مشاهده دست آورد نظرسنجی: در یک مدل توسعه منبع باز کدام مورد مهمتر است؟

رای دهنده
46. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مستندات و مدارک برای توسعه

    36 78.26%
  • توسعه و افزودن قابلیت های جدید

    10 21.74%
صفحه 6 از 6 اولاول ... 456
نمایش نتایج 201 تا 222 از 222

نام تاپیک: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

  1. #201
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    در حال کار کردن بر روی وب سرویس های پایه برای ارتباط برقرار کردن با نرم افزار توسط برنامه های دیگه هستم .همچنین کار رو بر روی پلاگینی برای ساخت انجمن گفت و گو شروع کردم.

  2. #202
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نسخه آزمایشی از پلاگین انجمن به مخزن اضافه شد.
    تو این نسخه میشه با این پلاگین یه انجمن ساده راه اندازی کرد.
    همچنین باگ های مختلفی فیکس شدند.
    پیش نمایش در زیر قابل مشاهده هست.


  3. #203
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    انجمن سایت هم با کمک پلاگین توسعه داده شده راه اندازی شد.
    همچنین آخرین خبرها درباره نرم افزار رو میتونید از آدرس
    http://sarkesh.org
    دریافت کنید.

  4. #204
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    دو پلاگین donation و payment به صورت آزمایشی راه اندازی شدند و پرداخت کمک های مردمی سایت هم توسط همین پلاگین پیاده سازی شده است.
    همچنین کتابخانه payline راه را برای استفاده از کتابخانه های خارجی باز کرد به همین منظور پوشه libs در ریشه اصلی پروژه اضافه شد.که از این تاریخ به بعد توسعه دهندگان خواهند توانست از کلاس های نوشته شده دیگران و حتی فریمورک های دیگر استفاده کرد.
    این دو کتابخانه در روزهای آینده کاملتر خواهد شد و درگاه های پرداخت بیشتری را پشتیبانی خواهند کرد.

  5. #205
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    اولین نسخه پایدار رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید. برای مشاهده تغییرات صورت گرفته میتوانید به یاداشت های انتشار مراجعه کنید.
    https://github.com/sarkeshLtd/sarkesh/releases

    نکاتی در رابطه با روند توسعه نرم افزار در آینده:
    در این نسخه سعی بر استاندارد سازی کد ها ی قدیمی و توسعه و افزودن چند قابلیت جدید به سیستم بود که شکر خدا به یه مقداری از این اهداف رسیدم.از امروز که نسخه اولیه منتشر شده تغییرات جدید در سایت bitbucket روی پروژه قرار میگیره و به صورت عمومی نخواهد بود. تنها کامیت هایی به github منتقل میشن که در نقش bugfix باشند و قابلیت های جدید به سیستم اضافه نکنند و هر سه ماه یک بار قابلیت های جدید تحت یک نسخه جدید به مخزن پروژه در github منتقل می شوند.همچنین سوالات و مشکلات خودتون رو میتونید در این تایپینگ یا مخزن پروژه یا بخش انجمن سایت sarkesh.org ارسال کنید.

  6. #206
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    سلام
    من سیستم رو دانلود کردم چند تا پیشنهاد دارم:
    1- composer رو به پروژه اضافه کنید.
    2- autoload رو کلا حذف کنید و از autoload ، composer استفاده کنید.
    3- پروژه خیلی به نظرم به هم ریخته اومد همه ی اینارو به شکله خیلی دوستانه تر هم میشد درست کرد.
    4- کتابخونه های کلی رو مثل لاراول هرکدوم رو یه پکیج بکنید تا راحت بشه کنترلشون کرد. این لینک رو ببینید.
    یکی از دلایلی که لاراول استفاده نمیکنم به هم ریختگیشه!!! ولی CI رو با همه ی کمبودهاش قبول دارم.
    مثل لاراول هم بتونید با gulpjs و nodejs ارتباط برقرار کنید که خیلی عالی میشه.
    یه نکته هم با اینکه سایت گرافیک خاصی نداره ولی برای من با یه مکث باز میشه، انگار تو پشت صحنه خبرای بدی هست و کدهات بهینه نیست.
    ---
    ای کاش منم یه درآمدی داشتم تا میتونستیم با هم مشارکت کنیم توی توسعه ی سیستم.
    در کل موفق باشی

  7. #207
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    سلام
    من سیستم رو دانلود کردم چند تا پیشنهاد دارم:
    1- composer رو به پروژه اضافه کنید.
    2- autoload رو کلا حذف کنید و از autoload ، composer استفاده کنید.
    3- پروژه خیلی به نظرم به هم ریخته اومد همه ی اینارو به شکله خیلی دوستانه تر هم میشد درست کرد.
    4- کتابخونه های کلی رو مثل لاراول هرکدوم رو یه پکیج بکنید تا راحت بشه کنترلشون کرد. این لینک رو ببینید.
    یکی از دلایلی که لاراول استفاده نمیکنم به هم ریختگیشه!!! ولی CI رو با همه ی کمبودهاش قبول دارم.
    مثل لاراول هم بتونید با gulpjs و nodejs ارتباط برقرار کنید که خیلی عالی میشه.
    یه نکته هم با اینکه سایت گرافیک خاصی نداره ولی برای من با یه مکث باز میشه، انگار تو پشت صحنه خبرای بدی هست و کدهات بهینه نیست.
    ---
    ای کاش منم یه درآمدی داشتم تا میتونستیم با هم مشارکت کنیم توی توسعه ی سیستم.
    در کل موفق باشی
    کامپوسر اضافه شد.از این به بعد پکیج های مورد نیاز در داخل پوشه lis/vendors ذخیره میشن.
    ساختار فایل ها به نظر مرتب میاد سعی کردم تا حد امکان هر چیزی جای خودشو داشته باشه. اون مورد گیر کردن بخش content رو الان چک کردن cpu هم درگیر نیست نمیدونم دلیلش چیه باید بیشتر بررسی کنم.
    ممنونم از اینکه پروژه رو تست کردید. هر زمان که دوست داشتید میتونید با عضویت در گروه به پروژه کمک کنید. اگر مایل بودید نام کاربریتون در github رو بفرمایید که در گروه اضافه کنم.

  8. #208
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    امروز تونستم برای پروژم اولین اسپانسرو پیدا کنم. فعلا هزینه های هاست رو برامون رایگان کردند

  9. #209
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    درود
    دو تا مشکل اساسی داره:
    1- اینکه توابع bindtextdomain و textdomain از اکستنشن gettext هستند که قبل از استفاده از اینا بهتره چک کنی ببینی اکستنشن نصب هست یا نه.برا من ارور داد. تو گیت هاب pull request دادم
    2- اینکه من تو روت نذاشتم فایلهات رو، تو یه فولدر ریختمشون که متاسفانه حتی با ویرایش این خط:
    define ("SiteDomain",'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME'].'/sarkesh-lion' );

    بازم Ajax کار نکرد!!
    و اما جدا از این مشکلات کدهات خیلی به هم ریخته است.
    کامنت گذاری رو صحیح انجام ندادی!!برا بعضی جاها کامنت گذاشتی که اصلا نیاز نیست...
    قبلا میگفتن کدها رو کامنت بزاری خوبه..الان میگن طوری کد بنویس که نیاز به کامنت نباشه!! (منظور نپیچون برنامه رو)
    ولی به طور کلی بررسی نکردم تا ببینم چطوره کدهات بعضی فایلهات رو چک کردم!
    موفق باشی
    -----------------------
    یا مثلا تو این فایل core\lib\cls\core_cls_browser_page.php خیلی زیاد از array_push استفاده کردی که کندتر از [] هستش.....
    http://snipplr.com/view/759/speed-te...push-vs-array/
    آخرین ویرایش به وسیله yones_safari : چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 در 06:48 صبح دلیل: افزودن مطلب جدید

  10. #210
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط yones_safari مشاهده تاپیک
    درود
    دو تا مشکل اساسی داره:
    1- اینکه توابع bindtextdomain و textdomain از اکستنشن gettext هستند که قبل از استفاده از اینا بهتره چک کنی ببینی اکستنشن نصب هست یا نه.برا من ارور داد. تو گیت هاب pull request دادم
    2- اینکه من تو روت نذاشتم فایلهات رو، تو یه فولدر ریختمشون که متاسفانه حتی با ویرایش این خط:
    define ("SiteDomain",'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME'].'/sarkesh-lion' );

    بازم Ajax کار نکرد!!
    و اما جدا از این مشکلات کدهات خیلی به هم ریخته است.
    کامنت گذاری رو صحیح انجام ندادی!!برا بعضی جاها کامنت گذاشتی که اصلا نیاز نیست...
    قبلا میگفتن کدها رو کامنت بزاری خوبه..الان میگن طوری کد بنویس که نیاز به کامنت نباشه!! (منظور نپیچون برنامه رو)
    ولی به طور کلی بررسی نکردم تا ببینم چطوره کدهات بعضی فایلهات رو چک کردم!
    موفق باشی
    -----------------------
    یا مثلا تو این فایل core\lib\cls\core_cls_browser_page.php خیلی زیاد از array_push استفاده کردی که کندتر از [] هستش.....
    http://snipplr.com/view/759/speed-te...push-vs-array/
    سلام ممنون بابت تست نرم افزار.
    بعضی جاها چون در گذر خیلی تغییر کردن باعث به هم ریختگیشون شده که سعی میکنم به مرور مرتبشون کنم.
    پول ریکوست ها رو مرچ کردم در مورد خطای کار نکردن آی جکس روی مرورگر حالت توسعه دهنده ها رو فعال کن و رسپونس برگشتی ببین چه خطایی داره؟

  11. #211
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    مشکل از response نیست! مشکل از آدرس دهی اشتباه در درخواستهای ajax هستش.
    من الان یه فولدر با نام sarkesh-lion دارم که پروژه توش هست.
    وقتی درخواست آژاکس فرستاده میشه به این آدرس ارسال میشه:
    http://localhost/control/users/btnOnclickResetPassword

    که باید به این آدرس ارسال بشه:
    http://localhost/sarkesh-lion/control/users/btnOnclickResetPassword

  12. #212
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    قاعدتا نباید ایرادی پیش بیاد چون طبق خط 109 فایلfunction.js در \core\ect\scripts\events
    url: "/control/" + p_event_p + "/" + p_event_f,

    درخواست ها اینطوری ارسال میشن. سعی میکنم فیکسش کنم
    شاید خطا از فایل htaccess هم باشه

  13. #213
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    جهت ایجاد یک داکیومنت به زبان فارسی برای آموزش های نوشتن قالب و پلاگین و همچنین مستند سازی کلاس ها بخشی در وب سایت ایجاد کردم که میتونید از لینک زیر بهش دسترسی داشته باشید.البته فعلا چند صفحه بیشتر نیست ولی در آینده سعی میکنم تکمیلش کنم.

    http://sarkesh.org/fa_IR/page/show/%...AF%D8%A7%D9%86

  14. #214
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    یه مخزن جدید برای ساخت یه قالب ساده برای اجرا بر روی سیستم ایجاد شده که میتونید از لینک زیر سورس ها رو مطالعه بفرمایید.
    https://github.com/sarkeshLtd/sampleTheme

    همچنین برای راهنمایی فارسی درباره هر کدام از فایل ها و کاربرد هر کدام میتونید به مستندات فارسی مراجعه کنید .برای دسترسی به مستندات فارسی میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
    http://sarkesh.org/fa_IR/page/show/%...A7%D9%84%D8%A8

  15. #215
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    940226 منتشر شد.
    یاداشت انتشار در زیر قابل مشاهده است.

    Release noteSarkeshMVC 0.9.3.1
    Build number:9402XX


    System requirements:
    - OS: Linux +3.5.2
    - Apache: +2.0
    - PHP: +5.4
    - mysql: +4
    Warrning: multi language and some other options not working on some windows XP/VISTA/7/2002/2008/2008 R2/2014 Server/8/8.1/10 :)


    Additions


    -add composer to project
    -add two web service to users plugin
    -forum plugin
    -settings page in forum plugin
    -persian language files
    -breadcrumb control
    -add two method to \core\cls\db\orm class
    -add reinstall button to plugin page
    -add payment plugin
    -add payline plugin
    -add show tags in pages in page plugin
    -add last topics in forum plugin
    -add new strings to persian po file


    Removes
    -RSS plugin


    fixes:
    -bug fix in use addons in menus plugin
    -bug fix in forum plugin
    -bug fix in update center from administrator plugin
    -bug fix in delete page in page plugin
    -update persian translation files
    -update database file
    -database foreign keys fixed on DELETE PLUGINS
    -edit administrator plugin for do update proccess
    -edit setup classes of page and forum plugin
    -bug fix in run services from defined plugins
    -buf fix in show block ip in utf-8 languages message.
    -bug fix in delete links in menus plugin
    -bug fix in create topic and jump to topic after submit


    installation:
    -create blank database
    -upload system to your host
    -import install\import.sql to your database
    -edit db_config.php for connect to your database




    Enjoy from sarkeshMVC
    Babak alizadeh



  16. #216
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    یه توضیحی که لازم هست درباره روند انتشار نسخه ها بدم این هست که در این سیستم دو تا کنترل نسخه داریم . اولیش version name هست که برای نسخه اولیه lion هست که در طول یک بلید همواره ثابت خواهد بود و مورد دیگه build number هست که الان 940226 آخرین نسخه پایدار منتظر شده هست. با تغییر دو رقم آخر بلید نامبر نام نسخه هم تغییر پیدا میکنه برای مثال اگه بلید نامبر به 95XXXX برسه نسخه بعدی منتشر خواهد شد.
    همچنین روند انتشار هم به صورت غلطان خواهد بود به این صورت که همیشه و در هر زمانی امکان انتشار نسخه های جدید فراهم خواهد بود و امکانات جدید و رفع باگ های احتمالی به مرور در فریمورک اعمال خواهند شد.

  17. #217
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    در سری ساخت 9403XX پلاگین PAGE تکمیل شده و در حال کار بر روی پلاگین WALLETهستم برای مشاهده لوگ تغییرات میتونید به یاداشت های انتشار مراجعه کنید.
    از مدیران خواهشمندم این تاپیک رو دوباره به حالت اعلان در بیارید.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : جمعه 01 خرداد 1394 در 16:04 عصر

  18. #218

    نقل قول: معرفی و نظرسنجی در مورد Framework های ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Keramati مشاهده تاپیک
    در این تاپیک فریم ورک های ایرانی معرفی می شود
    این تاپیک مربوط به فریم ورک سرکش هست ، چه ربطی به همه فریم ورکهای ایرانی داره ؟

  19. #219
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    تمام پلاگین های موجود در پوشه plugins/defined از هسته فریمورک جدا شده و در مخزن های جداگانه توسعه داده خواهند شد.

  20. #220
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    من یک سوالی دارم , اگر سرکش فریم ورک هستش پس چرا تصاویر شبیه به یک CMS میمونه ؟!
    یعنی در کنار فریم ورک آمدید و CMS هم نوشتید که کاربران استفاده کنند ؟!
    چون تا جایی که من میدونم باید بعد از یادگیری فریم ورک هر کسی شروع کنه و CMS خودش رو با فریم ورک بنویسه !!!

  21. #221
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط m.esmaeilzadeh مشاهده تاپیک
    من یک سوالی دارم , اگر سرکش فریم ورک هستش پس چرا تصاویر شبیه به یک CMS میمونه ؟!
    یعنی در کنار فریم ورک آمدید و CMS هم نوشتید که کاربران استفاده کنند ؟!
    چون تا جایی که من میدونم باید بعد از یادگیری فریم ورک هر کسی شروع کنه و CMS خودش رو با فریم ورک بنویسه !!!
    بله دقیقا همینطور هست.
    هسته فریمورک به کنترل های تحت وب که رویداد های سمت سرور رو هم پشتیبانی میکنن به همراه کلاس های کتابخانه ای و موتور پردازش درخواستها محدود میشه.
    با توجه به ماژولار بودن سیستم بنده در این مدت چند تا پلاگین هم نوشتم که استفاده کننده ها به صورت عینی ببینند که سیستم کارایی لازم رو داره. برای مثال وب سایت پروژه http://sarkesh.org با همین فریمورک راه اندازی شده و پلاگین های مختلف روش نصب شده.
    البته یه نکته ای رو هم نباید فراموش کرد که سرکش فریمورک مدیریت محتوا (CMF) هست و با فریمورک هایی مثل YII و ... فرق داره

  22. #222
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    امروز به قسمت پرداخت های وب سایت نگاه کردم یکی دو نفر کمک کرده بودند. راستشو بخواید یکم امیدوار شدم.
    همچنین به صورت خیلی خیلی ساده بخش افزونه ها راه اندازی شد که میتونید از آدرس زیر بهش دسترسی داشته باشید.
    http://sarkesh.org/fa_IR/plugins/main
    البته فعلا خیلی از امکانات در این افزونه وجود نداره و باید به صورت تدیجی تکمیل بشه.همچنین قابلیت ارسال افزونه برای کاربران عضو شده آزاد هست که برای ارسال افزونه جدید ابتدا عضو شده و وارد شوید سپس به لینک زیر مراجعه کنید
    http://sarkesh.org/fa_IR/plugins/newPlugin

صفحه 6 از 6 اولاول ... 456

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 01 خرداد 1399, 10:48 صبح
  2. یادگیری فریمورک PHP و الگوی MVC
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 21:59 عصر
  3. جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1
    نوشته شده توسط imanx7 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 01:59 صبح
  4. سلام، من 2سال سابقه کار با فریمورک zend در php دارم بنظر شما حداقل ، متوسط و حداکثر حقوق من چقدره ؟
    نوشته شده توسط mrhamed در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 15:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •