نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در مورد توابع در جاوا

  1. #1

    راهنمایی در مورد توابع در جاوا

    سلام خدمت همه دوستان
    من در پروژه ام از تابع onclick هنگامی کاربر روی دکمه ای کلیک می کند استفاده کردم به این صورت :

    <script type="text/javascript">
    function resive(n_num,s_day,code,s_nim,s_year,time_s,time_e ,time,day){
    document.location.href="class-lessons.php?n_num="+n_num+"&s_day="+s_day+"&code=" +code+"&s_nim="+s_nim+"&year="+s_year+
    "& time_s="+time_s+"& time_e="+time_e+"& time="+time+"& day="+day;
    }
    </script>

    این تابع مقادیر رو ارسال می کنه ولی مشکلی که داره اینه :
    هنگامی که کاربر تازه وارد صفحه می شه آخرین مقداری رو که برای این تابع ارسال شده رو اجرا می کنه در صورتی که من می خوام وقتی کاربر روی دکمه ای کلیک کرد تابع اجرابشه.
    کسی می تونه من رو راهنمایی کنه
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: راهنمایی در مورد توابع در جاوا

    اول چند تا نکته هست اینکه جاوا (Java) با جاوااسکریپت (Javascript) متفاوته.

    onclick یک Event هست و تابع نیست; یعنی تابعی رو که به عنوان onclick معرفی میشه موقع کلیک روی عنصری که معرفی شده اجرا میشه (این شامل Event های دیگه مثل onkeypress, onmousedown و ...).

    برای اینکه این تابع شما موقع کلیک روی دکمه اجرا بشه از روش زیر استفاده کنید:



    var button = document.getElementById('buttonID').onclick;

    button.onclick = function_name;

    // OR

    button.onclick = function() { /* This Anonymous function will run on every click on the #buttonID */};
    آخرین ویرایش به وسیله 2undercover : دوشنبه 14 مرداد 1392 در 12:07 عصر

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد چند دستور در جاوا
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 09:27 صبح
  2. سوال: راهنمایی در مورد توابع API در Visual C++‎
    نوشته شده توسط .:behdad:. در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 17:09 عصر
  3. سوال: راهنمایی در مورد توابع chmod, chgrp & chown
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 14:12 عصر
  4. سوال: راهنمایی در مورد کار با جاوا(در خواست کتاب)
    نوشته شده توسط asefy2008 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1388, 17:40 عصر
  5. راهنمایی در مورد توابع string
    نوشته شده توسط iekrang در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1385, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •