نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جست و جو در لیست باکس !؟

  1. #1

    جست و جو در لیست باکس !؟

    با سلام

    دوستان من داخل نرم افزار یک لیست باکس دارم که داخلش ایتم های مختلفی قرار داره .

    حالا من میخواهم یک تکست باکس کنارش بذارم که هر چی توی این تکست باکس مینویسیم سریع توی لیست باکس جست و جو کنه و ایتم های اضافه رو پاک کنه .

    مثلا لیست باکس ما این ایتم ها رو داره :

    ali
    farhad
    majid
    alireza
    farbod
    fateme
    ahmad

    خب . حالا میخواهم اگر توی تکست باکس حرف a تایپ شد فقط این ایتم ها بمونن :

    ali
    alireza
    ahmad

    و اگر دو حرف al تایپ شدند فقط ali و alireza بمونن !!

    خب چطور این کار ها رو بکنم ؟!!؟ لطفا اگر سورس یا پروژه آماده ارائه بدید ممنون میشم

    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار saeedchoopani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    30

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    از event keyup تکست باکس استفاده کن.در هر بار زدن کلید لیسا باکس رو رفرش کن

  3. #3

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeedchoopani مشاهده تاپیک
    از event keyup تکست باکس استفاده کن.در هر بار زدن کلید لیسا باکس رو رفرش کن
    داداش تقریبا فهمیدم چی میگی ، ولی چون در حد مبتدی هستم ، اگر میشه نمونه یا کدی قرار بدید ممنون میشم .

    اگر در لینکی توضیح داده شده بفرمایید خودم میرم میبینم

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    بفرمایید این کد چیزی است که میخواستید.

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string myString = textBox1.Text;
    int index = listBox1.FindString(myString, -1);
    if (index != -1)
    {
    listBox1.SetSelected(index, true);
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    فک کنم این بتونه کمکت کنه

    این برنامه لیست درایوها رو میگیره و فقط پوشه های داخل اون درایو یا اون پوشه رو نمایش میده

    جستجو پوشه رو هم داره


    DirectoryList.rar

  6. #6

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    نقل قول نوشته شده توسط c-sharp_South مشاهده تاپیک
    بفرمایید این کد چیزی است که میخواستید.

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string myString = textBox1.Text;
    int index = listBox1.FindString(myString, -1);
    if (index != -1)
    {
    listBox1.SetSelected(index, true);
    }
    }
    با تشکر
    ولی این کد زیاد جالب نبود ، یعنی اون چیزی که میخواهم نیست
    دوستان من اصلا فقط میخواهم توی لیست باکس جست و جو کنه ، همین

    راستی سورس شما اگر کلمه ای در وسط یک ایتم باشه و جست و جو بشه ، پیدا نمیکنه . دیگه کسی نمیتونه کمکم کنه !؟

  7. #7

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    دوستان راهنمایی نمیکنید ، حالا اگر ایتم های اضافی رو هم پاک نکرد مشکلی نیست ، فقط میخواهم یه سرچ کوچیک توی لیست باکس انجام بده . ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله alnajon : سه شنبه 08 مرداد 1392 در 22:46 عصر

  8. #8

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    والا وقت ندارم چیزی بنویسم اینو قبلا داشتم تو یه برنامه استفاده کردم:
    این تابع رو به برنامه اضافه کن

    private void FindAllOfMyString(string searchString)
    {

    ListBox1.SelectionMode = SelectionMode.MultiExtended;


    int x = -1;

    if (searchString.Length != 0)
    {
    do
    {

    x = ListBox1.FindString(searchString, x);

    if (x != -1)
    {

    if (ListBox1.SelectedIndices.Count > 0)
    {
    if (x == ListBox1.SelectedIndices[0])
    return;
    }

    ListBox1.SetSelected(x, true);
    }
    } while (x != -1);
    }
    }

    تو keyup تکست باکست اینو بنویس:

    ListBox1.SelectedIndex = -1;
    FindAllOfMyString(textBox1.Text);

  9. #9

    نقل قول: جست و جو در لیست باکس !؟

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    والا وقت ندارم چیزی بنویسم اینو قبلا داشتم تو یه برنامه استفاده کردم:
    این تابع رو به برنامه اضافه کن

    private void FindAllOfMyString(string searchString)
    {

    ListBox1.SelectionMode = SelectionMode.MultiExtended;


    int x = -1;

    if (searchString.Length != 0)
    {
    do
    {

    x = ListBox1.FindString(searchString, x);

    if (x != -1)
    {

    if (ListBox1.SelectedIndices.Count > 0)
    {
    if (x == ListBox1.SelectedIndices[0])
    return;
    }

    ListBox1.SetSelected(x, true);
    }
    } while (x != -1);
    }
    }

    تو keyup تکست باکست اینو بنویس:

    ListBox1.SelectedIndex = -1;
    FindAllOfMyString(textBox1.Text);
    خیلی ممنون ، ولی این کد هم همون مشکل رو داره . یعنی اگر یه کلمه وسط باشه و اون رو جست و جو کنیم پیدا نمیکنه !

    یعنی اگر یک ایتم این باشه :

    barname navis is good site

    خب . حالا اگر ما good رو تایپ کنیم این ایتم رو پیدا نمیکنه !!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جست و جو در لیست باکس
    نوشته شده توسط AliRezaBeytari در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:22 عصر
  2. چاپ لیست باکس
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1383, 05:20 صبح
  3. فیلتر کردن اطلاعات موجود در یک لیست باکس
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 07:23 صبح
  4. مشکل با لیست باکس
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •