نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن table

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    اضافه کردن table

    دوستان با چه روشی میتونم به datagridview یک table جدید اضافه کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن table

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    دوستان با چه روشی میتونم به datagridview یک table جدید اضافه کنم؟
    یعنی چی که تیبل جدید اضافه کنم ؟؟؟؟!!!!
    یعنی اونی رو که قبلا به گرید وصل بوده پاک کنین و هنگام runtime یکی دیگه رو اختصاص بدین
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : سه شنبه 15 مرداد 1392 در 11:39 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: اضافه کردن table

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    یعنی چی که تیبل جدید اضافه کنم ؟؟؟؟!!!!
    یعنی اونی رو که قبلا به گرید وصل بوده پاک کنین و هنگام runtime یکی دیگه رو اختصاص بدین
    میخام یکی مثل این اضافه کنه یه table دیگه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن table

    QUOTE=mohabad;1842008]میخام یکی مثل این اضافه کنه یه table دیگه.
    [/QUOTE]
    اگه منظورتون ردیف هست ؟
    اینطوری نمی شه یا بایستی به دیتاستی چیزی وصل کنی یا اینکه بصورت کد نویسی وارد کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: اضافه کردن table

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون ردیف هست ؟
    اینطوری نمی شه یا بایستی به دیتاستی چیزی وصل کنی یا اینکه بصورت کد نویسی وارد کنی
    میشه طریقه اضافه کردن به صورت کد نویسی رو بزارید؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohabad : سه شنبه 15 مرداد 1392 در 11:54 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن table

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    میشه طریقه اضافه کردن به صورت کد نویسی رو بزارید؟
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add(new DataColumn("colBestBefore", typeof(DateTime)));
    dt.Columns.Add(new DataColumn("colStatus", typeof(string)));

    dt.Columns["colStatus"].Expression = String.Format("IIF(colBestBefore < #{0}#, 'Ok','Not ok')", DateTime.Now.ToString("yyyy-MM-dd HH:mm:ss"));

    dt.Rows.Add(DateTime.Now.AddDays(-1));
    dt.Rows.Add(DateTime.Now.AddDays(1));
    dt.Rows.Add(DateTime.Now.AddDays(2));
    dt.Rows.Add(DateTime.Now.AddDays(-2));

    demoGridView.DataSource = dt;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: اضافه کردن table

    مهندس جان دستت طلا

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن table به panel
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 16:40 عصر
  2. اضافه کردن TABLE
    نوشته شده توسط majidsoft در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1388, 11:26 صبح
  3. اضافه کردن نام فیلد به لیست فیلدهای Table در زمان اجرا
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 13:14 عصر
  4. اضافه کردن سطر به table بطور dynamic و بصورت clientside
    نوشته شده توسط fereshteh_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1384, 14:36 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •