نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: ارسال عکس به استیمول ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    ارسال عکس به استیمول ریپورت

    سلام به همه دوستان.
    سوال:
    سلام استاد khokhan. خوبی؟
    میخواستم بدونم چطوری یه عکس رو از سی شارپ بفرستم به ی پیکچرباکس در استیمول ریپورت؟
    جواب:
    سلام
    خیلی آسونه
    یه تاپیک بزن بیایم با مثال وتصویر بگم
    اینطوری 2 خوبی داره هم اینکه اینجا تصویر گذاشتن مشکله
    دوم اینکه چند تا بنده خدا هم ممکنه از این کار شما بهره ببرن و براتون ثواب داره
    جناب khokhan بسم الله...

  2. #2

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    سلام. در این مثال یک پیکچرباکس بنام "logo" در قسمت DataBand1 از فایل customer وجود داره. من یه عکس(بنام Logo) از قسمت resources پروژه رو به استیمول‌ریپورت فرستادم. شما هر عکسی خواستید میتونید بفرستید.
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(Application.StartupPath + "\\reports\\customer.mrt");
    ((StiImage)((StiDataBand)report.Pages["Page1"].Components["DataBand1"]).Components["logo"]).File = Properties.Settings.Default.Logo;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان.
    میخواستم بدونم چطوری یه عکس رو از سی شارپ بفرستم به ی پیکچرباکس در استیمول ریپورت؟


    سلام. در این مثال یک پیکچرباکس بنام "logo" در قسمت DataBand1 از فایل customer وجود داره. من یه عکس از قسمت resources پروژه رو به استیمول سافت فرستادم. شما هر عکسی خواستید میتونید بفرستید.
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(Application.StartupPath + "\\reports\\customer.mrt");
    ((StiImage)((StiDataBand)report.Pages["Page1"].Components["DataBand1"]).Components["logo"]).File = Properties.Settings.Default.Logo;


    سلام
    امیر خان
    تمام شد همین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    با اجازه استاد خوخان
    خیلی راحت یک picture box به گزارشت اضافه کن به این صورت


    Untitled.jpg


    فکر کنم عکس گویا باشه

    بعد فقط کافی دیتا ست پر کنی بر طبق همین روشی که تو آموزش گفتی
    آموزش خودت


    خیلی خوش گل عکس ها به پروژت اضافه می شن آماده نمایش به دوشتریه

    در ضمن آقای خوخان اگه روشی بهتری هست دریغ نکن دیگه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    بله به جواب رسیدم. ولی قرار شد تصویری بزارین تا دوستان مبتدی هم استفاده کنن.
    این کدی که دوستمون گذاشته از ریسورس ارسال میشه ولی ما میخوایم از بانکمون ارسال کنیم و ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    بله به جواب رسیدم. ولی قرار شد تصویری بزارین تا دوستان مبتدی هم استفاده کنن.
    این کدی که دوستمون گذاشته از ریسورس ارسال میشه ولی ما میخوایم از بانکمون ارسال کنیم و ...
    تصویری که من گذاشتم برای استفاده از بانک فقط کافی دیتاست پر کنیم
    اگه فکر می کنی برای بچه های مبتدی کافی نیست 1 فیلم آموزشی بزاریم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    تصویری که من گذاشتم برای استفاده از بانک فقط کافی دیتاست پر کنیم
    اگه فکر می کنی برای بچه های مبتدی کافی نیست 1 فیلم آموزشی بزاریم
    هر طور صلاح میدونی. فیلم که باشه عالیه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    بله به جواب رسیدم. ولی قرار شد تصویری بزارین تا دوستان مبتدی هم استفاده کنن.
    این کدی که دوستمون گذاشته از ریسورس ارسال میشه ولی ما میخوایم از بانکمون ارسال کنیم و ...
    باشه چشم
    من تازه گرم صحبت می شدم که دوستان مرحمت نموده ...............

    عرض کنم به چندروش این کار انجام می شه که دوستان هم اشاره نمودند
    یکی رو هم من عرض می کنم
    فرض می کنیم ما در پوشه اصلی برنامه یه پوشه داریم و چند تا عکس توشه و می خواهیم یکی از اینها رو به گزارش ارسال کنیم
    یه کنترل از نوع image به گزارش اضافه می کنیم و یه نام براش می گذاریم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    باشه چشم
    من تازه گرم صحبت می شدم که دوستان مرحمت نموده ...............

    عرض کنم به چندروش این کار انجام می شه که دوستان هم اشاره نمودند
    یکی رو هم من عرض می کنم
    فرض می کنیم ما در پوشه اصلی برنامه یه پوشه داریم و چند تا عکس توشه و می خواهیم یکی از اینها رو به گزارش ارسال کنیم
    یه کنترل از نوع image به گزارش اضافه می کنیم و یه نام براش می گذاریم
    هر چندتا بلدی بگو

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    دوستان من آقا خوخان رو خیلی قبولش دارم؛ ازش بخوایم یه فیلم یا آموزش قشنگ تهیه کنه و اینجا بذاره. باشه؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط sahel65 مشاهده تاپیک
    دوستان من آقا خوخان رو خیلی قبولش دارم؛ ازش بخوایم یه فیلم یا آموزش قشنگ تهیه کنه و اینجا بذاره. باشه؟؟؟
    کی که قبول نداشته باشه اگه همچین کاری کنن که عالیه
    اگه حجم برای آپلود هم نداری عکس بزار با توضیحات من باز گو می کنم برای بچه ها

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    باشه چشم
    من تازه گرم صحبت می شدم که دوستان مرحمت نموده ...............

    عرض کنم به چندروش این کار انجام می شه که دوستان هم اشاره نمودند
    یکی رو هم من عرض می کنم
    فرض می کنیم ما در پوشه اصلی برنامه یه پوشه داریم و چند تا عکس توشه و می خواهیم یکی از اینها رو به گزارش ارسال کنیم
    یه کنترل از نوع image به گزارش اضافه می کنیم و یه نام براش می گذاریم
    بعد می ریم سمت برنامه :

    باز فرض می کنیم همه کارها ی ابتدایی رو کردیم مثل افزودن رفرنسها و گذاشتن فایلهای dll غیره

    یه باتن می گذاری توی فرم و دابل کلیک و کد نویسی :

    ابتدا یه متد می نویسی تا از طریق فایل استریم بتونی اون فایل داخل پوشه رو بخونی :
    اینطوری :
    Image bmp = null;
    System.IO.FileStream stream = null;
    string fileName = (Application.StartupPath + @"\Images\" + "myjpeg.jpg");

    stream = new System.IO.FileStream(fileName, System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read);
    byte[] buf = new byte[stream.Length];
    stream.Read(buf, 0, buf.Length);
    bmp = Image.FromStream(new System.IO.MemoryStream(buf));

    بعد گزارشی رو که درست کردی رو به برنامه معرفی می کنی و مسیرش رو میدی :

    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\stirpt.mrt");

    stiReport1.Compile();


    خوب قسمت اصلی کار اینجاست که اون پیکچر باکس رو معرفی کنیم و فایل داخل استریم رو بهش اختصاص بدیم :

     (stiReport1.GetComponentByName("rajab") as StiImage).Image = bmp;


    و سرانجام هم گزارش رو فراخوانی ونمایش بدیم :
    stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    البته من یک یا دو ماه دیگه کارم به این پست میفته؛ خواستم از الان پیشگیری کرده باشم که باز اونجا هی جستجو نکنم ؛ خودت رو برای سوالات احتمالی یه عده دیگه از بچه ها (منظور خودم هستم) آماده کن.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    اینم از آشی که پختیم
    رفرنسها رو دوباره اضافه کنین و اجرا کنین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    البته من یک یا دو ماه دیگه کارم به این پست میفته؛ خواستم از الان پیشگیری کرده باشم که باز اونجا هی جستجو نکنم
    کارت گیر می افته 1 چیزی یاد می گیری دمت گرم خدایی

    آقای خوخان خیلی ممنون بابت این آموزشا که برای دوستان قرار می دی فکر کنم باید یک تالار بزنیم آموزش های آقای خوخان فکر کنم اونوقت دیگه نیاز نباشه کسی بیاد تالار C#‎

  16. #16

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    سلام
    من طبق فایلی که برای دانلود گذاشتید به صورت زیر کدهامو نوشتم

    DataTable dt = new DataTable();
    dt = ct.showpatien(); SqlConnection cn = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=DB;Integrated Security=True");
    Image bmp = null;
    System.IO.FileStream stream = null;
    string fileName = (Application.StartupPath + @"\images\" + "myjpeg.jpg");
    stream = new System.IO.FileStream(fileName, System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read);
    byte[] buf = new byte[stream.Length];
    stream.Read(buf, 0, buf.Length); bmp = Image.FromStream(new System.IO.MemoryStream(buf));
    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear(); stiReport1.Load(Application.StartupPath + @"\Report\stiReport1.mrt");
    stiReport1.RegData("Data", cn);
    stiReport1.Compile(); (stiReport1.GetComponentByName("Image1") asStiImage).Image = bmp;
    stiReport1.Show();

    یک کنترل Image1 هم داخل استیمول سافت گذاشتم ولی عکسو نشون نمید ه. آدرس رو نشون میده ولی عکسو نه میدونین مشکل از کجاست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 14 مرداد 1394 در 19:53 عصر

  17. #17

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    کسی نمی تونه راهنماییم کنه ؟
    من نمی دونم مشکل از کجاست . چون کدهام دقیقا مثل کدهایی هست که شما نوشتید

  18. #18

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    اینم از آشی که پختیم
    رفرنسها رو دوباره اضافه کنین و اجرا کنین
    این سورسی که گذاشید اگر عکس رو داخل استیمول سافت مستقیم قرار بدیم نشون میده . ولی اگر بخواهیم آدرس عکس رو از داخل برنامه بخونه و نمایش بده ، چیزی نشون نمیده

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Angry نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    آقا خوخان
    من از این نمونه که گذاشتین استفاده کردم ، اینجا هم باز اون خطا رو میده !!؟
    رفرنسی چیزی میخواد ؟
    سه روز و سه شب الاف این شدم

    Parameter is Not Valid


    بیخیال دیتابیس شدم ... اینجا نمیشه :(
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    دوستان کسی راه حلی واسه ان مشکل نداره !؟

    بعید میدونم به کد ربطی داشته باشه ... 10 مدل تبدیل به بایت و بلعکس رو امتحان کردم ولی باز خطای پارامتر رو میه !

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    آقا خوخان
    من از این نمونه که گذاشتین استفاده کردم ، اینجا هم باز اون خطا رو میده !!؟
    رفرنسی چیزی میخواد ؟
    سه روز و سه شب الاف این شدم

    Parameter is Not Valid


    بیخیال دیتابیس شدم ... اینجا نمیشه :(
    نوع داده ایت تو بانک چیه ؟!
    باید از نوع varbainary باشه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: ارسال عکس به استیمول ریپورت

    دیتابیس اکسس هستش !
    OLE Object

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال عکس به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط reza69 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 22:11 عصر
  2. سوال: ارسال عکس به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 20:32 عصر
  3. مبتدی: ارسال عکس به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 مهر 1391, 13:13 عصر
  4. مشکل در ارسال عکس به کریستال ریپورت از DataSet
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1391, 03:01 صبح
  5. ارسال عکس ذخیره شده در یکی از فیلد های دیتابیس به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Rink.e در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •