نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اجرای کد زود میره

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خونه
    سن
    24
    پست
    22

    Question اجرای کد زود میره

    باسلام خدمت دوستان گلم :

    من در ویژوال استدیوم یه برنامه ی C#‎ نوشتم و f5 را میزنم که کد اجرا شود ، زود میاید و می رود .

    لطفا راهنماییم کنیم .

    مر30

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    کنوسل نویشتی ؟!
    console.read () or console.readline()  

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خونه
    سن
    24
    پست
    22

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    console.writeline نوشتم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    نقل قول نوشته شده توسط ++v.s.c مشاهده تاپیک
    console.writeline نوشتم
    اون دستوری که گفتمو اضافه کن کدتو می بینی

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خونه
    سن
    24
    پست
    22

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    به جای console.writeline اضافه کنم؟؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    هم میشه دستوری که دوستمون گفتن رو اضافه کنی
    هم میتونی به جا ctrl+f5 ، f5 رو بزنی

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خونه
    سن
    24
    پست
    22

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    آیا این کد غلط است؟؟
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace _002
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.Writeline(hello C#‎ !);
    }
    }
    }

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    2 تا اشتباه داره
    1- WriteLine درسته، نه Writeline . سی شارپ به بزرگ و کوچیک بودن حروف حساسه
    2- اگر یک رشته رو خواستی تو یک متغییر بریزی و یا چاپ کنی و... باید رشته رو تو دابل کوتیشن (" ") قرار بدی
    درستش اینه
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace _002
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("hello C#‎‎‎!");
    }
    }
    }

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خونه
    سن
    24
    پست
    22

    نقل قول: اجرای کد زود میره

    نقل قول نوشته شده توسط pooyan.a مشاهده تاپیک
    2 تا اشتباه داره
    1- WriteLine درسته، نه Writeline . سی شارپ به بزرگ و کوچیک بودن حروف حساسه
    2- اگر یک رشته رو خواستی تو یک متغییر بریزی و یا چاپ کنی و... باید رشته رو تو دابل کوتیشن (" ") قرار بدی
    درستش اینه
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace _002
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("hello C#‎‎‎!");
    }
    }
    }
    آفرین درست شد

تاپیک های مشابه

  1. اجرای یک فایل اجرایی توسط VB.NET
    نوشته شده توسط Jamshid795 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 16:30 عصر
  2. اجرای API درون .NET
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 15:27 عصر
  3. ساخت باتون در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط حسن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 01:21 صبح
  4. اجرای فایل exe از درون دلفی
    نوشته شده توسط معمورى در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 11:15 صبح
  5. اجرای متدهای تعریف شده در سرور روی کلاینت
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 01:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •