نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش تصادفی عکس ها در jQery

  1. #1

    Question نمایش تصادفی عکس ها در jQery

    سلام
    15 خانه داریم هم اندازه ساخته شده با تگ div
    اگر بخوایم به طور تصادفی و با فواصل زمانی مختلف در بعصی از خونه ها عکس نمایش داده بشه ( با افکت fade) و سپس تصاویر محو بشن و تصاویر خونه های دیگه نمایش داده بشن باید از چه کدی از jQery استفاده کرد؟
    خواهش می کنم کمکم کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    553

    نقل قول: نمایش تصادفی عکس ها در jQery


  3. #3

    نقل قول: نمایش تصادفی عکس ها در jQery

    خیلی ممنون از بابت کد
    منظور من این بود که مثلا اگه 15 تا خانه داریم، در هر خانه یک عکس وجود داره که بکگراند خانه هست و نمایش داده نمی شه. کد مورد نیاز من کدی هست که مثلا عکس خانه های 7، 10، 3، 5 به طور تصادفی و با فاصله زمانی از هم همراه با افکت fade نمایش داده بشن، و بعد آروم و دانه به دانه عکس ها محو بشن و به صورت رندم عکس خانه های دیگه پدیدار بشه. بازم ممنون از این که کمکم می کنید

  4. #4

    نقل قول: نمایش تصادفی عکس ها در jQery

    خوب توی یک each یه عدد تصادفی بین 1 تا 15 بساز و با توجه به اون کاری که میخوای بکن

  5. #5

    نقل قول: نمایش تصادفی عکس ها در jQery

    تا اونجایی که من میدونم نمیشه عکس بکگراند رو به صورت افکت نمایش داد و محو کرد. شما میتونید اون divها رو داخل div دیگه بزارید و کل div رو مخفی کنید.
    ببینید این چیزی که نوشتم به دردتون میخوره:
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    	<head>
    		<meta charset="utf-8">
    		<title></title>
    		<style>
    			div {
    				float:left;
    				margin:10px;
    				width:100px; height:100px;
    				border:1px solid red;
    			}
    			
    			div div {
    				width:100px;
    				height:100px;
    				background-color:blue;
    				display:none;
    				border:none;
    				margin:0;
    			}
    			
    		</style>
    	</head>
    	<body>
    		
    		<div id="1">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="2">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="3">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="4">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="5">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="6">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="7">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="8">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="9">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="10">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="11">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="12">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="13">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="14">
    			<div></div>
    		</div>
    		<div id="15">
    			<div></div>
    		</div>
     	
    	<script src="jquery-2.0.0.js"></script>
    	
    	<script>
    		function getRand() {
    			var arrAll = [];
    			var arrRet = [];
    			var limit = 4;
    			
    			for (var i = 1; i <= 15; i++) {
    				arrAll.push(i);
    			}
    			
    			for (var i = 0; i < limit; i++) {
    				var num = parseInt(Math.random() * arrAll.length);
    				arrRet.push(arrAll[num]);
    				arrAll.splice(num, 1);
    			}
    			
    			return arrRet;
    		}
    		
    		var ids = getRand();
    		var isShowing = true;
    		
    		function show(index) {
    		
    			if (isShowing) {
    				
    				$("#" + ids[index] + " div").fadeIn(1000, function() {
    				
    					if (index < 3) {
    						index++;
    						//show(index);
    					} else {
    						index = 0;
    						isShowing = false;
    					}
    					
    					show(index);
    				
    				});
    				
    			} else {
    				
    				$("#" + ids[index] + " div").fadeOut(1000, function() {
    				
    					if (index < 3) {
    						index++;
    						//show(index);
    					} else {
    						index = 0;
    						ids = getRand();
    						isShowing = true;
    					}
    					
    					show(index);
    				
    				});
    				
    			}
    			
    		}
    		
    		show(0);
    		
    	</script>
    	</body>
    	
    </html>
    من فرض کردم که تصاویر رو شما ۴ تا ۴ تا انتخاب میکنید.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تصادفی عکس در DIV
    نوشته شده توسط parisa_joooon در بخش jQuery
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:58 عصر
  2. نمایش تصادفی عکس
    نوشته شده توسط parisa_joooon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 شهریور 1391, 20:45 عصر
  3. نمایش تصادفی عکس روی فرم
    نوشته شده توسط sajad_boj70 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 23:41 عصر
  4. حرفه ای: یه کد توپ : نحوه نمایش تصادفی عکس های درون یک فولدر بر روی سایت
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 21:55 عصر
  5. تابع رندوم برای نمایش تصادفی عکس بک گراند پنل ها
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 13:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •