نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از Ajax برای Like یک متن

  1. #1

    استفاده از Ajax برای Like یک متن

    سلام دوستان من دو تا صفحه دارم که کامنت هاش لایک میخورن ، اینکارو با ایجکس انجام دادم اما داخل یکی از صفحات انجام میشه داخل یکی دیگه به یک تابع دیگه هدایت میشه ، راه درست این کار چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    آخه دقیق بگید توی این صفحه با اون صفحه چطور میخواید پیلده سازی کنید ؟ با هم فرق داره؟ یعنی به یه تابع دیگه هدایت میشه؟ کد بدید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    این کد view :

    $("#Like").click(function () {
    $.ajax({
    url: "/api/MyApi",
    data: { name: $("#newlike").val(), id: $("#CmId").val(), s: true },
    type: "GET"
    }).done(function (result) {
    //alert(result);
    $("#newlike").val(result);
    });
    });


    $("#unlike").click(function () {
    $.ajax({
    url: "/api/MyApi",
    data: { name: $("#newunlike").val(), id: $("#CmId").val(), s: false },
    type: "GET"
    }).done(function (result) {
    //alert(result);
    $("#newunlike").val(result);
    });
    });


    این کد apicontroller :


    public string Get(int name, int id,bool s)
    {

    ProComment procomment = db.ProComments.Find(id);
    int c= Convert.ToInt32(name);
    C++‎;
    if (s == true)
    {
    procomment.LikeIt = c;
    }
    else
    {
    procomment.Dislike = c;
    }

    procomment.Email = procomment.Email;
    procomment.CmBody = procomment.CmBody;
    db.Entry(procomment).State = EntityState.Modified;

    db.SaveChanges();
    return c.ToString();


    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    کجا بهش میفهمونید گت رو اجرا کنه؟ کل کد کنترلر همینه؟
    آخرین ویرایش به وسیله parvizwpf : شنبه 12 مرداد 1392 در 02:09 صبح

  5. #5

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    والا MVC باهوشه خودش میفهمه ، من فقط آدرس Api رو بهش میدم اسم تابع رو هم گت میزارم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    درسته من اشتباه کردم هواسم به ای پی آی نبود.
    منظورم اینه توی کنترلرت شاید تابع هم نام داری هان؟ کدوم تابع رو اجرا میکنه؟

  7. #7

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    نگاه تو یک صفحه کامل و بی نقص اجرا میشه اما تو یه صفحه دیگه همین کد با همون پارامتر ها میره تو یه تابع که مقدار ورودیش اینه :


    public IEnumerable<string> Get()

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    اسم تابع رو عوض کنی چی؟

  9. #9

    نقل قول: استفاده از Ajax برای Like یک متن

    اشتباه از خودم بود ، یکی از پارامتر ها کپی نکرده بودم اشتباها . اینم از مشکلات کپی پست

    $("#CmId").val()


    رو گذاشته بودم تو یه Hidden Field بعد یادم رفته بود کپیش کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده از تابع substr در PHP برای کوتاه کردن متن
    نوشته شده توسط EmRa228 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1391, 11:59 صبح
  2. راهنمایی برای استفاده از Ajax
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 15:29 عصر
  3. درخواست راهنمایی برای استفاده از Ajax toolkit
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 10:14 صبح
  4. استفاده از ajax برای پر کردن combobox
    نوشته شده توسط cs_mania در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 16:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •