مشاهده دست آورد نظرسنجی: در یک مدل توسعه منبع باز کدام مورد مهمتر است؟

رای دهنده
46. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مستندات و مدارک برای توسعه

    36 78.26%
  • توسعه و افزودن قابلیت های جدید

    10 21.74%
صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 222

نام تاپیک: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    تغییرات در کنترل button انجام شد.
    پروپرتی TYPE اگه مقدار none بگیره استایل دهی bootstrap از کنترل حذف میشه

    پروپرتی STYLE اضافه شد که توسط اون مستقیم میشه به کنترل دستورات CSS نسبت داد

    پروپرتی CSS_FILE هم برای چسپاندن فایل CSS به هدر صفحه اضافه شد.

    داکیومت راهنمای ویرایش شده رو میتونید از آدرس زیر مشاهده کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2006814

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط morrning مشاهده تاپیک
    منم فکر میکنم بهترین گذینه برای شخصی سازی همین هست که شما فرمودید. سعی میکنم در روز های آینده انجامش بدم .
    هدف نهایی این فریمورک این نیست که یه چیزی شبیه به cakephp یا yii بشه. من تو فکر اینم که همزمان با توسعه فریمورک یه ide هم براش طراحی کنم که محیطی شبیه به توسعه برنامه های تحت ویندوز فراهم بشه که برنامه نویس فقط کنترل ها رو روی فرم بکشه و برای رویداد های هر کنترل کد بنویسه.

    زبان برنامه نویسی که میخوام استفاده کنم Qt هست البته فعلا تصمیم قطعی نگرفتم اگه گذینه بهتری مد نظرتون هست بفرمایید.
    به نظرتون در درجه اول چه رویداد هایی برای کنترل ها پیاده سازی بشه که استفاده بیشتری دارند؟
    Qt فریمورک خیلی قدرتمند و خوبی هست و البته متن باز و Cross-Platform ... خیلی خوب میشه اگه این IDE رو بتونیم برای سیستم عامل ویندوز و لینوکس و مک طراحی کنیم...
    من خودم قصد داشتم با دلفی یک IDE بنویسم ، اما چون دیدم شما هم تو فکر ساخت IDE هستید گفتم ایده های خودم رو با شما در میون میزارم و توی این پروژه یجورایی شریک میشم باهاتون...

    مثلا یکی از ایده های من Project Timeline هستش که میاد زیر پروژه یه Timeline ایجاد میکنه و شما فقط تاریخ شروع پروژه و حدود تاریخ پایان پروژه رو بهش میدید و اون میاد براتون حساب میکنه پروژه چند درصد پیشرفت کرده ، در طی ساخت پروژه کجا چه اتفاقاتی افتاده و... در کل یجورایی میاد پروژه رو مونیتور میکنه و پائین صفحه به کاربر نشون میده ... اما قابلیتی هست که کاربر میتونه اگه اون رو نخواست ازش استفاده نکنه ...
    یکی دیگه از مواردی که من همیشه بهش فکر میکردم این بود که چرا پلاگین های Eclipse و Netbeans و Sublime Text و... همشون با زبان های غیر از وب نوشته میشن ؟ چرا مثلا با جاوا اسکریپت نمیشه براشون پلاگین نوشت ...
    منظورم اینه که وقتی یک شرکت یا یک گروه میاد برای برنامه نویسان وب یک IDE طراحی میکنه پس قابلیت پلاگین نویسی اون رو هم باید با زبان های مرتبط با وب پیاده کنه ... مثلا با جاوا اسکریپت و HTML ...
    من دنبال این بودم که IDE که میخوام طراحی کنم قابلیت پلاگین نویسی با جاوا اسکریپت رو داشته باشه تا هر کسی که حداقل آشنایی با این زبان رو داره بتونه یه پلاگین ساده برای خودش بنویسه
    پیاده سازیش هم کار مشکلی نیست ... توی دلفی از یک Compiler ـه جاوا اسکریپت به نام PaxCompiler میشه استفاده کرد که کار ترجمه ی فایل ها رو انجام بده...

    خلاصه هر IDE که من دیدم یجورایی یه ضعفی داشت ... مثلا بعضی از IDE ها Auto-Complate خوبی ندارند و...

    در مورد رویداد ها هم فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ... از دوستان دیگه سوال کنید.

    خسته نباشید.

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط Jarvis مشاهده تاپیک
    Qt فریمورک خیلی قدرتمند و خوبی هست و البته متن باز و Cross-Platform ... خیلی خوب میشه اگه این IDE رو بتونیم برای سیستم عامل ویندوز و لینوکس و مک طراحی کنیم...
    من خودم قصد داشتم با دلفی یک IDE بنویسم ، اما چون دیدم شما هم تو فکر ساخت IDE هستید گفتم ایده های خودم رو با شما در میون میزارم و توی این پروژه یجورایی شریک میشم باهاتون...

    مثلا یکی از ایده های من Project Timeline هستش که میاد زیر پروژه یه Timeline ایجاد میکنه و شما فقط تاریخ شروع پروژه و حدود تاریخ پایان پروژه رو بهش میدید و اون میاد براتون حساب میکنه پروژه چند درصد پیشرفت کرده ، در طی ساخت پروژه کجا چه اتفاقاتی افتاده و... در کل یجورایی میاد پروژه رو مونیتور میکنه و پائین صفحه به کاربر نشون میده ... اما قابلیتی هست که کاربر میتونه اگه اون رو نخواست ازش استفاده نکنه ...
    یکی دیگه از مواردی که من همیشه بهش فکر میکردم این بود که چرا پلاگین های Eclipse و Netbeans و Sublime Text و... همشون با زبان های غیر از وب نوشته میشن ؟ چرا مثلا با جاوا اسکریپت نمیشه براشون پلاگین نوشت ...
    منظورم اینه که وقتی یک شرکت یا یک گروه میاد برای برنامه نویسان وب یک IDE طراحی میکنه پس قابلیت پلاگین نویسی اون رو هم باید با زبان های مرتبط با وب پیاده کنه ... مثلا با جاوا اسکریپت و HTML ...
    من دنبال این بودم که IDE که میخوام طراحی کنم قابلیت پلاگین نویسی با جاوا اسکریپت رو داشته باشه تا هر کسی که حداقل آشنایی با این زبان رو داره بتونه یه پلاگین ساده برای خودش بنویسه
    پیاده سازیش هم کار مشکلی نیست ... توی دلفی از یک Compiler ـه جاوا اسکریپت به نام PaxCompiler میشه استفاده کرد که کار ترجمه ی فایل ها رو انجام بده...

    خلاصه هر IDE که من دیدم یجورایی یه ضعفی داشت ... مثلا بعضی از IDE ها Auto-Complate خوبی ندارند و...

    در مورد رویداد ها هم فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ... از دوستان دیگه سوال کنید.

    خسته نباشید.
    ایده جالبی بود.
    برای توسعه همچین محیطی حقیقتا نیاز به همکاری بقیه هم هست که تیمی متشکل از حداقل ۵ نفر تشکیل بشه. بنده خودم میتونم در کد نویسی و تهیه مستندات uml برای توسعه کمک کنم.
    البته به نظرم در این پروژه بر خلاف سرکش ابتدا کار رو با جذب نیرو شروع کنیم بهتر میتونه باشه. همچنین باید توسعه‌ی این IDE با توسعه سرکش در یک راستا باشه .هرچند ایجاد محیط پایه IDE و بخش های عمومی مثل AUTO COMPLETE و index کردن الحاقات پروژه های ورودی خودش کلی زمان میبره که توسعه داده بشه.

    به نظرم برای این پروژه تایپینگ جدا در نظر گرفته بشه و دربارش بیشتر بحث بشه خیلی بهتره و مزیتش اینه که مباحث مربوط به IDE و فریمورک سرکش قاطی نمیشن.
    اگه دیر جواب دادم ببخشید چون برای یه کاری مجبور شدم برم تهران و اونجا دسترسی به اینترنت نداشتم.

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    حلقه گم شده رویداد ها در سرکش میتونه دسترسی به المان های html و تغییر خواص اونها از طریق php باشه . با پیاده سازی این قضیه شما دیگه نگران تغییر خواص کنترل ها و نوشتن کد های زیاد javascript برای تغییر یه کنترل نخواهید بود.

    هدفم یه همچین چیزی هست که در زیر میبینید که به تابع php که رویداد کلیک رو اجرا میکنه یه ارایه از اشیا از تمام کنترل های فرم به این تابع ارسال بشه و برنامه نویس بعد از اعمال تغییرات اونو return کنه

    public function test_onclick($form){
    $form['control1']->name='test';
    $form['ttextbox1']->label = "click me";
    return $form;
    }

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط morrning مشاهده تاپیک
    ایده جالبی بود.
    برای توسعه همچین محیطی حقیقتا نیاز به همکاری بقیه هم هست که تیمی متشکل از حداقل ۵ نفر تشکیل بشه. بنده خودم میتونم در کد نویسی و تهیه مستندات uml برای توسعه کمک کنم.
    البته به نظرم در این پروژه بر خلاف سرکش ابتدا کار رو با جذب نیرو شروع کنیم بهتر میتونه باشه. همچنین باید توسعه‌ی این IDE با توسعه سرکش در یک راستا باشه .هرچند ایجاد محیط پایه IDE و بخش های عمومی مثل AUTO COMPLETE و index کردن الحاقات پروژه های ورودی خودش کلی زمان میبره که توسعه داده بشه.

    به نظرم برای این پروژه تایپینگ جدا در نظر گرفته بشه و دربارش بیشتر بحث بشه خیلی بهتره و مزیتش اینه که مباحث مربوط به IDE و فریمورک سرکش قاطی نمیشن.
    اگه دیر جواب دادم ببخشید چون برای یه کاری مجبور شدم برم تهران و اونجا دسترسی به اینترنت نداشتم.
    طبق تجربه ای که من داشتم اکثر برنامه نویسان تحت دسکتاپ ( دلفی ، کیوت و C++‎ ... ) فقط دارن این زبان ها رو یاد میگیرن و هیج جا بطور جدی ازشون استفاده نمیکنن و تعداد انگشت شماری از اونا هستن که مایل هستن که از دانشی که براش زحمت کشیدند توی یک پروژه استفاده کنند!
    منظورم اینه که با وضع فعلی کپی رایت و فروش نرم افزار توی ایران ، فقط شدیم مصرف کننده ... البته خب بنده یک مقدار بهشون حق میدم ، اما خب بعضی نرم افزارها واقعا قدرت مانور دارن ، حتی توی ایران!
    مثل همین IDE ... من و شما وب کار کردیم و می دونیم بین IDE هایی که برای وب استفاده میشن هیچکدوم ایرانی نیستن ...
    ما اگه بتونیم یک IDE با ویژگی های خاص ، با ابزارهای جدید و بومی تولید کنیم ، و قیمت اون رو هم منصفانه ارزیابی کنیم ، احتمال موفقیت برای این نرم افزار خیلی زیاد خواهد بود...
    هستند افرادی مثل خوده من که دوست دارند تا حد امکان از نرم افزارهای ایرانی استفاده کنند و اگه این اعتماد بوجود بیاد که این نرم افزار واقعا ارزش هزینه کردن رو داره حاضرن پولش رو هم پرداخت کنند
    من خودم طرفدار Open-Source و نرم افزار آزاد هستم ، اما این به این معنی نیست که فقط از نرم افزارهای رایگان استفاده میکنم و حاضر نیستم واسه هیچ نرم افزاری پول بدم!!
    مطمئن باشید توی ایران اکثر کسایی که وب کار میکنن حاضر میشن این IDE رو بخرن ... حداقل برای حمایت از تولید ایرانی ...
    من تحت دسکتاپ آشنایی زیادی با C++‎ ندارم و چیزایی که بلدم فقط به درد خودم میخوره ... در اون حدی نیستم که بتونم توی توسعه بوسیله ی کیوت کمک کنم...
    اما بالاخره هر قسمتی نیاز باشه ، مخصوصا رابط کاربری که به نظرم باید با اصول طراحی بشه میتونم کمک کنم ... و همچین گرافیک ...

    فعلا باید تمرکزمون رو روی فریمورک بزاریم و اون رو به یک مرحله ی پایداری برسونیم ، مرحله ای که غیر از خودمون چار نفر آدم متخصص تر بتونن با بررسی اسمش رو فریمورک بزارن ...
    وقتی فریمورک به اون مرحله برسه کم کم با تحقیق و مطالعه میشه برای شروع IDE اقدام کرد ...

    اگه دیر جواب دادم ببخشید چون برای یه کاری مجبور شدم برم تهران و اونجا دسترسی به اینترنت نداشتم.
    من خودمم درگیری زیاد دارم ، این چند روزه هم صد بار اینترنتم قطع شد ... مشکلی نیست دوست خوبم

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط Jarvis مشاهده تاپیک
    طبق تجربه ای که من داشتم اکثر برنامه نویسان تحت دسکتاپ ( دلفی ، کیوت و C++‎‎ ... ) فقط دارن این زبان ها رو یاد میگیرن و هیج جا بطور جدی ازشون استفاده نمیکنن و تعداد انگشت شماری از اونا هستن که مایل هستن که از دانشی که براش زحمت کشیدند توی یک پروژه استفاده کنند!
    منظورم اینه که با وضع فعلی کپی رایت و فروش نرم افزار توی ایران ، فقط شدیم مصرف کننده ... البته خب بنده یک مقدار بهشون حق میدم ، اما خب بعضی نرم افزارها واقعا قدرت مانور دارن ، حتی توی ایران!
    مثل همین IDE ... من و شما وب کار کردیم و می دونیم بین IDE هایی که برای وب استفاده میشن هیچکدوم ایرانی نیستن ...
    ما اگه بتونیم یک IDE با ویژگی های خاص ، با ابزارهای جدید و بومی تولید کنیم ، و قیمت اون رو هم منصفانه ارزیابی کنیم ، احتمال موفقیت برای این نرم افزار خیلی زیاد خواهد بود...
    هستند افرادی مثل خوده من که دوست دارند تا حد امکان از نرم افزارهای ایرانی استفاده کنند و اگه این اعتماد بوجود بیاد که این نرم افزار واقعا ارزش هزینه کردن رو داره حاضرن پولش رو هم پرداخت کنند
    من خودم طرفدار Open-Source و نرم افزار آزاد هستم ، اما این به این معنی نیست که فقط از نرم افزارهای رایگان استفاده میکنم و حاضر نیستم واسه هیچ نرم افزاری پول بدم!!
    مطمئن باشید توی ایران اکثر کسایی که وب کار میکنن حاضر میشن این IDE رو بخرن ... حداقل برای حمایت از تولید ایرانی ...
    من تحت دسکتاپ آشنایی زیادی با C++‎‎ ندارم و چیزایی که بلدم فقط به درد خودم میخوره ... در اون حدی نیستم که بتونم توی توسعه بوسیله ی کیوت کمک کنم...
    اما بالاخره هر قسمتی نیاز باشه ، مخصوصا رابط کاربری که به نظرم باید با اصول طراحی بشه میتونم کمک کنم ... و همچین گرافیک ...

    فعلا باید تمرکزمون رو روی فریمورک بزاریم و اون رو به یک مرحله ی پایداری برسونیم ، مرحله ای که غیر از خودمون چار نفر آدم متخصص تر بتونن با بررسی اسمش رو فریمورک بزارن ...
    وقتی فریمورک به اون مرحله برسه کم کم با تحقیق و مطالعه میشه برای شروع IDE اقدام کرد ...
    من خودمم درگیری زیاد دارم ، این چند روزه هم صد بار اینترنتم قطع شد ... مشکلی نیست دوست خوبم
    هدف از ارائه همچین پروژه ای علاوه بر اهداف علمی و ... حقیقتا کسب درآمد هم هست.
    بعد از رسیدن سرکش به پایداری میخوام از طریق فروش پلاگین های کاربردی براش کسب درآمد کنم. مثلا بعد از توسعه سرکش میخوام یه پلاگین برای سیستم های اتوماسیون اداری بنویسم که تحت همین فریمورک کار کنه.
    همچنین برای بحث IDE هم قصد دارم به صورت متن باز توسعش بدم و برای پشتیبانی و نسخه های حرفه ای از مصرف کننده پول گرفته بشه.
    اگه این فریمورک کاربران زیادی پیدا کنه حتی میشه با فروش کتاب و آموزش های تصویری و برگذاری کلاس های آموزشی هم کسب درآمد کرد ولی فعلا پلن اصلی همین فریمورک هست که کم کم در حال شکل گرفتن هست مخصوصا با کامیت هایی که به تازگی روی مخزن ارسال خواهم کرد میشه مستقیما از طریق کدهای PHP به رابط کاربری دسترسی پیدا کرد و المان های HTML رو تغییر داد یا مقدارشون رو خوند.
    فعلا از همین کنترل ctr_button به عنوان نمونه استفاده میکنم و بعد از پایدار کردن و پیاده سازی ایده اصلی که مد نظرم هست سایر کنترل‌ها هم پیاده سازی میشه.
    در فاز بعدی هم بحث غنی کردن کلاس های کتابخانه ای مطرح هست که باید مجموعه ای از کلاسهای کاربردی برای استفاده پلاگین نویسا در هسته قرار داده بشه .
    بیشتر چیزایی که الان در سرکش پیاده‌سازی شده در واقع برای نشان دادن ایده اصلی و سازوکار استفاده هست که باید به مرور کامل بشه.

    شما هم اگه قصد همکاری بیشتر دارید به نظرم تو بحث کامل کردن کلاس های کتابخانه ای برای فریمورک فعالیت کنید. اگه موافقیت تا بنده مستندات اضافه کردن کلاس ها رو براتون پیام خصوصی کنم . همچنین پروژه از سیستم کنترل نسخه git استفاده میکنه که اگه باهاش کار نکردید بفرمایید که آموزش استفاده از اون رو هم همینجا قرار بدم.

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    طبق آخرین کامیتی که روی مخزن ارسال شد تغییرات زیر رو اعمال کردم.
    • یک آرایه از کل المان های html با خواصشون که دارای خاصیت FORM یکسان هستند به تابعی که با رویداد مورد نظر قراره اجرا بشه , ارسال میشه.
    • کلاس cls_uiobjects هم برای نگه دارای خاصیت المان های روی مرورگر کاربر اضافه شد.
    • متد run_control از کلاس cls_router هم بازنویسی شد.


    فعلا اطلاعات المان ها به سمت سرور ارسال میشه ولی فعلا اجرای تغییرات روی المان پیاده سازی نشده که در کامیت های بعدی این کار رو هم انجام میدم. با اتمام این کار اولین کنترل html که مستقیما میتونه از سمت سرور رویداد داشته باشه ساخته میشه . همچنین در سمت سرور به کل المان های html روی مرورگر هم دسترسی داریم و میتونیم اونا رو تغییر بدیم.

    با توجه به اینکه سفارش طراحی یک قطعه خودرو گرفتم که باید طراحی کنم تا حدود 3 ماه آینده شیب توسعه سرکش کمی کند میشه ولی سعی میکنم در همین 3 ماه هم تمام کنترل های مورد نظر رو پیاده سازی کنم.

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    کارتان را آغاز کنید ، توانایی انجامش به دنبال آن می آید. ( کوروش بزرگ )

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    برای اولین بار موفق شدم ارتباط بین مرورگر و سرور رو در کنترل button برقرار کنم به صورتی که هم میشه برای این کنترل تابع رویداد سمت سرور تعیین کرد و هم اینکه میشه از سمت سرور به المان های html روی مرورگر دسترسی داشت و پروپرتی های هر کدوم رو تغییر داد .این ارتباط به صورت ajax انجام میشه و همون لحظه تغییرات از سمت سرور روی مرورگر اعمال میشه!
    بعد از کامل شدن این بخش از کار مستنداتش رو قرار میدم.


    الان که فکر میکنم اصلا فکر نمیکردم از دنیای altium designer و آی سی های fpga بیفتم تو فاز php .
    کلا حس خوبی دارم
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : شنبه 06 اردیبهشت 1393 در 01:16 صبح

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    تغییرات جدید:

    -چندین باگ در کلاس cls_page رفع شد.
    -تغییر در نحوه مدیریت بلوک های روی صفحه
    -پیشرفت در رویداد onclick هم در سمت سرور و هم روی مرورگر.

    جزپیات در آخرین کامیت روی پروژه قابل مشاهده هست.

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    فاز اجرای معماری مدنظرم برای کنترل ctr_button امشب به پایان رسید. خوشبختانه میتونم بگم با سرچ هایی که من داشتم تا حالا این ایده به ذهن کسی نرسیده که بخواد رویداد های سمت سرور رو به مرورگر متصل کنه.البته در فریمورک پردادو همچین چیزی وجود داره ولی ایجکس نیست و نیاز به ریفرش صفحه هست . ولی در سرکش همه رویداد های سمت سرور به صورت ایجکس انجام میشه و تغییرات هم به صورت ایجکس روی مرورگر اعمال میشه!
    بنده تعدادی پروپرتی برای کنترل ctr_butoon در نظر گرفتم که در پست مربوطه بیشتر دربارش توضیح میدم همچنین یه سری پروپرتی جدید هم به این کنترل اضافه شده. اگه به نظر شما چیزی از قلم افتاده خوشحال میشم بگید که اعمال کنم!
    برای مشاهده لیست پروپرتی ها و رویداد های این کنترل لینک زیر رو مشاهده کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2006814

    همچنین برای توسعه‌ی کلاس های پایه هم به یک فهرست نیاز دارم که این کلاس ها به هسته اضافه بشه . اگه کسی لیستی مد نظرش هست دریغ(ق) نکنه!
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : سه شنبه 09 اردیبهشت 1393 در 23:13 عصر

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    تغییرات جدید:

    چندین باگ اساسی از ctr_button فیکس شد.
    مورد بعدی رویداد onclick که خودش به سه رویداد J_BEFORE_CLICK و P_CLICK و J_AFTER_CLICK تقسیم میشه به صورت کامل پیاده سازی شد.
    در CLS_UIOBJECTS هم چندین باگ فیکس شد.

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی



    ساختار مدیریت رخداد ها در سرکش و تعامل سمت مرورگر و سمت سرور توسط JSEC و PSEC

    فعلا فقط برای سه رویداد ذکر شده!

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    روز جمعه خوبی بود!

    ctr_butoon به همراه سه رویداد onclick و onfocus و onblur که هر کدوم شامل دو رویداد سمت مرورگر و یک رویداد سمت سرور هستند کاملا پیاده سازی شد.
    همچنین تعدادی از پروپرتی های این کنترل که کاربرد تکراری داشتند حذف شدند.
    تمام پروپرتی هایی که برای چسپاندن فایل های جاوا اسکریپت به هدر صفحات استفاده میشدن جای خودشون رو به پروپرتی SCRIPT_SRC دادند . در واقع توسعه دهنده باید توابع جاوا اسکریپتی که میخواد در صورت اجرای رویداد ها اجرا بشه رو داخل یک فایل بنویسه و آدرس اونو به این پروپرتی بده که به صفحات الصاق بشه.

    همچنین برای سبک کردن حجم فایل های جاوااسکریپت برای مدیریت رخداد ها تمام فرآیندهای اجرای رخداد ها در هم ادغام شد که خروجی اون دو تا فایل هست که یکی روی مرورگر قرار داده میشه که من اسمشو گذاشتم JSEC و یکی هم متد run_control از کلاس cls_ruter هست که اسمشو گذاشتم PSEC که اینا با همکاری هم تمام رویداد های کلیک و فوکوس و بلار و .. رو هندل میکنن.
    مورد بعدی اینکه چون پلاگین هایی که تا حالا واسه سرکش نوشته شده به صورت ساده هستند و از رویداد ها در اونها استفاده نشده به همین دلیل . اگه از برنامه زمانی که در پست اول قرار دادم جلو بیفتم شروع به بازنویسی اونها میکنم که از اولویت ها پلاگین محیط مدیریت و مدیریت کاربران خواهد بود.

    با توجه به اینکه کسی در توسعه مشارکت نمیکنه و خودم دست تنهام متاسفانه برنامه زمانی توسعه خیلی بلند شده . ولی اگه حداقل یک تیم 4 برای توسعه فریمورک و یک تیم 3 نفره برای توسعه IDE تشکیل داد. میشه ظرف یک سال ازش پول ساخت . خود فریمورک به صورت متن باز منتشر میشه ولی IDE پولی خواهد بود .
    من اینجور فکر میکنم وقتی میشه دقیقا همون طوری که با دات نت تو ويزوال استودیو میشه برنامه نوشت و کنترل ها رو روی فرم درگ کرد و برای رویداداشون کد نوشت وقتی همچنین نوع برنامه نویسی روی مرورگر بیاد قطعا با استقبال مواجه میشه.

    من فکر میکنم ایده پشت سرکش با توجه به جدید بودنش و اینکه تا حالا کسی سمتش نرفته میتونه در زمان کوتاه موفقیت زیادی به دست بیاره. که متاسفانه این زمان به سرعت برای من در حال گذر هست به صورتی که به جهت کار بنده روی چند پروژه دیگه توسعه فریمورک از ۲۰ همین ماه تا مدتی حدود ۴ ماه به پایین ترین سرعت خودش خواهد رسید.

    در این ۱۱ ماه توسعه من از چند فایل PHP که اسمشو زندیق گذاشته بودم به سیستمی رسیدم که اگه کمی بیشتر روش کار بشه مخصوصا بخش کلاس های کتابخانه ای میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه. در توسعه سرکش ایده های بنده به همراه روش های استاندارد دیگه از جمله MVC و شی گرایی با هم پیش رفتن و در سیستم جاسازی شدند هر چند همین کار باعث شد خیلی جاها سورس هایی که کلی براشون زحمت کشیده بودم با یه شیفت دلیت ساده پاک بشن.

    کلام آخر اینکه توسعه سرکش دیگه تو این تالار ادامه پیدا نمیکنه و در اواخر مرداد ماه بر روی sarkesh.org منتقل خواهد شد که این وب سایت هم با همین فریمورک ساخته خواهد شد.
    دوستانی هم که قصد دارن از آخرین خبر ها درباره این فریمورک و دریافت داکیومنت های آموزش کلاس ها و ... مطلع بشن میتونن یک ایمیل خالی با عنوان news به news@sarkesh.org ارسال کنند تا خبرنامه براشون ارسال بشه.

    همچنین با مراجعه با http://github.com/morrning/sarkesh از آخرین تغییرات پروژه مطلع بشید. از پروژه هم میتونید fork بگیرید.
    نتیجه کامل شده ctr_button زو هم میتونید از آدرس زیر تست کنید که چطور رویداد های سمت سرور باعث تغییر المان های html روی مرورگر میشن.
    http://sarkesh.org/?plugin=users&action=test

    مولا نگهدار
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : جمعه 12 اردیبهشت 1393 در 19:29 عصر

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    http://www.aparat.com/v/FwO7k

    پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما این ویدئو رو ببینید.در این ویدئو میبینیم که چطور در این فریمورک میشه توابع سمت سرور رو اجرا کرد و کنترل های روی صفحه رو تغییر داد. فقط کمی هول شدم همش میگفتم درواقع

    ابتدا یک اکشن برای پلاگین HELLO ساختم سپس یه دکمه(ctr_button ) نشون دادم. و در نهایت برای این دکمه رویداد کلیک سمت سرور تعریف کردم. دوستان عزیر در این فیلم دقیقا به ایده نو این فریمورک پی میبرید.
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 در 02:14 صبح

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    توی این ویدئو ، کدنویسی رو توی کدوم محیط انجام میدادی ؟

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط Jarvis مشاهده تاپیک
    توی این ویدئو ، کدنویسی رو توی کدوم محیط انجام میدادی ؟
    geany
    نمیدونم نسخه ویندوزی هم داره یا نه؟
    با این فریم ورک دیگه لازم نیست با کد های جاوا اسکریپت و html و .... سرو کله بزنیم . همه چیز با php انجام میشه! به نظرت این چه مزیتایی داره؟

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط morrning مشاهده تاپیک
    geany
    نمیدونم نسخه ویندوزی هم داره یا نه؟
    با این فریم ورک دیگه لازم نیست با کد های جاوا اسکریپت و html و .... سرو کله بزنیم . همه چیز با php انجام میشه! به نظرت این چه مزیتایی داره؟
    بله بابک جان ... این نرم افزار ظاهرا Cross-Platform هست...

    در مورد سوالت هم به نظر من این برای همه ی کاربران شاید به درد نخوره .. ولی به درد خیلی از افراد حرفه ای میخوره .. مثلا آقای شهرکی دیگه بعد از این همه سال واقعا دیگه چه نیازیه که برای یک پروژه با کدهای Client-Side سر و کله بزنه ... به خصوص در حالتی که قالب رو یه نفر دیگه روش کار کرده باشه ...

    در کل به نظر من امکان مفیدی خواهد بود.

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    از امروز سایت GITHUB به عنوان مخزن اصلی پروژه انتخاب شد.
    تغییرات جدید
    کنترل های tabbar checkbox textbox combobox پیاده سازی شدند.

    قابلیتی که اکثر طراحان بهش نیاز دارن اینه که یه جدول از دیتابیس رو به یه combobox متصل کنند و این قابلیت در این کنترل قرار گرفته.
    بعد از پایان کار کنترل ها طراحی سایت sarkesh.org آغاز میشه که لازمه اون یه ریویو روی پلاگین هایی هست که تاکنون نوشته شدن.
    بعد از پایان توسعه کنترل ها قصد دارم یه pdf دربارشون بنویسم.

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    تغییرات جدید:
    کنترل ctr_table با قابلیت تغزیه از آرایه های دو بعدی از دیتابیس و همچنین با قابلیت اضافه کردن سطری از آرایه تکمیل شد.
    فقط کمی روی ظاهر کنترل باید کار بشه که انشالله در روز های آینده انجام میشه.
    همچنین رویداد ONCHANGE به کنترل CTR_COMBOBOX اضافه شد.
    اطلاعات تکمیلی رو میتونید از لیست کامیت ها مشاهده کنید.

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    با توجه به اینکه در کنترل هایی که تاکنون طراحی شدن قابلیت کش کردن اطلاعات در نظر گرفته نشده به همین دلیل باید راهی برای کش کردن مجموعه ای از کنترل ها باید به وجود بیاد . به همین دلیل کنترل جدیدی نیاز هست که اگه توسعه دهنده ctr_form یا هر کنترل دیگه ای رو روش ترسیم کرد این اطلاعات ذخیره بشه و بعدا اگه همین مجموعه کنترل رو خواستیم نمایش بدیم از قابلیت کش این کنترل استفاده بشه.
    در وب همچین کنترلی نداریم به همین دلیل من یه اسم جدید براش گذاشتم.
    کاشی یا tile اسمی هست که انتخاب کردم. در این کنترل که در آینده پیاده سازی میشه اگه کنترلی رو بهش اضافه کردید میتونید بعدا به همین کنترل ولی از نوع کش شدش دسترسی داشته باشید.

    با توجه به برنامه ریزی های قبلی فکر که فکر میکردم باید یه چیز کامل در نسخه آلفا ارائه بشه برنامه زمانی خیلی بلند میشد.ولی بعد از پیاده سازی کنترل های دیگه(۴ کنترل باقی مونده) و بازنویسی پلاگین های core و users و پلاگینی برای نمایش محتوا ها با نام entry . نسخه آلفا منتشر خواهد شد و کم کم امکانات جانبی اضافه میشن.

    سرکش علاوه بر اینکه یک پروژه متن باز هست یک پروژه تجاری هم محسوب میشه. درآمد هم میتونه از طریق راه های زیر باشه که کل درآمد بین اعضایی که در آینده وارد گروه میشن تقسیم میشه.

    منبع مالی :

    -کمک های جامعه کاربری و حمایت شرکت ها و سازمان ها
    -درآمد های مربوط به فروش لایسنس شرکت هایی که از این فریمورک برای کارهای تجاری استفاده میکنند.
    لازم به ذکر هست پس از نسخه پایدار لایسنس انتشار تغییر میکنه . برای کار های شخصی کاربران به صورت رایگان میتون از سرکش استفاده کنن ولی برای کار های تجاری مثل وب سایت شرکت ها و ... باید یه مبلغی پرداخت بشه)
    -درآمد از فروش فیلم های آموزشی و نشر کتاب و ...
    -درآمد از فروش پلاگین ها
    -درآمد از طراحی سایت هایی که انجامشون به گروه سپرده میشه.

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    کنترل هایی که تاکنون پیاده سازی شدن:

    ctr_textbox
    ctr_button
    ctr_form
    ctr_row
    ctr_tabel
    ctr_label
    ctr_checkbox
    ctr_combobox
    ctr_image
    ctr_tabbar

    کنترل هایی که فعلا پیاده سازی نشدن
    ctr_radiobutton
    ctr_tile

    کسی چیز جدیدی به ذهنش میرسه بفرمایید که اعمال بشه که انشالله بعد از نوشتن کنترل ها و ریویو روی پلاگین ها نسخه آلفا منتشر بشه

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    دنبال یه ادیتور تحت بوت استریپ که هم سبک باشه و هم انعطاف پذیر میگردم که قابلیت اضافه کردن پلاگین رو هم داشته باشه. میخوام ازش در کنترل ctr_textarea استفاده کنم.

    دوستان به نظرتون چه ادیتوری بهتره؟

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    ActiveState Komodo IDE فکر کنم چنین قابلیتی داشته باشه ... البته پلاگین بوت استرپ رو داره ... نمیدونم نسخه لینوکس داره یا نه...

  25. #105

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط Jarvis مشاهده تاپیک
    ActiveState Komodo IDE فکر کنم چنین قابلیتی داشته باشه ... البته پلاگین بوت استرپ رو داره ... نمیدونم نسخه لینوکس داره یا نه...
    فک کنم منظور ایشون یه ادیتور مثل CKEDITOR برای تکست آریا بود.

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    فک کنم منظور ایشون یه ادیتور مثل CKEDITOR برای تکست آریا بود.
    آهان .. ببخشید من منظورشون رو درست متوجه نشدم ...
    فکر کن برای این کار این بدرد بخوره : http://mindmup.github.io/bootstrap-wysiwyg/

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط Jarvis مشاهده تاپیک
    آهان .. ببخشید من منظورشون رو درست متوجه نشدم ...
    فکر کن برای این کار این بدرد بخوره : http://mindmup.github.io/bootstrap-wysiwyg/
    به نظرم باید خوب باشه . تو نسخه اولیه textarea ازش استفاده میکنم.

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط Jarvis مشاهده تاپیک
    آهان .. ببخشید من منظورشون رو درست متوجه نشدم ...
    فکر کن برای این کار این بدرد بخوره : http://mindmup.github.io/bootstrap-wysiwyg/


    بعد از کلی سر و کله زدن با این ادیتور متوجه شدم مشکل بزرگی وجود داره و اونم اینکه این ادیتور با بوت استرپ ۲ هم خوانی داره!
    فعلا در کنترل ctr_textarea از ادیتور NicEdit استفاده میکنم.انشالله در آینده ادیتور های بیشتری رو اضافه میکنم.

    7 مرداد روز ارائه نسخه آلفا از فریمورک خواهد بود. البته این نسخه فاقد هیچ هر نوع پلاگینی هست و تنها فریمورک اصلی ارايه میشه.
    طبق برنامه ریزی های من آبان ماه پلاگین های اساسی مثل پلاگین مدیریت هسته و کاربران و محتوا و ... رو پیاده سازی میکنم.

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    امروز تمام کنترل هایی که مد نظرم بود پیاده سازی شدن.
    با توجه به اینکه در یک فریمورک استفاده از منابع اطلاعاتی از اولویت های ضروری هست و متاسفانه با کلاسی که برای کار با بانک اطلاعاتی نوشتم فقط میشه با mysql ارتباط برقرار کرد و دستورات عادی رو انجام داد(حتی نمیشه تراکنش انجام داد). به همین دلیل دنبال یه کلاس یا فریمورک قوی برای کار با دیتابیس میگردم که بتونم در فریمورکم ادغامش کنم.

    فعلا دو مورد پیدا کردم
    ۱- http://medoo.in
    ۲-http://redbeanphp.com

    کسی موردی که باهاش قبلا کار کرده باشه رو سراغ نداره؟

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    فریمورک زیر جایگزین کلاس CLS_DATABASE خواهد شد.



    RedBeanPHP is an easy-to-use, on-the-fly ORM for PHP. It is zero config, relying on strict conventions instead.
    Let's look at the code, this is how you do CRUD in RedBeanPHP

    //don't be afraid of the phar, just include it like a normal .php
    require 'rb.phar';
    R::setup();

    $post = R::dispense('post');
    $post->text = 'Hello World';

    $id = R::store($post); //Create or Update
    $post = R::load('post',$id); //Retrieve
    R::trash($post); //Delete

  31. #111

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    سلام
    با تشکر از ایده و فریم ورک خوبتون. برانون آرزوی موفقیت دارم.

    من تا اونجا که فریم ورک رو مطالعه می کردم یه انتقاد نسبت به اون دارم و اون هم نحوه مدیرت UI هست. خب ما باید سعی کنیم که تا حد ممکن ui از کد php جدا باشه که توی مورد فریم ورک شما برعکسه و من وابستگی زیادی رو می بینم. حتی خیلی از فریم ورک های امروزی هم دارن از این مساله جدا میشن. فکر کنید برای کوچکترین تغییرات ui شما باد کدهاتون رو تغییر بدید که البته این کاملا با روحیه آرتیستها و دیزاینرها مخالف هست.

    من خودم داخل فریم ورک خودم به شدت از این مساله دوری کردم. شیوه ای که من در پیش گرفتم اینجوریه که ui تصمیم می گیره که چه داده ای براش ارسال بشه و اون رو نمایش بده و تنها کنترلرها در مورد view تصمیم گیری میکنن. مثلا کنترلر admin تنها فایل admin.theme رو انتخاب می کنه و یه پارسر داخلی بقیه کارها رو انجام میده. به عنوان مثال داخل این فایل درخواست لیست منوها میشه و بعد کنترلر داده یا همون model رو در اختیار view یا همون فایل قرار میده. و در نهایت نتیجه تولید شده در صفحه رندر میشه. این شکلی بدون توجه به اینکه ui چه کاری میخواد انجام و یا چه جیزی رو چه شکلی نشون بده. کنترلر و مدل ثابت میمونن و تنها تغییر در view ها اتفاق می افته.

    من نظم اینه که به هیچ عنوان کنترلر نباید در اینکه قرار چی نشون داده بشه و چه شکلی نشون داده شه دخالت کنه و تنها معین کنه که داده باید ارسال بشه/ تغییر کنه/ اضافه بشه و اینجور چیزها تصمیم گیری بکنه. این مورد باعث میشه که برای شما فرقی نکنه که داده رو داره js نمایش میده و یا صفحه خالی از هرگونه js هست.

    متاسفانه به دلیل تجاری بودن محصول نمی تونم زیاد وارد جزئیات بشم. فقط میتونم بگم که اگر میخواید محصول استیبل باشه همه چی رو از هم جدا کنید. نذارید مثلا model برای کنترلر و یا کنترلر برای view تصمیم گیری کنه.

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    سلام
    با تشکر از ایده و فریم ورک خوبتون. برانون آرزوی موفقیت دارم.

    من تا اونجا که فریم ورک رو مطالعه می کردم یه انتقاد نسبت به اون دارم و اون هم نحوه مدیرت UI هست. خب ما باید سعی کنیم که تا حد ممکن ui از کد php جدا باشه که توی مورد فریم ورک شما برعکسه و من وابستگی زیادی رو می بینم. حتی خیلی از فریم ورک های امروزی هم دارن از این مساله جدا میشن. فکر کنید برای کوچکترین تغییرات ui شما باد کدهاتون رو تغییر بدید که البته این کاملا با روحیه آرتیستها و دیزاینرها مخالف هست.

    من خودم داخل فریم ورک خودم به شدت از این مساله دوری کردم. شیوه ای که من در پیش گرفتم اینجوریه که ui تصمیم می گیره که چه داده ای براش ارسال بشه و اون رو نمایش بده و تنها کنترلرها در مورد view تصمیم گیری میکنن. مثلا کنترلر admin تنها فایل admin.theme رو انتخاب می کنه و یه پارسر داخلی بقیه کارها رو انجام میده. به عنوان مثال داخل این فایل درخواست لیست منوها میشه و بعد کنترلر داده یا همون model رو در اختیار view یا همون فایل قرار میده. و در نهایت نتیجه تولید شده در صفحه رندر میشه. این شکلی بدون توجه به اینکه ui چه کاری میخواد انجام و یا چه جیزی رو چه شکلی نشون بده. کنترلر و مدل ثابت میمونن و تنها تغییر در view ها اتفاق می افته.

    من نظم اینه که به هیچ عنوان کنترلر نباید در اینکه قرار چی نشون داده بشه و چه شکلی نشون داده شه دخالت کنه و تنها معین کنه که داده باید ارسال بشه/ تغییر کنه/ اضافه بشه و اینجور چیزها تصمیم گیری بکنه. این مورد باعث میشه که برای شما فرقی نکنه که داده رو داره js نمایش میده و یا صفحه خالی از هرگونه js هست.

    متاسفانه به دلیل تجاری بودن محصول نمی تونم زیاد وارد جزئیات بشم. فقط میتونم بگم که اگر میخواید محصول استیبل باشه همه چی رو از هم جدا کنید. نذارید مثلا model برای کنترلر و یا کنترلر برای view تصمیم گیری کنه.
    ممنونم از دیدگاهتون
    احتمالا شما از ساختار پلاگین هایی که تا حالا نوشته شده به این نتیجه رسیدید. نظر شما کاملا درسته و بنده هم چند مدت پیش به فکر اصلاح پلاگین ها بر اساس مدل mvc افتادم ولی متاسفانه درگیر پیاده سازی قسمت دیگه ای از فریمورک و طراحی یه برد الکترونیکی هستم که کلی وقتم رو گرفتن و فعلا وقتی برای اصلاح پلاگین ها باقی نمیمونه.
    در مول جدید درخواست کاربر به کنترلر ارسال میشه. کنترلر درخواست رو به ماژول منطقل میکنه . در ثسمت ماژول اگه پردازشی قراره انجام بشه انجام میشه و درخواست همراه با نتیجه پردازش به view ارسال میشه و view هم نتیجه رو نمایش میده. این همون ساختار mvc هست.

    البته غیر از موردی که شما اشاره کردید یه ایراد دیگه ای هم در سیستم وجود داره که پلاگین ها validate نمیشن و همینجوری اجرا میشن. یعنی در صورت وجود پلاگین با درخواست کاربر پلاگین اجرا میشه و مکانیزمی برای غیر فعال کردن پلاگین ها غیر از حذفشون وجود نداره.

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    فعلا در حال تجزیه و تخلیل این فریمورک redbeanphp هستم که چطور این دو رو در هم ادغام کنم.
    در کامیت بعدی روی مخزن شاهد پیشرفت بزرگی در بخش ساختار داده ای فریمورک خواهیم بود.
    بعد از ادغام این دو و پیاده سازی کنترل کاشی( برای کش کردن صفحات) قصد دارم یه مجموعه فیلم آموزشی براش بسازم و همینجا قرار بدم که دوستان با نحوه کار این فریمورک بیشتر آشنا بشن.

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    یادم رفت اینم بگم که کنترل textarea با ادیتور nicedit پیاده سازی شد. برای ایجاد شی از این کنترل کافیه
    $A = new ctr_textarea;
    $A->draw();

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    RedBeanPHP به فریمورک اضافه شد.
    البته برای استفاده از امکانات این فریمورک باید از کلاس مربوط به اون که با نام cls_orm مشخص شده استفاده کنید.
    برای مشاهده مستندات و راهنمای استفاده از این کلاس میتونید به وب سایت این فریمورک مراجعه کنید.
    http://redbeanphp.com
    البته در راهنماهای این وب سایت برای استفاده از توابع از کلاسی با نام R استفاده کرده که شما برای استفاده در محیط سرکش باید از کلاس cls_orm استفاده کنید.


    از توانایی های این فریمورک میشه به ایجاد پایگاه داده روی حافظه موقت سیستم اشاره کرد که به on the fly گفته میشه و پشتیبانی از بانک های اطلاعاتی mysql,mariaDB,SqLite,PostgreSQL اشاره کرد.
    نکته مهم در استفاده از این فریمورک این هست که باید نسخه php نصب شده روی سرور از 5.3.3 به بالا باشه!

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    امروز قصد دارم درباره طراحی المان ها با سرکش براتون توضیح بدم. اول از همه تصویر زیر رو ببینید.


    هدف ما این هست که توسط سرکش یه همچین فرمی ایجاد کنیم بدون این که یک خط از html یا js استفاده کنیم. البته میتونید از اون ها هم برای انعطاف بیشتر در فرماتون استفاده کنید که در آینده توضیح میدم.

    اگه از استاندارد برنامه نویسی MVC آشنا باشید میدونید که کنترلر وظیفه هندل کردن دستورات کاربر رو بر عهده داره. پس ما ابتدا باید یک اکشن ایجاد کنیم.
    برای مثال فایل controller.php از پلاگین hello رو باز کنید و کد زیر رو به اون اضافه کنید.

    //this function return login form
    public function login(){
    return $this->module_login();
    }

    اکشن ها هیچ فرقی با متد ها ندارن. هر اکشن در واقع یک متد از کلاس کنترلر هست که به صورت public باید تعریف بشه. درواقع این اکشن ها نقاط ارتباط بین کاربر و فریمورک هستند.
    در کد بالا چون ما قصد داریم یک فرم ساده رو نشون بدیم درخواست رو به ماژول ارسال میکنیم.
    فایل module.php از پلاگین hello رو باز کنید و کد زیر رو بهش اضافه کنید.


    public function module_login(){
    return $this->view_login();
    }

    خوب درخواست رو تونستیم به ماژول ارسال کنیم در این متد چون فقط قصد داریم یه فرم ساده نمایش بدیم و کار پردازشی وجود نداره درخواست نمایش به view باید فرستاده بشه.
    دقت داشته باشید که طبق MVC کنترلر وظیفه هندل کردن درخواست های کاربران و معتبر سازی داده های ورودی . ماژول وظیفه پردازش اطلاعات و view وظیفه نمایش نتیجه رو بر عهده داره .

    خوب فایل view.php رو باز کنید و کد زیر رو بهش اضافه کنید.

    $username = new ctr_textbox();
    $username->configure('NAME','txt_username');
    $username->configure('INLINE',TRUE);
    $username->configure('ADDON','U');
    $username->configure('PLACE_HOLDER',_('Username'));

    $password = new ctr_textbox();
    $password->configure('NAME','txt_password');
    $password->configure('INLINE',TRUE);
    $password->configure('LABEL',_('Password:'));
    $password->configure('ADDON','P');
    $password->configure('PLACE_HOLDER',_('Password'));

    $remember = new ctr_checkbox;
    $remember->configure('NAME','ckb_remember');
    $remember->configure('LABEL',_('Remember me!'));

    $login = new ctr_button;
    $login->configure('NAME','btn_login');
    $login->configure('LABEL',_('Sign in'));
    $login->configure('P_ONCLICK_PLUGIN','users');
    $login->configure('P_ONCLICK_FUNCTION','btn_login_onclick ');
    $login->configure('TYPE','primary');

    $forget = new ctr_button;
    $forget->configure('NAME','btn_reset_password');
    $forget->configure('LABEL', _('Reset Password'));
    $forget->configure('HREF',cls_general::create_url(array('p lugin','users','action','reset_password')));
    $forget->configure('TYPE','link');

    $r = new ctr_row;
    $r->add($login,3);
    $r->add($forget,9);

    $form = new ctr_form;
    $form->configure('NAME','users_login');
    $form->add_array(array($username,$password,$remember,$r) );

    return array(_('Sign in'),$form->draw());



    خوب اگه دقت کنید . من ابتدا دو تا textbox برای نام کاربری و کلمه عبور ساختم و هر کدوم رو کانفیگ کردم
    سپس یه چک باکس برای یادآوری ورود ایجاد کردم
    در خطوط بعدی ابتدا یک دکمه برای ورود که به رویداد P_ONCLICK اون یک رویداد نسبت دادم
    سپس یک دکمه دیگه برای پرش به صفحه بازیابی کلمه عبور ایجاد کردم.

    حالا برای اینکه دو دکمه که در بالا تعریف کردم کنار هم و در یک سطر قرار بگیرند اومدم و یک ctr_row تعریف کردم و دو دکمه رو به اون اضافه کردم. آرگومان دوم متد add عرض المان رو مشخص میکنه که مجموع المان های اضافه شده نباید از ۱۲ بیشتر بشه.

    و در آخر یک المان ctr_form ساختم و بعد از کانفیگ کردن name اون تمام المان هایی رو که تا حالا ساختم رو بهش اضافه کردم.
    همه چیز تموم شده و حالا باید فرم رو به فریمورک برگشت بدم
    برای این کار باید یک آرایه تک بعدی با دو اندیس برگشت بدم که اندیس اول برای نمایش در title صفحه و اندیس دوم برای نمایش در بخش content صفحه استفاده میشه.
    برای این کار خط از کد زیر استفاده شده. (آخرین خط از متد view)

    return array(_('Sign in'),$form->draw());


    خوب حالا برای نمایش فرمتون مرورگر رو باز کنید و به آدرس زیر برید
    http://YourSite.com?plugin=hello&action=login
    login نام اکشنی هست که در فایل controller.php تعریف کردیم.

    به همین راحتی میشه با سرکش اپلیکیشن طراحی کرد. در آینده درباره رویداد های سمت سرور و کنترل جادویی RV براتون توضیح میدم.

  37. #117
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    متاسفانه با توجه به اینکه دوستان رقبتی حتی برای تست برنامه هم ندارند مجبورم به یه صورت دیگه پروژه رو جلو ببرم به همین دلیل امروزwiki , iseeues روی پروژه رو فعال کردم.
    تمام مطالب روی ویکی به صورت انگلیسی منتشر خواهد شد. همچنین بخش issues هم برای پرسیدن سوالات کاربران فعال کردم که همونجا هم درباره سوالات بحث خواهد شد.

    دیگه این تایپینگ به غیر از خبر های درباره انتشار های پایدار به روز نمیشه. از کاربران هم خواهشمندم در صورتی که سوالی دارید روی issues پروژه در github مطرح کنید. (البته به زبان انگلیسی)
    همچنین هسته فریمورک زودتر از موعود مقرر شده منتشر میشه(حدود یک ماه آینده) و بعد از اون سیستم مدیریت محتوایی بر پایه این فریمورک ساخته میشه که در نهایت این دو با هم مرچ میشن!
    متاسفانه کلا از برنامه نویسای ایرانی زده شدم دلیلش رو نمیدونم
    معمولا طراحی های من بعد یه مدت خودشون رو نشون میدن امیدوارم این مورد هم مثل بقیه باشه.

    فعلا مولا نگهدار

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    تاریخ دقیق انتشار نسخه آلفا از فریمورک سرکش روز هستم مرداد ماه میباشد.

    در این نسخه چه ویژگی هایی وجود دارد.

    -پشتیبانی از controls برای ترسیم فرم ها
    -پشتیبانی از رویداد های سمت سرویس دهنده
    -پشتیبانی از قالب ها
    - قابلیت استفاده از موتور پردازش قالب raintpl
    -قابلیت استفاده از موتور پردازش داده Redbean
    -پشتیبانی از چند زبان با استفاده از فایل های mo/po
    -محیط مدیریت برای دسترسی به تنظیمات سراسری
    -قابلیت انتشار پراکنده فایل ها به صورتی که فایل های آپلود شده کاربران روی سرور های مختلف قرار داده میشود.
    و امکانات دیگر که باید کشف شوند

    این نسخه با نام شیخ شهاب الدین سهروردی از فیلسوفان نامدار ایرانی نامگذاری شده. درباره این فرزانه بیشتر بدانید:

    تعداد 168 کامیت روی مخزن محلی و حدود 70 کامیت روی github ارسال شده.
    امروز 355مین روزی هست که پروژه شروع و تاکنون حدود 21724 خط کد php و 942 خط کد جاوا اسکریپت و 1893 خط کد css به پروژه اضافه شده.

  39. #119

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    به تو می گن یک برنامه نویسه کرمانشاهی نخبه راستی قیمت پیش خرید فریم ورکم اعلام کنید دست خوش

  40. #120

    نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

    ببخشید میشه این خصوصیت href از button یه توضیحی در موردش بدید
    $forget->configure('HREF',cls_general::create_url(array(  'p  lugin','users','action','reset_password')));

صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 01 خرداد 1399, 10:48 صبح
  2. یادگیری فریمورک PHP و الگوی MVC
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 21:59 عصر
  3. جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1
    نوشته شده توسط imanx7 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 01:59 صبح
  4. سلام، من 2سال سابقه کار با فریمورک zend در php دارم بنظر شما حداقل ، متوسط و حداکثر حقوق من چقدره ؟
    نوشته شده توسط mrhamed در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 15:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •