نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست از وب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    Question درخواست از وب

    سلام
    من توی برنامم باید به یک وب سایت متصل بشم و یکسری اطلاعات از وب سایت بگیرم
    توی این قسمت هیچ مشکلی ندارم
    اما باید session رو هم نگهدارم که هر دفعه نیاز نباشه user & pass رو ارسال کنم
    ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنین

    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: درخواست از وب

    مشکل حل شد
    باید در زمان درخواست login به وب سایت CookieContainer مقدارش دخیره بشه و در زمان درخواست های بعدی مقدارش ارسال بشه

  3. #3

    نقل قول: درخواست از وب

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    مشکل حل شد
    باید در زمان درخواست login به وب سایت CookieContainer مقدارش دخیره بشه و در زمان درخواست های بعدی مقدارش ارسال بشه
    سلام
    میشه یک نمونه ساده برای آموزش قرار بدی
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: درخواست از وب

    سلام
    میشه کامل توضیح بدین تا ما هم استفاده کنیم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: درخواست از وب

    سلام
    خوب من زیاد به بخش سی شارپ سر نمیزنم
    ببخشید
    کاش با یک نامه من رو از درخواستتون مطلع میکردید


    CookieContainer cc = new CookieContainer()

    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("address"); //آدرس صفحه مورد نظر
    request.Method = "POST";
    request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    request.CookieContainer = cc;
    string postData = "parameter"; //مقاديري که ميخوايد با متد post ارسال کنيد.
    request.ContentLength = postData.Length;
    StreamWriter stOut = new StreamWriter(request.GetRequestStream(), System.Text.Encoding.ASCII);
    stOut.Write(postData);
    stOut.Close();

    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
    Stream dataStream = response.GetResponseStream();
    StreamReader reader = new StreamReader(dataStream);
    string responseFromServer = reader.ReadToEnd(); //جواب بازگشتي از سمت سرور به صورت رشته اي در اينجاست


    فقط توجه داشته باشید که cc رو یک بار به صورت عمومی تعریف کنید !
    اگه سوالی داشتید مطرح کنید یک نامه هم بزنید
    با تشکر
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. یک درخواست !
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1382, 08:07 صبح
  2. درخواست
    نوشته شده توسط abdorreza_hoseini در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1382, 22:08 عصر
  3. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح
  4. فرم به شکل دلخواه (درخواست کمک)
    نوشته شده توسط mnazari در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •