نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

  1. #1

    آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    سلام
    خواستم بدونم آیا راهی برای حساب یک عدد در مبانی دو بدون آرایه هم وجدو داره؟
    مثلا 11 ببریم مبانی 2 بدون استفاده از اارایه

  2. #2

    نقل قول: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    string bin = "10010101010101";
    long l = Convert.ToInt64(bin,2);

  3. #3

    نقل قول: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    سلام
    مبانی 10 به مبنای 2

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط irpersian20 مشاهده تاپیک
    سلام
    مبانی 10 به مبنای 2
    سلام.
    کد همونه که دوستمون گذاشت . فرقی نداره :
    int a = 22;
    MessageBox.Show(Convert.ToString(a,2));

    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    سلام
    ممنون از دوستان
    اما در پشت پرده داره چه اتفاقی میافته؟ این کار با سی شارپ میشه انجام داد.با زبان مثل c یا C++‎ چی اون وقت؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    برای c و C++‎ باید در تاپیک های خودشون مطرح کنید

  7. #7

    نقل قول: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    برای c و C++‎ باید در تاپیک های خودشون مطرح کنید
    دوست عزیز منظورم این هست که شاید خودش کامپایلر باز از ارایه استفاده کرده.از کجا معلوم؟

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    Worlds
    پست
    10

    نقل قول: آیا راهی برای محاسبه مبنای دو بدون آرایه هست؟

    تابع زیر عمل تبدیل را بدون آرایه انجام می دهد


    long int_to_bin(int a)
    {
    long s=0,ten=1;
    int temp;
    while(a>=0)
    {
    temp=a%2;
    s=(temp*ten)+s;
    a=a\2;
    ten*=10;
    }
    s=(a*ten)+s;
    return s;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا راهی برای تغییر شکل دکمه های vb وجود دارد
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 13:04 عصر
  2. آیا راهی برای حفظ کامپوننت بعد از uninstall نمودن دلفی هست؟
    نوشته شده توسط kheyri در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 13:41 عصر
  3. آیا راهی برای Undo وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 07:57 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 21:36 عصر
  5. آیا راهی برای تبدیل گزارشهای Access به گزارش crystal report هست؟
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •