نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ثبت اطلاعات يك تكس باكس

  1. #1

    ثبت اطلاعات يك تكس باكس

    دوستان من در فرم خودم چند تكس باكس دارم كه نامريك ميباشد من وقتي اطلاعات را ثبت ميكنم تكس باكس را برابر صفر نميكنم وقتي دوباره اطلاعات جديد را ميخواهم وارد كنم ميخواهم همان عدد قبلي را ثبت كنم ولي وقتي دكمه ثبت را ميزنم عدد ثبت شده در تكس باكس را ثبت نميكند وصفر را ثبت ميكند در واقع بايستي دوباره همان عدد را وارد كنم چون عدد مشابه ميباشد من ميخواهم با زدن اينتر همان عدد را ثبت كنم لطفا راهنمايي وارد كنيد


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    565

    نقل قول: ثبت اطلاعات يك تكس باكس

    تا ميتوني سعي كن فرم رو از طريق wizard بسازي هم راحتتره وهم صحيح تر.براي جواب به سئوالت بايد توضيح بيشتري در مورد برنامت و خصوصا فرمي كه ساختي بدي.

  3. #3

    نقل قول: ثبت اطلاعات يك تكس باكس

    من مبالغ سند را با text7 به بانك ارسال ميكنم وقتي ميخواهم طرف بستانكار را بزنم ميخواهم همان مبلغي كه قبلا در text7 وارد كردم را با زدن اينتر به بانك منتقل كنم ايراد من اين است كه دوباره مبلغ را بايد وارد كنم وجون مبلغ بدهكار وبستانكار يك است ميخواهم مبلغ را دوباره نزنم همان مبلغي كه قبلادر text7 وارد كردم را بازدن اينتر انتقال بدهم يا به عبارتي ديگر ميخواهم عدد در تكس باكس هفت من save شود

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    565

    نقل قول: ثبت اطلاعات يك تكس باكس

    اكه بتوني فايلت رو اينجا بذاري خيلي بهتره!

  5. #5

    نقل قول: ثبت اطلاعات يك تكس باكس

    متاسفانه من بلد نيستم عكس ويا برنامه را چكونه بايستي در سوالاتم بگذارم

  6. #6
    کاربر جدید آواتار ح.حاج حسینی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    تهران
    سن
    55
    پست
    29

    نقل قول: ثبت اطلاعات يك تكس باكس

    أيا تكس باكست را به فيلد هاي فايلت وصل کردید در قسمت ColorSource
    اگر اینکارر را انجام داده اید بعد ذخیره باید برای ورود اطلاعات جدید از دستور appe blank استفاده نموده باشید در این حالت اطلاعات تکس باکس ها عوض می شود ولی چون از دستور thisform.Refresh استفاده نکرید محتوای تکس باکس عوض شده است ولی نمایش داده نشده اگر دستور فوق را اجرا کنید مطمنا خواهید دید که تکس باکس شما صفر می شود اگر چنین است بفرمایید تا راه حل را بگویم اگر غیر این است کد های را که در قسمت ذخیره نوشتید در اینجا نمایش دهید تا مشکل را بتوان بررسی کرد

  7. #7

    نقل قول: ثبت اطلاعات يك تكس باكس

    IF thisform.text10.Value >0
    SELECT 2
    APPEND BLANK
    REPLACE shr WITH thisform.text5.Value

    REPLACE kod WITH thisform.text4.Value
    REPLACE shos WITH thisform.text1.Value
    REPLACE dat WITH thisform.text2.Value
    REPLACE nam WITH thisform.text3.Value
    REPLACE kod WITH thisform.text4.Value
    REPLACE shoj WITH thisform.text12.Value
    REPLACE datj WITH thisform.text11.Value
    IF thisform.combo3.Value ='بدهكار'
    REPLACE tash WITH 1
    ELSE
    REPLACE tash WITH 2
    endi
    IF thisform.combo3.Value ='بدهكار'
    REPLACE bedk WITH thisform.text10.Value
    endi
    IF thisform.combo3.Value ='بستانكار'
    REPLACE best WITH thisform.text10.Value
    endi
    REPLACE shr WITH thisform.text5.Value

    thisform.grid1.Refresh
    SUM bedk TO ss
    SUM best TO sss
    thisform.text6.Value =sss
    thisform.text7.Value =ss

    ELSE
    WAIT WINDOW "مبلغ صفر ثبت نميشود " TIMEOUT 1
    thisform.text10.SetFocus
    ENDIF
    thisform.text10.Value=0

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دريافت اطلاعات از تكس باكس ركورد قبلي
    نوشته شده توسط mojahed.morteza در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 11:13 صبح
  2. فوكوس بر روي تكس باكس اول بعد از ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 14:03 عصر
  3. چگونگي ثبت اطلاعات درون تكس باكس هاي روي فرم در datagrid كه به جدول بانك اطلاعاتي وصل است؟
    نوشته شده توسط reshehri در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 دی 1389, 19:58 عصر
  4. آموزش: فراخواني اطلاعات و ثبت اطلاعات در كمبو باكس ها
    نوشته شده توسط Informatic_imani در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:06 عصر
  5. سوال: ثبت اطلاعات يك تكست باكس در پايگاه داده
    نوشته شده توسط بهارجون در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 16:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •