نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: معادل دستورات in , not in در entity fram work

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    معادل دستورات in , not in در entity fram work

    سلام
    معادل دستورات in , not in در entity fram work چیست؟
    من دو تا جدول را می خوام با هم جوین کنم و سطرهایی از یکی از جدول های نمایش دهم که آیدی اون در جدول دیگری نیست و برعکس این عمل

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: معادل دستورات in , not in در entity fram work


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: معادل دستورات in , not in در entity fram work

    جوین نمی خوام معادل دستورات in , not in در entity fram work را می خوام

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: معادل دستورات in , not in در entity fram work

    خودم یافتمش دیگه کلاس گذاشتن نداره اگه بلدی چهار خط کد بنویس به جای اینکه لینک بی ربط بزاری!!!!



    var entity = new StoneCorporationEntities();
    var hasFacilityIds = from f in entity.Coding
    select f.InputID_FK;

    var k = from t1 in entity.InputStone
    join t2 in entity.Truck on t1.TruckID equals t2.TID
    join t3 in entity.Customers on t1.CustomerID equals t3.CID
    where !hasFacilityIds.Contains(t1.InputID_FK)
    select new InputStoneModelHelper()
    {
    InputID_FK = t1.InputID_FK,
    CustomerID = t1.CustomerID,
    TruckID = t1.TruckID,
    InputDate = t1.InputDate,
    InputHourse = t1.InputHourse,
    UserIDCreator = t1.UserIDCreator,
    InputNO = t1.InputNO,
    InputTotalTonaz = t1.InputTotalTonaz,
    InputTonaz = (t1.InputTotalTonaz - t2.TWeight),
    TDriverType = t2.TType + " ( " + t2.TDriver + " )",
    CName = t3.CName

    };

    return k.ToList();


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: معادل دستورات in , not in در entity fram work

    من دو تا جدول را می خوام با هم جوین کنم و سطرهایی از یکی از جدول های نمایش دهم که آیدی اون در جدول دیگری نیست و برعکس این عمل
    این جمله شما نیست؟
    رفیق من اینجا چیزی برای کلاس گذاشتن ندارم وقتی احساس کنم میتونم لینکی بزارم که کمک کنه اینکارو انجام میدم. من مامور نوشتن کد شما نیستم پس حداقل باید شما رو به خواستت نزدیک کنم.
    سعی کنید از این جمله برای دیگران استفده نکنید لطفا:
    دیگه کلاس گذاشتن نداره اگه بلدی چهار خط کد بنویس به جای اینکه لینک بی ربط بزاری!!!!

تاپیک های مشابه

  1. entity fram work در asp
    نوشته شده توسط arjmand67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 11:02 صبح
  2. معادل دستورات جاوا اسکریپت زیر در Php چیست؟
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 14:21 عصر
  3. معادل دستورات وتوابع فاکس پرو در C#‎ یا vb.net
    نوشته شده توسط علی اکبر در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 دی 1386, 13:24 عصر
  4. معادل دستورات در vb.net
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 08:54 صبح
  5. معادل دستورات ApplyUpdates و CancelUpdates و UpdatesPending در ADO
    نوشته شده توسط hedayat در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 03:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •