نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

  1. #1

    پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    سلام دوستان
    من یه برنامه اولیه در حد همون Hello World نوشتم ولی موقعی که پروژه رو Run میکنم برنامه اجرا نمیشه و پیغام Unfortunately, program has stopped نمایش داده میشه
    *من از Intellij IDEA استفاده میکنم
    *ماشین مجازی بدون هیچ مشکلی ران میشه
    *برنامه هم بدون خطا Compile میشه


    unf.jpg
    با توجه به این نکات به نظرتون مشکل از کجاست؟

    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 16:59 عصر

  3. #3

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    نقل قول نوشته شده توسط hamyd_reza مشاهده تاپیک
    این نکان کمکی نمیکنه که! ، متن خطا رو بزار از logcat
    تو قسمت Logcat تو قسمت Device کلی خطا هست !!!
    چند خط آخرش اینه:



    07-29 11:06:32.103: ERROR/ActivityThread(1730): Service com.android.exchange.ExchangeService has leaked ServiceConnection com.android.emailcommon.service.ServiceProxy$Proxy Connection@b60bf480 that was originally bound here
    android.app.ServiceConnectionLeaked: Service com.android.exchange.ExchangeService has leaked ServiceConnection com.android.emailcommon.service.ServiceProxy$Proxy Connection@b60bf480 that was originally bound here
    at android.app.LoadedApk$ServiceDispatcher.<init>(Loa dedApk.java:969)
    at android.app.LoadedApk.getServiceDispatcher(LoadedA pk.java:863)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1418)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1407)
    at android.content.ContextWrapper.bindService(Context Wrapper.java:473)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:157)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:145)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.test( ServiceProxy.java:191)
    at com.android.exchange.ExchangeService$7.run(Exchang eService.java:1850)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:551)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:549)
    at android.os.AsyncTask$2.call(AsyncTask.java:287)
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.jav a:234)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( ThreadPoolExecutor.java:1080)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (ThreadPoolExecutor.java:573)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:856)
    07-29 11:06:32.123: ERROR/StrictMode(1730): null
    android.app.ServiceConnectionLeaked: Service com.android.exchange.ExchangeService has leaked ServiceConnection com.android.emailcommon.service.ServiceProxy$Proxy Connection@b60bf480 that was originally bound here
    at android.app.LoadedApk$ServiceDispatcher.<init>(Loa dedApk.java:969)
    at android.app.LoadedApk.getServiceDispatcher(LoadedA pk.java:863)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1418)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1407)
    at android.content.ContextWrapper.bindService(Context Wrapper.java:473)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:157)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:145)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.test( ServiceProxy.java:191)
    at com.android.exchange.ExchangeService$7.run(Exchang eService.java:1850)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:551)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:549)
    at android.os.AsyncTask$2.call(AsyncTask.java:287)
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.jav a:234)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( ThreadPoolExecutor.java:1080)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (ThreadPoolExecutor.java:573)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:856)
    07-29 11:06:32.133: WARN/ActivityManager(1228): Unbind failed: could not find connection for android.os.BinderProxy@b6484898



  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 16:59 عصر

  5. #5

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    نقل قول نوشته شده توسط hamyd_reza مشاهده تاپیک
    اگه به اینترنت وصل هستین اونو قطع کنید ، بعد کل خطاها رو پاک کنید ، چند لحظه صبر کنید اگه خطایی چیزی نیومد برنامه تون رو اجرا کنید تا خطای برنامتون معلوم بشه ، الان اثری از برنامه شما نیست.
    متاسفانه بازم مثل قبل گلی خطا میده، بیشترینش هم این خطاست:

    07-29 11:35:16.762: INFO/Choreographer(1218): Skipped 2259 frames! The application may be doing too much work on its main thread.


    یه نکته ای که هست من وقتی ADV رو بصورت دستی Run میکنم این خطا نمایش داده میشه


    Starting emulator for AVD 'ehsan'
    emulator: Failed to open the HAX device!
    HAX is not working and emulator runs in emulation mode
    emulator: Open HAX device failed



    ممکنه کلا SDKم مشکل داشته باشه؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    توی برنامتون کار شبکه ایی (مثل وصل شدن به اینترنت و ..) انجام میدید؟
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  7. #7

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    توی برنامتون کار شبکه ایی (مثل وصل شدن به اینترنت و ..) انجام میدید؟
    نه دوست گرامی، گفتم که یه برنامه در حد Hello World هستش :)))))

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    اقا این سورس hello world رو بزار ببینیم چه کردی !
    از این خطایی که گذاشتی چیزی در نمیاد !

  9. #9

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    اقا این سورس hello world رو بزار ببینیم چه کردی !
    از این خطایی که گذاشتی چیزی در نمیاد !
    دوست گرامی من تو برنامه نویسی اندروید تازه کارم این کدی هم که نوشتم از روی یه فیلم آموزشی بودش
    اینم سورس:

    package com.example.untitled1;

    import android.app.Activity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.CompoundButton;
    import android.widget.EditText;
    import android.widget.Toast;


    public class MyActivity extends Activity implements View.OnClickListener {
    /**
    * Called when the activity is first created.
    */
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);
    CompoundButton btn= (CompoundButton) findViewById(R.id.button);
    EditText et= (EditText) findViewById(R.id.editText);
    btn.setOnClickListener(this);


    Toast.makeText(this, "onCreate", 1).show();

    }
    public void onClick(View v)
    {
    finish();

    }
    protected void onStart() {
    super.onStart();



    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    اوه اوه اوه
    اینا چیه نوشتی ؟
    اینم کد ساده ای که همین کار رو میکنه ! (فکر کنم )

    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);

    Button btn= (Button) findViewById(R.id.button);
    EditText et= (EditText) findViewById(R.id.editText);

    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View v) {
    Toast.makeText(this, et.getText().toString(), 1).show();
    finish();
    }
    }
    }

    تو Notepad تایپ کردم ها
    اگه اشتباه داشت خودت یه جوری درستش کن ولی کلی درسته !

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    Starting emulator for AVD 'ehsan'
    emulator: Failed to open the HAX device!
    HAX is not working and emulator runs in emulation mode
    emulator: Open HAX device failed
    در این مورد فکر کنم، تنظیماتی که برای Emulator انجام دادید با سخت افزار همخوانی ندارد.

    در مورد خطای موقع اجرای برانامه مراحل زیر را انجام بدید و خطا را در این جا کپی کنید.

    1- از Combox موجود در LogCat گزینه Error را انتخاب کنید.
    2- LogCat را Clear کنید
    3- برنامه را اجرا کنید
    4- تمام متن ایجاد شده در LogCat را در این جا کپی کنید.

    موفق باشید.

  12. #12

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    اوه اوه اوه
    اینا چیه نوشتی ؟
    اینم کد ساده ای که همین کار رو میکنه ! (فکر کنم )

    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);

    Button btn= (Button) findViewById(R.id.button);
    EditText et= (EditText) findViewById(R.id.editText);

    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View v) {
    Toast.makeText(this, et.getText().toString(), 1).show();
    finish();
    }
    }
    }

    تو Notepad تایپ کردم ها
    اگه اشتباه داشت خودت یه جوری درستش کن ولی کلی درسته !
    باور کن همون شد، جواب نمیده

  13. #13

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    نقل قول نوشته شده توسط Modernidea مشاهده تاپیک
    در این مورد فکر کنم، تنظیماتی که برای Emulator انجام دادید با سخت افزار همخوانی ندارد.

    در مورد خطای موقع اجرای برانامه مراحل زیر را انجام بدید و خطا را در این جا کپی کنید.

    1- از Combox موجود در LogCat گزینه Error را انتخاب کنید.
    2- LogCat را Clear کنید
    3- برنامه را اجرا کنید
    4- تمام متن ایجاد شده در LogCat را در این جا کپی کنید.

    موفق باشید.
    دوست گرامی با این کار هم بازم خیلی طولانیه لیست خطاها



    08-03 12:07:14.780: ERROR/BatteryService(1212): usbOnlinePath not found
    08-03 12:07:14.780: ERROR/BatteryService(1212): wirelessOnlinePath not found
    08-03 12:07:14.780: ERROR/BatteryService(1212): batteryVoltagePath not found
    08-03 12:07:14.780: ERROR/BatteryService(1212): batteryTemperaturePath not found
    08-03 12:07:14.990: ERROR/PowerManagerService-JNI(1212): Couldn't load power module (No such file or directory)
    08-03 12:07:15.370: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:07:25.200: ERROR/WVMExtractor(800): Failed to open libwvm.so
    08-03 12:07:25.231: ERROR/Trace(800): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:25.821: ERROR/WVMExtractor(800): Failed to open libwvm.so
    08-03 12:07:25.921: ERROR/EventHub(1212): could not get driver version for /dev/input/mouse0, Not a typewriter
    08-03 12:07:25.921: ERROR/EventHub(1212): could not get driver version for /dev/input/mice, Not a typewriter
    08-03 12:07:26.091: ERROR/Trace(1212): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:27.231: ERROR/CommandListener(794): Failed to open /proc/sys/net/ipv6/conf/wlan0/disable_ipv6: No such file or directory
    08-03 12:07:27.241: ERROR/WifiStateMachine(1212): Failed to disable IPv6: java.lang.IllegalStateException: command '1 interface ipv6 wlan0 disable' failed with '400 1 Failed to change IPv6 state (No such file or directory)'
    08-03 12:07:27.421: ERROR/MobileDataStateTracker(1212): default: Ignoring feature request because could not acquire PhoneService
    08-03 12:07:27.421: ERROR/MobileDataStateTracker(1212): default: Could not enable APN type "default"
    08-03 12:07:29.741: ERROR/Trace(1302): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:29.781: ERROR/Netd(794): exec() res=768 for /system/bin/ip6tables -F fw_INPUT
    08-03 12:07:29.941: ERROR/Netd(794): exec() res=768 for /system/bin/ip6tables -F fw_OUTPUT
    08-03 12:07:30.041: ERROR/VoldConnector(1212): NDC Command {3 volume mount /mnt/sdcard} took too long (747ms)
    08-03 12:07:30.331: ERROR/Netd(794): exec() res=768 for /system/bin/ip6tables -F fw_FORWARD
    08-03 12:07:30.361: ERROR/NetdConnector(1212): NDC Command {2 firewall disable} took too long (957ms)
    08-03 12:07:30.391: ASSERT/SystemServer(1212): BOOT FAILURE making Network Managment Service ready
    java.lang.IllegalStateException: command '2 firewall disable' failed with '400 2 Firewall command failed'
    at com.android.server.NetworkManagementService.setFir ewallEnabled(NetworkManagementService.java:1446)
    at com.android.server.NetworkManagementService.prepar eNativeDaemon(NetworkManagementService.java:376)
    at com.android.server.NetworkManagementService.system Ready(NetworkManagementService.java:213)
    at com.android.server.ServerThread$3.run(SystemServer .java:882)
    at com.android.server.am.ActivityManagerService.syste mReady(ActivityManagerService.java:7869)
    at com.android.server.ServerThread.run(SystemServer.j ava:866)
    Caused by: com.android.server.NativeDaemonConnector$NativeDae monFailureException: command '2 firewall disable' failed with '400 2 Firewall command failed'
    at com.android.server.NativeDaemonConnector.execute(N ativeDaemonConnector.java:348)
    at com.android.server.NativeDaemonConnector.executeFo rList(NativeDaemonConnector.java:285)
    at com.android.server.NativeDaemonConnector.execute(N ativeDaemonConnector.java:251)
    at com.android.server.NetworkManagementService.setFir ewallEnabled(NetworkManagementService.java:1443)
    ... 5 more
    08-03 12:07:31.101: ERROR/Netd(794): exec() res=768 for /system/bin/ip6tables -F fw_INPUT
    08-03 12:07:31.251: ERROR/Netd(794): exec() res=768 for /system/bin/ip6tables -F fw_OUTPUT
    08-03 12:07:31.411: ERROR/Netd(794): exec() res=768 for /system/bin/ip6tables -F fw_FORWARD
    08-03 12:07:31.451: ASSERT/SystemServer(1212): BOOT FAILURE making Connectivity Service ready
    java.lang.IllegalStateException: command '3 firewall disable' failed with '400 3 Firewall command failed'
    at com.android.server.NetworkManagementService.setFir ewallEnabled(NetworkManagementService.java:1446)
    at com.android.server.ConnectivityService.setLockdown Tracker(ConnectivityService.java:3428)
    at com.android.server.ConnectivityService.updateLockd own***(ConnectivityService.java:3404)
    at com.android.server.ConnectivityService.systemReady (ConnectivityService.java:1974)
    at com.android.server.ServerThread$3.run(SystemServer .java:897)
    at com.android.server.am.ActivityManagerService.syste mReady(ActivityManagerService.java:7869)
    at com.android.server.ServerThread.run(SystemServer.j ava:866)
    Caused by: com.android.server.NativeDaemonConnector$NativeDae monFailureException: command '3 firewall disable' failed with '400 3 Firewall command failed'
    at com.android.server.NativeDaemonConnector.execute(N ativeDaemonConnector.java:348)
    at com.android.server.NativeDaemonConnector.executeFo rList(NativeDaemonConnector.java:285)
    at com.android.server.NativeDaemonConnector.execute(N ativeDaemonConnector.java:251)
    at com.android.server.NetworkManagementService.setFir ewallEnabled(NetworkManagementService.java:1443)
    ... 6 more
    08-03 12:07:32.221: ERROR/Trace(1323): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:33.982: ERROR/BluetoothAdapter(1302): Bluetooth binder is null
    08-03 12:07:33.982: ERROR/BluetoothAdapter(1302): Bluetooth binder is null
    08-03 12:07:35.581: ERROR/BluetoothAdapter(1302): Bluetooth binder is null
    08-03 12:07:36.340: ERROR/BluetoothAdapter(1302): Bluetooth binder is null
    08-03 12:07:36.470: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:07:36.551: ERROR/Trace(1363): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:37.640: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:07:39.720: ERROR/Trace(1385): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:40.520: ERROR/ThrottleService(1212): problem during onPollAlarm: java.lang.IllegalStateException: problem parsing stats: java.io.FileNotFoundException: /proc/net/xt_qtaguid/iface_stat_all: open failed: ENOENT (No such file or directory)
    08-03 12:07:41.400: ERROR/NetdConnector(1212): NDC Command {4 interface setthrottle rmnet0 -1 -1} took too long (761ms)
    08-03 12:07:42.100: ERROR/ActivityThread(1385): Failed to find provider info for com.android.inputmethod.latin.dictionarypack
    08-03 12:07:42.160: ERROR/BinaryDictionaryGetter(1385): Could not find a dictionary pack
    08-03 12:07:42.260: ERROR/UserHistoryDictionary(1385): when loading: file not foundjava.io.FileNotFoundException: /data/data/com.android.inputmethod.latin/files/UserHistoryDictionary.en_US.dict: open failed: ENOENT (No such file or directory)
    08-03 12:07:42.550: ERROR/jdwp(1384): Failed sending reply to debugger: Broken pipe
    08-03 12:07:43.920: ERROR/Trace(1426): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:44.170: ERROR/Trace(1451): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:44.250: ERROR/Trace(1439): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:45.340: ERROR/Trace(1475): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:07:46.000: ERROR/LocationManagerService(1212): no geocoder provider found
    08-03 12:07:47.051: ERROR/BluetoothAdapter(1426): Bluetooth binder is null
    08-03 12:07:47.310: ERROR/BluetoothAdapter(1426): Bluetooth binder is null
    08-03 12:07:50.221: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:07:51.631: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:07:56.351: ERROR/Trace(1502): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:01.001: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:08:12.301: ERROR/BluetoothAdapter(1502): Bluetooth binder is null
    08-03 12:08:16.881: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:08:20.461: ERROR/Trace(1535): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:22.597: ERROR/BluetoothAdapter(1212): Bluetooth binder is null
    08-03 12:08:22.641: ERROR/BluetoothAdapter(1212): Bluetooth binder is null
    08-03 12:08:22.681: ERROR/WVMExtractor(800): Failed to open libwvm.so
    08-03 12:08:23.391: ERROR/WVMExtractor(800): Failed to open libwvm.so
    08-03 12:08:24.261: ERROR/WVMExtractor(800): Failed to open libwvm.so
    08-03 12:08:24.991: ERROR/WVMExtractor(800): Failed to open libwvm.so
    08-03 12:08:25.951: ERROR/WVMExtractor(800): Failed to open libwvm.so
    08-03 12:08:26.291: ERROR/NetdConnector(1212): NDC Command {6 resolver setdefaultif eth0} took too long (1012ms)
    08-03 12:08:28.071: ERROR/NetdConnector(1212): NDC Command {9 resolver flushif eth0} took too long (809ms)
    08-03 12:08:32.433: ERROR/Trace(1592): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:35.052: ERROR/Trace(1628): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:35.262: ERROR/AndroidRuntime(1628): FATAL EXCEPTION: main
    java.lang.RuntimeException: Unable to instantiate activity ComponentInfo{com.example.untitled1/com.example.untitled1.MyActivity}: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "com.example.untitled1.MyActivity" on path: /data/app/com.example.untitled1-2.apk
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2106)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2230)
    at android.app.ActivityThread.access$600(ActivityThre ad.java:141)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1234)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5039)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:793)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:560)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "com.example.untitled1.MyActivity" on path: /data/app/com.example.untitled1-2.apk
    at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDex ClassLoader.java:65)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:5 01)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:4 61)
    at android.app.Instrumentation.newActivity(Instrument ation.java:1054)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2097)
    ... 11 more
    08-03 12:08:35.652: ERROR/Trace(1641): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:36.292: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:08:38.992: ERROR/Trace(1670): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:39.262: ERROR/SurfaceFlinger(797): ro.sf.lcd_density must be defined as a build property
    08-03 12:08:40.722: ERROR/Trace(1689): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:41.701: ERROR/ActivityThread(1689): Service com.android.exchange.ExchangeService has leaked ServiceConnection com.android.emailcommon.service.ServiceProxy$Proxy Connection@b5facd00 that was originally bound here
    android.app.ServiceConnectionLeaked: Service com.android.exchange.ExchangeService has leaked ServiceConnection com.android.emailcommon.service.ServiceProxy$Proxy Connection@b5facd00 that was originally bound here
    at android.app.LoadedApk$ServiceDispatcher.<init>(Loa dedApk.java:969)
    at android.app.LoadedApk.getServiceDispatcher(LoadedA pk.java:863)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1418)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1407)
    at android.content.ContextWrapper.bindService(Context Wrapper.java:473)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:157)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:145)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.test( ServiceProxy.java:191)
    at com.android.exchange.ExchangeService$7.run(Exchang eService.java:1850)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:551)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:549)
    at android.os.AsyncTask$2.call(AsyncTask.java:287)
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.jav a:234)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( ThreadPoolExecutor.java:1080)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (ThreadPoolExecutor.java:573)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:856)
    08-03 12:08:41.751: ERROR/Trace(1703): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:41.781: ERROR/StrictMode(1689): null
    android.app.ServiceConnectionLeaked: Service com.android.exchange.ExchangeService has leaked ServiceConnection com.android.emailcommon.service.ServiceProxy$Proxy Connection@b5facd00 that was originally bound here
    at android.app.LoadedApk$ServiceDispatcher.<init>(Loa dedApk.java:969)
    at android.app.LoadedApk.getServiceDispatcher(LoadedA pk.java:863)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1418)
    at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.ja va:1407)
    at android.content.ContextWrapper.bindService(Context Wrapper.java:473)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:157)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.setTa sk(ServiceProxy.java:145)
    at com.android.emailcommon.service.ServiceProxy.test( ServiceProxy.java:191)
    at com.android.exchange.ExchangeService$7.run(Exchang eService.java:1850)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:551)
    at com.android.emailcommon.utility.Utility$2.doInBack ground(Utility.java:549)
    at android.os.AsyncTask$2.call(AsyncTask.java:287)
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.jav a:234)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( ThreadPoolExecutor.java:1080)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (ThreadPoolExecutor.java:573)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:856)
    08-03 12:08:44.021: ERROR/Trace(1725): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:47.121: ERROR/BluetoothAdapter(1502): Bluetooth binder is null
    08-03 12:08:48.421: ERROR/Trace(1751): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:08:50.191: ERROR/BluetoothAdapter(1502): Bluetooth binder is null
    08-03 12:08:59.907: ERROR/Trace(1765): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:09:01.767: ERROR/Trace(1787): error opening trace file: No such file or directory (2)
    08-03 12:09:19.129: ERROR/ThrottleService(1212): problem during onPollAlarm: java.lang.IllegalStateException: problem parsing stats: java.io.FileNotFoundException: /proc/net/xt_qtaguid/iface_stat_all: open failed: ENOENT (No such file or directory)



  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    این قسمت از خطا ها مربوط میشه به برنامه شما:
    08-03 12:08:35.262: ERROR/AndroidRuntime(1628): FATAL EXCEPTION: main java.lang.RuntimeException: Unable to instantiate activity ComponentInfo{com.example.untitled1/com.example.untitled1.MyActivity}: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "com.example.untitled1.MyActivity" on path: /data/app/com.example.untitled1-2.apk
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2106)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2230)
    at android.app.ActivityThread.access$600(ActivityThre ad.java:141)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1234)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5039)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:793)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:560)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "com.example.untitled1.MyActivity" on path: /data/app/com.example.untitled1-2.apk
    at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDex ClassLoader.java:65)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:5 01)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:4 61)
    at android.app.Instrumentation.newActivity(Instrument ation.java:1054)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2097)
    ... 11 more

    با توجه به خطای عنوان شده؛ اگر در اینترنت جستجو کنید، جواب های زیاد پیدا میکنید که دوتا را من میگم:
    1- این مسیر را دنبال کنید و انجامش دهید Project -> Properties -> Java Build Path -> Order and Export
    2- در Manifest باید اول اسم MyActivity یک نقطه بگذارید. (MyActivity.)

    منبع:http://stackoverflow.com/questions/4...foundexception

    موفق باشید.

  15. #15

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    سلام من تازه آندروید رو شروع کردم از at bundle شروع کردم همه تنظیمات رو انجام دادم ماشین مجازی هم اجرا میشه اما مثل پستی که دوستشون در اول تاریک پرسیدن برای اجرای hello word همون خطا در امولاتور میان این متن خطامه
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): FATAL EXCEPTION: main
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): Process: com.example.test1, PID: 1693
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.example.test1/com.example.test1.MainActivity}: android.util.AndroidRuntimeException: You cannot combine swipe dismissal and the action bar.
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2197)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2258)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.ActivityThread.access$800(ActivityThre ad.java:138)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1209)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5026)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:777)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:602)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): Caused by: android.util.AndroidRuntimeException: You cannot combine swipe dismissal and the action bar.
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow.reque stFeature(PhoneWindow.java:277)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow.gener ateLayout(PhoneWindow.java:2889)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow.insta llDecor(PhoneWindow.java:3154)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow.setCo ntentView(PhoneWindow.java:305)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.Activity.setContentView(Activity.java: 1930)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.support.v7.app.ActionBarActivity.superSetC ontentView(ActionBarActivity.java:217)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.support.v7.app.ActionBarActivityDelegateIC S.setContentView(ActionBarActivityDelegateICS.java :110)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.support.v7.app.ActionBarActivity.setConten tView(ActionBarActivity.java:77)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at com.example.test1.MainActivity.onCreate(MainActivi ty.java:14)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:5 242)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(I nstrumentation.java:1087)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2161)
    12-30 17:46:31.133: E/AndroidRuntime(1693): ... 11 more
    خواهش میکنم کمکم کنید
    ممنون

  16. #16

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    ببخشید این 1 یک چیه توی این خط کد نوشتید؟؟


    Toast.makeText(this, "onCreate", 1).show();


    این به نظرتون درست نیست؟؟

    Toast.makeText(this, "onCreate", Toast.Short_Lenght).show();

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار Mohadi
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    41

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    نقل قول نوشته شده توسط MansoorJ مشاهده تاپیک
    ببخشید این 1 یک چیه توی این خط کد نوشتید؟؟


    Toast.makeText(this, "onCreate", 1).show();


    این به نظرتون درست نیست؟؟

    Toast.makeText(this, "onCreate", Toast.Short_Lenght).show();
    دقیقا منم الان میخواستم همین رو تو پاسخ بهش بگم. این عدد گذاشتن توی توست گاهی اوقات باعث خطا میشه.

    خطاب به کسی که سوال رو پرسیده :
    فایل منیفستت رو هم بذار. اکس ام ال رو هم واسه محکم کاری بذاری که بهتر میشه.

  18. #18

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    سلام جواب ها جواب منه؟!!
    من کدی ننوشتم فقط همون hello word که خود اندروید پیش فرض قرار داده که اونم خطا میداد الان با ماشین you wave اجرا کردم اجرا شد ولی همون خطا ها درایکیلیپس هست الان مشکل آینه وقتی میخواهم کنترل edit text اضافه کنم که پنجره دیزاین مات میشه و اجازه قرار دادن کنترل رو نمیده و این پیغام میاد
    Exception raised during rendering: java.lang.System.arraycopy([CI[CII)V
    Exception details are logged in Window > Show View > Error Log

    خطا های log همون بالایی هاست چکار کنم؟

  19. #19

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    سلام من برا محاسبه حاصل جمع دو عدد این کدها رو نوشتم
    داخل mainactivity.java
    public class MainActivity extends ActionBarActivity

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    num1=(EditText) findViewById(R.id.editText1);
    num2=(EditText) findViewById(R.id.editText2);
    btn=(Button) findViewById(R.id.button1);
    res=(TextView) findViewById(R.id.textView1);


    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {


    public void onClick(View arg0) {

    n1=Integer.parseInt(num1.getText().toString());
    n2=Integer.parseInt(num2.getText().toString());
    int s=n1+n2;
    res.setText(s);

    }

    });
    }

    }
    نمای کلی در you wave اجرا میشه دو تا عدد وارد می کنم روی کلید محاسبه که کلید می کنم تا حاصل جمع رو بده پیغام میاد
    unfortunately , myapp has stopped
    این هم خطاهای داخل eclipse که میاد


    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): FATAL EXCEPTION: main
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): android.content.res.Resources$NotFoundException: String resource ID #0x8
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.content.res.Resources.getText(Resources.ja va:247)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.widget.TextView.setText(TextView.java:3473 )
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at com.example.myapp.MainActivity$1.onClick(MainActiv ity.java:41)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.view.View.performClick(View.java:3511)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.view.View$PerformClick.run(View.java:14105 )
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605 )
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92 )
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:4424)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:784)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:551)
    01-03 11:53:30.154: E/AndroidRuntime(7230): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    خواهش می کنم
    یکی کمک کنه
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله shabgardetanha : شنبه 12 دی 1394 در 08:07 صبح

  20. #20

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped


    res.setText(s.Tostring());

  21. #21

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    سلام ممنون آره درست شد اصلا حواسم به تبدیل نبود
    فقط چرا برنامه مثل vs هنگام کامپایل خطا نداد تا متوجه بشم چطور میتونم برنامه رو trace کنم؟ از این خطاهایی که گذاشته چطور میشود این خطا رو فهمید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    و آیا راهی هست بشه فهمید کی کاربر گوشی رو از حالت قفل در میاره و روشنش میکنه تا بشه برنامه رو اجرا کرد؟یا یه پیغام داد
    و چطور برنامه رو خروجی بگیرم و روگوشی اجرا کنم؟ ببخشید سوالات زیاد شد

  22. #22

    نقل قول: پیغام خطای Unfortunately, program has stopped

    کسی نمیدونه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای "vshost-clr2.exe has stopped working"
    نوشته شده توسط shpegah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 10:33 صبح
  2. پیغام windows has stop working
    نوشته شده توسط beni.com در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 07:46 صبح
  3. سوال در مورد خطای has stopped working
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 10:33 صبح
  4. پیغام خطای Control '' has no parent window
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 16:28 عصر
  5. پیغام خطای Key coloumn information is insufficient or ...
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 15:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •