نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال به سرور از طریق linq

  1. #1

    اتصال به سرور از طریق linq

    سلام دوستان
    من یه برنامه با linq نوشتم برای وارد کردن و استخراج اطلاعات از سیستم سرور مشکلی ندارم ولی تو کلاینت ارور عدم پیدا کردن سرور رو میده
    آیا تنظیمات خاصی رو باید انجام بدم؟
    ممنون میشم کمکم کنین

  2. #2

    نقل قول: اتصال به سرور از طریق linq

    باید سمت کلاینتها تو فایل app.config کانکشن استرینگتا عوض کنی

  3. #3

    نقل قول: اتصال به سرور از طریق linq

    کانکشن استرینگ من اینه

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <configSections>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="takh.Properties.Settings.test2ConnectionStri ng" connectionString="Data Source=ZISTA-PORTABLE;Initial Catalog=test2;Integrated Security=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    </configuration>

    به چی تغییرش بدم؟
    در ضمن اس کیو ال سرورم رو windows autentication ست شده آیا باید اونو تغییر بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله salehsam : دوشنبه 14 مرداد 1392 در 11:54 صبح

  4. #4

    نقل قول: اتصال به سرور از طریق linq

    کسی نیست راهنمایی کنه؟

  5. #5

    نقل قول: اتصال به سرور از طریق linq

    تو سایت های خارجی هم خیلی دنبالش گشتم حتی فایروالم هم ست کردم ولی بازم ارور میده
    Untitled.jpg

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به سرور از طریق IP Address
    نوشته شده توسط elena2007 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 08:46 صبح
  2. اتصال به سرور از طریق شبکه ***
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 15:31 عصر
  3. خطا در اتصال به سرور از طریق خط تلفن
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 08:02 صبح
  4. اتصال به سرور از طریق حساب ویندوز
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1382, 10:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •