نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در کامپونت txtpronet

  1. #1

    Question مشکل در کامپونت txtpronet




    با سلام و خسته نباشید
    من از کامپونت txtpronet استفاده می کنم اما یه مشکلی دارم و گزینه enter to tab رو فعال می کنم دیگه نمی تونم به رویداد key_up یا key_press درسترسی داشته باشم یعنی هر کدی اونجا ها بنویسم اجرا نمیشه چون اون رویدادها فراخوانی نمیشه
    و یه سوال دیگه چطور میشه صدای خطای کامپیوتر رو هنگام زدن اینتر غیرفعال کرد .

    با تشکر از زحمات شما

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کامپونت txtpronet

    با این روش میشه صدای خطای برنامه هنگام اینتر حدف کرد

    private void txtProNet2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {

    e.SuppressKeyPress = true;
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کامپونت txtpronet

    1) چرا کلیدهای بک اسپیس و del در این کامپوننت موقعی که تایپ بصورت عددی باشه کار نمیکنه و چطور رفع اش کنم؟
    2)موقع ای که در حالت type any char قرار میگیره و مالتی لاین باشه کلید enter‌کار tab‌ عمل میکنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل از کامپونت Ajax
    نوشته شده توسط asp2.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 16:15 عصر
  2. shdocvw.dll مشکل در کامپونت
    نوشته شده توسط hackershz در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1388, 09:30 صبح
  3. مشکل با کامپونت Billenium effects
    نوشته شده توسط Valadi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 22:34 عصر
  4. مشکل با کامپونت های TNT
    نوشته شده توسط solook در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1385, 21:59 عصر
  5. مشکل نصب کامپونت آقای سالار خلیل زاد
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 13:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •