نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    سلام
    چطوری میتونم زمینه یک گرید ویو رو شفاف کنم طوری که عکس زمینه فرم دیده بشه









    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری میتونم زمینه یک گرید ویو رو شفاف کنم طوری که عکس زمینه فرم دیده بشه


    ممنون میشم راهنماییم کنید
    کدهایی رو که براتون داده بودم نتونستی پیاده سازی کنی ؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    چرا ولی اون کد همراه با عکس اعمال میشد روی پس زمینه گرید
    عکس شفافی رو با فرمت gif درست کردم
    باز هم زمینه گرید شفاف نشد
    آخرین ویرایش به وسیله systam : شنبه 19 مرداد 1392 در 20:03 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
    شاید از این هم بهتر بشه
    توجه داشته باشین که توی winform دیتا گرید جزو اون دسته ازکنترلهاست که پس زمینه اش قابلیت Transparent نداره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    هر کی از دوستان کار ما رو راه بنداره یک کارت شارژ 10 هزاری پیش ما داره
    اقا خدا خیرت بده محتاج کارت شارژه هستم زودی ردش کن بیاد جواب پیدا میکنیم واسش


    و اما بعد
    دوتا راه بهت پیشنهاد میکنم ؛ نه کد اماده
    1- بری سراغ wpf ؛ اگه حوصلت شد
    2- اگه خیلی ضروریه گریدت رو توی ی فرم قرار بده و border های فرم رو بردار و خاصیت opacity فرمت رو به دلخواه مقدار دهی کن (مربوط به شفافیت هست ) و حالا به جا نمایش گرید باید فرمی که گریدو در بر داره اونجا قرار بدی :) البته نمیتونی به عنوان mdi children قرارش بدی و باید اونو show کنی و محلشو سایزشو تو رویداد move فرم اصلی تنظیم کنی که با حرکت و تغییر سایز محل فرمت بهم نخوره


    راستی شاید بتونی کامپوننت های اماده براش پیدا کنی من تابحال کار نکردم باهاشون ممکنه گیرت بیاد ;)


    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    راستی شاید بتونی کامپوننت های اماده براش پیدا کنی من تابحال کار نکردم باهاشون ممکنه گیرت بیاد ;)
    هست ولی پولیه توی سایت عکس سومی که ضمیمه کردم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    سلام
    من برای فرم یک عکس گذاشتم
    ولی گرید هر کاری میکنم backcolor سیاهه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    سلام
    استاد KHOKHAN راهی نداره که عکس زمینه فرم گرید شفاف بشه
    طوری که عکس بک دیده بشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    سلام
    اینم یک گرید ویو سفارشی با زمینه شفاف از اخر بدستش آوردم بعد از تقریبا یک سال
    از دوستان بویژه استاد khokhan وmousa1992
    تشکر میکنم که زحمت کشیدن راهنمایی کردند

    میدونم این نمونه برنامه توی خیلی از برنامه شما دوستان کاربرد داره
    یا ذکر یک صلوات برای ظهور آقامون امام زمان (عج) برنامه رو دانلود کنید


    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله systam : چهارشنبه 01 مرداد 1393 در 02:02 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    عرض سلام و ادب و سپاس جالب بود
    اونوقت چطور میشه تو سی شارپ ازش استفاده کرد؟ تو پروژه های خودمون؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    عرض سلام و ادب و سپاس جالب بود
    اونوقت چطور میشه تو سی شارپ ازش استفاده کرد؟ تو پروژه های خودمون؟
    بفرمائید من هم تبدیلش می کنم به سی شارپ تا بیشتر حال کنین
    باتشکر از
    systam
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    سلام
    فقط یک مشکل داره زمانی اسکرول رو حرکت میدی عکس زمینه فرم بهم میریزه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg DGV.jpg‏ (73.4 کیلوبایت, 65 دیدار)

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    بله منم با همین مشکل روبه رو شدم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط ghazal_mohammady مشاهده تاپیک
    بله منم با همین مشکل روبه رو شدم.
    خب لابد نگارنده ویژوال یه چیزی می دونسته که ما رو از این کار منع کرده دیگه

    برای حل مشکل به هم ریختگی پس زمینه گرید وفعلا پیشنهادم اینه که در رویداد Scroll گرید این کد رو قرار بدین هرچی باشه " کاچی بهتراز هیچیه "

     private void TransparentDGV1_Scroll(object sender, ScrollEventArgs e)    
    {
    TransparentDGV1.SelectAll();
    }

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری میتونم زمینه یک گرید ویو رو شفاف کنم طوری که عکس زمینه فرم دیده بشه









    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام اینجا یه سر بزن شاید حل شه مشکلت

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    هادی جان سلام دادا اون پست رو خودم گذاشتم
    به هر حال مر30

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    شرمنده اصلا حواسم نبود داشتم میچرخیدم تو صفحات یهو به چشم خورد دقت نکردم که پست ماله خودته بعد از ارسال کردن متوجه شدم

  19. #19

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    سلام
    این کد رو تو کلاس TransparentDGV اضافه کنید ، این مشکل حل میشه


    protected override void OnScroll(ScrollEventArgs e)
    {
    Invalidate();
    base.OnScroll(e);
    }





    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    درود بر استاد آشتیانی
    آره درست شده ولی بازم اسکرول جا به جا میشه یکم پرش داره
    اسکرول که ثابت میشه عکس درست میشه

  21. #21

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    ممنون قربان ، اگه میخوای اصلا هیچ پرشی نداشته باشی کد بالایی رو که گفتم پاک کن اینا رو بنویس
    البته onResize برای وقتی هست که فرم بزرگ و کوچیک میشه و میخوای کنترل هم اندازش تغییر کنه.


    Protected Overrides Sub OnResize(ByVal e As System.EventArgs)
    Invalidate()
    MyBase.OnResize(e)
    End Sub




    Protected Overrides ReadOnly Property CreateParams() As Windows.Forms.CreateParams
    Get
    Try
    Dim cp As CreateParams = MyBase.CreateParams
    cp.ExStyle = cp.ExStyle Or &H2000000
    Return cp
    Catch ex As Exception
    End Try
    End Get
    End Property



    البته به VB هست

    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    درود بر استاد آشتیانی احسنت
    اینم برنامه بدون عیب نقص البته به کمک استاد گلمون جناب اشتیانی به زبون vb هست
    ولی دوست خوبمون جناب khokhan یه زحمتی دارم اون چند خط برنامه رو اضافه کنند C#‎ برای دوستان سی شارپ کارند



    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    درود بر استاد آشتیانی احسنت
    اینم برنامه بدون عیب نقص البته به کمک استاد گلمون جناب اشتیانی به زبون vb هست
    ولی دوست خوبمون جناب khokhan یه زحمتی دارم اون چند خط برنامه رو اضافه کنند C#‎‎‎‎ برای دوستان سی شارپ کارند

    یا علی

    .................................................. .حل شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    دوستان دست شما درد نکنه ....
    یه مشکل دیگه ای هم داره
    اگه خاصیت BackgroundImageLayout فرم برابر Tile قاطی میکنه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    دستتون درد نکنه خیلی عــــــــــــــالی بود کلی حال کردم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    درود بر استاد آشتیانی احسنت
    اینم برنامه بدون عیب نقص البته به کمک استاد گلمون جناب اشتیانی به زبون vb هست
    ولی دوست خوبمون جناب khokhan یه زحمتی دارم اون چند خط برنامه رو اضافه کنند C#‎‎ برای دوستان سی شارپ کارند








    یا علی
    خطا میده وقتی سورس رو باز میکنم

    Untitled.png

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hadi vafaii مشاهده تاپیک
    خطا میده وقتی سورس رو باز میکنم
    با سلام
    درسته الصاق تصویر در پس زمینه فرم از طریق پراپرتی های فرم موجب این خطا می شد
    که در این نمونه کلیه خطا ها برطرف گردید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام
    درسته الصاق تصویر در پس زمینه فرم از طریق پراپرتی های فرم موجب این خطا می شد
    که در این نمونه کلیه خطا ها برطرف گردید
    نمی دونم من اشتباه میبینم یا واقعا اینجوره انگار این اصلاح شده با قبلی فرق میکنه

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hadi vafaii مشاهده تاپیک
    نمی دونم من اشتباه میبینم یا واقعا اینجوره انگار این اصلاح شده با قبلی فرق میکنه
    ..................... نه همونه فقط عکس عوض شده و نحوه نمایش عکس بنا به فرموده آقای shahryari روی
    Tile تنظیم شده

  30. #30

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    باسلام
    باتوجه به بحث بهترین کامپونت برای کار بافرم وکلاویندوز فرم چی است

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    چرا وقتی rtight to left lay out و right to leftهر جفتشون رو ترو میکنم تویه بک گراند فرم عکس نمایش داده نمیشه؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو

    سلام چجوری میتونم تویه Resurces فرم عکس رو ادد کنم و تو فرم نشون بدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شفاف کردن (tranceprant) پس زمینه گرید ویو
    نوشته شده توسط systam در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 16:14 عصر
  2. کمک در فیلتر کردن ستون در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mojtaba.baghban در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 11:57 صبح
  3. مارک کردن یک سطر در گرید ویو
    نوشته شده توسط mzamani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 10:37 صبح
  4. های لایت کردن یک سطر در گرید ویو
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 22:00 عصر
  5. محدود کردن تعداد سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 17 فروردین 1386, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •