نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه Detach کردن بانک اطلاعاتی در برنامه با استفاده از کد

  1. #1

    نحوه Detach کردن بانک اطلاعاتی در برنامه با استفاده از کد

    سلام دوستان . من برنامه ای نوشتم که در ابتدا بانک اطلاعاتی با استفاده از کد نویسی اتچ میشه . ولی مشکل اینجاست که از اجرای دوم برنامه به بعد این پیغام داده میشه که بانک موجود است ( چون بار اول اتچ شده ) میخواستم ببینم چه کدی استفاده کنم تا بانک اطلاعاتم در انتها detach شود تا به این پیغام برنخورم ؟
    با تشکر از همه دوستان

  2. #2

    نقل قول: نحوه Detach کردن بانک اطلاعاتی در برنامه با استفاده از کد

    SqlConnection conn = new SqlConnection("Server=(local); Data Source=;Integrated Security=SSPI");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("", conn);

    cmd.CommandText = "sys.sp_detach_db MyDatabase";

    conn.Open();

    cmd.ExecuteNonQuery();

    cmd.Dispose();
    conn.Dispose();

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه Detach کردن بانک اطلاعاتی در برنامه با استفاده از کد

    نقل قول نوشته شده توسط zahrasaffar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . من برنامه ای نوشتم که در ابتدا بانک اطلاعاتی با استفاده از کد نویسی اتچ میشه . ولی مشکل اینجاست که از اجرای دوم برنامه به بعد این پیغام داده میشه که بانک موجود است ( چون بار اول اتچ شده ) میخواستم ببینم چه کدی استفاده کنم تا بانک اطلاعاتم در انتها detach شود تا به این پیغام برنخورم ؟
    با تشکر از همه دوستان
    بهتر نیست بار دوم چک شود اگر اتچ بود دیگه اتچ نشه؟ اینطور نیازی هم به Attach/Detach مجدد نیست

  4. #4

    نقل قول: نحوه Detach کردن بانک اطلاعاتی در برنامه با استفاده از کد

    اینم روش خوبیه . ممنون . میشه توضیحات رو کامل بذارید که چجوری چک کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: نحوه Detach کردن بانک اطلاعاتی در برنامه با استفاده از کد

    حالا کدوم یکی بهتره، این که همیشه تو برنامه چک کنه اگه اتچ نباشه اتچ کنه،
    یا اینکه با یه برنامه جداگانه اتچ و detach کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1390, 07:42 صبح
  2. سوال: مشکل detach کردن بانک اطلاعاتی SQL
    نوشته شده توسط mahfeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 14:07 عصر
  3. مشکل در detach کردن بانک از درون برنامه
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1389, 11:33 صبح
  4. attache کردن بانک اطلاعاتی به برنامه ای که نوشتم
    نوشته شده توسط a1053r در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 21:55 عصر
  5. زیپ کردن بانک اطلاعاتی برنامه
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1388, 16:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •