نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: Encoding و Decoding

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174

    Exclamation Encoding و Decoding

    اینم یه کد کوچولو برای کد کردن ::


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    s: String[255];
    c: array[0..255] of Byte absolute s;
    i: Integer;
    begin
    //کردنEncode

    s := 'Sample';
    for i := 1 to Ord(s[0]) do c[i] := 23 xor c[i];
    Label1.Caption := s;

    //کردنDecode

    s := Label1.Caption;
    for i := 1 to Length(s) do s[i] := Char(23 xor Ord(c[i]));
    Label2.Caption := s;
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    این کد کردن ظرف 3 ثانیه دی.کد می شه !!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    عزیز من این یه مثال

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    در ضمن چون Decodesh روبروطه 3 ثانیه تمومه وگرنه ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    کسی یک سیستم کدینگ حرفه ای نداره؟
    یا یک الگوریتم استاندارد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    اگه می خوای من می تونم برات بنویسم

  7. #7
    کسی یک سیستم کدینگ حرفه ای نداره؟
    یا یک الگوریتم استاندارد؟
    همین الگوریتم ولی با ماسکهای غیر متعارف کرکش رو خیلی سخت میکنه
    You never know what you can do until you try

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    درسته . این اصولشو بهت می گه . تو دیگه با سلیقه خودت تغییرش بده .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi
    همین الگوریتم ولی با ماسکهای غیر متعارف کرکش رو خیلی سخت میکنه
    میشه یه الگوریتم با دو ماسک متفاوت برا بذارید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    اینا سلیقه این . مثلا می تونی چند تا جمع و ضرب و تقسیم و .... رو روش انجام بدی .

  11. #11
    میشه یه الگوریتم با دو ماسک متفاوت برا بذارید؟
    اینا سلیقه این . مثلا می تونی چند تا جمع و ضرب و تقسیم و .... رو روش انجام بدی .
    منظور من از غیر متعارف اینا نبود. منظور من چیزی بود که نشه به این راحتی پیداش کرد.مثلا یه ماسک 13 بیتی , ....
    آخرین ویرایش به وسیله mzjahromi : یک شنبه 06 فروردین 1385 در 07:38 صبح
    You never know what you can do until you try

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    درسته . من منظور شما رو خوب متوجه نشدم . ببخشید .

  13. #13
    آقای وحید نصیری خیلی وقت پیش یه الگوریتم انکودینگ رو کامل توضیح داده بود.
    بگردید، پیدا میکنید. یه فایل پی دی اف بود

تاپیک های مشابه

  1. تعقیر Encoding فایل txt در هنگام ذخیره
    نوشته شده توسط Shahryar_Bmp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 15:54 عصر
  2. بازنشدن برخی از صفحات یک پروژه بدلیل مشکل encoding صفحات
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 اردیبهشت 1386, 16:21 عصر
  3. مشکل با Encoding و Decoding
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 14:44 عصر
  4. DocuColor Tracking Dot Decoding Guide
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 17:15 عصر
  5. url encoding
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1384, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •