نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: قراردادن چند لینک به یک تصویر

  1. #1

    Question قراردادن چند لینک به یک تصویر

    سلام و خسته نباشید
    من می خواستم بدونم میشه به یه تصویر چند لینک داد؟ مثلا یه عکس را به 4 تکه تقسیم کرد و به هر کدوم یه لینک داد؟
    من یه عکس ضمیمه کردم می خوام به هر قسمت این دایره یه لینک بدم به نظرتون بهترین راه چی هست؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    فک کنم با js بشه
    با html فک نکنم بشه...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    سلام .

    بله میشه.


    بهترین مثال به نظرم همینه
    http://www.w3schools.com/tags/att_img_usemap.asp

  4. #4

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    واقعا ممنون دقیقا همین کد مد نظرم بود
    فقط میشه یه توضیحی بدید باید چه جوری اندازه ها را بهش بدم - الان تو مثالی که خودش زده بهش یه اندازه هایی داده ولی مثلا من بخوام هر بخش این دایره ای که عکسش را بالا گذاشتم یه لینک بده باید چه جور محاسبه کنم و عدد بدم
    مر30

  5. #5

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    براي دادن اندازه بايدازاين كداستفاده كني
    کد HTML:
    <area shape="rect"coords="10,10,10,10" href="a.html">
    areaيك ‏پيوندقابل كليك درون نقشه هست
    shapeناحيه اي هست كه قابل كليدكردن هست كه شامل ‏rect,poly,circle‏ هست يعني دايره,مربع وچندضلعي ‏.
    Coords هم مقدارابعادكه بايدبه لينك داده بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار na_des
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    چه جالب این نمیدونستم

  7. #7

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    میشه یه زحمت بکشید یه تکه از این دایره را برام کدش را بدید من متوجه بشم بقیه قسمت هاش را خودم درست کنم؟
    مر30

  8. #8

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط abcgraph مشاهده تاپیک
    میشه یه زحمت بکشید یه تکه از این دایره را برام کدش را بدید من متوجه بشم بقیه قسمت هاش را خودم درست کنم؟
    مر30
    کار سختی نیست یک نمونه کامل برات قرارمیدم

    <map name="map1">
    <!-- left , top , right , bottom -->
    <area shape="rect" coords=" 0, 0, 100 , 100" href="#" title="لینک اول">
    <area shape="rect" coords="100,0,200,100" href="#" title="لینک دوم">
    <area shape="rect" coords="200,0,300,100" href="#" title="لینک سوم">
    <area shape="rect" coords="300,0,400,100" href="#" title="لینک چهارم">
    <area shape="rect" coords="400,0,500,100" href="#" title="لینک پنجم">
    <area shape="rect" coords="500,0,600,100" href="#" title="لینک ششم">
    </map>

    <div align="center">
    <img src="pic.jpg" width="600" height="100" border="1" usemap="#map1" />
    </div>

    اینجابرای مربع استفاده شده چونکه شکل شما اضلاع برابری نداره شمابایداز poly بجای rect استفاده کنید برای راحتتر متوجه شدن یک تصویر 600پیکسل استفاده شده که به 6 قسمت تقسیم شده برای 6 پیوندداخل کامنت هم نحوه دادن ابعاد راخواهی دید.

  9. #9

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    سلام

    شما عکس رو به 8 قسمت مساوی تقسم کردین . من به 5 تاش لینک دادم اون 3 تای دیگه رو خودت سعی کن کدشو بنویسی.

    برای اینکه کامل متوجه بشی من یکی از لینک هارو بهت توضیح میدم .
    کد HTML:
    <area shape="poly" coords="249,2,422,72,251,245," href="http://www.google.com/" alt="google" title="google"   />
    اولین قسمتی که مشخص کردم و موقعی که رو اون بخش کلیک میشه سایت گوگل رو باز میکنه. در اینجا ماازچند ضلعی (poly) استفاده کردیم.

    در ابتدا خیلی سخت به نظر میاد اما خیلی ساده است !! اگه مختصات دادن رو بلد باشی همه چی حله !!

    حالا بریم سر اصل مطلب :

    با مشخصه shape شما شکل شی رو مشخص میکنید که مثلا دایره (circle) یا rect(مستطیل) ویا چند ضلعی یا چند گوشه (poly) هست

    با استفاده از مشخصه coords به تصویر مختصات میدین. خوب برای مختصات دادن باید نقاط x و y رو مشخص کنید. (x افقی و y عمودی)

    من برای مشخص کردن هر قسمت از تصویر ، 3 نقطه رو مشخص کردم. و اگه شما داخل این 3 نقطه کلیک کنید لینک مورد نظر باز میشه.
    نقطه اول :
    x=249 یعنی از سمت چپ تصویر 249
    y=2 از سمت بالا 2

    نقطه 2:
    x=422
    y=72

    نقطه سوم که مرکز عکس هست که خطوط همدیگه رو قطع کردن:
    x=251
    y=245

    شما در شی poly فقط نقاط رو مشخص میکنید و داخل این نقاط به عنوان لینک به صفحات داخلی و یا خارجی استفاده میشه !

    به همین سادگی ...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    با اجازه از اساتید میخوام بقیه اشکال رو هم یه توضیح کوچلو بدم ! (اساتید گرامی اگه اشکالی یا ایراادی تو توضیحات بود ممنون میشم بگید.)

    همانطور که دوست عزیزمون در بالا گفتند اشکال ما به 3 دسته تقسیم شدند یعنی شکل ما ممکنه :


    shape="rect"

    shape=" circle"

    shape="poly"


    مستطیل یا دایره یا چند ضلعی باشه. که ما درقسمت بالا ترسیم شکل poly رو توضیح دادیم. حالا بریم نحوه ترسیم اشکال مستطیل و دایره رو توضیح بدیم.

    شکل مستطیل :

    اولین کار اینه که ما با استفاده از مشخصه shape شکل شی رو rect قرار بدیم:

    shape="rect"


    بعد با استفاده از مشخصه coords مختصات رو مشخص کنیم در قسمت poly شما نقاط رو مشخص میکردین ولی در اینجا شما میگین از بالا و پایین و راست وچپ چقدر فاصله داره.

    coords="پایین , راست,بالا ,چپ"

    این هم یه نمونه کامل ؛ برای مشخص کردن شکل مستطیل :

    کد HTML:
     <area shape="rect"              coords="22,83,126,125"             alt="HTML Tutorial"             href="/html/index.htm"              target="_blank" />
    توضیح coords کد بالا :
    از چپ : 22
    از بالا :83
    از راست :126
    از پایین:125

    و اما شکل دایره :


    shape="circle"


    مشخصه coords دایره 3 تا مقدار داره :


    coords="x,y,radius"


    با استفاده از مقادیر x و y یک نقطه ای رو مشخص میکنید و از مقدار سومی (radius) شعاع دایره را اعمال میکنید.


    موفق باشید



    اینم از فایل ضمیمه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله asghar2008 : جمعه 18 مرداد 1392 در 17:16 عصر

  10. #10

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    راستی یادم رفت بگم که برید توی این سایت

    http://www.image-maps.com

  11. #11

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    سلام
    من از تگ area برای مشخص کردن بخش هایی از یک عکس استفاده میکنم
    حالا من میخوام به هر area یک استایلی بدم یعنی وقتی که hover میشه یک border به خودش بگیره این کار رو چطور انجام بدم چون هیچ کدوم از استایل های css روی area کار نمیکنه ؟

  12. #12

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط paytakht2019 مشاهده تاپیک
    سلام
    من از تگ area برای مشخص کردن بخش هایی از یک عکس استفاده میکنم
    حالا من میخوام به هر area یک استایلی بدم یعنی وقتی که hover میشه یک border به خودش بگیره این کار رو چطور انجام بدم چون هیچ کدوم از استایل های css روی area کار نمیکنه ؟
    متاسفانه برای این کار راه حل مستقیمی وجود نداره.
    ولی در حین جستجو به این لینک برخوردم: http://www.netzgesta.de/mapper/

  13. #13

    نقل قول: قراردادن چند لینک به یک تصویر

    تشکر از راهنمایی مشکل حل شد.
    از یک فایل jquery اماده استفاده کردم . که برای استایل دادن به area طراحی شده بود.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه قراردادن چند ساب ریپورت
    نوشته شده توسط tosi-software در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1390, 18:43 عصر
  2. حرفه ای: لینک همراه با تصویر ...
    نوشته شده توسط Geradsoft در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 بهمن 1389, 14:26 عصر
  3. خبر: چند لینک درباره ASP.NET MVC و Asp.net
    نوشته شده توسط ricky22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 21:53 عصر
  4. چند لینک آموزشی برای Managed DirectX
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 15:06 عصر
  5. چند استایل برای چند لینک
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 16:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •