نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: معادل textbox.select در رشته

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    معادل textbox.select در رشته

    سلام دوستان
    من با کد زیر اعداد درون یک تکست باکس رو سه رقم سه رقم جدا می کنم

    string s;
    Int64 n;
    s = Tx_DC_Amount.Text.Replace(",", "");
    n = Convert.ToInt64(s);
    Tx_DC_Amount.Text = n.ToString("#,#");
    Tx_DC_Amount.Select(Tx_DC_Amount.Text.Length, 1);

    حالا اگر بخوام رو یک رشته این کد رو پیاده کنم به خط آخر گیر میده و میگه نمی تونی از رشته select بگیری
    یعنی میخوام اگر یک رشته معادلش 10000 بود اونو 10,000 این طور بنویسم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    واسه جدا کردن بهترین کدی هست که دارم. بهتره از این استفاده کنین
    تو رویداد TextChanged تکست باکست کد زیرو بزار
    if (Tx_DC_Amount.Text == "" || Tx_DC_Amount.Text == "0") return;
    decimal price;
    price = decimal.Parse(Tx_DC_Amount.Text, System.Globalization.NumberStyles.Currency);
    Tx_DC_Amount.Text = price.ToString("#,#");
    Tx_DC_Amount.SelectionStart = Tx_DC_Amount.Text.Length;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    نه مشکل من اینه که میخوام به جای تست باکس رو رشته عمل کنه
    یع متقیر دارم string mablagh
    میخوام رو این مبلغ پیادش کنم ولی نمیشه
    چه طوری به جای تکست باکس تو رشته ازش استفاده کنم ؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    سلام دوست عزیز
    خب این مشکلی نیست
    شما در نهایت بیا به .toString() تبدیلش کن و در متغیر به صورت string پاسش بده
    کامپوننت زیر ساخته یکی از بچه های همیجاس تاپیکش رو گم کردم آپ کردم اینجا بدرد بخوره
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    من باید از این کد استفاده کنم
    ببینید مشکل این چیه که به خط آخر گیر میده

    string s,mablagh;
    Int64 n;
    s = mablagh.ToString().Replace(",", "");
    n = Convert.ToInt64(s);
    mablagh = n.ToString("#,#");
    mablagh.Select(Tx_DC_Amount.Text.Length, 1);

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    تا اینجا که دیدم Select در String نیست و مربوط به object میشه یعنی میتونی روی Textbox سرچ کنی ولی مبلغ متغیر String هست
    اگر می خواین مثلا زدید 10000 برای شما در لحظه بزنه 10.000 از کامپوننت بالا می تونی استفاده کنی یا اگه خواستی کد میزارم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    مرسی
    من تو کار با آبجکتش مشکل ندارم
    مشکل اینه که من میخوام این جدا مردن اعداد روی رشته صورت بگیره که کد اونو نمی دونم

    string mablagh = "1000000";
    //چه کدی بنویسم که
    MessageBox.Show(mablagh);// نتیجه بشه 1,000,000

  8. #8

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    mablagh.ToString("#,#")

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    سرعت اینترنتم افتضاحه
    شرمنده بفرمایید:
    public static string numberToMoney(string input)
    {
    input = moneyToNumber(input);
    string outputT = "";
    string output = "";
    int j = 0;
    for (int i = input.Length - 1; i >= 0; i--)
    {
    outputT += input[i];
    if (j % 3 == 2 && j < input.Length - 1)
    {
    outputT += ",";
    }
    j++;
    }
    for (int i = outputT.Length - 1; i >= 0; i--)
    {
    output += outputT[i];
    }
    return output;
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string mablagh = "1000000";
    MessageBox.Show(numberToMoney(mablagh));
    }

  10. #10

    نقل قول: معادل textbox.select در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    mablagh.ToString("#,#")
    string که دیگه .tostring() نمیشه

  11. #11

    Lightbulb نقل قول: معادل textbox.select در رشته



    string mablagh="10000000000000000";
    System.Int64 a = System.Convert.ToInt64( mablagh);
    System.Console.WriteLine(a.ToString("#,#"));


تاپیک های مشابه

  1. سوال: معادل کد، کار با رشته
    نوشته شده توسط mhsmity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 21:39 عصر
  2. دستور معادل کد select در #c به کد linq(entity framework
    نوشته شده توسط aminie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1391, 01:03 صبح
  3. textbox select
    نوشته شده توسط هانیس29268 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:50 عصر
  4. معادل دستور select count
    نوشته شده توسط majjjj در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 15:41 عصر
  5. انتخاب همه (textbox select all)
    نوشته شده توسط S_O_S1982 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 18:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •