نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای splash و login قبل از فرم اصلی

  1. #1

    Post کمک لطفا: اجرای splash و login قبل از فرم اصلی

    سلام.
    من یه برنامه نوشتم که قبل از اجرا و نمایشی فرم اصلی، کاربر باید Login کنه. و میخوام یه صفحه Loading یا همون splash هم داشته باشم. اما هر کاری که می کنم، بعد از لودینگ(که با ترد نوشتم) فرم اصلی و login هر دو نشون داده میشه. چیکار کنم که قبل از login فرم اصلی نشون داده نشه؟

    public frmMain()
    {
    Thread t = new Thread(new ThreadStart(SplashScreen));
    t.Start();
    Thread.Sleep(3000);
    this.Hide();
    InitializeComponent();
    t.Abort();
    }
    public void SplashScreen()
    {
    Application.Run(new Splash());
    }

    private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (new frmLogin().ShowDialog() != DialogResult.OK)
    {
    Application.Exit();
    }
    else
    this.Show();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Amin69 : شنبه 05 مرداد 1392 در 22:31 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک لطفا: اجرای splash و login قبل از فرم اصلی

    کسی نیست جواب ما رو بده...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: اجرای splash و login قبل از فرم اصلی

    دوست عزیز نباید تو فرم لود فرم لاگین رو فراخونی میکردی
    حالا که این کار رو کردی اون کدای ترد رو هم بیار فرم لود و قبل از اون if قرار بده
    ببین درست میشه ؟

  4. #4

    نقل قول: اجرای splash و login قبل از فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    دوست عزیز نباید تو فرم لود فرم لاگین رو فراخونی میکردی
    حالا که این کار رو کردی اون کدای ترد رو هم بیار فرم لود و قبل از اون if قرار بده
    ببین درست میشه ؟
    راه استاندارد برای این کار چیه؟ اینکه من توی program.cs فرم اصلی رو فراخوانی کردم درسته یا باید login رو بخونم؟
    splash رو چی؟

  5. #5

    نقل قول: اجرای splash و login قبل از فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط Amin69 مشاهده تاپیک
    راه استاندارد برای این کار چیه؟ اینکه من توی program.cs فرم اصلی رو فراخوانی کردم درسته یا باید login رو بخونم؟
    splash رو چی؟
    فرم splash را در program.cs فراخوانی کنید، سپس فرم لاگین را از فرم splash فراخوانی کنید

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد Splash screen بین فرم Login و فرم اصلی
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1392, 23:28 عصر
  2. سوال: صدا زدن یک کلاس قبل از اجرای فرم اصلی
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 23:13 عصر
  3. سوال: مشکل در نمایش فرم Login قبل از فرم اصلی برنامه
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 15:52 عصر
  4. سوال: نمایش یک فرم قبل از فرم اصلی
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 05:45 صبح
  5. نمایش فرم login به صورتی که فرم اصلی غیر فعال باشد
    نوشته شده توسط azizi-ra در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1385, 08:26 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •