نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عنوان activitiy ها را برای اینکه به فارسی درست نمایش بده چکار کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    Question عنوان activitiy ها را برای اینکه به فارسی درست نمایش بده چکار کنیم؟

    سلام. عنوان activitiy ها را برای اینکه به فارسی درست نمایش بده چکار کنیم؟ می خوام persian.reshape روش اعمال کنم.
    یک لایه ساختم درون این لایه یک textview هست و در اکتیویتی با کد زیر ستش می کنم. اما نمی تونم به تکت وی دسترسی داشته باشم تا reshape کنم.

    getWindow().setFeatureInt(Window.FEATURE_CUSTOM_TI TLE, R.layout.custom_title);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: عنوان activitiy ها را برای اینکه به فارسی درست نمایش بده چکار کنیم؟

    البته توسط کد زیر می شه، اما من می خوام typeface را هم تغییر بدهم.


    setTitle(PersianReshape.reshape(getResources().get String(
    R.string.title_activity_about)));

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: عنوان activitiy ها را برای اینکه به فارسی درست نمایش بده چکار کنیم؟

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:04 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: عنوان activitiy ها را برای اینکه به فارسی درست نمایش بده چکار کنیم؟

    در اینصورت برای هر اکتیویتی باید یک textView بسازم یا include کنم که جالب نیست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: عنوان activitiy ها را برای اینکه به فارسی درست نمایش بده چکار کنیم؟

    سلام

    ظاهرا کاری که مد نظر شماست با ActionBar پیشفرض، شدنی نیست و دو ایده خوب، مثل ایده hamyd_reza در این لینک داده شده است.
    اما اگر از ActionBarSherlock استفاده کنید که من اطلاعاتی زیادی در موردش ندارم، باید شدنی باشد. در این لینک این کار انجام شده است.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 13:29 عصر
  2. سوال: همه جا حروف فارسی درست نمایش داده میشن غیر از title bar در فرمها
    نوشته شده توسط safa.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 02:24 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1388, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •