نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خواندن کدهای یک فایل exe

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    خواندن کدهای یک فایل exe

    من خیلی وقتا برام پیش اموده که یه برنامهمثلا میسازم, فایل exe همون برنامه رو وقتی به یه نفر میدم میگه من کدهاشو در اوردم ومیدونم از چه متدهایی استفاده کردی.
    الان سوالم اینه که از کجا و چطوری این کدها رو در میاره؟
    سوال دوم اینکه بهترین روش برای فراخوانی برنامه های داخل ویندوز چیه ؟ مثلا برای shotdown سیستم از این استفاده کردم
    System.Diagnostics.Process.Start("Shutdown", "-s-f-t0");


  2. #2

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    من خیلی وقتا برام پیش اموده که یه برنامهمثلا میسازم, فایل exe همون برنامه رو وقتی به یه نفر میدم میگه من کدهاشو در اوردم ومیدونم از چه متدهایی استفاده کردی.
    الان سوالم اینه که از کجا و چطوری این کدها رو در میاره؟
    [/CSHARP]
    سلام. با نرم افزار هایی مثه reflector خیلی راحت میشه کدهای برنامه exe رو دراورد که به اصطلاح بهش میگن decompile !!
    البته راه هایی هم هست که میشه تا حدودی از این موضوع جلوگیری کرد...
    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    نقل قول نوشته شده توسط Amin69 مشاهده تاپیک
    سلام. با نرم افزار هایی مثه reflector خیلی راحت میشه کدهای برنامه exe رو دراورد که به اصطلاح بهش میگن decompile !!
    البته راه هایی هم هست که میشه تا حدودی از این موضوع جلوگیری کرد...
    یا علی
    قویترین این نرم افزارها کدومه ؟
    ممنون سوال دوم هم مونده

  4. #4

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    بهترین روش برای فراخوانی برنامه های داخل ویندوز چیه ؟ مثلا برای shotdown سیستم از این استفاده کردم
    System.Diagnostics.Process.Start("Shutdown", "-s-f-t0");
    من خودمم از این روش استفاده می کنم. رایجترین روش همینه...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    نقل قول نوشته شده توسط Amin69 مشاهده تاپیک
    من خودمم از این روش استفاده می کنم. رایجترین روش همینه...
    مثلا برای فراخوانی ماشین حساب کدو باید چه جوری تغییر بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    برای خاموش کردن استفاده از کد جالب نیست
    من در یکی از برنامه هام لازم بود که سیستم را از طریق نرم افزار خاموش کنم و وقتی از کد استفاده میکردم اول چندتا پنجره باز میشد بعد خاموش هم نمیشد
    برای این کار باید از توابع API استفاده کنید
    یک نکته هم راجع به توابع API بگم که اگر امنیت برنامه شما براتون مهم هستش از این توابع استفاده نکنید

  7. #7

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    قویترین این نرم افزارها کدومه ؟
    ممنون سوال دوم هم مونده
    برای دیکامپایل کردن، من همین نرم افزار رو میشناسم که تمام توابع و کدهای برنامه رو بهت نشون میده.
    اما برای جلوگیری از دیکامپایل شدن، برنامه های زیادی هست که هر کسی یکیشو می‌پسنده... اگه یه سرچ بزنی، بهتره...
    موفق باشید...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

               System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");



    البته راه های زیادی هست

    شما باید دقیق باید بگی چیکار می خوای بکنی

    وبرای باز نشدن فایل بگم شما می تونی از مبهم ساز استفاده کنی ولی هر چقدرهم زحمت بکشی بازم دی کامپایل میشه

  9. #9

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    مثلا برای فراخوانی ماشین حساب کدو باید چه جوری تغییر بدم؟
    فراخوانی ماشین حساب ویندوز:
    System.Diagnostics.Process.Start("calc");

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    میشه یه نفر کامل توضیح بده که چطوری میتونم یه برنامه رو فراخانی کنم ؟
    الان مثلا من میخام با زدن button ویژوال استودیو اجرا شه یا هر برنامه دیگری! با دادن مسیر میتونم اجراش کنم ولی فقط میخام اسمشو بیارم مثل همون فراخوانی ماشین حساب.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    میشه یه نفر کامل توضیح بده که چطوری میتونم یه برنامه رو فراخانی کنم ؟
    الان مثلا من میخام با زدن button ویژوال استودیو اجرا شه یا هر برنامه دیگری! با دادن مسیر میتونم اجراش کنم ولی فقط میخام اسمشو بیارم مثل همون فراخوانی ماشین حساب.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    در صورتی به صورت مستقیم می تونی اسم با پسوند رو خالی بزنی که اون فایل در
    C:\Windows\System32
    باشه، در غیر این صورت باید مسیر بدی
    مثلا یک فایل pdf با نام a در مسیر بالا کپی کن، به این صورت میشه :
    System.Diagnostics.Process.Start("a.pdf");

    موفق باشی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خواندن کدهای یک فایل exe

    الان دیگه خوب متوجه شدم اینو میخاستم من tnks brother :x

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم خواندن تنظیمات برنامه(setting) از طریق فایل exe
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1388, 12:11 عصر
  2. سوال: خواندن محتوای متنی فایل های اجرایی (exe) !
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 22:29 عصر
  3. خواندن از فایل exe
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 10:17 صبح
  4. خواندن setting یک فایل exe
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 10:17 صبح
  5. خواندن dll های برنامه از جایی به غیر از کنار فایل exe
    نوشته شده توسط MohammadSoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 14:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •