نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو در گریدویو با کمک تکست باکس

  1. #1

    جستجو در گریدویو با کمک تکست باکس

    دوستان؟؟؟؟؟؟؟
    برای جستجو از داخل گریدویو در برنامه فرم ویندوزی چه کدی باید نوشت؟
    1) مثلا میخوام با وارد کردن قسمتی از نام کالا در تکست باکس و زدن دکمه جستجو، اطلاعات مشابه با اون مقدار تکست باکس رو نمایش بده .
    2) ضمنا میخوام بدونم وقتی اطلاعات جدول به صورت الفبایی مرتب نیستن (مثلا چند تا کالا با حرف آ مرتب هستن و بعدش چند تا کالا با حرف ج و بعد دوباره یدونه با حرف آ دارم تو جدول) چطور میشه موقع نمایش دیتاگریدویو در فرم، اونا رو مرتب نشون داد؟ فرض میکنیم ردیف،نام کالا و قیمت داریم

  2. #2

    نقل قول: جستجو در گریدویو با کمک تکست باکس

    برای مرتب نشون دادن میتونی از دستور Order By در sql استفاده کنی(سرچ کن میفهمی )
    برای سرچ کردن داخل گرید ویو اگه با بانک اطلاعاتی وصل کردی با Linq با کد زیر میشه سرچ کرد.

         var query = from qry in db.Tbl
    where qry.؛YourField.ToString().Contains(this.textBox1. Text)
    select qry;
    dataGridView1.DataSource = query;

  3. #3

    نقل قول: جستجو در گریدویو با کمک تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    برای مرتب نشون دادن میتونی از دستور Order By در sql استفاده کنی(سرچ کن میفهمی )
    برای سرچ کردن داخل گرید ویو اگه با بانک اطلاعاتی وصل کردی با Linq با کد زیر میشه سرچ کرد.

         var query = from qry in db.Tbl
    where qry.؛YourField.ToString().Contains(this.textBox1. Text)
    select qry;
    dataGridView1.DataSource = query;
    ممنون از پاسختون
    مورد اول رو سرچ میکنم ولی درمورد جستجو در گرید ویو باید بگم که من از ado.net استفاده میکنم . میتونید راهنمای کنید؟
    پست های مشابه رو دیدم ولی نتیجه نگرفتم

  4. #4

    نقل قول: جستجو در گریدویو با کمک تکست باکس

    بفزما توی این لینک مثال برای این کار هستش
    http://www.codeproject.com/Articles/...thout-Any-Wiza

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو با تایپ موضوع در تکست باکس
    نوشته شده توسط salambeshoma در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 17:58 عصر
  2. سوال: جستجو در تکست باکس
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 14:54 عصر
  3. کمک : سوال در مورد تکست باکس
    نوشته شده توسط aminbrleevb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 23:59 عصر
  4. ارسال ID تکست باکس درون گریدویو به جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 09:25 صبح
  5. لطفاً کمک کنید (دیتا بیس و تکست باکس)
    نوشته شده توسط als_1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1385, 23:09 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •