نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: insert فارسی در sql server

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    insert فارسی در sql server

    من در برنامه ام از دیتابیس sql server استفاده می کنم . فرمت دیتابیسم هم arabic CI AS است اما در زمان insert از دلفی رکوردهای فارسی به صورت ????? ذخیره می شود . نیاز خیلی فوری برای رفع این مشکل دارم .
    با تشکر




  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Ali-Far
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    98
    ظاهرا ویندوز شما فارسی نشده است .
    شما از طریق کنترل پنل و گزینه Regional and language باید ویندوز خودتون را فارسی کنید.
    اگه فارسی شده باشه تو خود کد نویسی دلفی هم فارسی درست تایپ میشه.

  3. #3
    ویندوز من فارسی است

  4. #4
    برای ذخیره فونت فارسی به صورت Unicode در Sqlserver قبل از مقدار فیلد حرف N را قرار دهید مثلا

    sqlQuery="INSERT INTO tblTable (field1,fiel2) VALUES (N'" & txtField1.Text & "',N'" & txtField1.Text & "')"

    درضمن صفحه به صورت Unicode ذخیره باشد

  5. #5

    این است پاسخ شما ! بیشتر دقت کن عزیز !

    به نام خدا
    در بانک داده ی خود از نوع داده برای فیلد کاراکتری نوع char را انتخاب نکنید بلکه از ncharاستفاده کنید ان شاالله مشکل حل می شود.
    صلوات

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    17

    Talking با سلام

    برای من هم این اشکال بود
    نوع sql server خود را عوض کن مثلا از نوع sql server developer نصب کن
    مطمئن باش امکان درج فارسی خواهی داشت
    البته unicode هم فکر خوبیه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    سلام

    اگه بخواهیم در یک Stored-Procedure متنی فارسی رو گرفته و ذخیره کنیم چطوری عمل کنیم؟

  8. #8

    نقل قول: insert فارسی در sql server

    کافیه زمانی ک میخوای دیتا رو به storprocduer بفرستی همون لحظه تو مقدار دهی N رو بزنی جدی دیتا همین

  9. #9
    Collation فیلد رو چی تعریف کردید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    سلام مجدد

    collation رو دست نزدم- در ضمن مشکل من اینجوری حل شد:
    ابتدا یه متغیر در sp تعریف کردم:
    declare @x nchar(50
    بعد اونرو با پارامتر حاوی متن فارسی و یه چیز دیگه پر کردم:
    set @x=N''+@Parameter
    حال این متغیر رو در بانک ذخیره می کنیم. مشکل حل میشه اما بنظر من یه راه قانونی تر باید وجود داشته باشد. این یه جور کلک است!

  11. #11
    سلام
    من هم مشکل فونت دارم بصورتیکه در دیتابیس فونتها بصورت ؟؟؟ هستند و در دیتابیسی دیگری که برای امتحان در همان کامپیوتر ساختم درست میباشد
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط sattar22 مشاهده تاپیک
    سلام
    من هم مشکل فونت دارم بصورتیکه در دیتابیس فونتها بصورت ؟؟؟ هستند و در دیتابیسی دیگری که برای امتحان در همان کامپیوتر ساختم درست میباشد
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Collection Name در هر دو بانک یکی است؟
    موفق باشید

  13. #13
    با تشکر از راهنمائی تمام دوستان من در sql نوع فیلد را از char به inchar تغییر دادم درست شد
    -------------------------------------------------------------------
    باز هم از همه دوستان خوبم تشکر می کنم

تاپیک های مشابه

  1. Insert در Server
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 اردیبهشت 1386, 23:30 عصر
  2. insert یک فایل excel به sql server توسط asp.net
    نوشته شده توسط MehdiRah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 10:01 صبح
  3. دستور Insert (اس کیو ال ) برای یک متغیر عددی
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 08:23 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 تیر 1384, 10:11 صبح
  5. مشکل insert کردن در بانک اس کیو ال
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 16:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •