نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش فرم درون پنل فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ferdin
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120

    نمایش فرم درون پنل فرم دیگر

    سلام دوستان

    من یک مشکل کوچیک دارم که فکر می کنم قابل حل باشه.

    من یک فرم Parent دارم که تو این فرم یک Panel دارم و Sub Form های من توی پنل نمایش داده میشه.با کد زیر :



    SubForm frmSubForm = SubForm .InstanceForm();
    this.IsMdiContainer = true;
    frmSubForm .TopLevel = false;

    pnlSubSystem.Controls.Add(frmSubForm );

    frmSubForm .FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    frmSubForm .Dock = DockStyle.Fill;
    frmSubForm .Show();




    حالا من درون این SubForm هم یک پنل دارم که می خوام فرم های فرزند مربوط به اون درون پنل SubForm نمایش داده شود.

    دوستان می تونند کمک کنند.؟

    اگه روش دیگه ای برای نمایش Sub Form توی Main Form باشه که نیازی به تنظیم TopLevel = False نباشه فکر کنم مشکل حل میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ferdin
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120

    نقل قول: نمایش فرم درون پنل فرم دیگر

    کسی می تونه کمک کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش گزارش درون یک فرم
    نوشته شده توسط sadegh1944 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1392, 13:14 عصر
  2. سوال: نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1
    نوشته شده توسط rezamansori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 22:18 عصر
  3. سوال: چگونه چندین فرم درون یک فرم باز کنم؟ مانند برنامه فوتوشاپ؟
    نوشته شده توسط khosro hoseini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 15:43 عصر
  4. آموزش: نمایش یک فرم درون یک فرم دیگر
    نوشته شده توسط autosa در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 18:01 عصر
  5. آموزش: نمایش یک فرم درون یک فرم دیگر
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1389, 07:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •