نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ارسال ایمیل در سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    مشکل در ارسال ایمیل در سایت

    باسلام
    من کد ارسال ایمیل رو تو سایتم گذاشتم و این کد تو لوکال درست کار میکن ولی وقتی میره رو هاست errorزیرو میده
    System.Security.SecurityException: Request for the permission of type 'System.Net.Mail.SmtpPermission, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed.
    ومن جستجو کردم متوجه شدم ک باید هاست
    دسترسی Full Trust فعال کن ولی هاست پاسخ زیر رو بهم داد :
    (سایت شما جهت اجرا نیاز به دسترسی Full Trust دارد. دسترسی Full Trust به دلایل امنیتی بر روی هاست های اصلی غیرفعال شده است و به هیچ عنوان امکان فعالسازی آن وجود ندارد.)
    بنظر شما راه حل دیگه ای وجود دارد؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط forestasphalt مشاهده تاپیک
    باسلام
    من کد ارسال ایمیل رو تو سایتم گذاشتم و این کد تو لوکال درست کار میکن ولی وقتی میره رو هاست errorزیرو میده
    System.Security.SecurityException: Request for the permission of type 'System.Net.Mail.SmtpPermission, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed.
    ومن جستجو کردم متوجه شدم ک باید هاست
    دسترسی Full Trust فعال کن ولی هاست پاسخ زیر رو بهم داد :
    (سایت شما جهت اجرا نیاز به دسترسی Full Trust دارد. دسترسی Full Trust به دلایل امنیتی بر روی هاست های اصلی غیرفعال شده است و به هیچ عنوان امکان فعالسازی آن وجود ندارد.)
    بنظر شما راه حل دیگه ای وجود دارد؟
    سلام. خیلی جالبه . هر شرکتی که هاست می فروشن ، یاد گرفتن دیگه ... دلایل امنیتی ...

    نمیتونن تنظیم کنن... الکی میگن دلایل امنیتی .. . راه دیگه ای نیست

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال ایمیل از سایت
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 14:50 عصر
  2. مشکل با ارسال ایمیل و تمام شدن حجم سایت
    نوشته شده توسط rezaomigo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 18:21 عصر
  3. مشکل ارسال ایمیل در سایت emailha
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 05:44 صبح
  4. یک مشکل هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 12:24 عصر
  5. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •