نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Combo Box

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    United Arab Emirates
    پست
    97

    Combo Box

    چگونه میتوان یک کامبو باکس در HTML داشت که بتوان هم از combo انتخاب نمود و هم در داخل آن تایپ نمود.

  2. #2
    #4
    MARAL1366
    کاربر جدید



    تاریخ عضویت: اسفند 1384
    پست ها: 7


    --------------------------------------------------------------------------------

    سلام
    من دارم یک سایت پیتزا با خرید وفروش
    online
    طراحی می کنم سایت کوچیکیه.ولی مشکله بزرگی که داره اینه که من تویه قسمت سفارش در انتخاب انواع پیتزا یک کومبوباکس گذاشتم و کاربر فقط می تواند یک نوع پیتزا با تعداد متفاوت سفارش دهد. و همینطور در قسمت مخلفات مثلا فقط میتواند سالاد سفارش دهد و نمیتواند همان وقت دسر را هم سفارش دهد
    خواهشمندم مرا کمک کنید
    مرسی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    سلام،
    برای این کار ویژگی contentEditable در نظر گرفته شده که در کد زیر درست هم جواب می دهد:
    <div contentEditable="true">You Can Edit me!</div>

    select و option هم این ویژگی را دارند ولی مشکل اینجاست که هیچ کاری را انجام نمی دهند.
    <select contentEditable="true">
    <option contentEditable="true">Unavailable Feature</option>
    </select>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    سلام
    من این رو جستجو کردم دیگران هم همین مشکل را نتونستن حل کنن
    اگه خیلی ضروری باشه می تونی یک فرم Flash ایجاد کنی و ComboBox و دکمه Submit را به اون اضافه کنی.
    و ComboBox را Editable کنی.

  5. #5
    سلام
    من دارم یک سایت پیتزا با خرید وفروش
    online
    طراحی می کنم سایت کوچیکیه.ولی مشکله بزرگی که داره اینه که من تویه قسمت سفارش در انتخاب انواع پیتزا یک کومبوباکس گذاشتم و کاربر فقط می تواند یک نوع پیتزا با تعداد متفاوت سفارش دهد. و همینطور در قسمت مخلفات مثلا فقط میتواند سالاد سفارش دهد و نمیتواند همان وقت دسر را هم سفارش دهد
    خواهشمندم مرا کمک کنید
    مرسی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    طبق گفته شما، باید برای هر نوع از سفارش یک combobox و برای تعداد آن هم ترجیها یک combobox اختصاص دهید تا بتوانید هر درخواستی را بگیرید. اگر انواع سفارشات زیاد است و یا این کار ممکن نیست دلیل آن را توضیح دهید و یا تکه ای از کد را برای بررسی بفرستید.

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست Combo box بطور خودکار
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:18 عصر
  2. مشکل توی ساخت ocx از نوع combo
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 13:56 عصر
  3. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  4. چجوری لیست یک combo box رو با کد نویسی باز کنم؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 05:35 صبح
  5. کمک در مورد Combo
    نوشته شده توسط as_200340 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 01:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •