نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در MDIForm

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hamirayan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شمال وطنم
    پست
    46

    مشکل در MDIForm

    با سلام
    بنده در یک پروژه به شکل زیر - خاصیت IsMdiContainer فرم را برابر با True قرار دادم .
    وبرای باز شدن فرم 2 کد زیر را نوشتم:

    Form2 fr2 = new Form2();
    fr2.MdiParent = this;
    fr2.Show();

    اما هنگامی که فرم 2 باز می شود مانند شکل زیر در زیر picturebox،Panel و کامپوننت ساعت قرار می گیرد؟
    Capture2.jpg
    برای اینکه این اتفاق نیفتد(قرار نگرفتن فرم های فرزند در زیر اشیا فرم والد) ولی فرم های فرزند خاصیت مینیمایز شدن و نمایش در گوشه ی فرم اصلی را داشته باشند چه باید کرد؟
    مم ن.
    آخرین ویرایش به وسیله hamirayan : سه شنبه 08 مرداد 1392 در 10:02 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hamirayan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شمال وطنم
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    یعنی واقعاً هیچ یک از دوستان جوابی برای این پست ندارند؟؟؟؟!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    سلام!
    توی رویداد فرم لود٬فرم2 این دو خط رو بنویس:
                this.BringToFront();
    this.TopMost = true;

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hamirayan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شمال وطنم
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    سلام!
    توی رویداد فرم لود٬فرم2 این دو خط رو بنویس:
                this.BringToFront();
    this.TopMost = true;
    با تشکر از پاسخگویی شما.
    باز هم نمیشه...
    قبلاً هم این کار را کرده بودم و نشد...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    خواهش میشه!
    اگر سورست در همسن حده بذار ببینم!

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hamirayan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شمال وطنم
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    اینم از سورس،البته چیز خاصی نداره:
    NewProject.rar

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    در حالت عادی که خودم فرم ساختم مشکلی نبود!
    واسه همین گفتم سورس بذار!
    این خط رو پاک کن:
    fr2.MdiParent = this;

    یبار Rebuild و یبار هم Clean Solution رو بزن مشکلت حل میشه!
    موفق باشی....

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار hamirayan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شمال وطنم
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    در حالت عادی که خودم فرم ساختم مشکلی نبود!
    واسه همین گفتم سورس بذار!
    این خط رو پاک کن:
    fr2.MdiParent = this;

    یبار Rebuild و یبار هم Clean Solution رو بزن مشکلت حل میشه!
    موفق باشی....
    خوب اینطوری که وقتی فرم را مینیمایز میکنی دیگه به شکل کوچیک در فرم اولیه نشون نمیده که...
    میخوام اینجوری نشون بده فرم رو...
    Untitled.png

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    در حالت عادی که خودم فرم ساختم مشکلی نبود!
    واسه همین گفتم سورس بذار!
    این خط رو پاک کن:
    fr2.MdiParent = this;

    یبار Rebuild و یبار هم Clean Solution رو بزن مشکلت حل میشه!
    موفق باشی....
    دوست عزیز اگه اون خط حذف کنه که دیگه فرم والد و عمویی نیستش که()

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    آره راست میگی حواسم نبود!
    خوب چون mdi فرم پدر شده و فرم دوم فرزند٬پس در نتیجه اشیای روی فرم والد هم انگار خود فرم والد هستند و بر سایر فرمهای فرزند ارجع ترند!
    چز اینکه با کد نویسی بتونی وقتی فرم دوم میاد روی شی اون شی رو مخفی و وقتی از روی اون شی اومد کنار٬اون شی نمایش داده بشه!
    البته اینجور راهها زیاده!

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: مشکل در MDIForm

    راستی یه راه دیگه هم هست یادم رفت بگم!
    البته اگه بکارت بیاد!
    وفتی داری فرم فرزند رو لود میکنی اشیای روی فرم والد رو مخفی کنی!
                panel1.Hide();
    button1.Hide();

    و برای نمایش مجدد بعد از بسته شدن فرم فرزند:
            private void Form1_MdiChildActivate(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.Show();
    panel1.Show();
    }

    حواست باشه فرم1 والد هستش و توی رویداد MdiChildActivate فرم والد باید اشیا رو دوباره نمایش یدی!
    همینقدر بلد بودم...

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: رفع مشکل عکس پشت زمینه در mdiform
    نوشته شده توسط prog220 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 16:55 عصر
  2. سوال: مشکل با MDIForm
    نوشته شده توسط negar_s80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 11:32 صبح
  3. مشکل با MDIform مشکل قدیمی!!!!
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 00:45 صبح
  4. مشکل عظیم در استفاده از MDIForm ...
    نوشته شده توسط allooo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 10:17 صبح
  5. مشکل با MDIform
    نوشته شده توسط ضیاءالدین در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 11:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •