نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

  1. #1

    Question چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

    سلام
    دوستان می خواستم بدونم آیا امکانش هست یه property رو داخل یه property دیگه بسازیم؟
    مثلا کنترل های vb یک خصیصه به نام location دارن که داخل این خصیصه چند خصیصه ی دیگه هست به این صورت :
    مثلا واسه یه تکست باکس textbox1.location.x
    یا مثلا : textbox1.location.y
    ضمن این که خصیصه ی location خودش هم قابل استفادست و میشه به صورت textbox.location ازش استفاده کرد (اونو set کرد یا اونو get کرد)
    سوال اینجاست که چجوری میشه همچین کاری کرد؟ یعنی یه خصیصه رو مخصوصه یه خصیصه ی دیگه تعریف کرد؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید

  2. #2

    نقل قول: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

    کسی نبود جواب بده؟

  3. #3

    نقل قول: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

    اگه منظورمو نفهمیدید بگید یه جور دیگه سوالمو مطرح کنم. در غیر این صورت یعنی هیچ کس بلد نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

    واسه چی می خوای .... من نفهمیدیم توضیح بده ؟

  5. #5

    نقل قول: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

    سلام
    این یه نمونه

    Public Class Class1
    Dim c As p
    Public Structure p
    Public Property x1 As Integer
    Public Property x2 As Integer
    Public Property x3 As Integer
    Public Property x4 As Integer
    Public Property x5 As Integer
    End Structure
    Public Property x As p
    Get
    Return c
    End Get
    Set(value As p)
    c = value
    End Set
    End Property

    End Class

  6. #6

    نقل قول: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

    تو فروم msdn مایکروسافت پرسیدم جوابمو گرفتم به این صورت میشه تعریف کرد

    Public Class Car
    Public Tire Property Tire() as New TireClass
    End Class

    Public Class TireClass
    Public Property Color As String
    Public Property Material As String
    and etc.....
    End Class


  7. #7

    نقل قول: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم

    البته کد بالا فقط واسه ی زمانیه که متد ها و فیلد ها share شده باشن و در اون حالت خطا میده این کد بدون خطا عمل می کنه :
    Public Class Car
    Public Variable1 As Integer
    Sub New()
    End Sub
    Private Property _Tire As TireClass = Nothing
    Public Property Tire As TireClass
    Get
    If Not _Tire Is Nothing Then Return _Tire
    _Tire = New TireClass(Me)
    Return _Tire
    End Get
    Set(value As TireClass)
    _Tire = value
    End Set
    End Property
    End Class

    Public Class TireClass
    Dim Obj As Car = Nothing
    Private _root As Car
    Public ReadOnly Property F1 As Integer
    Get
    Return Obj.Variable1 * 2
    End Get
    End Property
    Sub New(obj As Car)
    Me.Obj = obj
    End Sub
    End Class


تاپیک های مشابه

  1. آیا میتوان یک Property به یک کامپوننت اضافه کرد بدون اینکه کامپوننت جدیدی بسازیم
    نوشته شده توسط idic1 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 14:40 عصر
  2. طریقه نوشتن propertis پارامتر دار
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1382, 18:40 عصر
  3. obtain custome properties
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1382, 11:08 صبح
  4. تعریف Property در UserControl
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1382, 19:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •