نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    سلام
    من از کد زیر برای لود شدن گزارش ساخته شده با stimul استفاده می کنم ولی موقعی که کد برنامه به خط
    report1.Compile()
    می رسد مکس خیلی طولانی مواجه می شوم ، برای رفع این مشکل چه باید کرد؟

    Dim Oda As OleDbDataAdapter
    Dim ods As New DataSet
    Oda = New OleDbDataAdapter("SELECT tblCh.* FROM tblCh", Ocn)
    Oda.Fill(ods, "tblCh")
    Dim tblCh As New DataView
    tblCh = ods.Tables("tblCh").DefaultView
    Dim report1 As New StiReport
    report1.RegData(tblCh)
    report1.Load(Application.StartupPath & "\RptB.mrt")
    report1.Compile()
    report1.Show()

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    با سلام
    لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه

  3. #3

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    احتمالا حجم اطلاعاتت زیاده طول میکشه تا رندر کنه. چرا کد SQL رو تو خود ریپورت نمی نویسی؟ اینطوری خیلی سریعتر عمل میکنه.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی د مشاهده تاپیک
    سلام
    من از کد زیر برای لود شدن گزارش ساخته شده با stimul استفاده می کنم ولی موقعی که کد برنامه به خط
    report1.Compile()
    می رسد مکس خیلی طولانی مواجه می شوم ، برای رفع این مشکل چه باید کرد؟

    Dim Oda As OleDbDataAdapter
    Dim ods As New DataSet
    Oda = New OleDbDataAdapter("SELECT tblCh.* FROM tblCh", Ocn)
    Oda.Fill(ods, "tblCh")
    Dim tblCh As New DataView
    tblCh = ods.Tables("tblCh").DefaultView
    Dim report1 As New StiReport
    report1.RegData(tblCh)
    report1.Load(Application.StartupPath & "\RptB.mrt")
    report1.Compile()
    report1.Show()
    سلام
    report1.Compile() را حذف کن

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    احتمالا حجم اطلاعاتت زیاده طول میکشه تا رندر کنه. چرا کد SQL رو تو خود ریپورت نمی نویسی؟ اینطوری خیلی سریعتر عمل میکنه.
    برای اولین بار که دستور نمایش یک گزارش داده می شه ، زمانی زیادی صرف می شه تا گزارش لود بشه ولی برای بار دوم به بعد دیگه طول نمیکشه! در ضمنreport1.Compile رو حذف کردم ولی مشکل برطرف نشد!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    چرا کد SQL رو تو خود ریپورت نمی نویسی؟ اینطوری خیلی سریعتر عمل میکنه.
    چجوری می شه اینکارو کرد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    من از این روش استفاده کردم برای لود شدن گزارش :


    strep.Load(Application.StartupPath & "\List_Report.mrt")
    strep.Dictionary.Databases.Add(New Stimulsoft.Report.Dictionary.StiOleDbDatabase("Con nection", StrCon))
    strep.Dictionary.Variables("var2").Value = "select * From tb_Moshakhasat"
    strep.Compile()
    strep.Show()



    باید یه Variables به اسم var2 درست کنی بعد قسمت Query گزارشت بزاری .
    بعد با دستوری که به var2 میفرستی می تونی گزارشت رو فیلتر یا هر کاری انجم بدی .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    من هم چند بار این مشکل رو داشتم فایل های پوشه Obj با debug رو پاک کردم درست شد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    سلام
    فایلها رو حذف کردم درست نشد پس مشکل از چیه؟ لازم به ذکر است که من گزارشات رو در Solution explorer ندارم و فقط اونها رو در یک پوشه ذخیره کردم. ممکنه مشکل از این باشه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: مکس طولانی موقع لود شدن گزارش ساخته شده با stimul

    نه من هم همین روش شما رو میرم یه مدت اینطوری شد با پاک کردن اون 2 تا پوشه مشکلم یه مدت حل میشد و دواره اینطوری میشد بعد ویندوز عوض کردم و ورژن جدیدتر دیگه این مشکل رو نداشتم تا حالا

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در لود شدن گزارش تهیه شده در کریستال ریپرت
    نوشته شده توسط مهدی د در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 10:43 صبح
  2. سوال: مشکل در لود شدن گزارش تهیه شده در کریستال ریپرت
    نوشته شده توسط مهدی د در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1391, 10:45 صبح
  3. سوال: نمایش گزارش ساخته شده با crystal report بدون ذخیره شدن فایل آن؟
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1390, 00:53 صبح
  4. یه سوال در مورد نصب فونت در موقع لود شدن فرم
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 22:00 عصر
  5. کندی محسوس لود شدن گزارش
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 20:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •