نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: بهترین جایگزین DataTable

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    بهترین جایگزین DataTable

    با توجه به روش Entity Framework چه چیزی رو جایگزین DataTable کنیم؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    فکر نکنم زیاد نیازی بهش باشه چون میتونی نتیاج تمام کوئری هات رو متغییر هایی از جنس var بریزی و هرجایی هم استفاده کنی حتی میشه رو نتیجه یک کوئری هم کوئری جدید زد تا نتایج سفارشی تر شن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    با توجه به روش Entity Framework چه چیزی رو جایگزین DataTable کنیم؟

    ممنون
    منظورتون چیه که چی رو جایگزینش کنید، خب EF مشکلی ایجاد نمیکنه در کار با DataTable فقط یه ذره خورده کاری داره وگرنه مشکلی نیست!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    فکر نکنم زیاد نیازی بهش باشه چون میتونی نتیاج تمام کوئری هات رو متغییر هایی از جنس var بریزی و هرجایی هم استفاده کنی حتی میشه رو نتیجه یک کوئری هم کوئری جدید زد تا نتایج سفارشی تر شن
    اگر می شد var رو سراسری تعریف کرد مشکلی نداشتم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط bomb23 مشاهده تاپیک
    منظورتون چیه که چی رو جایگزینش کنید، خب EF مشکلی ایجاد نمیکنه در کار با DataTable فقط یه ذره خورده کاری داره وگرنه مشکلی نیست!
    EF مشکلی ایجاد نمی کنه
    اما می خواستم از روشی استفاده کنم که با روش EF هم خوانی داشته باشه
    مثلا استفاده از روش <>List اما نمی دونم چطوری می تونم از این روش استفاده کنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    خب دوست عزیز از متد استفاده کن هر جا لازمش داری فراخوانیش کن اونکه مشکلی نداره مثلا میخوای چکار کنی که نمی تونی با این روش انجامش بدین

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    EF مشکلی ایجاد نمی کنه
    اما می خواستم از روشی استفاده کنم که با روش EF هم خوانی داشته باشه
    مثلا استفاده از روش <>List اما نمی دونم چطوری می تونم از این روش استفاده کنم
    خب دوست عزیز از متد استفاده کن و تون از var استفاده کن هر جا لازمش داری فراخوانیش کن اونکه مشکلی نداره مثلا میخوای چکار کنی که نمی تونی با این روش انجامش بدین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    خب دوست عزیز از متد استفاده کن هر جا لازمش داری فراخوانیش کن اونکه مشکلی نداره مثلا میخوای چکار کنی که نمی تونی با این روش انجامش بدین
    نتیجه select ها رو داخلش بریزم و در کل سیستم ازش استفاده کنم
    متد سراسری از جنس var منظورتون هستش؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    یه سرچ انگلیسی بزنید تو گوگول convert Datatable to list روش تبدیلش هست.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    نتیجه select ها رو داخلش بریزم و در کل سیستم ازش استفاده کنم
    متد سراسری از جنس var منظورتون هستش؟
    نه متد از نوع void هست شما داری همش Ado.نتی فکر میکنی و گرنه ef همی چیزی رو با لینک براتون فراهم میکنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: بهترین جایگزین DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    نه متد از نوع void هست شما داری همش Ado.نتی فکر میکنی و گرنه ef همی چیزی رو با لینک براتون فراهم میکنه
    من هم دنبال یک روشی هستش که دیگه ado استفاده نکنم
    الان هم EF استفاده می کنم
    فقط مشکلی که هست می خوام select رو در یک کلاس انجام بدم
    حالا نمی دونم چطوری از کلاس بریزم در مثلا گرید؟

تاپیک های مشابه

  1. بهترین FIREWALL که تا حالا دیدید سایت داره بشه Download کرد؟
    نوشته شده توسط khonasham در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 22:41 عصر
  2. سوال: بهترین جایگزین برای تگ های <p></p>
    نوشته شده توسط javadth در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1391, 11:25 صبح
  3. بهترین جایگزین BDE
    نوشته شده توسط seyed_27 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 18:44 عصر
  4. جستجوی یک سطر در dataTable و جایگزین نمودن آن
    نوشته شده توسط Ali_amirkhani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 21:32 عصر
  5. یک جایگزین برای iis 5.1
    نوشته شده توسط mostafa_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •