نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

  1. #1

    ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    من این کد رو داخل یه کلاس به نام Code نوشتم :

     DataTable tempdt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    SqlConnection con1 = new SqlConnection();
    con1.ConnectionString = connection;
    con1.Open();
    da.SelectCommand = new SqlCommand(sqlCommand, con1);
    con1.Close();
    da.Fill(tempdt);
    return tempdt;


    بعد رو باتن این کد رو نوشتم رو باتن

      Code cod = new Code();
    dataGridView1.DataSource = cod.searchByCodeCustomer("select CARI_KOD , CARI_ISIM from TBLCASABIT where CARI_KOD like '" + CodeMarkaz + "%'");



    اینک واسه اینه که من اطلاعات رو از جدول بگیرم .
    برای دسترسی به به اطلاعات و ارسال ن ها به تکست باکس من از گرید استفده می کنم ینی اول میریزم تو گرید بعد تو از گرید می ریزم تو تکست باکس .
    می خوام گرید رو حذف کنم مستقیم از دیتاتیبل بریزم تو تکست باکس .

    ممنون از راهنمایی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    با فرض اینکه نام دیتاتیبلت dt باشه

    DataTable dt = cod.searchByCodeCustomer("select CARI_KOD , CARI_ISIM  from TBLCASABIT where CARI_KOD  like '" + CodeMarkaz + "%'").Copy();
    textBox1.Text = dt.Rows[0][1].ToString();

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    دیتاتیبل تو کلاسه ، چطوری بهش دسترسی پیدا کنم ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار massoudghb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران - هرمزان
    پست
    82

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    با سلام
    ببینید شما با عنصر datatable میتوانید مستقیم کار کنید ،​ با استفاده از دستور Select که خروجی این دستور یک array از نوع DataRow خواهد بود .. پس شما مجاز به نوشتن کدی شبیه کد زیر هستید :

    txtCode.text=  cod .Select("CARI_KOD  like '"+CodeMarkaz"%'")[0][0]

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    ویرایش کردم پست قبلیو. شما باید مقدار دیتاتیبل کلاستو کپی کنی داخل یه دیتاتیبل دیگه که تو بالا روششنو گذاشتم

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

     textBox1.Text = dt.Rows[0][1].ToString(); 


    rows[0][1] منظور چیه ؟ میشه نام فیلد داد جاش ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    شما مثل آرایه ی دو بعدی بهش نگاه کن. صفر اول یعنی سطر اول و اون 1 یعنی ستون دوم. که شما بسته به تعداد ستون هاتون میتونین تغییرش بدین و مقادیرو استخراج کنین

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار massoudghb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران - هرمزان
    پست
    82

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    میتونی به جای اون عدد 1 از فیلد استفاده کنی ، مثال : "field1"

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال اطلاعات از دیتاتیبل به تکست باکس

    اگه الان مشکل تو ارتباط دیتاتیبل داخل کلاس با لیبل هاست که راهنمایی دوستان انجام دادن ولی اکه نه مربوط به نمایش دادن اطلاعات دیتاتیبل در یک لیبله بگو تا نمونه بزارم ! ! !

    از تو فقط 1 اشاره از من به جان خریدن (چی گفتم )

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل انتقال اطلاعات از دیتاگرید به تکست باکس
    نوشته شده توسط mahan77 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 22:36 عصر
  2. انتقال اطلاعات از لیست به تکست باکس ها
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1390, 00:51 صبح
  3. سوال: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1390, 16:37 عصر
  4. ارسال یک متن یه ریچ تکست باکس وی بروس
    نوشته شده توسط hackershz در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 07:51 صبح
  5. ارسال مقدار از دیتابیس به تکست باکس
    نوشته شده توسط elham.net در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1387, 23:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •