نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کم کردن مقدار فیلد درون جدول، در sql با هر بار کلیک روی دکمه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    کم کردن مقدار فیلد درون جدول، در sql با هر بار کلیک روی دکمه

    یک جدول ثبت نام دارم که ظرفیتی براش مشخص کردم مثلا 10 نفر
    میخواستم هربار که کاربر روی دکمه ثبت زد بره تو بانک یکی از فیلد ظرفیت کم کنه بعد اوت رو update کنه و ذخیرش کنه
    پیشنهاد شما دوستای خوبم چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: کم کردن مقدار فیلد درون جدول، در sql با هر بار کلیک روی دکمه

    من خودم این به ذهنم رسیده ولی فکر نکنم عملی باشه


    private void subcountzarfiyat()
    {
    string str = "SELECT zarfiyatb-1 as b FROM [term] where class.zarfiyatb >0";

    var dr = bnk.exereader(str);


    if (dr.Read())
    {

    {
    str = " UPDATE class set zarfiyatb=b where codeclass=" اینجاشو نمیدونم چی بزارم!!!!";

    dr.Close();
    bnk.ExeNone(str);
    dr.Close();

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: کم کردن مقدار فیلد درون جدول، در sql با هر بار کلیک روی دکمه

    سلام.
    میتونی یه راه ساده تر برای این کار انجام بدی. میتونی قبل درج رکورد در این جدول یک count بگیری و تعداد رکوردهای اونو بشماری و بعدش اگر کمتر از 10 بود درج کنی. اینطوری درگیر بحث آپدیت کردن اون مقدار نمیشی. چون شما باید هم زمانیکه درج میکنی اون مقدار رو بروز رسانی کنی و هم موقعی که حذف میکنی اون مقدار رو بروز رسانی کنی ولی اگه از count استفاده کنی دیگه نیازی به آپدیت اون مقدار نیست. روی این موضوع فکر کن ببین اینی که گفتم کارت رو راه میندازه؟ چون من برداشتم این بود که نیازی به اون مقدار نداری و میشه با یک count راش انداخت.
    موفق باشی.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: کم کردن مقدار فیلد درون جدول، در sql با هر بار کلیک روی دکمه

    چشم دوست عزیز. شب روش کار می کنم نتیجه رو اعلام می کنم.
    منظور شما اینه که بیام SELECT count(zarfiyatb) as b FROM class WHERE zarfiyatb>0 بکنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: کم کردن مقدار فیلد درون جدول، در sql با هر بار کلیک روی دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiba3 مشاهده تاپیک
    منظور شما اینه که بیام SELECT count(zarfiyatb) as b FROM class WHERE zarfiyatb>0 بکنم؟
    دستور درسته ولی منظور من روی اون جدولی بود که داخلش نمیخوای بیشتر از 10 رکورد ثبت بشه. فرض کن اسم جدولت table_1 باشه.
    select count(*) from Table_1

    همین.
    این دستور تعداد رکوردهای جدولت رو میشماره و یک عدد بهت میده. کافیه قبل از درج رکورد این عدد رو چک کنی و اگر کمتر از 10 بود اونوقت دستور درج رو انجام بدی.

تاپیک های مشابه

  1. چک کردن سشن با مقدار فیلد درون جدول؟
    نوشته شده توسط boysilent در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 14:02 عصر
  2. گرید ویو و مشگل چند خطی کردن مقدار فیلد طولانی
    نوشته شده توسط sh_esharif در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1388, 11:24 صبح
  3. سوال: کم کردن مقدار فیلد ها در دو جدول
    نوشته شده توسط dadypour در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 13:46 عصر
  4. صفر کردن مقدار فیلد identity(Auto Number)
    نوشته شده توسط mrpn123 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1387, 10:22 صبح
  5. چگونگی پر کردن یک فیلد جدول با دستورات SQL
    نوشته شده توسط samandari در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1384, 00:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •