نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: check box در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    Question check box در datagridview

    سلام دوستان

    من یه سوال دارم هر چه جستجو کردم به نتیجه نرسیدم مجبور شدم تاپیک بزنم

    چجوری میشه در دیتا گرید ویو اگر ستونی از نوع bit داریم چک باکس داخل اون ستون رو طوری تنظیم کنیم که بشه تیک زد و یا تیک رو برداشت؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: check box در datagridview

    سلام دوست عزیز روش جسجوتون زیاد خوب نبوده چون می تونم بگم این سئوال بسیار پاسخ داده شده


    Untitled.jpg


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: check box در datagridview

    سلام دوست عزیز
    در برنامه ای که من دارم یک ستون که دارای چک باکسه وجود داره و من می خوام که زمانی که برنامه اجرا میشه بتونم در اون چک باکس ها تیک بزنم یا تیک رو بردارم
    این هم عکسش

    Capture.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله jd.mn98 : پنج شنبه 10 مرداد 1392 در 12:50 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: check box در datagridview

    چی شد کسی جوابی نداره من واقعا نیاز دارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: check box در datagridview

    خاصیت edit گریدتو فعال کن ! نا بتونی ویرایش کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: check box در datagridview

    اگر منظورتون همون editmode در پنجره ی خاصیت هاست ؛ اون رو هم تغییر دادم بازم نشد

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: check box در datagridview

    مطمئنید که خاصیت readonly گریدتون true نیست؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: check box در datagridview

    اگر ستون checkbox رو مستقیم از پایگاه داده می گیرید و خاصیت Enable Editing رو فعال کرده باشید نباید مشکلی داشته باشید (در غیر این صورت یکبار دیگه این کار رو انجام بدید)
    ولی اگر نه ستون checkbox رو خودتون اضافه کردید می بایست دقت کنید که خاصیت datapropertyname ان روی none باشد.
    اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: check box در datagridview

    خاصیت readonly رو هم false کردم باز هم نشد
    2- منظور شما از Enable Editing چیه همون editmode هست یا نه در ضمن من جدول رو با کد نویسی از sql می گیرم

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: check box در datagridview

    عکس زیر گویاست
    1.png

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط llMMDll مشاهده تاپیک
    اگر ستون checkbox رو مستقیم از پایگاه داده می گیرید و خاصیت Enable Editing رو فعال کرده باشید نباید مشکلی داشته باشید (در غیر این صورت یکبار دیگه این کار رو انجام بدید)
    ولی اگر نه ستون checkbox رو خودتون اضافه کردید می بایست دقت کنید که خاصیت datapropertyname ان روی none باشد.
    اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند
    سلام.
    وقتی کوئری sql میزنیم و خودمون بصورت دستی ستون اضافه میکنیم باید خاصیت DataPropertyName رو بر روی نام فیلد جدول sql تنظیم کنیم.
    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    خاصیت readonly رو هم false کردم باز هم نشد
    2- منظور شما از Enable Editing چیه همون editmode هست یا نه در ضمن من جدول رو با کد نویسی از sql می گیرم
    همونطور که دوستمون هم گفتن خاصیت Enable Editing رو هم تیک بزنید تا اجازه ویرایش ستون ها رو داشته باشید.
    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    Wink نقل قول: check box در datagridview

    دوستان خیلی ممنون مشکل حل شد
    ولی عجیبه من دیروز خاصیت readonly رو بر روی false گذاشتم ولی جواب نداد اما امروز اونو دوباره روی false گذاشتم مشکل حل شد و در ضمن وقتی که readonly رو false می کردم enable editing تیک می خورد و وقتی readonly رو true می کردم enable editing تیکش برداشته می شد.
    آخرین ویرایش به وسیله jd.mn98 : جمعه 11 مرداد 1392 در 12:20 عصر دلیل: حل مشکل

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    وقتی که readonly رو false می کردم enable editing تیک می خورد و وقتی readonly رو true می کردم enable editing تیکش برداشته می شد.
    طبیعی هست که چنین اتفاقی بیفته. وقتی readonly رو true کنی یعنی شخص فقط میتونه بخونه ولی اجازه تغییرات نداره. واسه همینه که خود ویژوال خودکار تیکش رو برمیداره. نمیشه هم readonly باشه هم بشه تغییرش داد (تضاد ایجاد میشه).
    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: check box در datagridview

    سلام دوستان.
    این امکان وجود دارد که من در ستون که چک باکس هست در قسمت Header ان یک چک باکس دیگر قرار بدم که اگر فعال شد تمام چک باکس زیر آن که موجود هستند فعال شوند ؟
    مثلا در شکل زیر در کنار نوشته Farsi دقیقا بالا بقیه چک باکس ها یک چک باکس دیگر با امکاناتی که گفتم داشته باشد ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.


    با تشکر.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    این امکان وجود دارد که من در ستون که چک باکس هست در قسمت Header ان یک چک باکس دیگر قرار بدم که اگر فعال شد تمام چک باکس زیر آن که موجود هستند فعال شوند ؟
    مثلا در شکل زیر در کنار نوشته Farsi دقیقا بالا بقیه چک باکس ها یک چک باکس دیگر با امکاناتی که گفتم داشته باشد ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.


    با تشکر.
    ...........................................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: check box در datagridview

    ممنون خوخان جان .
    یک سوال دیگه دارم اونم اینه که :
    جستجو درون دیتا گرید از طریق کومبو باکس هم امکانش هست ؟
    این روش مناسب است ؟

     SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Users\data  computer.org\Documents\Visual Studio 2010\Projects\SNM\SNM\sm.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select *from employ where family like N'%" + combobox1.text + "%'", con);
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    con.Open();
    com.Connection = con;
    da.Fill(dt);
    dgv_code_ozviat.DataSource = dt;

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: check box در datagridview

    اره دوست عزیز امکانش هست

    کد بالای شما هم درست ولی به نظر من بهتر از 1 dataview برای جستجو استفاده کنی که ترافیک بانکت بیاد پایین

    آقای خوخان واقعا افتخار می کنم به این که می تونم تو این تالار پست ها تون بخونم ، سپاسگذارم از راهنمایی های که به همه بجه ها می کنید

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    ممنون خوخان جان .
    یک سوال دیگه دارم اونم اینه که :
    جستجو درون دیتا گرید از طریق کومبو باکس هم امکانش هست ؟
    این روش مناسب است ؟

     SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Users\data  computer.org\Documents\Visual Studio 2010\Projects\SNM\SNM\sm.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select *from employ where family like N'%" + combobox1.text + "%'", con);
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    con.Open();
    com.Connection = con;
    da.Fill(dt);
    dgv_code_ozviat.DataSource = dt;
    مگه جواب نمی ده ؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: check box در datagridview

    بله جواب میده ولی:
    داده ها درون کمبو باکس را من از دیتا بیس فراخوانی میکنم و از این رو ممکنه 10 بار مدرک تحصیلی کامپیوتر را درون این کمبو باکس مشاهده کنم .
    دلیل فراخوانی من از کمبو باکس این است که معلوم نیست چه مدارکی قرار است ثبت شود.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: check box در datagridview

    منم منظورم همین بود که از کمبوباکس می تونی سرچ برنی ولی من منظورم این بود که اول اطلاعات بریز تو یک دیتا ویو و از دیتا ویت سرچ بزن خواستی بگو 1 نمونه بزارم برات داداشه گلم
    فقط الان از سایت خارج میشم اگه نمونه می خوای به Skype پیام بده


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    منم منظورم همین بود که از کمبوباکس می تونی سرچ برنی ولی من منظورم این بود که اول اطلاعات بریز تو یک دیتا ویو و از دیتا ویت سرچ بزن خواستی بگو 1 نمونه بزارم برات داداشه گلم
    فقط الان از سایت خارج میشم اگه نمونه می خوای به Skype پیام بده

    ممنون میشم اگر قرار بدید با تشکر .

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: check box در datagridview

    دوستان یه سوال دیگه
    اگر من readonly رو false کنم کلا میشه اطلاعات دیتا گرید ویو رو ویرایش کرد من می خوام که فقط همون ستون Farsi قابل ویرایش باشه ، ستون های دیگه قابل ویرایش نباشه چجوری میشه؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله jd.mn98 : جمعه 11 مرداد 1392 در 17:22 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    ممنون میشم اگر قرار بدید با تشکر .
    امیدوارم گویا باشه

    Download

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    امیدوارم گویا باشه

    Download
    برنامه خطا میده کد زیر را خطا میده :
    dataGridView1.SelectionMode = SelectionMode.One;

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    دوستان یه سوال دیگه
    اگر من readonly رو false کنم کلا میشه اطلاعات دیتا گرید ویو رو ویرایش کرد من می خوام که فقط همون ستون Farsi قابل ویرایش باشه ، ستون های دیگه قابل ویرایش نباشه چجوری میشه؟؟؟
    خوب فقط خاصیت readonly همون ستون را false کن (یا بقیه رو true کن)
    1.EditColumns
    2.با کد هم میشه index آن ستون رو بده

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: check box در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    بله جواب میده ولی:
    داده ها درون کمبو باکس را من از دیتا بیس فراخوانی میکنم و از این رو ممکنه 10 بار مدرک تحصیلی کامپیوتر را درون این کمبو باکس مشاهده کنم .
    دلیل فراخوانی من از کمبو باکس این است که معلوم نیست چه مدارکی قرار است ثبت شود.
    اینطور که من متوجه قضیه شدم وقتی شما یه ستون از جدول رو می ریزین توی کمبو باکس اطلاعات اگه مشابه باشندبصورت تکراری توی کمبو باکس وارد می شن
    اکه این فرض درست باشه بایستی کوری رو با DISTINCT اجرا کنین تا اطلاعات تکراری فیلتر بشوند
    اینطوری

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select DISTINCT * from employ ", con);

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: check box در datagridview

    سلام .
    من به روشی که گفتید جلو رفتم ولی باز هم تمام داده ها را درون کمبو نشان میدهد.
       private void show_mojaz()
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Users\data computer.org\Documents\Visual Studio 2010\Projects\SNM\SNM\sm.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select DISTINCT *from madrak_tahsili ", con);
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    con.Open();
    com.Connection = con;
    da.Fill(dt);
    mojaz_search_cmb_madrak_tahsili.DataSource = dt;
    mojaz_search_cmb_madrak_tahsili.DisplayMember = "name_madrak";
    con.Close();
    }

    من برای ریختن این اطلاعات درون کمبو یک تابع تعریف(show_mojaz) کردم و تابع را در فرم برنامه و دکمه ثبت اطلاعات صدا میزنم . کد بالا منظورم است.
    مشکل از چیست ؟
    با تشکر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: check box در datagridview

    مشکل پیدا شد.
    تو خظ صدا زدن ز دیتا بیس باید اسم فیلد که باید فیلتر میشد هم ذکر میکردم.
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select DISTINCT name_madrak from madrak_tahsili ", con);

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن check box به datagridview
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 16:22 عصر
  2. قرار دادن check box در فرم
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1383, 15:48 عصر
  3. انتخاب سطرهای دیتا گرید بوسیله check box
    نوشته شده توسط Saied System در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1383, 17:57 عصر
  4. مشکل من با Check box
    نوشته شده توسط negar_s80 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:58 صبح
  5. check boxes auto select
    نوشته شده توسط houtanal در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 16:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •