صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 93

نام تاپیک: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

  1. #41

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    من تا حالا به همچین اروری برنخوردم ولی فکر کنم مربوط به همین باشه که فایلهاتون رو در فولدر website1 ریختید و برای همین مسیر های تعیین شده برای membership به مشکل برخورده اند.

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    تنظیمات ساتو بزارید روس asp.net 2,3.5
    ها اینو که میگی کجاس دقیقا ؟؟

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    تنظیمات ساتو بزارید روس asp.net 2,3.5
    این کجاس؟:(

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    من تا حالا به همچین اروری برنخوردم ولی فکر کنم مربوط به همین باشه که فایلهاتون رو در فولدر website1 ریختید و برای همین مسیر های تعیین شده برای membership به مشکل برخورده اند.
    اقا علی خوب چطور فایل ها رو نریزم تو پوشه بلاخره باید تمام فایل هام یک جا باش ک اپلودشون کنم


    خوب نمیشه ک یک دونه یک دونه اپلود کنم راه هلش چیههههههه

  5. #45

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    تمام فایل ها رو مستقیم انتخاب میکنی و کلیک راست و add to archive .
    در ضمن نیازی به آپلود دوباره نیست توی همون فایل منیجر میتونی move کنی فایل ها رو.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    تمام فایل ها رو مستقیم انتخاب میکنی و کلیک راست و add to archive .
    در ضمن نیازی به آپلود دوباره نیست توی همون فایل منیجر میتونی move کنی فایل ها رو.
    اقا همین کار رو کردمممممممممم

    حالا ببیند چی امددددددد

    دیگ اون ارور رو نمید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    بدبخت شدیم یک ارور کم بود ببین چند میلون ارور درست شد ای خدااااااااااااا



  8. #48

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    این ارور A network-related or instance-specific error occurred مربوط به اشتباه بودن کانکشن استرینگ می باشد. شما باید یک دیتابیس از کنترل پنل بسازید و با sql server به آن وصل شوید و جداول و ... را ایجاد کنید.

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    این ارور A network-related or instance-specific error occurred مربوط به اشتباه بودن کانکشن استرینگ می باشد. شما باید یک دیتابیس از کنترل پنل بسازید و با sql server به آن وصل شوید و جداول و ... را ایجاد کنید.
    تو پنل هاست یک قسمتی هست دیتا بیس میش ساخت خوب من یکی از اونجا میسازم بعدش باید چیکار کنم دقیقا ؟؟

  10. #50

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    با user , pass و آدرس آن از sqlServer روی کامپیوترتان به آن وصل شوید و فرض کنید روی کامپیوتر خوتان دارید دیتابیس میسازید. اون موقع چیکار کردید؟چه جداول و ... هایی ساختید؟دیتابیس membership را چجوری ایجاد کردید؟همان ها را رو هاست انجام دهید.

  11. #51

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    سلام
    من از بانک اکسس استفاده کردم لطفا بفرمایید چرا سایتم ارور میده
    مگه اینجا باید برای اکسس هم از کانکشنی که هاست داده استفاده کنم ؟
    حالا اگه بخوام از کانکشن هاست استفاده کنم باید برم دوباره تو پروژه ام همه کانکشن ها را عوض کنم ؟
    لطفا راهنمایی کنید

    الان مسئول هاست بهم این کانکشن را داده
    <connectionStrings>
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=(local);Initial Catalog=DBNAME;User ID=USERNAME;Password=PASS" />
    </connectionStrings>

    من بانک اکسس را چکار کنم

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    با user , pass و آدرس آن از sqlServer روی کامپیوترتان به آن وصل شوید و فرض کنید روی کامپیوتر خوتان دارید دیتابیس میسازید. اون موقع چیکار کردید؟چه جداول و ... هایی ساختید؟دیتابیس membership را چجوری ایجاد کردید؟همان ها را رو هاست انجام دهید.
    وای این خیلی سخت یعنی هر چی جدول درست کردم دوباره باید روی هاست عینشو درست کنم

    حالا اینو عیبی نداره ولی این پایگاه داده رو ک درست کردم روی هسات هستش چ جوری من بهش با sql Express وصل بشم

    واقعا اینو نیاز ب کمک دارم

  13. #53

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    میشه دیتابیس را attach کرد که همان محتوا منقل شود ولی من هربار خواستم اینکارو کنم شکست خوردم.
    ولی برای ساخت جدول ها می تونید روی جدول ها (در دیتابیس مبدا)کلیک راست کنید و Script Table As>Create To >New Query Editor Window بزنید و کد ها را کپی کنید و در دیتابیس مقصد(هاست) که بهش وصل شده اید ، پنجره Query باز کنید و کدها را کپی کنید و اجرا کنید. ولی فقط جدول ها ایجاد می شوند ولی رکورد های آن نه.
    تونستید به دیتابیس هاست با SqlServer وصل بشید؟

  14. #54

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    این سوال من را هم جواب می دید درباره بانک اکسس 2تا قبلی

  15. #55

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    برای وصل شدن هنگامی که SqlServer را اجرا می کنید، در پنجره زیر مقادیر خودتان را وارد کنید:
    DB.PNG

  16. #56

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    این سوال من را هم جواب می دید درباره بانک اکسس 2تا قبلی
    راه درستش اینه که کانکشن استرینگ را در فایل web.config تعریف کنید و در تمام صفحات به جای تعریف دوباره، از فایل web.config بخوانید تا هنگام نیاز به تغییر، فقط یکبار آن را تغییر دهید تا نیازی نباشد که در تمام صفحات تغییر را ایجاد کنید.
    در ضمن بهتر بود یک تاپیک برای مشکل خود ایجاد می کردید و در این تاپیک نمی پرسیدید.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    میشه دیتابیس را attach کرد که همان محتوا منقل شود ولی من هربار خواستم اینکارو کنم شکست خوردم.
    ولی برای ساخت جدول ها می تونید روی جدول ها (در دیتابیس مبدا)کلیک راست کنید و Script Table As>Create To >New Query Editor Window بزنید و کد ها را کپی کنید و در دیتابیس مقصد(هاست) که بهش وصل شده اید ، پنجره Query باز کنید و کدها را کپی کنید و اجرا کنید. ولی فقط جدول ها ایجاد می شوند ولی رکورد های آن نه.
    تونستید به دیتابیس هاست با SqlServer وصل بشید؟
    اره اقا علیرضا یک پایگاه داده ساختم
    حالا یک قسمتی داره میتونی پایگاه داد که روی سیستم هست وصلش کنی
    بعد من وصل کردم گفت با موفقیت وصل شد حالا دیگ باید چیکار کنم

    دیگ گیج گیج شدم حالا پایگاه داده ای که توی سیستم بود به هاست وصل شد
    چیکار کنم دیگ

  18. #58

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    اون قسمتی که میگی میشه وصل کنی کجای کنترل پنله؟

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    اون قسمتی که میگی میشه وصل کنی کجای کنترل پنله؟
    وقتی ک پایگاه داده ی در هاست درست میکنی
    گزینش برات فعال میشه

    نوشته attach database

    بعدش وقتی کلیک میکنی روش میشه
    پایگاه داده داخل هاردتو انتخاب کنی و بیاریش توی
    حالا من پایگاه دادمو اوردم

    حالا فکر کنم باید ادرس پایگاه داده ای ک توی هاست باید بجای کانکشن استرینگ هایی که داخل برنامه نویشتم
    عوض کنم

    اگه اینجور چ جوری باید این کار بکنم ادرسشو از کجا گیر بیارم

    بعدش اگه این کار درست باش که دیگ برنامم داخل پی سی اجرا نخواهد شد ؟



  20. #60

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    ببینید شما باید به صورت زیر یک کانکشن استرینگ در web.config تعریف کنید:
    <add name="MembershipConnectionString1" connectionString="Data Source=ROM-PC\ALIREZA;Initial Catalog=membership;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>

    سپس هنگامی که sqlDataSource ایجاد می کنید می توانید همان کانکشکن استرینگ را انتخاب کنید.وگرنه بصورت پیشفرض هربار که sqlDataSource ایجاد می کنید یک کانکشن استرینگ در webconfig ایجاد میشود.
    در ضمن در صفحاتی که با کدنویسی میخواهید به کانکشن دسترسی داشته باشید، با کد زیر میتوانید:
    string connectstr;
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    connectstr = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["MembershipConnectionString"].ToString();
    con.ConnectionString = connectstr;

    اینجوری هنگام نیاز فقط همان یک بار و در web.config تغییرات را ایجاد می کنید.

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    اقا علیرضا مگ الان کانکشن شما چ فرقی با کانشکن من داره یک نگاهی بهش بندازید
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True

    الان ب نظر شما کانشکن من مشکلی داره ؟؟؟؟

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    سلام منم همچین مشکلی دارم
    http://www.rezvansoltanie.somee.com/
    اگه امکانش هست راهنماییم کنید
    تمام پست هارو خوندم ولی درست نمیشه
    جه off جه on همین اررورو میده خسته شدم دیگه

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    الان من دیتا بیسو اتج کردم ارور کانکشن میده
    اینم کل وب کانفیگم
    http://s3.picofile.com/file/7882566020/webconfig1.png
    http://s3.picofile.com/file/7882566876/webconfig2.png

  24. #64

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    من مشکلی به نظرم نرسید فقط در قسمت add name="connectionstring" به جای اسم connectionstring یک اسم دیگر بگذارید مثلا connectionstring1 شاید مشکل از این باشه و به همین خاطر از تگ </connectionStrings> خطا میگیره.

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    فرقی نمی کنه همونه

  26. #66

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    سلام به همه
    اگر سایتت رو با vs2008 کار کردی ورژن asp.net 2,3.5 + sql2005 رو انتخاب کن
    اگر با vs2010 کار کردی ورژن asp.net 4.0 + sql2008 رو انتخاب کن
    برای آپلود در سایت somee اول وارد پوشه وب سایتت شو و تمامی پوشه ها و فایل ها رو انتخاب کن به جز پوشه پایگاه داده App_Data و سپس گزینه راست کلیک و گزینه add to archive رو بزن
    و حالا وارد سایت somme قسمت file manager شو با گزینه ی un zip file سایتت رو آپلود کن
    برای قسمت پایگاه داده :
    somee یک محدودیت یا قانونی برای استفاده از دیتابیس سایت گذاشته البته چیز خاصی نیست میگه که قبل از اینکه بری پایگاه داده درست کنی (تو خود سایت ) اول یک لاگین درست کن که تو همون ردیف پایین database هستش
    بعد میایی یک دیتابیس درست میکنی که نام لاگینی رو که درست کردی ازت میخواد
    بعد از درست کردن دیتابیس یک کانکشن استرینگ بهت میده که باید با کانکشن استرینگ لوکال (قبلی ) تعویض کنی
    البته درسته که بعد از ایجاد دیتابیس کانکشن استرینگ بهت میده اما باید وارد دیتابیس بشی و فایل های دیتابیس رو توش آپلود کنی
    اگه وقت کردم براتون یک فیلم آموزشی همین ساین somee درست میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله r_s1389@yahoo.com : چهارشنبه 16 مرداد 1392 در 13:14 عصر

  27. #67

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    من مشکلی به نظرم نرسید فقط در قسمت add name="connectionstring" به جای اسم connectionstring یک اسم دیگر بگذارید مثلا connectionstring1 شاید مشکل از این باشه و به همین خاطر از تگ </connectionStrings> خطا میگیره.
    این کار شما کاملا اشتباها و هیچ وقت کار نمیکنه

  28. #68

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    موقع ایجاد دیتابیس در somee انتخاب ورژن sql خیلی مهمه که من تو بالا توضیح دادم

  29. #69

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    این کار شما کاملا اشتباها و هیچ وقت کار نمیکنه
    پس شما بگید علت این خطا که دوستمون دارن چیه؟
    e.PNG

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    اخه من 2005 که انتخاب کردم موقع اتچ گفت ساپورت نمی کنه
    2008 که کلا جواب نداد
    2012 زدم قبول کرد:(

  31. #71

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط okpnz1 مشاهده تاپیک
    اخه من 2005 که انتخاب کردم موقع اتچ گفت ساپورت نمی کنه
    2008 که کلا جواب نداد
    2012 زدم قبول کرد:(
    من با گزینه 2005 آپلود کردم جواب هم داده + با 2008 هم جواب گرفتم
    http://tablet-araz.somee.com/

  32. #72

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    اگه آپلود نکنه حتما اینترنت شما مشکل داره

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    اخه من help همین هاستم خوندم جیزی ننوشته که

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    اقا علیرضا یک فایل هایی گذاشت کار کردددددد هورا دست قشنگ برا اقا علیرضا

    http://shop1000.somee.com/

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    خب پس جرا من با 2005 که درست کردم ؟
    جدولو خاستم اتچ کنم اررور ورژن داد؟

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    خوش بحالت مریم جون

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط okpnz1 مشاهده تاپیک
    خب پس جرا من با 2005 که درست کردم ؟
    جدولو خاستم اتچ کنم اررور ورژن داد؟
    این پروژه ک اقا علیرضا گذاشته پایگاه داد نداره

    پایگاه داده کلی درد سر داره

    شما یک کار کنید یک پروژه ساده درست کنید بدون پایگاه داد ببینید اصلا اونو می تونید اپلود کنید

    من ک یک پروژه یک پیجی رو نتوسنتم اپ کنم

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار marya101000
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط okpnz1 مشاهده تاپیک
    خوش بحالت مریم جون
    باید ببینم پروژه خودم اپ میشه یا نه اگ اون اپ شد خوش ب حالم میش

  39. #79

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط marya101000 مشاهده تاپیک
    باید ببینم پروژه خودم اپ میشه یا نه اگ اون اپ شد خوش ب حالم میش
    آره خوش به حالتون

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: اپلود کردن سایت درست شده با asp بر روی هاست

    امکانش هست من همون دیتا بیسی که الان با 2012 هستو به 2005 برگردونم؟
    یا باید اینو حذف کنم یکی دیگه درست کنم؟

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پابلیش کردن صفحات ساخته شده با ASP.NET در اینترنت
    نوشته شده توسط daneshmandejavan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1392, 17:46 عصر
  2. اپلود کردن سایت
    نوشته شده توسط samanerezaee در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 19:04 عصر
  3. مشکل در عدم بالا آمدن سایت ایجاد شده با ASP.NET 4.0
    نوشته شده توسط Arash_Niazmand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 16:05 عصر
  4. سوال: مشکا در اپلود کردن سایت
    نوشته شده توسط ali682344 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 09:19 صبح
  5. اجرایی کردن سایت طراحی شده با asp.net
    نوشته شده توسط سمیه نجفی در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 00:35 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •