نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    Exclamation نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    listBox1.Items.AddRange(File.ReadAllLines("D:\01.t xt"));
    }


    این کد خطای دستوری می دهد ( استفاده از کاراکترهای غیر قانونی)

    برای اینکه متن فایل تکست را در لیست باکس نمایش دهم چه دستوری باید بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    try
    {
    // Create an instance of StreamReader to read from a file.

    // The using statement also closes the StreamReader.

    using (StreamReader sr = new StreamReader("TestFile.txt"))
    {
    string line;
    // Read and display lines from the file until the end of

    // the file is reached.

    while ((line = sr.ReadLine()) != null)
    {
    listbox1.items.add(line);
    }
    }
    }
    catch (Exception e)
    {
    // Let the user know what went wrong.


    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    try
    {
    // Create an instance of StreamReader to read from a file.

    // The using statement also closes the StreamReader.

    using (StreamReader sr = new StreamReader("TestFile.txt"))
    {
    string line;
    // Read and display lines from the file until the end of

    // the file is reached.

    while ((line = sr.ReadLine()) != null)
    {
    listbox1.items.add(line);
    }
    }
    }
    catch (Exception e)
    {
    // Let the user know what went wrong.


    }
    آدرس "TestFile.txt" را چگونه تعریف می کنید؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehdikhazaei مشاهده تاپیک
    private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    listBox1.Items.AddRange(File.ReadAllLines("D:\01.t xt"));
    }


    این کد خطای دستوری می دهد ( استفاده از کاراکترهای غیر قانونی)

    برای اینکه متن فایل تکست را در لیست باکس نمایش دهم چه دستوری باید بنویسم؟
    با سلام.
    1- آدرس را به این صورت:

    @"c:\folder\file.xxx"

    یا:

    "c:\\folder\\file.xxx"

    بنویسید.
    2- آرایه خوانده شده از فایل را به لیست تبدیل کنید و به عنوان ListBox.DataSource قرار دهید:

    Listbox.DataSource=File.ReadAllLines("address").To List();

    یا آرایه رشته ای را به Object تبدیل کنید و به متود Addrange بدهید:
     
    Listbox.Items.AddRange(File.ReadAllLines(address). Cast<string>().ToArray());


    پیشنهاد می کنم در مورد Escape Sequences مطالعه کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    1- آدرس را به این صورت:

    @"c:\folder\file.xxx"

    یا:

    "c:\\folder\\file.xxx"

    بنویسید.
    2- آرایه خوانده شده از فایل را به لیست تبدیل کنید و به عنوان ListBox.DataSource قرار دهید:

    Listbox.DataSource=File.ReadAllLines("address").To List();

    یا آرایه رشته ای را به Object تبدیل کنید و به متود Addrange بدهید:
     
    Listbox.Items.AddRange(File.ReadAllLines(address). Cast<string>().ToArray());


    پیشنهاد می کنم در مورد Escape Sequences مطالعه کنید.

     listBox1.DataSource = File.ReadAllLines(@"D:\01.txt").ToList();
    مشکل اصلی حل شد. برای اینکه بهتر بتونم ویرایش کنم ( راست چین کردن، انتخاب فونت) چه راههایی رو پیشنهاد می کنید؟

  6. #6

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    این یه نمونه خیلی سادست...

    StreamReader proxylist = new StreamReader("file.txt");
    List<string> _items = new List<string>();
    listBox1.DataSource = null;
    string line;

    while ((line = proxylist.ReadLine()) != null)
    {

    _items.Add(line);

    }
    listBox1.DataSource = _items;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    الان فایل ات باید کنار برنامه باشه و گرنه بهش مسیر بده
    مثلا@"c:\\t.txt"

  8. #8

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    واسه راست چین کردن مقدار righttoleft رو از درون پنجره properties بکنین true
    فونت هم از همین قسمت در بخشی به نام font میتونین تنظیم کنین اما اگه میخواین کاربر فونتو مشخص کنه باید از ابزار fontDialog استفاده کنی
    مشکلی بود بگو...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    Question نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    قبل از ساخت ستاپ باید همه فایل های تکست .txt را در پوشه Refrences قرار دهم؟ اگر محل نصب نرم افزار توسط کاربر تغییر داده شود آیا متن های .txt به درستی لود می شوند؟!
    آخرین ویرایش به وسیله mehdikhazaei : پنج شنبه 17 مرداد 1392 در 08:32 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    بجای تکست یک فایل ورد قرار دادم ولی وقتی لود میشه فونت هاش خوانا نیست!

    listBox1.DataSource = File.ReadAllLines(@"D:\en.doc").ToList();
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: نمایش متن ذخیره شده در فایل تکست txt در لیست باکس

    فایل های ورد نوشته نیستن یه چیزی مثل زیپ هستن که چنتا فایل توشه اونو باید با یه ابزار تو دات نت واسه افیس وا کرد(یادم نیست اسمشو)

تاپیک های مشابه

  1. چگونه نمایش دادن متن ذخیره شده در صفحه ای دیگر
    نوشته شده توسط raha1234567 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 14:54 عصر
  2. حرفه ای: نمایش خلاصه متن ذخیره شده در Database که در یک ادیتور نوشته شده است
    نوشته شده توسط meisam3322 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 16:01 عصر
  3. سوال: نمایش متن ذخیره شده فیلد در GridView (مهم)
    نوشته شده توسط hedi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 19:02 عصر
  4. نمایش متن ذخیره شده در ntext در صفحه درخواستی
    نوشته شده توسط Touska در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 14:42 عصر
  5. نمایش متن نوشته شده در تکس باکس فرم 1 در Label فرم 2
    نوشته شده توسط dalaho در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 18:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •