نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: به دست آوردن ip

  1. #1

    به دست آوردن ip

    سلام دوستان فرض کنید ما یک صفحه از سایتمان را برای سایت دیگر میخواهیم از طریق iframeبفرستیم ولی چون نمی خواهیم این صفحه توسط دیگران در سایتهای دیگر نیز استفاده شود میخواهیم ip سایت متقاضی صفحه ما را در بیاوریم و قبل از فرستادن اطلاعات آن را چک بکنیم
    با چه دستوری ip و domain سایت متقاضی را به دست بیاوریم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Underground
    پست
    161
    $IP=$_SERVER['REMOTE_ADDR']
    $ِDomain = gethostbyaddr($IP);

  3. #3
    سلام خیلی ممنونم که جوابم را دادید ولی این ip کاربر کسی که سایت در کامپیوترش بالا میاد را در میاره نه ip سایت را
    آیا راه دیگه ای به ذهنتون میرسه ممنون میشم اگه کمکم کنید
    یعنی در حقیقت سایت را یک ping بکنه

  4. #4
    آرین جان چرا نوشته هات را پاک کردی این مسئله خیلی خستم کرده لطفا اگه چیزی به دست آوردی ممنون میشم بهم بگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    خوب اگه می خوای Ping کنی دستور Ping رو رو سرور اجرا کن و نتیجه رو بذار تو سایت البته ممکنه طرف ICMP رو یه طرفه کرده باشه که برای وب سایت ها بعیده.

  6. #6
    آخه مشکل اینجاست که آدرس سایتی که صفحه ما را از طریق Iframe باز میکنه را نمیدونم و میخوام هر 2 تا را به دست بیارم هم ip هم اسم domain

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Underground
    پست
    161

    Lightbulb

    امتحان کردم جواب داده!

    <html>
    <body>
    <?php
    if ($u!=""){
    $HostName=$u;
    $IP=gethostbyname($HostName);
    if ($u=="www.YourSite.Com"){
    //Your Code Here ...
    }else{
    print "Invalid Host Name :-(";
    }
    }else{
    print "<script language=\"javascript\">
    h = top.location.hostname;
    self.location.href=self.location.href+\"?u=\"+h+\" &\";
    </script>\n";
    }
    ?>
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله Ariyan : شنبه 05 فروردین 1385 در 01:48 صبح

  8. #8
    if ($u=="www.YourSite.Com"){
    اینجاش فکر کنم باز ایراد داره ! چون ما نمی دونیم همین YourSite چه سایتی هست !

  9. #9
    سلام دوستان فرض کنید ما یک صفحه از سایتمان را برای سایت دیگر میخواهیم از طریق iframeبفرستیم ولی چون نمی خواهیم این صفحه توسط دیگران در سایتهای دیگر نیز استفاده شود میخواهیم ip سایت متقاضی صفحه ما را در بیاوریم و قبل از فرستادن اطلاعات آن را چک بکنیم
    سلام
    وقتی از صفحه وب X با iframe صفجه خاصی از سایت شما نشان داده می شه "ساده ترین و سر راست ترین" راه برای اینکه بفهمید این X چی بوده استفاده از
    $_SERVER['HTTP_REFERER']

    البته اگه از این راه به تنهایی برای اعمال محدودیت استفاده کنی کارآمد نیست!

    امتحان کردم جواب داده!

    کد:
    <html><body><?php if ($u!=""){ $HostName=$u; $IP=gethostbyname($HostName); if ($u=="www.YourSite.Com"){ //Your Code Here ... }else{ print "Invalid Host Name :-("; } }else{ print "<script language=\"javascript\"> h = top.location.hostname; self.location.href=self.location.href+\"?u=\"+h+\" &\"; </script>\n"; }?></body></html>
    چطور ممکنه ""=!u$ بشه؟!(تو اسکریپتت جایی این متغیر مقدار نگرفته)
    آخرین ویرایش به وسیله armin390 : شنبه 05 فروردین 1385 در 02:55 صبح

  10. #10
    عجله کردم و کد جاوااسکرپتت رو ندیدم؛
    باید رجیستر گلوبال فعال باشه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Underground
    پست
    161

    Exclamation

    اینجاش فکر کنم باز ایراد داره ! چون ما نمی دونیم همین YourSite چه سایتی هست !
    هدف اینه که ببینیم آیا سایتی خاص صفحه را لود کرده یا سایتی دیگه ، پس آدرسشو داریم.
    سلام
    وقتی از صفحه وب X با iframe صفجه خاصی از سایت شما نشان داده می شه "ساده ترین و سر راست ترین" راه برای اینکه بفهمید این X چی بوده استفاده از
    کد:
    $_SERVER['HTTP_REFERER']

    البته اگه از این راه به تنهایی برای اعمال محدودیت استفاده کنی کارآمد نیست!
    اکثرا جواب نمیده !
    چطور ممکنه ""=!u$ بشه؟!(تو اسکریپتت جایی این متغیر مقدار نگرفته)
    اگر دقت کنی میبینی که u$ همون پارامتری است که از طریق متد GET به صفحه ارسال میشه و من بجای ['HTTP_GET_VARS['u$ فقط از u$ استفاده کرده ام!
    آخرین ویرایش به وسیله Ariyan : شنبه 05 فروردین 1385 در 03:16 صبح

  12. #12
    اکثرا جواب نمیده !
    یعنی چه؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Underground
    پست
    161
    نقل قول نوشته شده توسط armin390
    یعنی چه؟
    یعنی اکثر سرور هایی که من تا بحال دیده ام این متغییر را ست نکرده اند.

  14. #14
    شما چه (وب)سرور هایی دیدید که این متغیر رو ساپورت نمی کنن؟
    آخرین ویرایش به وسیله armin390 : شنبه 05 فروردین 1385 در 03:48 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Underground
    پست
    161
    تقریباً همشون ولی این مهم نیست که کدوم مهم اینه که این روش منسوخ میشه .
    در ضمن این مقدار را به راحتی میتوان تغییر داد.

  16. #16
    البته اگه از این راه به تنهایی برای اعمال محدودیت استفاده کنی کارآمد نیست!
    تقریباً همشون
    خوب چون من هم تا بحال اکثراً با Apache به عنوان وب سرور استفاده کردم می گم ساپورت می کنه!
    همشون یعنی کدوما؟
    IIS یا ...

  17. #17
    سلام دوستان به خدا از خوشهالی دارم میمیرم وقتی میبینم که تو جمع دوستان خوبی مثل شما هستم از همتون ممنونم که به مشکل من توجه کردین امیدوارم که بتونم جبران

  18. #18
    این ره که می رویم به کجا می رویم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    اصلاً چه ربطی به وب سرور داره که هدر Referer رو ست کنه!
    این وظیفه(ست کردن این هدر) مربوط به کلاینت(مرورگره)!؟!

  19. #19
    دوستان توی help php زده که این دستور مال ورژنهای 4 هستش احتمال داره آقا آرین از سروری استفاده کرده که ورژن 5 یا مثلا 3 بوده که این دستور کار نکرد

    ولی باز هم یک مشکل هست آقا آرمین دستور http_Referer وقتی 2 تا iframe تو در تو داشته باشی جواب نمیده یعنی فقط یک مرحله بالا تر را جواب میده

  20. #20
    دوستان توی help php زده که این دستور مال ورژنهای 4 هستش احتمال داره آقا آرین از سروری استفاده کرده که ورژن 5 یا مثلا 3 بوده که این دستور کار نکرد
    چه دستوری؟

    ولی باز هم یک مشکل هست آقا آرمین دستور http_Referer وقتی 2 تا iframe تو در تو داشته باشی جواب نمیده یعنی فقط یک مرحله بالا تر را جواب میده
    هر تعداد باشه خوب هر iframe یک هدر referer مخصوص به خود داره که آدرس بالایی رو داره

  21. #21
    خوب فرض کنید که یک پیج هست که از طریق 2 تا iframe تو در تو باز شده چون صفحه اصلی مال سایت ما هست وقتی دستور$_server[' http_Referer '] را میزنی فقط آدرس iframe اول را میده یعنی در حقیقت فرد اول را شناسایی میکنه فرد اصلی که iframe دوم را داره آدرسش چطوری باید معلوم بشه ؟

  22. #22
    قاعدتاً از این طریق نمی شه!
    ولی چرا باید بدونید!!

  23. #23
    چون توی سایتم یک تعداد صفحات را در اختیار اعضای سایتم قرار میدم که توی سایتشون بزارن و از طریق آدرس سایتشون میفهمم که کاربر خودم هستند ولی صفحه iframe اون ها را بعضی ها در حالت خاص کش میرن و 2 تا iframe تو در تو خواهد شد حالا من چطوری میتونم آدرس فرد متقلب را گیر بیارم

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Underground
    پست
    161
    1.کد بالا آدرس فریم اصلی رو میده!
    2. HTTP_REFERER بدرد نمیخوره چون اگه Client فایروال داشته باشه این مقدار از header حذف میشه!

  25. #25
    خوب اگر طرف زرنگ باشه که حتما هست میتونه سریع u را خودش پر کنه و خیلی سریع لو میره

  26. #26
    خوب اگر طرف زرنگ باشه که حتما هست میتونه سریع u را خودش پر کنه و خیلی سریع لو میره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •