نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: محدود کردن تکس باکس

  1. #1

    محدود کردن تکس باکس

    سلام دوستان چجوری تکس باکس رو محدود کنم که وقتی دوتا عدد نوشتم توش نشانگر خودش خودکار بره به تکس باکس بعدی؟؟؟ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: محدود کردن تکس باکس

    با یک if در رویداد Textchanged تکس باکس چک کنید که اگر Length آن بیشتر از 2 شد focus به بعدی منتقل بشه
    دوستان اگر اشتباه می کنم تصحیح کنند.
    آخرین ویرایش به وسیله llMMDll : سه شنبه 15 مرداد 1392 در 14:10 عصر دلیل: ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: محدود کردن تکس باکس

    سلام برید داخل متد KeyDown تکست باکس ها و کد زیرو بنویسید!



    if (textBox1.Text.Length==1)
    this.ProcessTabKey(true);

    البته تو کد اسم textbox1 واسه هر تکست باکسون اسم همون تکست باکس میشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: محدود کردن textbox به پذیرش اعداد 0-9
    نوشته شده توسط dr_g در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1394, 23:03 عصر
  2. محدود کردن تکس باکس به ورود فقط عدد
    نوشته شده توسط zeos_man در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 10:40 صبح
  3. محدود کردن تکس باکس برای دریافت 2 عدد
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش jQuery
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 18:19 عصر
  4. سوال: چک کردن تکس باکس
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 20:30 عصر
  5. چک کردن تکس باکس جهت خالی نبودن ؟
    نوشته شده توسط information در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •