ROOT.'inc/adminfunctions_templates.php';
    global $mybb,$lang,$db,$ajaxfs_top_panel,$ajaxfs_down_pan el,$theme,$parser,$templates;
    if (!is_object($parser))
    {
    require_once MYBB_ROOT.'inc/class_parser.php';
    $parser = new postParser;
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_enable'] ==1)
    {
    $lang->load("ajaxfs");
    if($mybb->settings['ajaxfs_lastpost'] ==1)
    {
    $post_info_option .='<li><a href="#lastpost">'.$lang->ajaxfs_last_post.'</a></li>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_mostview'] ==1)
    {
    $post_info_option .='<li><a href="#mosthit">'.$lang->ajaxfs_view_post.'</a></li>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_hottopics'] ==1)
    {
    $post_info_option .='<li><a href="#hotpost">'.$lang->ajaxfs_most_reply.'</a></li>';
    }

    /*********************************************** LAST POST *************************************************/
    $userid=$mybb->user['uid'];
    $query_group=$db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$userid'");
    if($db->num_rows($query_group)==0)
    {
    $gid=1;
    }
    else
    {
    $fetch_group=$db->fetch_array($query_group);
    $gid=$fetch_group['usergroup'];
    }

    $query = $db->query ("SELECT t1.*
    FROM ".TABLE_PREFIX."posts t1
    JOIN (
    SELECT pid
    FROM ".TABLE_PREFIX."posts
    WHERE visible='1' ORDER BY pid DESC
    )t2 ON t1.pid = t2.pid GROUP BY tid ORDER BY pid DESC");
    $lastpost="<table cellspacing='0' id='Ajxfstable'><tr><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_title}</th><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_writer}</th></tr>";
    if($db->num_rows($query)==0)
    {
    $post_number=0;
    }
    else
    {
    if($db->num_rows($query)<=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'])
    {
    $post_number=$db->num_rows($query);
    }
    else
    {
    $post_number=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'];
    }

    }
    $post_counter=0;
    while($post_counter<$post_number)
    {
    $fetch=$db->fetch_array($query);
    $fid=$fetch['fid'];
    $query_forum_permissins=$db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."forumpermissions WHERE fid='$fid' AND gid='$gid'");
    $canread=1;
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)!=0)
    {
    $fetch_forum_permissins=$db->fetch_array($query_forum_permissins);
    if($fetch_forum_permissins['canviewthreads']==1)
    {
    $canread=1;
    }
    else
    {
    $canread=0;
    }
    }
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)==0 AND $canread==1)
    {
    $profilelink=$mybb->settings['bburl'].'/member.php?action=profile&uid='.$fetch['uid'];
    $lastposter=$fetch['username'];
    $lastposteruid=$fetch['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$lastposteruid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $lastposter=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $profilelink_lastposter=$mybb->settings['bburl'].'/member.php?action=profile&uid='.$lastposteruid;
    $tid=$fetch['tid'];
    $uid=$mybb->user['uid'];
    $query_view = $db->query("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threadsread WHERE tid='$tid' AND uid='$uid'");
    $threadlink = get_post_link($fetch['pid'])."#pid".$fetch['pid'];
    $post_pid=$fetch['pid'];
    if($db->num_rows($query_view)==0)
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_unread.gif">';
    }
    else
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_read.gif">';
    }
    $thread_id=$fetch['tid'];
    $query_thread_sub = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threads WHERE tid='$thread_id'");
    $fetch_thread_sub=$db->fetch_array($query_thread_sub);
    $thread_sub=htmlspecialchars_uni(substr($fetch_thr ead_sub['subject'],0,90));
    $linenumber=$post_counter+1;
    $lastpost .='<tr><td><span id="pagenumber">'.$linenumber.'</span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;'.$read_image.'&nbsp;&nbsp; &nbsp;<a href="'.$threadlink.'" target="_blank" id="'.$post_pid.'" onmouseover="javascript:tooltip(event);" onmousemove="javascript:tooltipmove(event);" onmouseout="javascript:tooltipout();"> '.$thread_sub.'</a></td><td><a href="'.$profilelink_lastposter.'" target="_blank" id="'.$lastposteruid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$lastp oster.'</a></td></tr>';
    $post_counter++;
    }
    }
    $lastpost .='</table>';
    /*********************************************** LAST POST *************************************************/
    /************************************************** * Most Viewed ***************************************/

    $most_hit="<table cellspacing='0' id='Ajxfstable'><tr><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_title}</th><th>{$lang->ajaxfs_view}</th></tr>";
    $lang->load("ajaxfs");
    $query = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threads WHERE visible='1' ORDER BY views DESC LIMIT 0,15");

    if($db->num_rows($query)==0)
    {
    $post_number=0;
    }
    else
    {
    if($db->num_rows($query)<=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'])
    {
    $post_number=$db->num_rows($query);
    }
    else
    {
    $post_number=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'];
    }

    }
    $post_counter=0;
    while($post_counter<$post_number)
    {
    $fetch =$db->fetch_array($query);
    $fid=$fetch['fid'];
    $query_forum_permissins=$db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."forumpermissions WHERE fid='$fid' AND gid='$gid'");
    $canread=1;
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)!=0)
    {
    $fetch_forum_permissins=$db->fetch_array($query_forum_permissins);
    if($fetch_forum_permissins['canviewthreads']==1)
    {
    $canread=1;
    }
    else
    {
    $canread=0;
    }
    }
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)==0 AND $canread==1)
    {
    $threadlink = get_thread_link($fetch['tid']);
    $tid=$fetch['tid'];
    $uid=$mybb->user['uid'];
    $query_view = $db->query("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threadsread WHERE tid='$tid' AND uid='$uid'");
    if($db->num_rows($query_view)==0)
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_unread.gif">';
    }
    else
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_read.gif">';
    }
    $thread_sub=htmlspecialchars_uni(substr($fetch['subject'],0,90));
    $linenumber=$post_counter+1;
    $most_hit .='<tr '.$even.'><td><span id="pagenumber">'.$linenumber.'</span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;'.$read_image.'&nbsp;&nbsp; &nbsp;<a href="'.$threadlink.'" target="_blank">'.$thread_sub.'</a></td><td>'.$fetch['views'].'</td></tr>';
    $post_counter++;
    }
    }
    $most_hit .='</table>';
    /************************************************ HOT POSTS **********************************************/
    $hotpost="<table cellspacing='0' id='Ajxfstable'><tr><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_title}</th><th>{$lang->ajaxfs_rep}</th></tr>";
    $lang->load("ajaxfs");
    $query = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threads WHERE visible='1' ORDER BY replies DESC LIMIT 0,15");
    if($db->num_rows($query)==0)
    {
    $post_number=0;
    }
    else
    {
    if($db->num_rows($query)<=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'])
    {
    $post_number=$db->num_rows($query);
    }
    else
    {
    $post_number=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'];
    }

    }
    $post_counter=0;
    while($post_counter<$post_number)
    {
    $fetch =$db->fetch_array($query);
    $fid=$fetch['fid'];
    $query_forum_permissins=$db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."forumpermissions WHERE fid='$fid' AND gid='$gid'");
    $canread=1;
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)!=0)
    {
    $fetch_forum_permissins=$db->fetch_array($query_forum_permissins);
    if($fetch_forum_permissins['canviewthreads']==1)
    {
    $canread=1;
    }
    else
    {
    $canread=0;
    }
    }
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)==0 AND $canread==1)
    {
    $threadlink = get_thread_link($fetch['tid']);
    $tid=$fetch['tid'];
    $uid=$mybb->user['uid'];
    $query_view = $db->query("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threadsread WHERE tid='$tid' AND uid='$uid'");
    if($db->num_rows($query_view)==0)
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_unread.gif">';
    }
    else
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_read.gif">';
    }
    $thread_sub=(substr($fetch['subject'],0,90));
    $hotpost .='<tr '.$even.'><td><span id="pagenumber">'.$linenumber.'</span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;'.$read_image.'&nbsp;&nbsp; &nbsp;<a href="'.$threadlink.'" target="_blank">'.$thread_sub.'</a></td><td>'.$fetch['replies'].'</td></tr>';

    $post_counter++;
    }
    }
    $hotpost.='</table>';
    /************************************************ HOT POSTS **********************************************/
    /************************************************ OTHER POSTS **********************************************/
    if($mybb->settings['ajaxfs_customforum'] ==1)
    {
    $other_cat=$mybb->settings['ajaxfs_customforum_in'];
    $category_number=explode('>>',$other_cat);
    if($category_number==1)
    {
    $category_name_part=explode('|',$other_cat);
    $category_name=$category_name_part[0];
    $forum_ids=$category_name_part[1];
    $post_info_option .='<li><a href="#other_cat">'.$category_name.'</a></li>';
    $query = $db->query ("SELECT t1.*
    FROM ".TABLE_PREFIX."posts t1
    JOIN (
    SELECT pid
    FROM ".TABLE_PREFIX."posts
    WHERE fid
    IN (".$forum_ids.")
    AND visible='1' ORDER BY pid DESC
    )t2 ON t1.pid = t2.pid GROUP BY tid ORDER BY pid DESC");
    $otherposts="<table cellspacing='0' id='Ajxfstable'><tr><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_title}</th><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_writer}</th></tr>";
    if($db->num_rows($query)==0)
    {
    $post_number=0;
    }
    else
    {
    if($db->num_rows($query)<=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'])
    {
    $post_number=$db->num_rows($query);
    }
    else
    {
    $post_number=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'];
    }

    }
    $post_counter=0;
    while($post_counter<$post_number)
    {
    $fetch=$db->fetch_array($query);
    $fid=$fetch['fid'];
    $query_forum_permissins=$db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."forumpermissions WHERE fid='$fid' AND gid='$gid'");
    $canread=1;
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)!=0)
    {
    $fetch_forum_permissins=$db->fetch_array($query_forum_permissins);
    if($fetch_forum_permissins['canviewthreads']==1)
    {
    $canread=1;
    }
    else
    {
    $canread=0;
    }
    }
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)==0 AND $canread==1)
    {
    $profilelink=$mybb->settings['bburl'].'/member.php?action=profile&uid='.$fetch['uid'];
    $lastposter=$fetch['username'];
    $lastposteruid=$fetch['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$lastposteruid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $lastposter=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $profilelink_lastposter=$mybb->settings['bburl'].'/member.php?action=profile&uid='.$lastposteruid;
    $tid=$fetch['tid'];
    $uid=$mybb->user['uid'];
    $query_view = $db->query("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threadsread WHERE tid='$tid' AND uid='$uid'");
    $threadlink = get_post_link($fetch['pid'])."#pid".$fetch['pid'];
    $post_pid=$fetch['pid'];
    if($db->num_rows($query_view)==0)
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_unread.gif">';
    }
    else
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_read.gif">';
    }
    $thread_id=$fetch['tid'];
    $query_thread_sub = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threads WHERE tid='$thread_id'");
    $fetch_thread_sub=$db->fetch_array($query_thread_sub);
    $thread_sub=htmlspecialchars_uni(substr($fetch_thr ead_sub['subject'],0,90));
    $linenumber=$post_counter+1;
    $otherposts .='<tr><td><span id="pagenumber">'.$linenumber.'</span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;'.$read_image.'&nbsp;&nbsp; &nbsp;<a href="'.$threadlink.'" target="_blank" id="'.$post_pid.'" onmouseover="javascript:tooltip(event);" onmousemove="javascript:tooltipmove(event);" onmouseout="javascript:tooltipout();"> '.$thread_sub.'</a></td><td><a href="'.$profilelink_lastposter.'" target="_blank" id="'.$lastposteruid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$lastp oster.'</a></td></tr>';
    $post_counter++;
    }
    }
    $otherposts .='</table>';
    $other_cat_info .='<div id="other_cat">'.$otherposts.'</div>';
    }
    else //If Other Table More One
    {
    for($i=0;$i<count($category_number);$i++)
    {
    $category_name_part=explode('|',$category_number[$i]);
    $category_name=$category_name_part[0];
    $forum_ids=$category_name_part[1];
    $post_info_option .='<li><a href="#other_cat_'.$i.'">'.$category_name.'</a></li>';
    $query = $db->query ("SELECT t1.*
    FROM ".TABLE_PREFIX."posts t1
    JOIN (
    SELECT pid
    FROM ".TABLE_PREFIX."posts
    WHERE fid
    IN (".$forum_ids.")
    AND visible='1' ORDER BY pid DESC
    )t2 ON t1.pid = t2.pid GROUP BY tid ORDER BY pid DESC");
    $otherposts="<table cellspacing='0' id='Ajxfstable'><tr><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_title}</th><th>{$lang->ajaxfs_lastpost_writer}</th></tr>";
    if($db->num_rows($query)==0)
    {
    $post_number=0;
    }
    else
    {
    if($db->num_rows($query)<=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'])
    {
    $post_number=$db->num_rows($query);
    }
    else
    {
    $post_number=$mybb->settings['ajaxfs_number_post'];
    }

    }
    $post_counter=0;
    while($post_counter<$post_number)
    {
    $fetch=$db->fetch_array($query);
    $fid=$fetch['fid'];
    $query_forum_permissins=$db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."forumpermissions WHERE fid='$fid' AND gid='$gid'");
    $canread=1;
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)!=0)
    {
    $fetch_forum_permissins=$db->fetch_array($query_forum_permissins);
    if($fetch_forum_permissins['canviewthreads']==1)
    {
    $canread=1;
    }
    else
    {
    $canread=0;
    }
    }
    if($db->num_rows($query_forum_permissins)==0 AND $canread==1)
    {
    $profilelink=$mybb->settings['bburl'].'/member.php?action=profile&uid='.$fetch['uid'];
    $lastposter=$fetch['username'];
    $lastposteruid=$fetch['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$lastposteruid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $lastposter=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $profilelink_lastposter=$mybb->settings['bburl'].'/member.php?action=profile&uid='.$lastposteruid;
    $tid=$fetch['tid'];
    $uid=$mybb->user['uid'];
    $query_view = $db->query("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threadsread WHERE tid='$tid' AND uid='$uid'");
    $threadlink = get_post_link($fetch['pid'])."#pid".$fetch['pid'];
    $post_pid=$fetch['pid'];
    if($db->num_rows($query_view)==0)
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_unread.gif">';
    }
    else
    {
    $read_image='<img src="'.$mybb->settings['bburl'].'/images/fs_read.gif">';
    }
    $thread_id=$fetch['tid'];
    $query_thread_sub = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."threads WHERE tid='$thread_id'");
    $fetch_thread_sub=$db->fetch_array($query_thread_sub);
    $thread_sub=htmlspecialchars_uni(substr($fetch_thr ead_sub['subject'],0,90));
    $linenumber=$post_counter+1;
    $otherposts .='<tr><td><span id="pagenumber">'.$linenumber.'</span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;'.$read_image.'&nbsp;&nbsp; &nbsp;<a href="'.$threadlink.'" target="_blank" id="'.$post_pid.'" onmouseover="javascript:tooltip(event);" onmousemove="javascript:tooltipmove(event);" onmouseout="javascript:tooltipout();"> '.$thread_sub.'</a></td><td><a href="'.$profilelink_lastposter.'" target="_blank" id="'.$lastposteruid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$lastp oster.'</a></td></tr>';
    $post_counter++;
    }
    }
    $otherposts .='</table>';
    $other_cat_info .='<div id="other_cat_'.$i.'">'.$otherposts.'</div>';
    }

    }


    }
    /************************************************ OTHER POSTS **********************************************/
    /************************************************ Last user **********************************************/

    $query_user = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users ORDER BY uid DESC LIMIT 0,{$mybb->settings['ajaxfs_number_tops']}");

    for($i=0;$i<$db->num_rows($query_user);$i++)
    {
    $fetch_user =$db->fetch_array($query_user);
    $profile_user_link=$mybb->settings['bburl'].'/member.php?action=profile&uid='.$fetch_user['uid'];
    $uid=$fetch_user['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$uid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $username=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);

    $lastuser .='<font style="hieght:18.75px;align:right;text-align:center;float:right;vertical-align:top;"><a href="'.$profile_user_link.'" target="_blank" id="'.$uid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$usern ame.'</a></font><br/>';

    }
    /************************************************ Last user **********************************************/

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    62

    نقل قول: دیکد کردن فایل php

    قسمت دوم
    /************************************************ Top poster **********************************************/
    $query_top_poster = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users ORDER BY postnum DESC LIMIT 0,{$mybb->settings['ajaxfs_number_tops']}");

    for($i=0;$i<$db->num_rows($query_top_poster);$i++)
    {
    $fetch_top_poster =$db->fetch_array($query_top_poster);
    $profile_top_poster_link=get_profile_link($fetch_t op_poster['uid']);
    $top_poster_post_link=$mybb->settings['bburl'].'/search.php?action=finduser&uid='.$fetch_top_poster['uid'];
    $uid=$fetch_top_poster['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$uid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $username=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $top_poster .='<font style="hieght:18.75px;align:right;text-align:right;float:right;vertical-align:top;"><a href="'.$profile_top_poster_link.'" target="_blank" id="'.$uid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$usern ame.'</a></font><span style="hieght:20px;align:left;text-align:left;float:left;"><a href="'.$top_poster_post_link.'" target="_blank">'.$fetch_top_poster['postnum'].'</a></span><br>';
    }
    /************************************************ Top poster **********************************************/
    /************************************************ Top ponit **********************************************/
    $query_top_reputation = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users ORDER BY reputation DESC LIMIT 0,{$mybb->settings['ajaxfs_number_tops']}");

    for($i=0;$i<$db->num_rows($query_top_reputation);$i++)
    {
    $fetch_top_reputation =$db->fetch_array($query_top_reputation);
    $profile_top_reputation_link=get_profile_link($fet ch_top_reputation['uid']);
    $top_reputation_reputation_link=$mybb->settings['bburl'].'/reputation.php?uid='.$fetch_top_reputation['uid'];
    $uid=$fetch_top_reputation['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$uid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $username=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $top_ponit .='<font style="hieght:18.75px;align:right;text-align:right;float:right;vertical-align:top;"><a href="'.$profile_top_reputation_link.'" target="_blank" id="'.$uid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$usern ame.'</a></font><span style="hieght:20px;align:left;text-align:left;float:left;"><a href="'.$top_reputation_reputation_link.'" target="_blank">'.$fetch_top_reputation['reputation'].'</a></span><br>';
    }
    /************************************************ Top ponit **********************************************/
    /************************************************ Top thanks **********************************************/
    if($mybb->settings['ajaxfs_mostthanked'] ==1)
    {
    $query_top_thank = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users ORDER BY thxcount DESC LIMIT 0,{$mybb->settings['ajaxfs_number_tops']}");

    for($i=0;$i<$db->num_rows($query_top_thank);$i++)
    {
    $fetch_top_thank =$db->fetch_array($query_top_thank);
    $profile_top_thank_link=get_profile_link($fetch_to p_thank['uid']);
    $uid=$fetch_top_thank['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$uid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $username=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $top_thanks .='<font style="hieght:18.75px;align:right;text-align:right;float:right;vertical-align:top;color: black;"><a href="'.$profile_top_thank_link.'" target="_blank" id="'.$uid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$usern ame.'</a></font><span style="hieght:20px;align:left;text-align:left;float:left;">'.$fetch_top_thank['thxcount'].'</span><br>';

    }
    }
    /************************************************ Top Do Thamk **********************************************/

    if($mybb->settings['ajaxfs_mostthanker'] ==1)
    {
    $query_top_thank = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users ORDER BY thx DESC LIMIT 0,{$mybb->settings['ajaxfs_number_tops']}");

    for($i=0;$i<$db->num_rows($query_top_thank);$i++)
    {
    $fetch_top_thank =$db->fetch_array($query_top_thank);
    $profile_top_thank_link=get_profile_link($fetch_to p_thank['uid']);
    $uid=$fetch_top_thank['uid'];
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$uid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $username=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $top_thank_do .='<font style="hieght:18.75px;align:right;text-align:right;float:right;vertical-align:top;color: black;"><a href="'.$profile_top_thank_link.'" target="_blank" id="'.$uid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$usern ame.'</a></font><span style="hieght:20px;align:left;text-align:left;float:left;">'.$fetch_top_thank['thx'].'</span><br>';

    }
    }
    /************************************************ Top Do Thamk **********************************************/
    /************************************************ Top File **********************************************/
    function SubjectLength($subject, $length="", $half=false)
    {
    global $mybb;
    $length = $length ? intval($length) : intval('25');
    $half ? $length = ceil($length/2) : NULL;
    if ($length != 0)
    {
    if (my_strlen($subject) > $length)
    {
    $subject = my_substr($subject,0,$length) . '...';
    }
    }
    return $subject;
    }


    $query_top_file = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."attachments ORDER BY downloads DESC LIMIT 0,{$mybb->settings['ajaxfs_number_tops']}");

    for($i=0;$i<$db->num_rows($query_top_file);$i++)
    {
    $fetch_top_file =$db->fetch_array($query_top_file);
    $pid=$fetch_top_file['pid'];
    $query_post = $db->query("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."posts WHERE pid='$pid'");
    $query_post_fetch=$db->fetch_array($query_post);

    $subject = htmlspecialchars_uni(SubjectLength($parser->parse_badwords($query_post_fetch['subject']), NULL, true));
    $postlink = get_post_link($pid)."#pid".$pid;
    $top_file .='<font style="hieght:18.75px;align:right;text-align:right;float:right;vertical-align:top;color: black;"><a href="'.$postlink.'" target="_blank">'.$subject.'</a></font><span style="hieght:20px;align:left;text-align:left;float:left;">'.$fetch_top_file['downloads'].'</span><br>';

    }
    /************************************************ Top File **********************************************/
    /************************************************ Top Reffer **********************************************/
    $query = $db->query("
    SELECT u.uid,u.username,u.usergroup,u.displaygroup,count( *) as refcount
    FROM ".TABLE_PREFIX."users u
    LEFT JOIN ".TABLE_PREFIX."users r ON (r.referrer = u.uid)
    WHERE r.referrer = u.uid
    GROUP BY r.referrer DESC
    ORDER BY refcount DESC
    LIMIT 0 ,15");
    for($i=0;$i<$db->num_rows($query );$i++)
    {
    $topreferrer=$db->fetch_array($query );
    $uid = $topreferrer['uid'];
    $refnum = $topreferrer['refcount'];
    $profilelink = get_profile_link($uid);
    $query_users = $db->query ("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."users WHERE uid='$uid'");
    $fetch_users =$db->fetch_array($query_users);
    $username=format_name($fetch_users['username'],$fetch_users['usergroup'],$fetch_users['displaygroup']);
    $top_reffer .='<font style="hieght:18.75px;align:right;text-align:right;float:right;vertical-align:top;color: black;"><a href="'.$profilelink.'" target="_blank" id="'.$uid.'" onmouseover="javascript:usertooltip(event);" onmousemove="javascript:usertooltipmove(event);" onmouseout="javascript:usertooltipout();">'.$usern ame.'</a></font><span style="hieght:20px;align:left;text-align:left;float:left;">'.$refnum.'</span><br>';

    }
    /************************************************ Top Reffer **********************************************/
    /************************************************** * HIT STAT *********************************************/
    $expire = 600;
    $filename = "counter.txt";

    if (file_exists($filename))
    {
    $ignore = false;
    $current_agent = (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) ? addslashes(trim($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) : "no agent";
    $current_time = time();
    $current_ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    // daten einlesen
    $c_file = array();
    $handle = fopen($filename, "r");

    if ($handle)
    {
    while (!feof($handle))
    {
    $line = trim(fgets($handle, 4096));
    if ($line != "")
    $c_file[] = $line;
    }
    fclose ($handle);
    }
    else
    $ignore = true;

    // bots ignorieren
    if (substr_count($current_agent, "bot") > 0)
    $ignore = true;


    // hat diese ip einen eintrag in den letzten expire sec gehabt, dann igornieren?
    for ($i = 1; $i < sizeof($c_file); $i++)
    {
    list($counter_ip, $counter_time) = explode("||", $c_file[$i]);
    $counter_time = trim($counter_time);

    if ($counter_ip == $current_ip && $current_time-$expire < $counter_time)
    {
    // besucher wurde bereits gezنhlt, daher hier abbruch
    $ignore = true;
    break;
    }
    }

    // counter hochzنhlen
    if ($ignore == false)
    {
    if (sizeof($c_file) == 0)
    {
    // wenn counter leer, dann f&#252;llen
    $add_line1 = date("z") . ":1||" . date("W") . ":1||" . date("n") . ":1||" . date("Y") . ":1||1||1||" . $current_time . "\n";
    $add_line2 = $current_ip . "||" . $current_time . "\n";

    // daten schreiben
    $fp = fopen($filename,"w+");
    if ($fp)
    {
    flock($fp, LOCK_EX);
    fwrite($fp, $add_line1);
    fwrite($fp, $add_line2);
    flock($fp, LOCK_UN);
    fclose($fp);
    }

    // werte zur verf&#252;gung stellen
    $day = $week = $month = $year = $all = $record = 1;
    $record_time = $current_time;
    $online = 1;
    }
    else
    {
    // counter hochzنhlen
    list($day_arr, $week_arr, $month_arr, $year_arr, $all, $record, $record_time) = explode("||", $c_file[0]);

    // day
    $day_data = explode(":", $day_arr);
    $day = $day_data[1];
    if ($day_data[0] == date("z")) $day++; else $day = 1;

    // week
    $week_data = explode(":", $week_arr);
    $week = $week_data[1];
    if ($week_data[0] == date("W")) $week++; else $week = 1;

    // month
    $month_data = explode(":", $month_arr);
    $month = $month_data[1];
    if ($month_data[0] == date("n")) $month++; else $month = 1;

    // year
    $year_data = explode(":", $year_arr);
    $year = $year_data[1];
    if ($year_data[0] == date("Y")) $year++; else $year = 1;

    // all
    $all++;

    // neuer record?
    $record_time = trim($record_time);
    if ($day > $record)
    {
    $record = $day;
    $record_time = $current_time;
    }

    // speichern und aufrنumen und anzahl der online leute bestimmten

    $online = 1;

    // daten schreiben
    $fp = fopen($filename,"w+");
    if ($fp)
    {
    flock($fp, LOCK_EX);
    $add_line1 = date("z") . ":" . $day . "||" . date("W") . ":" . $week . "||" . date("n") . ":" . $month . "||" . date("Y") . ":" . $year . "||" . $all . "||" . $record . "||" . $record_time . "\n";
    fwrite($fp, $add_line1);

    for ($i = 1; $i < sizeof($c_file); $i++)
    {
    list($counter_ip, $counter_time) = explode("||", $c_file[$i]);

    // &#252;bernehmen
    if ($current_time-$expire < $counter_time)
    {
    $counter_time = trim($counter_time);
    $add_line = $counter_ip . "||" . $counter_time . "\n";
    fwrite($fp, $add_line);
    $online++;
    }
    }
    $add_line = $current_ip . "||" . $current_time . "\n";
    fwrite($fp, $add_line);
    flock($fp, LOCK_UN);
    fclose($fp);
    }
    }
    }
    else
    {
    // nur zum anzeigen lesen
    if (sizeof($c_file) > 0)
    list($day_arr, $week_arr, $month_arr, $year_arr, $all, $record, $record_time) = explode("||", $c_file[0]);
    else
    list($day_arr, $week_arr, $month_arr, $year_arr, $all, $record, $record_time) = explode("||", date("z") . ":1||" . date("W") . ":1||" . date("n") . ":1||" . date("Y") . ":1||1||1||" . $current_time);

    // day
    $day_data = explode(":", $day_arr);
    $day = $day_data[1];

    // week
    $week_data = explode(":", $week_arr);
    $week = $week_data[1];

    // month
    $month_data = explode(":", $month_arr);
    $month = $month_data[1];

    // year
    $year_data = explode(":", $year_arr);
    $year = $year_data[1];

    $record_time = trim($record_time);

    $online = sizeof($c_file) - 1;
    }

    }
    /************************************************** * HIT STAT *********************************************/
    $Hit_stat='
    <font style="align:center;text-align:center;float:right;vertical-align:top;">'.$lang->ajaxfs_user_online.$online.'</font><br/>
    <font style="align:center;text-align:center;float:right;vertical-align:top;">'.$lang->ajaxfs_user_today.$day.'</font><br/>
    <font style="align:center;text-align:center;float:right;vertical-align:top;">'.$lang->ajaxfs_user_week.$week.'</font><br/>
    <font style="align:center;text-align:center;float:right;vertical-align:top;">'.$lang->ajaxfs_user_month.$month.'</font><br/>
    <font style="align:center;text-align:center;float:right;vertical-align:top;">'.$lang->ajaxfs_user_year.$year.'</font><br/>
    <font style="align:center;text-align:center;float:right;vertical-align:top;">'.$lang->ajaxfs_user_all.$all.'</font><br/>';
    if($mybb->settings['ajaxfs_hitstat'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_hit_stat.'</h3><div id="info_stat">'.$Hit_stat.'</div>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_lastuser'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_last_user.'</h3><div id="info_lastuser">'.$lastuser.'</div>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_mostposter'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_most_sender.'</h3><div id="info_top_poster">'.$top_poster.'</div>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_mostpoint'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_top_point.'</h3><div id="info_top_ponit">'.$top_ponit.'</div>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_mostthanked'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_top_thanks.'</h3><div id="info_top_thanks">'.$top_thanks.'</div>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_mostthanker'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_top_thankers.'</h3><div id="info_top_thank_do">'.$top_thank_do.'</div>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_popularfile'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_most_download.'</h3><div id="info_top_file">'.$top_file.'</div>';
    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_Topreferrers'] ==1)
    {
    $user_info_option .='<h3>'.$lang->ajaxfs_most_reffer.'</h3><div id="info_top_reffer">'.$top_reffer.'</div>';
    }

    if($mybb->settings['ajaxfs_position'] =='top')
    {
    $ajaxfs_down_panel='';
    $ajaxfs_top_panel = '<br\><table border="0" cellspacing="{$theme[\'borderwidth\']}" cellpadding="{$theme[\'tablespace\']}" class="tborder" height="300px">
    <tr>
    <td class="thead" colspan="2" align="right"><strong>'.$lang->ajaxfs_panel.'</strong></td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="tcat" colspan="2" align="right">
    <img src="images/ajfs_ref.png" id="ajfs_ref_posts" alt="'.$lang->ajaxfs_lastpost_tltp.'" onmouseover="ajfs_ref_post_tooltip(event)" onmouseout="ajfs_ref_post_tooltip_out(event)" onmousemove="ajfs_ref_post_tooltip_move(event)" /><img src="images/ajfs_ref_top.png" id="ajfs_ref_top" alt="'.$lang->ajaxfs_top_tltp.'" onmouseover="ajfs_ref_top_tooltip(event)" onmouseout="ajfs_ref_top_tooltip_out(event)" onmousemove="ajfs_ref_top_tooltip_move(event)" />
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="25%" class="trow2" style="padding: 5px 0px 0px 5px;vertical-align:top;">
    <div id="userrules">
    '.$user_info_option.'
    </div>
    </td>
    <td width="75%" class="trow2" style="padding: 5px 5px 0px;vertical-align:top;">
    <div id="tabs" direction="rtl">
    <ul>
    '.$post_info_option.'
    </ul>
    <div id="lastpost">'.$lastpost.'</div>
    <div id="mosthit">'.$most_hit.'</div>
    <div id="hotpost">'.$hotpost.'</div>
    '.$other_cat_info.'
    </div></td>

    </tr>
    </table><div style="text-align: left; font-size: 10px;"> Ajax Forum Stat by <a href="http://www.kingofpersia.ir" target="blank">Mostafa</a></div><br><br>';

    }
    if($mybb->settings['ajaxfs_position'] =='down')
    {
    $ajaxfs_top_panel='';
    $ajaxfs_down_panel = '<br\><table border="0" cellspacing="{$theme[\'borderwidth\']}" cellpadding="{$theme[\'tablespace\']}" class="tborder" height="300px">
    <tr>
    <td class="thead" colspan="2" align="right"><strong>'.$lang->ajaxfs_panel.'</strong></td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="tcat" colspan="2" align="right">
    <img src="images/ajfs_ref.png" id="ajfs_ref_posts" alt="'.$lang->ajaxfs_lastpost_tltp.'" onmouseover="ajfs_ref_post_tooltip(event)" onmouseout="ajfs_ref_post_tooltip_out(event)" onmousemove="ajfs_ref_post_tooltip_move(event)" /><img src="images/ajfs_ref_top.png" id="ajfs_ref_top" alt="'.$lang->ajaxfs_top_tltp.'" onmouseover="ajfs_ref_top_tooltip(event)" onmouseout="ajfs_ref_top_tooltip_out(event)" onmousemove="ajfs_ref_top_tooltip_move(event)" />
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="25%" class="trow2" style="padding: 5px 0px 0px 5px;vertical-align:top;">
    <div id="userrules">
    '.$user_info_option.'
    </div>
    </td>
    <td width="75%" class="trow2" style="padding: 5px 5px 0px;vertical-align:top;">
    <div id="tabs" direction="rtl">
    <ul>
    '.$post_info_option.'
    </ul>
    <div id="lastpost">'.$lastpost.'</div>
    <div id="mosthit">'.$most_hit.'</div>
    <div id="hotpost">'.$hotpost.'</div>
    '.$other_cat_info.'
    </div></td>

    </tr>
    </table><div style="text-align: left; font-size: 10px;"> Ajax Forum Stat by <a href="http://www.kingofpersia.ir" target="blank">Mostafa</a></div><br><br>';

    }


    }
    }
    function ajaxfs_deactivate()
    {

    global $mybb, $db, $templates;
    require_once MYBB_ROOT.'inc/adminfunctions_templates.php';



    find_replace_templatesets("headerinclude", '#'.preg_quote('<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/ajaxfs.js"></script>').'#', '',0);
    find_replace_templatesets("headerinclude", '#'.preg_quote('<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/jquery.js"></script>').'#', '',0);
    find_replace_templatesets("headerinclude", '#'.preg_quote('<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/jquery-ui.js"></script>').'#', '',0);
    find_replace_templatesets("headerinclude", '#'.preg_quote('<link rel="stylesheet" href="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/jquery-ui.css" type="text/css" media="screen" />').'#', '',0);
    find_replace_templatesets("headerinclude", '#'.preg_quote('<link rel="stylesheet" href="{$mybb->settings[\'bburl\']}/jscripts/ajaxfs.css" type="text/css" media="screen" />').'#', '',0);
    find_replace_templatesets("index", '#'.preg_quote('{$ajaxfs_top_panel}').'#', '',0);
    find_replace_templatesets("index", '#'.preg_quote('{$ajaxfs_down_panel}').'#', '',0);
    $db->query("DELETE FROM ".TABLE_PREFIX."settinggroups WHERE name='ajaxfs'");
    $db->delete_query("settings","name IN ('ajaxfs_enable','ajaxfs_lastpost','ajaxfs_mostvie w','ajaxfs_hottopics','ajaxfs_lastuser','ajaxfs_mo stposter','ajaxfs_mostpoint','ajaxfs_mostthanked', 'ajaxfs_mostthanker','ajaxfs_popularfile','ajaxfs_ Topreferrers','ajaxfs_customforum','ajaxfs_customf orum_in','ajaxfs_hitstat','ajaxfs_number_post','aj axfs_number_tops','ajaxfs_position')");
    rebuild_settings();

    }


    ?>

  4. #4

    نقل قول: دیکد کردن فایل php

    دوست عزیز بسیار سپاسگزارم

  5. #5

    نقل قول: دیکد کردن فایل php

    برای خط 38 ارور داد متاسفانه
    ------------------------------------

    مشکل حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله javadonline2 : شنبه 05 مرداد 1392 در 22:06 عصر دلیل: حل شد

تاپیک های مشابه

  1. کد کردن و دیکد کردن فایل
    نوشته شده توسط mahdisegal در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1393, 00:02 صبح
  2. سوال: چگونگی کد و دیکد کردن فایل تصویری در vb.net
    نوشته شده توسط mehdijalali در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 21:59 عصر
  3. سوال: درباره دیکد کردن متن php
    نوشته شده توسط PersianViart در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 16:21 عصر
  4. سوال: include کردن فایل php در smarty
    نوشته شده توسط zagrosweb در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1387, 17:39 عصر
  5. باز کردن و دیکد کردن فایل HEX
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1382, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •