نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

  1. #1

    آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    سلام
    با توجه به اینکه سوالات زیادی در مورد روش آپلود فایل در تالار وجود دارخ تصمیم گرفتن یه پروژه جهت آموزش این کار قرار بدم. در این برنامه شما آدرس سرور رو تعیین می کنید طبق مثالی که در بالای آن نشان داده شده و User و Pass اون رو هم وارد میکنید سپس با کلیک روی Update و انتخاب فایل اگر آدرس درست باشد شروع به آپلود می کند و پیشرفت کار رو هم در progressBar نشان میدهد.

    تصاویر برنامه:

    اگه سوال و یا پیشنهادی داشتید درخدمتم.
    ممنون

    سورس پروژه:
    Upload to FTP.rar
    آخرین ویرایش به وسیله sadeghjun : سه شنبه 29 مرداد 1392 در 21:13 عصر

  2. #2

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    سلام
    کسی نظری نداره؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    تشکر دوست عزیز

    کاش اموزشش هم بذاری مثه برنامه دانلودر خوبتون واقعا خیلی از مشکلاتم حل کرد؛ اگه برای این که واقعا خیلی نیازشونه اموزش بدی ممنونت میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    تشکر دوست عزیز

    کاش اموزشش هم بذاری مثه برنامه دانلودر خوبتون واقعا خیلی از مشکلاتم رو حل کرد؛ اگه برای این هم اموزش بذاری ممنونت میشم

  5. #5

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    سلام
    پروژه بسیار ساده نوشته شده است.ابتدا کد کامل پروژه رو میذارم:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Net;

    namespace Upload_to_FTP
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    WebClient webClient = new WebClient();
    OpenFileDialog fd = new OpenFileDialog();
    long fileSize;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    webClient.UploadFileCompleted += new UploadFileCompletedEventHandler(Completed);
    webClient.UploadProgressChanged += new UploadProgressChangedEventHandler(ProgressChanged) ;
    try
    {
    if (fd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    UploadBTN.Enabled = false;
    webClient.UploadFileTaskAsync(new Uri("ftp://" + UsernameTB.Text + ":" + PassTB.Text + "@" + AddressTB.Text + fd.SafeFileName), fd.FileName);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    { MessageBox.Show(ex.Message); }
    }
    private void Completed(object sender, UploadFileCompletedEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Upload File completed!");
    UploadBTN.Enabled = true;
    }

    private void ProgressChanged(object sender, UploadProgressChangedEventArgs e)
    {
    progressBar1.Value = e.ProgressPercentage;
    label4.Text = e.ProgressPercentage.ToString() + " %";
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله sadeghjun : چهارشنبه 30 مرداد 1392 در 00:47 صبح

  6. #6

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    آموزش:
    خوب ابتدا یک شیء از نوع WebClient می سازیم:
    WebClient webClient = new WebClient();


    و همچنین شی ای از نوع OpenFileDialog جهت گرفتن آدرس فایل در PC:
    OpenFileDialog fd = new OpenFileDialog();


    حال اگه روی دکمه Upload (در اینجا Button1) وارد تابع زیر میشه:
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    webClient.UploadFileCompleted += new UploadFileCompletedEventHandler(Completed);
    webClient.UploadProgressChanged += new UploadProgressChangedEventHandler(ProgressChanged) ;
    try
    {
    if (fd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    System.IO.FileInfo f = new System.IO.FileInfo(fd.FileName);
    fileSize = f.Length / (1024 * 1024);
    // ftp://u222501965:123456789@sadeghjun...older/Save.pdf
    UploadBTN.Enabled = false;
    webClient.UploadFileTaskAsync(new Uri("ftp://" + UsernameTB.Text + ":" + PassTB.Text + "@" + AddressTB.Text + fd.SafeFileName), fd.FileName);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    { MessageBox.Show(ex.Message); }
    }


    تو خط اول میگیم هروقت آپلود تموم شد وارد تابع Completed شو و دستورات آن را اجرا کن و در خط دوم میگه هر موقع تغییری در پروسه آپلود رخ داد ، وارد روتین ProgressChanged شو.
    سپس دکمه Upload رو غیر فعال کرده تا آپلود تمام شود. زمانی که فایل دیالوگ OK میشود می توانیم فرایند آپلود رو آغاز کنیم. با استفاده از شیء webClient که ساخته بودیم فایل رو به صورت زیر آپلود می کنیم:
    webClient.UploadFileTaskAsync(new Uri("ftp://" + UsernameTB.Text + ":" + PassTB.Text + "@" + AddressTB.Text + fd.SafeFileName),  fd.FileName);

    دقت کنید که من سروری که فایلم رو درونش آپلود میکنم ftp هست بنابراین در ابتدای آدرس Url من "ftp://" رو قرار دادم. ولی در صورتی که سرور شما Http بود در ابتدا باید "http://" قرار دهید.
    و با استفاده از اطلاعات Username و password و آدرس سرور ، فایل شورع با آپلود می کند.
    هر وقت دانلود تمام شد در تابع Completed لیبل وضعیت رو تغییر میده و هرموقع که پروسه دانلود تغییر میکند progressBar رو تغییر میدهد.
    تمام
    اگه سوالی بود در خدمتم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار krasus
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    96

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    سلام
    من برنامه شما رو دان کردم و موقعی که
    من یه پروژ جدید درست کردم و کدهای شما رو توش کپی کردم. فایل رو که آپلود کردم پیغام Upload File completed! رو بهم نشون داد ولی فایلی آپلود نشده بود.



    WebClient webClient = new WebClient();
    OpenFileDialog fd = new OpenFileDialog();
    long fileSize;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    webClient.UploadFileCompleted += new UploadFileCompletedEventHandler(Completed);
    webClient.UploadProgressChanged += new UploadProgressChangedEventHandler(ProgressChanged) ;
    try
    {
    if (fd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    UploadBTN.Enabled = false;
    webClient.UploadFileAsync(new Uri(UsernameTB.Text + ":" + PassTB.Text + "@" + AddressTB.Text + fd.SafeFileName), fd.FileName);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    { MessageBox.Show(ex.Message); }
    }

    private void Completed(object sender, UploadFileCompletedEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Upload File completed!");
    UploadBTN.Enabled = true;
    }



    خود برنامه شما رو که اجرا کردم و بعد از انتخاب فایل از فایل دیالوگ و زدن دکمه ok بهم پیغام زیر رو داد.

    مشکل من از کجاست؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله krasus : دوشنبه 09 دی 1392 در 17:16 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    منم برنامه شما رو دانلود کردم و دقیقاْ همین مشکل جناب krasus رو دارم.
    لطفاْ راهنمایی کنید
    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    باید Username مربوط به سی پنل و پسورد مربوط به سی پنل رو وارد کنید
    در ادرس هاست هم باید احتمال زیاد به این صورت باشه
    xxx.ir/public_html/test

  10. #10

    نقل قول: آپلودر جهت آپلود فایل ها در اینترنت (هاست و ftp)

    سلام به همه
    در سی پنل سایت و در بخش ftp-accounts شما به صورت زیر یه اکانت باید بسازید:


    پس همون آدرس رو باید وارد کنید (بدون ftp://) و همون یوزر و پسورد.
    اینم تست مجدد:

    البته واسه بهتر شدنش دارم روش کار میکنم:

    اگه سوالی بود در خدمتم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در آپلود فایل یا تصویر روی هاست
    نوشته شده توسط mor_zia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 20:38 عصر
  2. آموزش: چگونگی آپلود فایل ها( سایت) روی هاست
    نوشته شده توسط havayetaze66 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1391, 09:05 صبح
  3. آپلود یک فایل از روی یک هاست
    نوشته شده توسط reza_22 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 10:38 صبح
  4. راهنمایی در مورد نحوه آپلود فایل های mdf و ldf بر روی هاست sqlsqq
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1385, 22:55 عصر
  5. مشکل آدرس دهی جهت کپی کردن بعد از آپلود فایل
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1385, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •