مشاهده دست آورد نظرسنجی: در یک مدل توسعه منبع باز کدام مورد مهمتر است؟

رای دهنده
46. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مستندات و مدارک برای توسعه

    36 78.26%
  • توسعه و افزودن قابلیت های جدید

    10 21.74%
صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 222

نام تاپیک: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    Red face Sarkesh فریمورک PHP ایرانی




    فریمورک سرکش به خانه خود مهاجرت کرده و این تایپینگ به دلیل تغییر کاربری به روز نخواهد شد.




    برای ورود به وب سایت رسمی پروژه این پیوند را دنبال کنید.


    با تشکر
    بابک علی زاده
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:42 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:44 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:45 عصر

  4. #4

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    سلام،

    فقط یواش یواش روی documents هم کار کنید، تا هر کی دانلود میکنه زودتر با روند کار و ... آشنا بشه.

    با آرزوی موفقیت بیشتر برای زندیق و برنامه نویسش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:45 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:46 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:47 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:48 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:49 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:48 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:49 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    ببخشید دارم ازتون ایراد میگیرم اما فرم ورک شما از نظر مهندسی کاملا مردوده چون اصلا از یه الگوی معماری استفاده نمیکنه
    پس امنیت و سرعت واسه کارای بزرگ صفره !!!
    هیچ پترنی در نظر گرفته نشده !!! حداقل از پترن mvc استفاده میکردید !
    من که تست کردم فرمورک که حالا نمیشه گفت فرم ورک بهتره بگم برنامه شما ! خیلی مبتدی هست و کسی که قصد داره همین رو واسه سایتش استفاده کنه میتونه به راحتی یه نسخه مثل این اپلیکشن تولید کنه و استفاده کنه که مزایای زیادی هم واسش داره
    امیدوارم بیشتر تلاش کنید و یه چیز نوین و قوی ببینیم
    موفق باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:49 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    موفق باشید . من تنها قصد داشتم با نظر خودم کمک کنم بیشتر رو استانداردها کار کنی . اگه میخوای گسترشش بدی و پیشرفت کنی کل پروژت رو شی گرا کن و mvc هم که مثل آب خوردنه و همه بلدند رو روش کار کن
    جدیدا یک فرم ورکی به نام گتنا که تاییدیه شورای عالی انفورماتیک هم گرفته منتشر شده تو ایران من باهاش خیلی کار کردم ببینم چی داره .
    آقا ما فهمیدیم طرف اومده همون فرم ورک کدایگنایتر رو برداشته نام همه کلاساشو تغییر داده و دو سه تا کلاس جدید بهش اضافه کرده . من نمیدونم اینا تو شورای عالی انفورماتیک .... میزارن که به همه تاییدیه میده ؟
    همه شرکتها فرم ورکهای مورد استفاده خودشونو تغییر میدن و چند کلاس بهش اضافه میکنن . قرار بگیم اونا فرم ورک جدیدی ساختند ؟
    جان من برید دانلود کنید با کدایگنایتر مقایسش کنید میمیرید از خنده
    آخرین ویرایش به وسیله godofphp : چهارشنبه 19 شهریور 1393 در 15:37 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:49 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:50 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: زندیق فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:50 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:50 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:51 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:51 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:51 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک پی اچ پی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:51 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:51 عصر دلیل: افزودن متد های جدید

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:52 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:53 عصر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:53 عصر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:54 عصر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:53 عصر

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار mahdirabbani
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    50

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    سلام و خداقوت خدمت شما.
    می شه بفرمائید هدفتون از ساختن این فریمورک چی هست؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:54 عصر

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    سلام وقت بخیر و خسته نباشید دوست عزیز ؛ اول اینکه سپاس گذارم وقتتون رو گذاشتین و یک مجموعه فریم ورک کاملا ایرانی نوشتید . انشالله اختصاصی تر کنید .دوم اینکه این فریم ورک چی است ؟ من که سر در نیاوردم از سرکش شما ...سوم اینکه اگه ایرانی است چرا همه چیزش انگلیسی است ؟ http://s5.picofile.com/file/81143341...th_captcha.png نمیخواهم ایراد بگیرم فقط خواستم سوالاتی که تو ذهنم بود و بیان کنم . سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 13 فروردین 1393 در 16:43 عصر دلیل: اصلاح لینک

  32. #32

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    دقت کرده باشین یه جا داره برا تغییر زبان.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:56 عصر

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:57 عصر

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:57 عصر

  36. #36

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    سلام
    امیدوارم پروژه موفقی باشه و همیشه شاهد پیشرفتتون باشم
    برای ترجمه توصیه میکنم از سایت http://crowdin.net استفاده کنید که بصورت آنلاین همه بتونن کمک کنن و از دوباره کاری و ... جلوگیری بشه

    موفق باشید

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:57 عصر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    Hip HOP

    SARKESH
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 16 خرداد 1394 در 12:57 عصر

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    پلاگین ها در سرکش چطور کار میکنند؟

    برای تعریف پلاگین اینطور میشه گفت که مجموعه ای از چند فایل هست که یه سری امکانات اضافه به هسته فریمورک اضافه میکنه.
    در سرکش تمام پلاگین هایی که نوشته شده و خواهند شد باید از ساختار برنامه نویسی mvc استفاده کنند.
    در سرکش تمام پلاگین ها برای شناسایی توسط هسته حتما باید در داخل پوشه plugins قرار داده بشن.
    همچنین حتما باید نام پوشه با نام پلاگین که در نامگذاری کلاس های اون پلاگین استفاده میشه یکی باشه.



    در یک کلام mvc مجموعه ای از سه کلاس module,view,controller هست که طبق تصویر زیر با هم در ارتباط هستند.


    برای آشنایی با ساختار برنامه نویسی mvc در php به مقاله زیر مراجعه کنید.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Model%E...0%93controller
    البته مباحث مربوط به مسیر یابی در mvc توسط فریمورک پیاده سازی میشود و نیازی به پیاده سازی مجدد آن نیست.



    قوانین mvc در سرکش:


    • نام گذاری کلاس های module ,view, controller باید به این صورت باشه که ابتدا نام پلاگین نوشته میشه سپس آندرلاین و سپی module یا view یا controller برای مثال content_module, content_view, content_controller
    • در کلاس controller از هر پلاگین وجود متد action که به صورت public تعریف شده باشه الزامی است. سرکش از طریق این متد با پلاگین ارتباط برقرار میکنه.
    • اگر در پلاگین خود قصد دارید از ajax استفاده کنید وجود متد service الزامی است.



    چطور به متد action از یک پلاگین دسترسی پیدا کنیم؟
    برای دسترسی به این متد در مرورگر به صورت زیر عمل میکنید:
    http://site.com/?plugin=plugin_name&action=action_name



    با ارسال مقادیر plugin و action سرکش یک چهارچوب از پلاگین ذکر شده ایجاد میکند و متد action از کلاس controller آن را فراخوانی میکند و همچنین مقدار action که در مثال بالا برابر با action_name هست رو به عنوان پارامتر ورودی برای تابع مذکور ارسال میکنه.


    در صورت استفاده از ajax در پلاگین ها میتونید از متد service در پلاگین استفاده کنید. این متد باید در کنترلر این پلاگین و به صورت public تعریف شده باشه.
    نحوه فرآخوانی هم به این صورت است که توسط متد های آیجکس درخواست خود را به صورت زیر ارسال میکنید.
    http://site.com/?service=1&plugin=plugin_name&action=action_name

    در واقع با ارسال مقدار 1 به پارامتر service فریمورک میفهمد که باید به صورت single mode راه اندازی شود.
    در این حالت یک چهارچوب از پلاگین مورد نظر ایجاد شده و برای متد service از کلاس کنترلر آن مقدار action که در این مثال action_name است ارسال میشود.

    فرق بین متد های action و service در پلاگین ها در چیست؟

    زمانی که یک درخواست به صورت عادی اجرا میشود باعث لود شدن کل سایت از جمله بلوک ها و هدر ها و ... شده که من اسم این حالت رو GUI mode گذاشتم که سایت به صورت کامل لود شده و مقدار بازگشتی از متد action از پلاگین مورد نظر در موقعیت content از فایل قالب قرار میگیرد.
    اما در حالت اجرای service هیچ یک از اجزای فرعی وب سایت مانند هدر ها و بلوک ها و ... اجرا و نمایش داده نمیشود! نمیشود! و تنها مقدار بازگشتی از متد service از پلاگین مذکور روی مرورگر نمایش داده میشود من این نوع اجرا را SINGLE mode نامگذاری کرده ام.


    برای شروع نوشتن پلاگین با سرکش میتونید به پلاگین hello که یک پلاگین نمادین هست مراجعه کنید که همراه با سورس کد ها کامنت ها میتونن شما رو یاری کنند.
    برای مشاهده آخرین نسخه از این پلاگین روی لینک زیر کلیک کنید.
    https://github.com/morrning/sarkesh/.../plugins/hello

    این مطلب فعلا کامل نیست و بعدا تکمیل خواهد شد.




    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : دوشنبه 18 خرداد 1394 در 01:05 صبح

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    به دلیل اینکه زبان اصلی که سرکش ازش استفاده میکنه انگلیسی هست و برای استفاده از سایر زبان ها باید از فایل های mo/po استفاده بشه برای چند زبانه سازی سرکش به کمک دیگر دوستان نیازمندم.
    بنده یه پروژه در سایت زیر ایجاد کردم که بتونم از بقیه دوستان برای ترجمه رشته ها به فارسی کمک بگیرم.
    https://crowdin.net/project/sarkesh


    با ثبت نام در این سایت میتونید به قسمت زبان فارسی مراجعه کنید و سپس نسبت به ترجمه رشته ها اقدام کنید.
    رشته های ترجمه شده در نسخه آلفا به سورس ها ملحق میشه.


    همچنین چون بنده هم زبان انگلیسیم زیاد قوی نیست اگه در رشته های انگلیسی به غلط املایی یا معنایی برخورد کردین لطفا یا در همین تایپینگ یا در بخش پرسش و پاسخ سایت crowdin مطرح کنید.


    اگه بعضی از دوستان در زبان های غیر فارسی مثل فرانسوی و اسپانیایی و عربی و ... تخصص دارند لطفا از طریق پیام خصوصی اعلام کنند که براشون اون زبان رو فعال کنم.


    ترجمه کار سختی نیست
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : دوشنبه 18 خرداد 1394 در 01:04 صبح

صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 01 خرداد 1399, 10:48 صبح
  2. یادگیری فریمورک PHP و الگوی MVC
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 21:59 عصر
  3. جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1
    نوشته شده توسط imanx7 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 01:59 صبح
  4. سلام، من 2سال سابقه کار با فریمورک zend در php دارم بنظر شما حداقل ، متوسط و حداکثر حقوق من چقدره ؟
    نوشته شده توسط mrhamed در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 15:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •