نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    Exclamation ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    سلام
    Adobe flash CS6
    میخوام تو 1 صفحه ای.... لیستی از اسامی کلیپ ها رو داشته باشم.. و هر وقت رو یکیش کلیک می کنم... کلیپ مربوطه شروع به پخش بکنه.....

    کسی بلده؟

    خودم که اینطوری درست کردم:
    اسامی رو ، پس زمینه تمام فریم ها قرار دادم.... هر کلیپ رو توی 1 فریم مجزا قرار دادم... و با کلیک رو هر اسم به کلیپ مربوطه میره....

    کسی جور دیگه ای بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله rezam44 : شنبه 19 مرداد 1392 در 22:19 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    یه مشکلی هم که دارم..... اینه که دکمه فول اسکرین هنگام مشاهده کلیپم کار نمیکنه

  3. #3

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    اول از همه نوع اکشن اسکریپت رو مشخص کنید .

    حجم کلیپ ها خیلی مهم هستن .

    کار در مورد چی هست تا بهتر بشه راهنمایی کرد

    دکمه فول اسکرین تون هم یک چیزی روش هست که نمیزاره شما کلیک کنید و یا از حالت سیمبل خارج شده و یا سیمبلی که این کارو میکنه تو فریم جاری نیست و یا ......

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    نقل قول نوشته شده توسط magnetbox.ir مشاهده تاپیک
    اول از همه نوع اکشن اسکریپت رو مشخص کنید .
    Action Script 3
    حجم کلیپ ها خیلی مهم هستن .
    یکیش 210 مگ ....بقیه 10 مگ و زیر 10 مگ....

    دکمه فول اسکرین تون هم یک چیزی روش هست که نمیزاره شما کلیک کنید و یا از حالت سیمبل خارج شده و یا سیمبلی که این کارو میکنه تو فریم جاری نیست و یا ......
    فول اسکرین رو حل کردم...

  5. #5

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    1- درست ترین کار اینه که شما هر کدام از کلیپ تون رو به صورت جدا گانه در فایل های Swf ذخیره کنید و لود و آن لود کنید

    2- کلیپ هاتون رو در کتابخانه قرار بدید و هر موقع نیاز به هر کدام داشتید از آن یک new بسازید و addChild کنید

    3- فایل هاتون رو در تایم لاین قرار بدید و هر موقع نیاز به هر کدام بود به داخل فریم آن بروید

    4- کل فایل هاتون در یک فریک باشد و هر کدام را نیاز داشتید visible = true و بعد play

    چون فایل هاتون سنگین هستند من گزینه یک رو پیشنهاد می کنم : دلیل ----> فایل اصلی زودتر لود می شه و اگر محصول سی دی باشه با driver هایی که ضعیفن کمتر به مشکل می خورید

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    نقل قول نوشته شده توسط magnetbox.ir مشاهده تاپیک
    1- درست ترین کار اینه که شما هر کدام از کلیپ تون رو به صورت جدا گانه در فایل های Swf ذخیره کنید و لود و آن لود کنید
    اگه کلیپم رو تو Swf ذخیره کنم... دیگه نیازی به مسیر اون کلیپ نیست؟
    یعنی نیازی نیست که پوشه ای که اون کلیپ توش هست کنار این فایل Swf قرار داده بشه؟

  7. #7

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    چرا لازم هست و اگر دلیل سئوال شما امنیت هست برید در مورد لود byteArray تحقیق کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    نقل قول نوشته شده توسط magnetbox.ir مشاهده تاپیک
    1- درست ترین کار اینه که شما هر کدام از کلیپ تون رو به صورت جدا گانه در فایل های Swf ذخیره کنید و لود و آن لود کنید
    میشه طریقه شو بگید؟ بنده تبدیلش کردم به SWF ولی نتونستم ازش استفاده کنم.

  9. #9

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    به این تاپیک که قبلا ایجاد کردم برید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...%DB%8C%D8%AA-3

    لطفا تاپیک ها آموزشی یک جوری حفظ بشن که تو دسترس باشند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    نقل قول نوشته شده توسط magnetbox.ir مشاهده تاپیک
    آموزش لود فایل swf:

    1- شما یک لودر تعریف می کنید .

    2- یک مسیر مشخص می کنید .

    3- یک اونت برای لودر تعریف می کنید که هر موقع لود تموم شد بفهمید .

    4- فایل لود شده را به کار اضافه می کنید .

    5- لودر رو خالی می کنید و پاک می کنید .

    که می شه این :
    import flash.display.MovieClip;
    import flash.net.URLRequest;
    import flash.events.Event;
    import flash.display.Loader;

    var mc :MovieClip;
    var ld:Loader = new Loader();

    var url:URLRequest=new URLRequest("path");
    ld.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLE TE,CM)
    ld.load(url);
    function CM(e:Event)
    {
    ld.contentLoaderInfo.removeEventListener(Event.COM PLETE,CM)
    mc = ld.content as MovieClip;
    this.addChild(mc);
    ld.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.UNLOAD ,UN);
    ld.unloadAndStop(true);
    }
    function UN(e:Event)
    {
    ld.contentLoaderInfo.removeEventListener(Event.UNL OAD,UN);
    ld = null;
    }

    ممنون .... این کد ها رو کجا باید بنویسم.... واینکه .... اون path مسیر فایلمون (کلیپ، فیلم و...) هستش دیگه درسته؟
    حالا باید چطور تعیین کنیم که کدوم فریم باشه...
    واینکه اگه تعداد فایل هامون (کلیپ، فیلم و...) بیش از 300 تا باشه ... باید برا هر کدوم این قطعه کد رو نوشت یا خیر؟

    تشکر

  11. #11

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    سلام :
    این کد ها داخل کلاس یا تایم لاین باید نوشته شوند .
    path مسیر فایل هست
    (حالا باید چطور تعیین کنیم که کدوم فریم باشه ) منظور این سئوالتون رو متوجه نشدم
    شما یک تابع می نویسید و تا path به عنوان آرگومان می گیرید . در نتیجه فقط برای هر فایلی که نیاز به لود داره یک تابع رو صدا می کنی و مسیر فایلتون هست که تغییر می کنه

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    نقل قول نوشته شده توسط magnetbox.ir مشاهده تاپیک
    سلام :
    این کد ها داخل کلاس یا تایم لاین باید نوشته شوند .
    path مسیر فایل هست
    (حالا باید چطور تعیین کنیم که کدوم فریم باشه ) منظور این سئوالتون رو متوجه نشدم
    شما یک تابع می نویسید و تا path به عنوان آرگومان می گیرید . در نتیجه فقط برای هر فایلی که نیاز به لود داره یک تابع رو صدا می کنی و مسیر فایلتون هست که تغییر می کنه

    موفق باشید
    یعنی اگه همین کدی که شما نوشتید رو کپی پیست کنم .. کار میکنه دیگه بله؟
    بعد حالا این path رو چطور تعیین می کنیم تو این کد.....
    باید یکی یکی آدرس فایل ها رو توی کد درج کنیم یا بر اساس اسم فایل خودش پیدا می کنه؟


    این عکس رو ببینید... من می خوام مثلا توی یه صفحه یه دکمه داشته باشم که وقتی زدم بره به صفحه بعدی که لیست فیلم و غیره تو اون صفحه هستش...
    توی عکس ، صفحه 2 .. اون حروفات لاتین همون لیست فیلم ها هستن فرضا.
    بصورت عادی با زدن هر کدوم اون فیلم توی کادر پایینش پخش خواهد شد.... یعنی با زدن یکی از حروف میره به فریم مربوطه که فیلم اونجا لود شده..... ...

    حالا نحوه استفاده و کارکرد کدی که شما فرمودید توی این بحث رو میشه بهم یاد بدید؟ ممنون میشم....
    البته پررویی بنده رو ببخشید ها ... چون کاری که می خوام بکنم .. حجمش زیاد خواهد بود... به همین خاطر مسدع شدم.... ممکنه نصف دی وی دی حجم بخواد.....
    پیشنهاد شما وسوسه م کرد
    تشکر

    Untitled-1.jpg

  13. #13

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    داخل صفحه دوم برای هر دکمه یک ایونت کلیک بنویسید . این کارو با حلقه هم می تونید بکنید . فعلا برای هر دکمه یک ایونت بنویسید .

    بعد داخل تابع شنودگر تابع لودر رو صدا کنید با مسیر دلخواه .

    btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK,MC)
    function MC(e:MouseEvent)
    {
    loaderFunction(custom path)
    }
    function loaderFunction(path:String)
    {
    اول unload

    دوم load
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: ایجاد صفحه نمایش کلیپ های تصویری در فلش

    نقل قول نوشته شده توسط magnetbox.ir مشاهده تاپیک
    داخل صفحه دوم برای هر دکمه یک ایونت کلیک بنویسید . این کارو با حلقه هم می تونید بکنید . فعلا برای هر دکمه یک ایونت بنویسید .

    بعد داخل تابع شنودگر تابع لودر رو صدا کنید با مسیر دلخواه .

    btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK,MC)
    function MC(e:MouseEvent)
    {
    loaderFunction(custom path)
    }
    function loaderFunction(path:String)
    {
    اول unload

    دوم load
    }

    ممنون
    ای کاش یک نمونه می ذاشتید اینجا تا بهتر متوجه بشم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد صفحه نمایش آگهی
    نوشته شده توسط monadifard در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1392, 11:41 صبح
  2. ایجاد صفحه نمایش با پیکسل های بزرگ در فرم
    نوشته شده توسط barnamenevis300 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 02:02 صبح
  3. مبتدی: نمایش فایل های تصویری از پوشه انتخاب شده در برنامه
    نوشته شده توسط ircast در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1390, 13:27 عصر
  4. مختصات صفحه نمایش + prossec های سیستم
    نوشته شده توسط e_programmer در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 14:22 عصر
  5. ایجاد جلوه های تصویری در وی بی
    نوشته شده توسط Ahmad-VB در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 مهر 1382, 05:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •