نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base first

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base first

    با سلام من یه پروژه دارم که با تکنولوژی WPF و Entity FrameWork نوشته شده روش ایجاد مدلم هم data base first هست مشکلم اینه که نمی دونم موقع نصب نرم افزار روی سیستم کاربر چه جوری باید به دیتا بیسم کانکت بشم باید البته در مورد Migration شنیدم ولی نمی دونم چه جوری باید استفاده کنم.
    اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    اگر دیتابیس ات اس کیو ال است. تنها کافیه که conection string را در فایل کانفیگی که همنام فایل exe ات است در کامپیوتر مقصد تغییر بدی.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    خب مشکل همینجاست. ممکنه بگید چه تغییری باید بدم؟؟

  4. #4

    Red face نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    سلام.
    روی پروژه راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید. بعد در قسمت Settings -اگه اشتباه نکنم- یه متغیر برای ConnectionString تعریف کنید و مقدار بدهید.
    با این کار فایلی که دوستان گفتند، ایجاد می شه و چون متنی است، از بیرون پروژه قابل تغییر است.
    این هم یک نمونه کد که چه طور به این متغیر تعریف شده دست رسی داشته باشی

    Dabir.Properties.Settings setting = new Dabir.Properties.Settings();
    _connStr = setting.ConnStr;

    در این مثال، Dabir نام پروژه است و ConnStr همان متغیری است که در محل مربوطه تعریف شده و در خط دوم به متغیر محلی connStr_ نسبت داده شده است.
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    سلام.
    روی پروژه راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید. بعد در قسمت Settings -اگه اشتباه نکنم- یه متغیر برای ConnectionString تعریف کنید و مقدار بدهید.
    با این کار فایلی که دوستان گفتند، ایجاد می شه و چون متنی است، از بیرون پروژه قابل تغییر است.
    این هم یک نمونه کد که چه طور به این متغیر تعریف شده دست رسی داشته باشی
    1
    2
    3
    Dabir.Properties.Settings setting = new Dabir.Properties.Settings();
    _connStr = setting.ConnStr;

    در این مثال، Dabir نام پروژه است و ConnStr همان متغیری است که در محل مربوطه تعریف شده و در خط دوم به متغیر محلی connStr_ نسبت داده شده است.
    موفق باشی
    ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز.
    ولی منظورم متن connection string ساخته شده با مدل بود که چه تغییری بدم که دیتا بیس اتوماتیک اتچ بشه خواهش میکنم اگه کسی می دونه کمک کنه.
    متن connection string من اینه:
    <connectionStrings><add name="XEntities" connectionString="metadata=res://*/Model.XEntities.csdl|res://*/Model.XEntities.ssdl|res://*/Model.XEntities.msl;provider=System.Data.SqlClient  ;provider connection string=&quot;data source=SOMAYY\XSQLEXPRESS;initial catalog=X;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;App=En  tityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" /></connectionStrings> 

  6. #6

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    چون از نسخه express استفاده میکنید میتونید از AttachDbFilename استفاده کنید تا خودکار عمل اتچ و دیتچ انجام بشه.
    اگر فایل دیتابیس کنار فایل اجرایی هست از کانکشن زیر استفاده کنید. به جای Database1.mdf نام دیتابیس خودتون رو بزارید. در App.config جایگذین کنید.

    <connectionStrings>
    <add name="XEntities" connectionString="metadata=res://*/Model.XEntities.csdl|res://*/Model.XEntities.ssdl|res://*/Model.XEntities.msl;provider=System.Data.SqlClient ;provider connection string=&quot;Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient"/>
    </connectionStrings>

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    از این روش که استفاده می کنم هر جای برنامه که نیاز به ارتباط با دیتابیس داره با خطای زیر مواجه میشه.
    ErrorCnn.png

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم connectionstring به صورت زیر می باشد که آن را به صورت زیر تغییر دادم ولی برنامه اجرا نمی شود و خطا می دهد مشکل کجاست

    <add name="dbAntiVirusEntities" connectionString="metadata=res://*/Antivirus.csdl|res://*/Antivirus.ssdl|res://*/Antivirus.msl;provider=System.Data.SqlClient;provi der connection string=&quot;Data Source=.;Initial Catalog=dbAntiVirus;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />




    <add name="dbAntiVirusEntities" connectionString="metadata=res://*/Antivirus.csdl|res://*/Antivirus.ssdl|res://*/Antivirus.msl;provider=System.Data.SqlClient ;provider connection string=&quot;Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\dbAntiVirus.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient"/>

    آخرین ویرایش به وسیله mymina : چهارشنبه 16 مرداد 1392 در 11:39 صبح

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    دوستان من می خوام با install Shield برنامه setup برنامم را درست کنم ولی نحوه افزودن دیتابیس به install Shield رو نمی دونم برنامم با wpf و entity Framework نوشتم
    یا اگر از روشی به جز install shield می دونید که با نصب برنامه دیتابیس در سیتم دیگر atach شود راهنمایی کنید

  10. #10

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    نقل قول نوشته شده توسط SokooteShab1 مشاهده تاپیک
    از این روش که استفاده می کنم هر جای برنامه که نیاز به ارتباط با دیتابیس داره با خطای زیر مواجه میشه.
    ErrorCnn.png
    روی سیستم خودت به جای sqlexpress نام نمونه XSQLEXPRESS رو قرار بده ولی روی سیستم مشتری همون sqlexpress.

  11. #11

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    نقل قول نوشته شده توسط mymina مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم connectionstring به صورت زیر می باشد که آن را به صورت زیر تغییر دادم ولی برنامه اجرا نمی شود و خطا می دهد مشکل کجاست

    <add name="dbAntiVirusEntities" connectionString="metadata=res://*/Antivirus.csdl|res://*/Antivirus.ssdl|res://*/Antivirus.msl;provider=System.Data.SqlClient;provi der connection string=&quot;Data Source=.;Initial Catalog=dbAntiVirus;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />




    <add name="dbAntiVirusEntities" connectionString="metadata=res://*/Antivirus.csdl|res://*/Antivirus.ssdl|res://*/Antivirus.msl;provider=System.Data.SqlClient ;provider connection string=&quot;Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\dbAntiVirus.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient"/>

    این کانکشن برای نسخه express هست. اگر از این روش میخواهید استفاده کنید دیتابیس رو در نسخه express بساز. البته بعد از تغییر کانکشن میتونید از طریق خود مدل دیتابیس رو بسازید.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    روی سیستم خودت به جای sqlexpress نام نمونه XSQLEXPRESS رو قرار بده ولی روی سیستم مشتری همون sqlexpress.
    ممنون از راهنماییتون من هم همین کار رو می کردم ولی روی سیستم خودم هم جواب نمی ده و همون اررور رو میداد.

  13. #13

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    منم دقیقا همین مشکل رو با اتچ کردن دیتابیسم داشتم و آخر سر هم نتونستم با این روش درستش کنم و مجبور شدم از یک سری کد دیگه استفاده کنم . که تو این روش جدید هم ، بعد از یک بار اجرای برنامه ، اول برنامه میگه که دیتابیس قبلا وجود داره . البته باید با دیتچ کردن در موقع خروج از برنامه این مشکل حل شه
    از این لینک میتونید کد رو ببینید :
    http://www.irancsharp.net/Post-58.aspx
    البته من هنوز به دنبال اینم که با استفاده از همون روش اول چجوری خطایی که دوستمون گذاشتن رو میشه برطرف کرد ؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    منم دقیقا همین مشکل رو با اتچ کردن دیتابیسم داشتم و آخر سر هم نتونستم با این روش درستش کنم و مجبور شدم از یک سری کد دیگه استفاده کنم . که تو این روش جدید هم ، بعد از یک بار اجرای برنامه ، اول برنامه میگه که دیتابیس قبلا وجود داره . البته باید با دیتچ کردن در موقع خروج از برنامه این مشکل حل شه
    از این لینک میتونید کد رو ببینید :
    http://www.irancsharp.net/Post-58.aspx
    البته من هنوز به دنبال اینم که با استفاده از همون روش اول چجوری خطایی که دوستمون گذاشتن رو میشه برطرف کرد ؟
    من هم مشکلم با همین روش حل شد و برای حل مشکل دوم شما هم از batch file استفاده کردم و داخل Installer برنامه قرار دادم تا فقط موقع نصب برنامه دیتا بیس اتچ بشه.
    به هر حال از همه دوستان متشکرم.
    این هم batch filebatch.png که با پسوند .bat ذخیره میشه.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    یه مشکل دیگه هم دارم کسی می دونه با warning 4154 موقع نصب sql express 2008 از طریق Advanced Installer چه باید کرد؟؟ خواهش میکنم اگه کسی کار کرده کمک کنه.
    ممنون.

  16. #16

    نقل قول: نحوه اتچ کردن DB در سیستم کاربر به صورت اتوماتیک، در Entity Frame Work به روش Data Base fi

    نقل قول نوشته شده توسط SokooteShab1 مشاهده تاپیک
    من هم مشکلم با همین روش حل شد و برای حل مشکل دوم شما هم از batch file استفاده کردم و داخل Installer برنامه قرار دادم تا فقط موقع نصب برنامه دیتا بیس اتچ بشه.
    به هر حال از همه دوستان متشکرم.
    این هم batch filebatch.png که با پسوند .bat ذخیره میشه.
    من نمیدونم batch file چیه و چجوری باید این فایله رو ایجاد کنم و دقیقا کجای برنامه م قرار بدم . میشه لطفا کامل مراحلشو برام بذارید ؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتچ کردن بامک در سیستم کاربر
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 13:25 عصر
  2. نصب کردن SmartAssembly روی سیستم کاربر در صورت استفاده
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1391, 16:53 عصر
  3. فعالسازی نرم افزار Codejock suite و نحوه رجیستر کردن آن روی سیستم کاربر!
    نوشته شده توسط irprogramming در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 17:13 عصر
  4. سوال: گم کردن آدرس در سیستم کاربر
    نوشته شده توسط ghacem.sh در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1387, 10:18 صبح
  5. مقاله: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست
    نوشته شده توسط hassan_h در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •