نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    Post دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    سلام

    من عکس رو در بانکم ذخیره کردم
    وقتی میام عکس واکشی کنم از این کد استفاده می کنم
      Image bit=null;
    sql sqll = new sql();
    con = sqll.connection();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select pic from logo";
    con.Open();
    byte[] pic = (byte[])cmd.ExecuteScalar();
    con.Close();
    string str = Convert.ToString(DateTime.Now.ToFileTime());
    FileStream fs = new FileStream(str+".jpg", FileMode.OpenOrCreate, FileAccess.ReadWrite);
    fs.Read(pic, 0, pic.Length);
    bit = Image.FromStream(new MemoryStream(pic));
    // fs.Flush();
    // fs.Close();
    // byte[] mn = File.ReadAllBytes(str+".jpg");
    // FileStream fs1 = new FileStream(str+".jpg", FileMode.Open, FileAccess.Read);
    // fs.Read(pic, 0, pic.Length);
    // fs.Write(pic, 0, pic.Length);
    // PictureBox pict = new PictureBox();
    // pict.Image = Image.FromFile(str + ".jpg");
    // bit = pict.Image;
    // fs1.Flush();
    // fs1.Close();
    return bit;


    عکس به درستی از بانک فراخوانی می شه و در پیکچر باکس نمایش داده می شه

    حالا من می خوام این عکس به وسیله پارامتر به استیمول بفرستم(می خوام به صورت پارامتر باشه)
    و امدم از این روش استفاده کردم

                    pictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage;
    pictureBox1.Image = sqll.log();
    // reportall["khab"] =(Bitmap) pictureBox1.Image;
    (reportall.GetComponentByName("Image1") as StiImage ).Image =pictureBox1.Image;



    ولی متاستفانه عکس در استیمول نمایش داده نمی شه

    در ضمن قسمت های که کامنت شدن روش هایی اقدامی و عدم جواب دهی هستن

    لینک برنامه هم میزارم تا دوستان راحت تر متوجه صحبت و مشکلم بشن


    دانلود

    با سپاس فراوان از تمامی دوستان
    سهیل!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نظر خاصی نبود ؟!
    آخرین ویرایش به وسیله sohil_ww : یک شنبه 20 مرداد 1392 در 22:36 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    نظر خاصی نبود ؟!
    یه لحظه!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    نظر خاصی نبود ؟!
    حله داداش !!!

    یه باتن دیگه توی فرمت بگذار و اینطوری بنویس :
    ارادتمند u.m.o

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    con = connection();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select pic from logo";
    con.Open();

    Image bmp = null;
    System.IO.FileStream stream = null;
    byte[] buf = (byte[])cmd.ExecuteScalar();
    con.Close();

    bmp = Image.FromStream(new System.IO.MemoryStream(buf));
    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\Reportall.mrt");
    stiReport1.Compile();
    (stiReport1.GetComponentByName("Image1") as StiImage).Image = bmp;
    stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    مرسی ممنونم آقای خوخان با اجازت

    ارادتمند u.m.o
    این جدیدا به پست هات اضافه شده ها

    مدیران گلم این پست خلاف قوانین سایت بند 17 نیست بلکه سئوال می خوام سئوالی هم بپرسم

    آقای خوخان عزیز
    من همین کد برای استیمولی که به صورتی ویزاردی (نه کد نویسی )از قسمت تولباگ درگ کرده بودم هرچی نوشتم انجام نشد.

    ولی وقتی با کد نویسی گزارش طراحی می کنم اضافه می شه می خواستم بدونم دلیل خاصب داره ؟


    و یک سئوال دوم من دقت کردم شما تو اکثر پست های که پاسخ می دید از دستور using استفاده نمی کنید و به این صورت عمل می کنید

    System.Windows.Forms.Application.S  tartupPath

    یا

    new System.IO.MemoryStream(buf


    ممنون میشم بیگد دلیل علمی خاصی داره یا نه


    در پایان خیلی از شما سپاسگذارم بابت زحمتی که کشیدید خیلی لطف کردید من می خواستم هر جور شده قبل سفرم به پاسخ این سئوال دست پیدا کنم بازم ممنونم ازت خیلی لطف کردید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    من همین کد برای استیمولی که به صورتی ویزاردی (نه کد نویسی )از قسمت تولباگ درگ کرده بودم هرچی نوشتم انجام نشد.

    ولی وقتی با کد نویسی گزارش طراحی می کنم اضافه می شه می خواستم بدونم دلیل خاصب داره ؟
    هرکدوم از اینها بحث جداگانه هستند و هرکدوم شیوه خاص خودشونو دارند


    سئوال دوم من دقت کردم شما تو اکثر پست های که پاسخ می دید از دستور using استفاده نمی کنید
    از اسمش معلومه "برنامه نویسی " یعنی هرچیزی رو که می خوای دلخواهت باشه بنویس

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    هرکدوم از اینها بحث جداگانه هستند و هرکدوم شیوه خاص خودشونو دارند
    زحمتتون نمیشه اگه اون روشم توضیح بدید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    زحمتتون نمیشه اگه اون روشم توضیح بدید ؟
    منظورتون از ویزاردی همون linq هستش دیگه نه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    منظورتون از ویزاردی همون linq هستش دیگه نه ؟
    نه آقای خوخان

    منظورم اضافه کردن کامپونیت استیمول به فرم برنامه هست
    drop and drog از داخل تولباکس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    نه آقای خوخان

    منظورم اضافه کردن کامپونیت استیمول به فرم برنامه هست
    drop and drog از داخل تولباکس
    اینطوریاست :

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    con = connection();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select pic from logo";
    con.Open();

    Image bmp = null;
    byte[] buf = (byte[])cmd.ExecuteScalar();
    con.Close();
    bmp = Image.FromStream(new System.IO.MemoryStream(buf));
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("reportall.mrt");
    report.Compile();
    (report.GetComponentByName("Image1") as StiImage).Image = bmp;
    report.Render();
    // report.Design();
    report.Show();
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    StiReport report = new StiReport();


    من می خوام این خط کد نزنم

    به علت گشادگی خاطری که دارم متغییری از نوع Sitreport تعریف نکنم
    شدنیه ؟

    باتشکر


    پاورقی:در ضمن گشادگی خاطر به هیج وجه جزو الفاظ رکیک نیست و به معنی تنبلی و کاستی می باشد مراجعه به لغت نامه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    حله داداش !!!

    یه باتن دیگه توی فرمت بگذار و اینطوری بنویس :
    ارادتمند u.m.o

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    con = connection();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select pic from logo";
    con.Open();

    Image bmp = null;
    System.IO.FileStream stream = null;
    byte[] buf = (byte[])cmd.ExecuteScalar();
    con.Close();

    bmp = Image.FromStream(new System.IO.MemoryStream(buf));
    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\Reportall.mrt");
    stiReport1.Compile();
    (stiReport1.GetComponentByName("Image1") as StiImage).Image = bmp;
    stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();
    }
    چطوری صفحه گزارشو فارسی کردی؟
    من هرکاری میکنم نمیشه. زبان هم فارسیه ولی تغییر نمیکنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    چطوری صفحه گزارشو فارسی کردی؟
    من هرکاری میکنم نمیشه. زبان هم فارسیه ولی تغییر نمیکنه
    دو تا دلیل می تونه داشته باشه یا مربوط به نسخه استیمولی است که ازش استفاده می کنین ویا اینکه زبان فارسی و ملحقاتش به درستی توی ویندوزتون تعریف نشده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: دریافت عکس از بانک و ارسال به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    دو تا دلیل می تونه داشته باشه یا مربوط به نسخه استیمولی است که ازش استفاده می کنین ویا اینکه زبان فارسی و ملحقاتش به درستی توی ویندوزتون تعریف نشده
    نه بابا بلدیم ویندوز نصب کنیم دیگه انقدرام مبتدی نیستم از کدوم ورژن شما استفاده میکنی؟
    راستی یه پیام خصوصی هم براتون فرستادم ممنون میشم اگه جواب بدین

تاپیک های مشابه

  1. در خواست مثال ارسال و دریافت اطلاعات به بانک توسط Winsock
    نوشته شده توسط javadt در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 13:46 عصر
  2. فوری (کامپوننت برای افکت ) (ذخیره ی عکس در بانک)
    نوشته شده توسط مطهر در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 18:17 عصر
  3. فراخوانی عکس از بانک اکسس ( با MSADO یا همان mdac)
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 20:39 عصر
  4. چگونگی ارسال عکس به بانک SQL Server
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1382, 05:57 صبح
  5. بردن عکس به بانک
    نوشته شده توسط nazeri در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1382, 23:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •