نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    سلام دوستان
    چطور میتونم این کد اس.کیو.ال رو داخل سی شارپ پیاده سازی کنم
    SELECT code, name, family FROM custom where (name LIKE N'@name%')


    مشکل داخل این بخشه - و برنامه از این قسمت ارور میگیره
    name LIKE N'@name%'


    یعنی نمیشه عینا این کوئری رو داخل CommandText ریخت و داخل برنامه فراخوانی کرد

    در کل قصدم اینه که وقتی اول حرف تایپ میشه تمامی اسامی که با اون حرف شروع میشن رو داخل دیتا گرید لیست کنه کوئری بالا داخل اس.کیو.ال جواب میده اما داخل سی شارپ ارور میده

    لطفا کمکم کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    بگیر اینم ارسال پارامتر به اس کیو ال

    string SQLstr = "Insert Into [Picture_tbl] Values (" + sample.Picture_ID + "," +
    "N'" + sample.Picture_Type + "'" + "," "@V_Picture_Byte" + ")";
    SqlCommand SQLCOMM = new SqlCommand(SQLstr);
    SQLCOMM.Parameters.Add("@V_Picture_Byte", System.Data.SqlDbType.Image);
    SQLCOMM.Parameters["@V_Picture_Byte"].Value = sample.Picture_Byte;

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    سلام
    hojjatshariffam عزیز خیلی ممنون
    اما من ارسال پارامتر به دیتابیس رو بلد هستم مشکل من برای ارسال این کده
    name LIKE N'@name%'


    یعنی تمامی نام هایی که مثلا با یه حرف خاص شروع بشن که اون حرف رو پارامتر @name مشخص میکنه

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    ارور چیه؟ N رو حذف کنید مشکلی هست؟ کل کد رو بزارید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط morteza norouzi مشاهده تاپیک
    سلام
    hojjatshariffam عزیز خیلی ممنون
    اما من ارسال پارامتر به دیتابیس رو بلد هستم مشکل من برای ارسال این کده
    name LIKE N'@name%'


    یعنی تمامی نام هایی که مثلا با یه حرف خاص شروع بشن که اون حرف رو پارامتر @name مشخص میکنه

    ممنون
    خوب شما باید یک حرف به جای @name ارسال کنید ؟!

    مشکل کارتون دقیقا کجاست ؟!

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    parvizwpf جان اروری نمیده فقط نتیجه نمیده یعنی سطری داخل دیتا گرید نمیاد

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    خب حرف من متغیره

    کل کد اینه:
                objdataadpter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objdataadpter.SelectCommand.Connection = con;
    DataSet objdataset = new DataSet();
    objdataadpter.SelectCommand.CommandText = "SELECT code, name, family, adress, phone1, phone2, phonehome FROM custom where (name LIKE '@name%')";
    objdataadpter.SelectCommand.Parameters.AddWithValu e("@name", txtName.Text);
    objdataadpter.Fill(objdataset, "find");
    dataGridView1.DataSource = objdataset;
    dataGridView1.DataMember = "find";

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    الان حتی روی حروف انگلیسی هم کار نمیکنه؟ یه بریک پوینت بزارید ببینید جمله داره درست میره سمت دیتابیس.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    parvizwpf جان یکی نام انگلیسی هم به دیتابیس اضافه کردم جواب نداد جالب اینجاست که همین کد رو داخل اس.کیو.ال کپی میکنم و جای پارامتر @name یه حرف فارسی یا انگلیسی میزارم جواب میده
    بریک پوینت هم گذاشتم دقیقا همونی رو که نوشتم دارم پاس میده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    حالا اون چیزی که هنگام بریک پوینت ، sqlcommand زده اینجا کپی کنید یعنی همون کوئری ای که sqlcommand ساخته.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    وقتی اول خط
    objdataadpter.Fill(objdataset, "find");

    بریک پوینت میزارم بعد با موس روی objdataadpter میرم پنجره شناوری که باز میشه روی SelectCommand که میرم روبروی SelectCommand مینویسه
    "SELECT code, name, family, adress, phone1, phone2, phonehome FROM custom where (name LIKE N'@name%')"

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    LIKE @name+'%'

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: ارسال پارامتر خاص ار سی شارپ به دیتابیس

    parvizwpf جان خیلی ممنون لطف کردی با جایگزین کردن کد شما درست شد

    مرسی خدا خیرت بده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: معادل دستور سی شارپ برای ارسال پارامتر
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 11:19 صبح
  2. سوال: رسم نمودار با ارسال پارامتر از روی فرم با دیتابیس SQL
    نوشته شده توسط abcd1386 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 08:43 صبح
  3. ارسال پارامتر از VB به Crystal Report
    نوشته شده توسط vbstar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:16 صبح
  4. سوال: ارسال پارامتر از سی شارپ برای مشخص کردن مقدار draw custom line
    نوشته شده توسط sahar_mm در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 07:37 صبح
  5. ارسال پارامتر از VB به Crystal Report
    نوشته شده توسط vbstar در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1382, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •