نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: یک سوال خیلی مهم در فلش !!

  1. #1

    یک سوال خیلی مهم در فلش !!

    سلام
    دوستان من یک سوال دارم و اون اینه که آیا کدی که با اکشن اسکریپت 1 نوشته شده را وقتی با اکش اسکریپت 2 بنویسیم مشکلی به وجود میاد من یک کد دارم که با ورژن 1 نوشته شده و به راحتی اجرا میشه اما وقتی این کد را در فلش 8 مینویسم اجرا نمیشه کد اینه :

    onClipEvent (load) {
    startDrag(mouse1,true);
    Mouse.hide();
    }

    میشه راهنمایی کنید ؟

  2. #2

    Cool تنظیمات پابلیش رو عوض کن

    سلام - دوست عزیز باید تنظیمات پابلیش رو از ورژن 2 پلیر به ورژن 1 تغییر بدی و بعد F12 بزنی.

  3. #3
    یعنی چجوری ؟ من تازه کار هستم میشه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    سلام
    از منوی File>Publish Settings رو انتخاب کن
    در پنجره ظاهر شده در قسمت flash از لیست گشودنی ActionScript Version گزینه ActionScript 1 رو انتخاب کن و دکمه OK رو می‌زنی . حالا دوباره پروژه رو Publish می‌کنی.

  5. #5

    Cool

    همین که دوست خوبمون - بهزاد - گفت.
    نمیدونستم تازه کارید - و گرنه بیشتر توضیح میدادم. تشکر از توجه شما.

  6. #6
    سلام مشکل از اکشن اسکریپت نبود من فلش پلیر رو از 8 به 6 تغییر دادم در قسمت پابلیش و مشکل حل شد !!!! از لطف همه شما ممنونم

  7. #7
    من یک سری کیت های آموزشی فلش همراه با سورس آن دارم که خیلی جالبه اگه بشه میخوام یک تاپیک ایجاد کنم و تمامشو همراه با آموزش برای شما دوستان عزیز قرار بدم

  8. #8

    Cool مرسی

    خواهش میکنم- اگه همون اول گفته بودید که فایلی که داشتید Fla با ورژن 6 یا 7 فلش ایجاد شده بهتون میگفتم ... - به هر حال تشکر از توجه شما - کیت ها رو بذار عزیز تا همه استفاده کنند.

  9. #9
    فقط من یک سوال دیگر دارم این فایلها که با فلش 6 یا 7 هست رو وقتی تو 8 مینویسی و پابلیش آن را فلش 6 قرار میدیم آیا در فلش 8 یا بالاتر اجرا میشه یا نه و اگر در کنار این کدها کدهایی از فلش 8 به کار ببریم مشکلی ایجاد نمیشود

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    سلام
    وقتی شما پابلیش رو رو فلش ۶ یا ۷ قرار می‌دهی نمی‌تونی از امکانات فلش ۸ مانند فیلترهای مختلفی که جدید اضافه شده است و هر چیز دیگری که مربوط به فلش ۸ باشد استفاده کنی و فایل شما با فلش پلیر ۶ یا ۷ هم قابل اجراست .

  11. #11
    نه دوست عزیز من با فلش 8 تست کردم اجرا میشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    می‌شه بگید چی با فلش ۸ اجرا می‌شه؟

  13. #13

    Cool مسلمه که اجرا میشه!

    شما اگه کدی رو با ورژن بالای فلش مثل 8 نوشته و پابلیش میکنید ( با هر ورژنی ) قطعا اجرا میشه - چون روی کامپیوترتون شما پلیر 8 رو دارید - پس تمام آنچه که پلیرهای قبلی داشتند رو الان دارید + قابلیت اجرای بعضی اسکریپت جدید FLASh 2 که به تازگی توسعه یافته اند.

  14. #14
    سلام
    پسرم تو میتونی از این دستور استفاده کنی و دیگه نیاز به تغییر flash نباشه.
    روی فریم اول اکشن ها را وارد میکنی.
    Mouse.hide();
    stop();
    _root.onEnterframe=function()
    {startDrag(_root.m1};

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •