نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    سلام
    من دارم روی یک برنامه مدیریت گیم نت کار می کنم یه سوال داشتم می خواستم ببینم سمت کلاینتم را باید چه طور بسازم؟

    منظورم اینه که برنامه ها را همه را روی سرور نصب کنم و از طریق یک پورت که با کلاینت در ارتباط هست در سیستم کلاینت اجرا کنم یا برنامه ها را روی سیستم کلاینت نصب بشه و کلاینت از روی سیستم خودش برنامه را اجرا کنه؟

    در کل می خوام بدونم روش کار برنامه هایی مثل گیم پورت چیه؟ و من از چه روشی استفاده کنم بهتره ممنون میشم از تجربه هاتون در اختیار من بذارید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    سلام
    برنامه ی گیم پورت به این شکله که برنامه کلاینت به سرور وصل میشه و مسیر بازی ها روی سرور هستند مثلا اگر D:\game.exe باشه روی همه کلاینت ها باید این مسیر مشترک باشه اگه درست یادم باشه
    منظورم اینه که برنامه ها را همه را روی سرور نصب کنم و از طریق یک پورت که با کلاینت در ارتباط هست در سیستم کلاینت اجرا کنم
    اگر منظورتون بازی ها هستن، خیر باید روی کلاینت باشه و فقط مسیر از روی سرور خونده میشه
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه ی گیم پورت به این شکله که برنامه کلاینت به سرور وصل میشه و مسیر بازی ها روی سرور هستند مثلا اگر D:\game.exe باشه روی همه کلاینت ها باید این مسیر مشترک باشه اگه درست یادم باشه

    اگر منظورتون بازی ها هستن، خیر باید روی کلاینت باشه و فقط مسیر از روی سرور خونده میشه
    موفق باشی
    خب اینطوری که شخصی که پای کلاینت میشینه می تونه بازی را بجوره و از خود کلاینت اجرا کنه بدون اینکه از برنامه ما استفاده کنه؟؟؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    خب اینطوری که شخصی که پای کلاینت میشینه می تونه بازی را بجوره و از خود کلاینت اجرا کنه بدون اینکه از برنامه ما استفاده کنه؟؟؟
    Game Port اجازه دسترسی به کامپیوتر رو نمیده ! Explorer رو Kill می کنه و بعد از وارد کردن اکانت لیست بازی ها میاد فقط !

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    Game Port اجازه دسترسی به کامپیوتر رو نمیده ! Explorer رو Kill می کنه و بعد از وارد کردن اکانت لیست بازی ها میاد فقط !
    خب من اگه بخوام این کار را بکنم باید توی لیست process ها دنبال explorer بگردم و اونا kill کنم

    ویه نکته دیگه اون وقت با task manager چه کار میکنه؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    همونطور که میدونید explorer خودش به صورت اتو دوباره اجرا میشه پس استفاده از این روش برا بستن پروسس جالب نیست - قبلا میخواستم این کارو انجام بدم یکی از دوستان کدی رو دادن که از طریق رجیستری این کارو انجام میداد و کدو ندارمش سرچ کنین تو سایت نبود سایت های خارجو بگرد
    در مورد taskmanager هم میتونی پروسس مربوطه رو ببندی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    همونطور که میدونید explorer خودش به صورت اتو دوباره اجرا میشه پس استفاده از این روش برا بستن پروسس جالب نیست - قبلا میخواستم این کارو انجام بدم یکی از دوستان کدی رو دادن که از طریق رجیستری این کارو انجام میداد و کدو ندارمش سرچ کنین تو سایت نبود سایت های خارجو بگرد
    در مورد taskmanager هم میتونی پروسس مربوطه رو ببندی

    کد حذف explorer را پیدا کردم گفتم برای دوستان هم بذارم:

    ProcessStartInfo procStartInfo = new ProcessStartInfo("taskkill.exe", " /f /im explorer.exe");
    // The following commands are needed to redirect the standard output.
    // This means that it will be redirected to the Process.StandardOutput StreamReader.
    procStartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    procStartInfo.UseShellExecute = false;
    // Do not create the black window.
    procStartInfo.CreateNoWindow = true;
    // Now we create a process, assign its ProcessStartInfo and start it
    Process proc = new Process();
    proc.StartInfo = procStartInfo;
    proc.Start();

  8. #8

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    علاوه بر این تو باید دکمه های ترکیبی ctel+alt+del رو هم از کار بندازی:
    http://tamaspiros.co.uk/2013/04/11/c...enu-and-so-on/
    همچنین دکمه های ترکیبی windows+R که run رو باز میکنه چون طرف میتونه راحت هر کاری بکنه ن خودم چنتا گیم نت دیدم که این دکمه رو نبستن و ما خیلی راحت بدون لاگین میرفتیم بازی رو اجرا میکردیم بعده ها فهمیدن ما تو بازی هستیم ولی لاگین نکردیم گندش در اومد....
    یه چیزه دیگه هم میخوای اونم این که از سرور بشه فایل تو استارت اپ کلینت هارو عوض کنی که مثلا برنامه دیگه وا نشه تا بتونی رو کلینت تغییر بدی (مثلا بازی نصب کنی)
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : جمعه 18 مرداد 1392 در 12:25 عصر دلیل: اضافه کردن یه مورد دیگه...

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    سلام
    شما می تونید از طریق رجیستری خیلی از بخش های ویندوز رو سفارشی کنید
    قفل کردن Task Manager - Ctrl + Alt + Delete :
    RegistryKey key = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("SOFTWARE\\Micro  soft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System");
    key.SetValue("DisableTaskMgr", "1", RegistryValueKind.DWord);

    باز کردنش :
    RegistryKey key = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("SOFTWARE\\Micro  soft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System");
    key.SetValue("DisableTaskMgr", "0", RegistryValueKind.DWord);


    می تونین از روی این کد به راحتی با رجیستری کار کنید
    موفق باشی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار gholami146
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    374

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    در ضمن دکه Ctrl+Shift+Esc رو هم از یاد نبر باید این کلید ترکیبی رو هم غیر فعال کنی
    و این نکته بسیار مهم است که کلاینت ها باید به سرور متصل شوند نه سرور
    و دیگه اینکه شما باید به برنامه نویسی سوکت تسلط کافی داشته باشی تا بتونی سیستم کلاینت رو کنترل کنی
    این کاری رو که شروع کردی بی دردسر نیست ولی امید وارم بتونی تا اخرش بری
    من برات ارزوی موفقیت میکنم

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    سلام
    ایشون خیلی وقته روی این پروژه کار میکنن و مسلما با برنامه نویسی سوکت مشکلی ندارن
    در ضمن دکه Ctrl+Shift+Esc رو هم از یاد نبر باید این کلید ترکیبی رو هم غیر فعال کنی
    Ctrl+Shift+Esc کلید میانبر TaskManager هست که وقتی Disable باشه اینم کار نمیده
    موفق باشی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    ایشون خیلی وقته روی این پروژه کار میکنن و مسلما با برنامه نویسی سوکت مشکلی ندارن

    Ctrl+Shift+Esc کلید میانبر TaskManager هست که وقتی Disable باشه اینم کار نمیده
    موفق باشی
    بچه ها در برنامه ام با یه مشکل مواجه شدم بعضی از بازی ها را که از کلاینت اجرا می کنه خطا میده ولی وقتی از دسکتاب باز میکنم خطا نمیده و قشنگ بازی را اجرا می کنه؟

    کد اجرا کردن بازی هامم را هم به صورت زیر نوشتم


    Process.Start(AddressGame);

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    بچه ها در برنامه ام با یه مشکل مواجه شدم بعضی از بازی ها را که از کلاینت اجرا می کنه خطا میده ولی وقتی از دسکتاب باز میکنم خطا نمیده و قشنگ بازی را اجرا می کنه؟

    کد اجرا کردن بازی هامم را هم به صورت زیر نوشتم


    Process.Start(AddressGame);
    سلام
    عکس از ارور بزارید و بیشتر راهنمایی کنید که به چه طریق بازی رو ران می کنید
    بهتره برای تست messageBox.Show(AddressGame); قرار دهید تا ببینید مسیر درست ارسال میشه یا خیر!
    موفق باشی

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام



    سلام
    عکس از ارور بزارید و بیشتر راهنمایی کنید که به چه طریق بازی رو ران می کنید
    بهتره برای تست messageBox.Show(AddressGame); قرار دهید تا ببینید مسیر درست ارسال میشه یا خیر!
    موفق باشی
    مسیر درسته خطا نمی ده مثلا بازی blur را که اجرا میکنه بازی باز میشه بعد ویندوز یه ارور میده که دوتا چیز داد یکی Close Program .... و دومی Check Online ....

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    سلامی دوباره. بچه ها من توی برنامه ام با یه مشکل مواجه شدم کلاینتها وقتی برنامه را اجرا می کنند بعد از چند دقیقه یا ساعت سرور و کلاینت خطا زیر را میدن و کلاینت سیستم را می بنده می خواستم بدونم این خطا مال چیه؟؟




    Input string was not in a correct format.
    at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
    at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
    at System.Int32.Parse(String s)
    at Network_Management_Farsi_Diamond.ClientControl.Ref erredToFunction(Byte[] data)
    at Network_Management_Farsi_Diamond.ClientControl.Rea dbyte()


    ممنون میشم راهنمایی کنید

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    در متد Readbyte از کلاس Network_Management_Farsi_Diamond.ClientControl از متد int.Parse استفاده میشه و رشته ورودی که به این متد داده میشه قابل تبدیل به عدد صحیح نیست.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    در متد Readbyte از کلاس Network_Management_Farsi_Diamond.ClientControl از متد int.Parse استفاده میشه و رشته ورودی که به این متد داده میشه قابل تبدیل به عدد صحیح نیست.
    من یه مشکل دیگه هم توی برنامه ام دارم صفت windowsstatبرنامه کلاینت ام را روی maximum گذاشتم و وقتی بازی را اجرا می کنند پس از بستن بازی سایز برنامه ام بهم میخوره و دایگه کل صفحه را نداره باید چه کار کنم؟

    ممنون

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    من یه مشکل دیگه هم توی برنامه ام دارم صفت windowsstatبرنامه کلاینت ام را روی maximum گذاشتم و وقتی بازی را اجرا می کنند پس از بستن بازی سایز برنامه ام بهم میخوره و دایگه کل صفحه را نداره باید چه کار کنم؟

    ممنون
    کسی نیست کمک کنه

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    من یه مشکل دیگه هم توی برنامه ام دارم صفت windowsstatبرنامه کلاینت ام را روی maximum گذاشتم و وقتی بازی را اجرا می کنند پس از بستن بازی سایز برنامه ام بهم میخوره و دایگه کل صفحه را نداره باید چه کار کنم؟

    ممنون
    یعنی کسی نیست که به من کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: ساخت برنامه مدیریت گیم نت

    سلام. از دوستان خوبم دو تا سوال دارم!!!!!!!!

    به نظر شما من توی این برنامه محاسبه شارژ و کم کرئن شارژ را سمت کلاینت بذارم بهتره یا سمت سرور؟
    و یه سوال دیگه هم اینکه وقتی دو یا چند کاربر با یه نام کربری وارد مبشن باید چه کار کرد که هزینه ها را درست حساب کنه؟؟

    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی در ساخت برنامه مدیریت فایل "index-sequential"
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1391, 16:52 عصر
  2. سوال: نیاز به ساخت برنامه مدیریت کافی نت در سطح کرنل هست ؟
    نوشته شده توسط farhaddl در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 22:01 عصر
  3. اشکال در برنامه مدیریت گیم نت
    نوشته شده توسط fire_off در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 17:47 عصر
  4. ساخت برنامه مدیریت مطب
    نوشته شده توسط farhad1354 در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 18:24 عصر
  5. برنامه ساخت و مدیریت DataBase در VB.net
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •