صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 125

نام تاپیک: الگوریتم فشرده سازی

  1. #41

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    باسلام در پاسخ دوستان عزیز باید بگویم الگوریتم توسط من بدست آمده که میتواند بی نهایت اطلاعات را روی حداکثر ده بایت ذخیره کند با یک فرمول خاصی تجمع بیتها را بهم زده و آنرا کد کرده سپس هم با این فرمول به طور دقیق بازیابی می کند بدون اینکه بیتی حذف شود. البته حدس شما درست هست که اصلا چنین چیزی امکان ندارد این را طی ده سال تلاش برایم اثبات شده ولی قبول کردن ان برایم سخت بود چون معتاد این کار شدم حتما انجام بدهم . اکنون این را بدست آوردم ولی نمی دانم چطوری آنرا به کمپانی های بزرک معرفی کنم البته جنبه تجاری آن برای من بیشتر اهمیت دارد. با چند کمپانی از جمله nokia, goole,sony و غیره ایمیل زدم فقط نوکیا جواب داد کفت ارزشیابی میکنیم بعد کارشناسان با شما تماس میکیرند. الان هم می خواهم به نحو عالی از آن استفاده کنم منتظر راهنمایی شما دوستان هستم .در ضمن این روش میتوند 500کیلوبایت را در یک دقیقه روی حداکثر ده بایت ذخیره میکند. البته سرعت کم هست ولی باز هم استفاده زیاد دارد از جمله شما میتوانی تصاویر را روی چند حرف ذخیره کنی و دستی کدبازیابی را وارد کرده تا کل فایل بازیابی کردد. با توجه به هیچ امنیتی در ایران برای این کارها ندارد لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر

  2. شنبه 17 مهر 1389, 22:16 عصر


  3. #42

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    خدمت دوست عزیز باید عرض کنم بله بازیابی را درست انجام میدهدچون تست نرم افزاری آن را انجام دادم با ویژوال بیسیک البته با C++‎‎‎ اکر از درختها و لیست پیوندی استفاده کنم سرعت تا 3برابر خواهد شد مسئله اینه توی ایران نوشتن نرم افزار فایده ای نداره امنیتی وجود نداردمن فعلا فکر فروش این اختراع هستم بعدا میخواهم کروهی تشکیل دهم برای کارهای امنیتی که با این روش انجام میشه داد . یکی از این کارها نرم افزاری برای فرستادن تصویر یا فیلم با اس ام اس که بازیابی را هم اتوماتیک انجام دهد. متاسفانه وضعیت مال من توان چنین کاری را فعلا نمی دهد خواهشا اکر برای ارتباط با کمپانی های بزرک چه ایران چه خارج راه حلی دارید به من کمک کنید . البته من در چند سایت خارجی اطلاعاتی کذاشتم ولی هیچ نتیجه ای نکرفتم .
    http://www.patentauction.com/patent.php?nb=5636
    آخرین ویرایش به وسیله mebd12 : یک شنبه 18 مهر 1389 در 10:43 صبح

  4. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    ته کوچه شک...
    پست
    234

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    الگوریتم توسط من بدست آمده که میتواند بی نهایت اطلاعات را روی حداکثر ده بایت ذخیره کند
    این را طی ده سال تلاش برایم اثبات شده ولی قبول کردن ان برایم سخت بود چون معتاد این کار شدم حتما انجام بدهم . اکنون این را بدست آوردم
    توی این 10 سال چیزی از قضایای اثبات شده نخوندید ؟

  5. #44

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    دوست کرامی هر نظریه ای میتواند نقض شود در ضمن این کار بر اساس فرمولی که میتواند تجمع بعضی از بیتها را بهم زده و آن را به نفع فرمول خودم پیش ببرم بدست آوردم ربطی به آن نظریه ندارد چون در بعضی از مراحل کاراحتمال زیاد شدن هم هست منتها چون با میل خودم این کار را کردم در نهایت با تکرار روش به بی نهایت فشرده میرسد. اکر زمان را نکاه کنی می فهمی 500کیلوبایت یک دقیقه طول میکشد. حالا چه نظریه باشد چه نباشد این کار تست شده و کارش را به درستی انجام میدهد و ربطی به محتویات فایل ندارد.

  6. #45

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    من نميدونم بخدا يا ما خيلی پرتيم و تمام اين درس هايی که خونديم چرت بوده يا شما تو يه کره ديگه زندگی ميکنی.چون تا جايی که من ميدونم اين کار غير ممکن هستش عزيزم من که تو نوشته های قبلی لينک اثبات اين قضيه رو برات فرستادم که داده تصادفی قابليت فشرده سازی نداره.به هر حال تبريک ميگم برای اين کار جديدتون......

  7. #46

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام اگه کسی در مورد zipکردن کدهای‫در ﺑﺴﯿﺎری از ﻓﺎﯾﻞﻫﺎی ﻣﺘﻨ ، ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺎراﮐﺘﺮﻫﺎﯾ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪهاﻧﺪ ﮐﻪ ﮐﺪ اﺳ‬کی
    ‫آنﻫﺎ ﺑﯿﻦ ٠ ﺗﺎ 127 ﻣﺤﺪود ﻣ ﺷﻮد. ﻣﺜﻞ ﻓﺎﯾﻞ ﻣﺒﺪء اﮐﺜﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪه‬
    ‫در زﺑﺎنﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻧﻮﯾﺴ و ﯾﺎ دﯾگﺮ ﻣﺘﻦﻫﺎﯾ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﺣﺮوف ﻓﺎرﺳی‬
    ‫و ﻋﻼﺋﻢ ﺟﺪولﺑﻨﺪی ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ. اﮔﺮ ﺑﻪ ﺑﺎﯾﺖﻫﺎی ذﺧﯿﺮه ﺷﺪه در اﯾﻦ ﻓﺎﯾﻞﻫﺎ ﺗﻮﺟﻪ‬
    ‫ﮐﻨﯿﺪ ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻣ ﺷﻮد ﮐﻪ ﺑﻪ ﻃﻮر ﯾ ﺴﺎن ﺑﯿﺖ آﺧﺮ ﺗﻤﺎم ﺑﺎﯾﺖﻫﺎی ﻓﺎﯾﻞ ﺻﻔﺮ‬
    ‫روش ﺳﺎده ﺑﺮای ﻓﺸﺮدهﺳﺎزی اﯾﻨ ﻮﻧﻪ ﻓﺎﯾﻞﻫﺎ ﺣﺬف‬
    ‫ﺑﯿﺖ ﻫﺸﺘﻢ ﻫﺮ ﺑﺎﯾﺖ و ذﺧﯿﺮه دﻧﺒﺎﻟﻪای ﮐﻪ از ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ ﮔﺬاﺷﺘﻦ ﺑﯿﺖﻫﺎی‬
    ‫اول ﺗﺎ ﻫﻔﺘﻢ ﻫﺮ ﺑﺎﯾﺖ ﺑﺪﺳﺖ ﻣ آﯾﺪ اﺳﺖ. در اﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﺣﺠﻢ ﻓﺎﯾﻞ دﻗﯿﻘﺎً ٨/١‬
    ‫ﮐﺎﻫﺶ ﻣ ﯾﺎﺑﺪ.یه جوری باشه که بادر یافت فایل انرا فشرده کند ﺑﺎ اﯾﻦ ﻣﻔﺮوﺿﺎت میشه یک راهنمایی بکنیداز الگوریتم ممنون میشم

  8. #47

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام
    گفته شما کاملا درسته.اين کار حدوداً 12 درصد از حجم فايل کم ميکنه.
    خوب اولين شرط انجام اين کار اينه که شما کار با بيت ها رو بلد باشی.ميتونی از کتابخونه هايی که تو اين
    مبحث نوشته شده استفاده کنی که خيلی هم زياد هستن.من لينک يکيشو برات ميزارم.
    http://maroofi.persiangig.com/bitio/bitio.html

  9. سه شنبه 21 دی 1389, 09:05 صبح


  10. #48
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام خدمت دوستان عزیز ‏و Mebd12
    من چند سال پیش اون موقع که نی نی بودم فکر میکردم بابیلون رو ایرانیا ساختن دلیلش دیکشنری اقا مهران بود خیلی ذوق کردم ولی بعدا که خواستم نصب کنم دیدم زبان فارسی توش نیست پیگیر شدم دیدم که در بیداری خواب شتر دیدم برای همین رفتم برنامه نویس بشم که نرم افزارهای ایرانی بسارم اگه خوبم نباشه حداقل ایرانی باشه خدا رو شکر تا حالا چندتا هم ساختم که پروژه ای رسیدم که دادهاش زیادند و مهم خواستم رو فشرده سازی کار کنم تایپک شما رو دیدم تا اخر خوندم و قبلا هم یک مقاله خوندم در مورد سیستم اعداد و قبلا یک ایده به نظرم رسیده بود اونم اینه که رو بایتها کار کنم تا اینکه این نکته یادم اومد که کامپیوتر هیچ چیز رو بجز صفر و یک نمیشناسه فکرشو بکن بگذریم خوب اقا mebd12 یکم نمیخوای تبلیغات کنی خوب چه جوری مثل کی بی جی که افیس رو فشرده کردخوب تو هم این کارو بکن ببینیم ذوق کنیم

  11. #49

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    با سلام دوست گرامی همانطور که عرض کردم این کار انجام شده و دلیلی نداره رویش تبلیغ کنم بزودی مراحل ثبت آن تمام خواهد شد. در ضمن ناگفته نماند این کار روی بیتها انجام شده و به محتویات فایل کاری نداره منتهای مطلب سرعت اینجا مهمه که نمی شود از آن صرف نظر کرد چرا که در یک دقیقه فقط می توان پانصد کیلوبایت را فشرده کرد داخل چند بایت اما به هر حال میشود از آن در کارهای مهم استفاده کرد.

  12. #50

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    با سلام

    به نظر بنده این تاخیر 2 دلیل داره :

    1-کار کامل نشده
    2-کار کامل نمیشه!

    از نظر بنده پروژه ای که به ثمر برسه و تست بشه و درست انجام بشه برای ثبت 1 سال زمان نمیبره !

    موفق باشید

  13. #51

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    درمورد دوست عزیز باید بکم در مورد الکوریتم چنین امکانی وجود دارد چون توی ایران د رمورد ثبت روش و راه حل های ریاضی قوانینی وجود ندارد و باید به عنوان یک اختراع نرم افزاری اون را ثبت کنی فی الحال در حال مراحل انجام آن می باشم و بزودی معرفی میکردد. اما در مورد ثبت باید این نکته را عرض کنم همیشه باید دنبال تجاری یک کار باشی بعد از موفقیت و یا فروش آن به شرکتهای مختلف و مطمئن شدن انرا معرفی کنی تا دچار ضرر نشوی اون هم توی ایران. با تشکر

  14. #52

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    دوست عزیز شما این الگوریتم را روی فایل تست کردید(یا روی یه تکه بیت مثل 011010100110 )؟ تا به حال روی چتد فایل تست کردید؟ برنامه رو با چه زبونی نوشتید؟ حجم فایل هایی که تست کردید چقدر بوده؟ فایل فشرده شما در مرحله اول کم حجم میشه یا با فشرده سازی متوالی؟

    با تشکر

  15. #53

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    دوست گرامی بله روی همه فایلها تست شده و به حجم فایل بستگی نداره برنامه با ویژوال بیسیک نوشته شده زیاد هم مهم نیست با چه زبانی نوشته شده مهم درستی انجام کار می باشد البته با زبان سی سرعت بیش از این خواهد بود. فایل در مرحله اول بایت به بایت کم حجم میشود. و درهر جا میتونی توقف داشته باشی .

  16. #54

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام آقای mebd12
    آقا ما تازه رفتيم تو کار وارد کردن فلش memory از چين...رو همين حساب لطفاً اين اختراع جديدتو
    الان معرفی نکن بزار جنس های ما از چين برسه بعد...چون با اين کشف جديد شما دنيا ديگه از hard ديسک و
    فلش مموری بينياز ميشه چون ميتونه مثلاً بيش از 100000 فيلم رو روی يک فلاپی ديسک ذخيره کنه.
    شما با اين حرکتت باعث برشکستگی چندين کارخانه سخت افزاری دنيا ميشی.مثلاً هر کسی با داشتن
    يک فلش 2 گيگ ميتونه تمام فيلم هايی که تاحالا بدست بشر ساخته شده رو داشته باشه.
    بزار من يه مثال برای دوستان بزنم که بهتر متوجه بشن مخصوصاً برايه کسايی مثله حميد که شما رو
    مسخره ميکنن.
    12 23 45 34 28 09 87 34 12 00
    اين عدد ها رو ميبينيد؟؟؟؟ اين سری کامل مجموعه فوتباليست هاست.
    09 56 56 07 34 34 03 44 05 56
    اينا هم يک ده byte شامل 100 فيلم برتر دنيا به انتخاب IMDB هستش.
    عزيزم
    پسرم
    برادرم
    نکن اين کارتو...
    من يه بار برات توضيح دادم که از نظر رياضی چيزی به اسم الگوريتم بازگشتی وجود نداره.(در بحث فشرده سازی بدون تلفات)

    اصلاً بيخيال رياضی شو خودت يه کم فکر بکن...اين که هر چيزی رو بشه تو 10 byte ذخيره کرد يعنی
    اينکه همچی رو هم ميشه تو 10 byte ذخيره کرد پس اين يعنی اينکه کل اطلاعات دنيا رو ميشه تو 10 byte ذخيره کرد.
    اين يعنی اينکه ميشه رباتی ساخت با 10 byte حافظه ثابت که مليون ها بار از انسان باهوش تره...
    تازه اين فقط يه جنبه قضيه است.خودت فکر بکن.....
    نکن اين کاراتو......نکن....

  17. #55

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    با سلام دوست عزیز باشه حرف تو را گوش میکنم اما در جواب شما بله میشه این کار را کردو انجام شده اما زمان اینجا مهمه شما چه بخواهی چه نخواهی این کار بزودی معرفی میگردد . فعلا دارم با چند شرکت داخلی و خارجی مذاکره میکنم و یک کار موبایلی هم خودم دارم انجام می دهم کار تمام شد انشاالله این قضیه برایتان اثبات خواهد شد. در ضمن چه لزومی داشت که من اینو اینجا مطرح کنم که این کار انجام شده من فقط چند ماه پیش راهنمایی برای فروش این کار را میخواستم که خدا را شکر این راه هم برای من هموار شد با تبلیغی که در سایتهای خارجی انجام دادم . موفق باشید . شاید نتونم دیگر به این تاپیک سر بزنم . با تشکر از همه دوستان

  18. #56

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام
    سال نو مبارک
    من فقط عضو شدم که بگم که میشه فایلها را در 10 بایت فشرده کرد . بعضی از دوستان میگن فلان دانشمند اثبات کرده که اینجوریه و نمیشه و از این حرفا . اگه قرار به حرف دانشمندا باشه خیلیا هم گفتن که کار نشد نداره
    من میگم اصلا به حرف این بچه ها گوش نکن . این تایپیک مهد نا امیدیه فرار کن
    من یه سوال داشتم . می خوام بدونم این برنامه و این الگوریتمی که نوشتید حجم خودش و کدش چقدره ؟
    من خودم قبلا همین ایده رو داشتم تقریبا 5 سال پیش اما واقعا باید وقت گذاشت که من نگذاشتم . ایده من اینگونه بود که مقلا یه پوشه یا یه درایو با بیش از 100 گیگ را بشه در 100کاراکتر خلاصه کرد ولی اگه متوجه بشید خواندن این حجم از هارد و فشرده کردنش خیلی طول می کشه و بد تر از همه اکستراکتش که هر بار اطلاعاتش را لازم داشته باشی باید فایل را کامل اکستراکت کرد . این اطلاعات به ذهنم اومد شاید برای شما و خیلیای دیگه مفید باشه .
    1-مانند یک پوشه بشه به درون آن رفت و فقط فایل مورد نیاز را اکستراکت کرد که در این صورت سرعت خیلی بابا میاد
    2-باز هم مانند پوشه بشه فایل ها را در یک محل خاص در هنگام فشرده سازی قرار داد ( مثلا در پوشه a و زیر پوشه b)
    این پوشه بندی و اینا خودش حجم اشغال میکنه
    آنچه که دانشمد مورد تایید دوستان گفته نمیدونم چیه ولی شاید منظورش این بوده باشه که بخاطر همین پوشه بندی ها حجم از یه سطحی پایین تر نیاد ولی ...
    حرفم تموم نشده
    3-این فایل فشرده بدست آمده که از حجم نهایت 1 مگابایتی خواهد داشت را بایک الگوریتم دیگر به گونه ای فشرده کنیم که 10 بایت دوستمون یا 100 کاراکتر بنده برسد
    حالا برای اکستراکت چکار باید کرد ( یکی از دوستان تو همین تایپیک می گفتن : فکر می کردم که فقط من دیونه ام ولی بعد از خوندن این تایپیک فهمیدم که دیونه تر از من هم پیدا میشه ... )(برنامه نویسی همینه دیگه)
    10 بایت یا 100 کاراکتر را میدیم به مثلا یه تابع و با توجه به آن این تابع یک فایل نهایتا 1 مگابایتی به ما میده که شامل کدهای فایل و فولدرهای فشرده شده هستند که به دلخواه هر کدام را که دوست داشته باشیم می توانیم در آدرس خاص اکستراکت کنیم

    من شاید خیلی اینجا نیام . ولی اکثر مواقع تو forum.p30world.com هستم . شایدم یه روزی همونجا یه تایپیک برای ساخت اینجور برنامه ای درست کردم . اگه کسی حرفی داشت یا باایمیلم ( mahbobe_sdaghat@yahoo.com ) و یا تو p30world ( با یوزر MahbubeSdaghat ) می تونه ازم بپرسه
    موفق و پیروز و سربلند باشید

    فکر می کنم برای اینگونه فشرده سازی ها بهترین الگوریتم همون الگوریتم های بازگشتی باشه

    باشه رفتم ... چرا می زنی حالا ...
    آخرین ویرایش به وسیله MahbobeSdaghat : پنج شنبه 11 فروردین 1390 در 13:56 عصر دلیل: اینم بگم شاید بد نباشه

  19. #57

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    به قول اون دوستمون بابا اینا همشون دیوونن .. فکر فشرده سازی بازگشتی حدودا 9 یا 10 سال پیش به فکرم رسید چند ماهی هم رو الگوریتمش کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم از طرفی هم وقتی مثلا 100 بیت رو بشه تو 99 بیت ذخیره کرد در مرحله ی اکسترکت از کجا بدونیم اون بیت صدم 0 بوده یا 1 یعنی در مرحله ای به جایی میرسیم که خروجی یک حالت 2 حالته و اینجا هست که ما قسمتی از اطلاعات رو از دست دادیم .. اینه که بعد چند ماه دیگه ولش کردم .. ولی با اینکه از نظر عقلی هیچ راهی برای برگردوندن اطلاعات نیست نمیدونم چرا متقاعد نمیشم که این روش غیر ممکنه..
    ولی الان دوستمون mebd12 یه چیزی گفتن "بهم ریختن بیت ها" .. شاید بشه از این راه کاری انجام داد. با اینکه چشم آب نمیخوره ولی باز معتقدم بشه کاری کرد حالا شاید داده های تصادفی رو 100 درصد نشه فشرده کرد ولی احتمالا تا حد بالایی این روش کار برد داره ..
    الان تو ایران خودمون که از نظر سطح علمی (در حالت کلی)واقعا نسبت به خیلی کشور ها پایینیم ، ( مطمئنا کسانی هم از ایران خودمون هستند که در سطح جهانی حرف های زیادی برای گفتن دارند منظورم از سطح علمی کلی ، سطح علمی افراد عادی مثل منو شما هستش ) همین ایده به ذهن چند نفر تو همین تایپیک رسیده مطمئنا به ذهن هزاران نفر هم در ایران رسیده و کارایی در این زمینه انجام دادن .. حالا همین رو در سطح جهانی در نظر بگیرید مطمئنا به ذهن برنامه نویس های نابغه ای هم رسیده و خیلی هم روش کار کردن ولی فعلا به نتیجه ای نرسیدن (شایدم ما نمیدونیم) .. و بسیاری از پیشگامان از قرار اعتقاد دارن فشرده سازی بازگشتی غیر ممکنه .. ولی با این همه فکر کنید که در طول تاریخ به چه چیز هایی غیر ممکن گفتن .. به قول یکی از فیزیکدانان بزرگ ژاپنی که در سطع جهانی شهرت دارن (اسمش یادم نیست) اختراعات و کشف های بزرگ وقتی بوجود میان که نظم نظام فعلی شکسته بشه ...
    در کل به نظر من فشرده سازی بازگشتی غیر ممکن نیست و حداقل و از نظر من یه اپسیلون هم که شده امکان پیاده سازسیش وجود داره
    در مورد کار دوستمون mebd12 فعلا در حد ادعا هست و چیزی برای اثبات ادعاشون وجود نداره ولی باز غیر ممکن نیست ...
    من که خیلی مشتاقم ببینم برنامه ی این دوستمون واقعا اونطور که گفتن کار میکنه یا نه .. امیدوارم ایده ی ایشون واقعا کار کنه که هم جهش بزرگی در حد جهانی باشه ، هم افتخاری برای ایران و هم پول و پله ای دست خودشون برسه که معلومه بدش نمیاد از پول .. ولی بیشتر فکر میکنم خواستن منو شما رو سر کار بذارن ...

    از دوست عزیزمون خواهش میکنم یه فیلمی چیزی از کار برنامه شون بذارن .. مثلا یه فایل رو تصادفی انتخاب کنن و اون رو فشرده کنن و بعد از فشرده سازی با یه نرم افزار آماده برای فایل اصلی و فایلی که بعد از اکسترکت به دست اومده کد MD5 بسازن .. @};-

  20. #58
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام
    برادر من چرا کارت رو در IEEE یا ژورنال معتبر ثبت نمی کنی اگه راهنمایی می خوایی بگو تا من کمکت کنم.
    زمان فشرده سازی شما خیلی زیاد و من احتمال میدم (با توجه به تجربیات خودم) با افزایش اندازه فایل، زمان فشرده سازی شما تصاعدی بالا می رود به طور مثال روش فشرده سازی فراکتال روش خیلی قوی است ولی زمان بر به همین خاطر ارزش اجرایی ندارد.

  21. #59

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    در پاسخ به دوست عزیز باید بگم بله زمان زیاد هستش منتها می شود با بهینه کردن تا 2مگا بایت در دقیقه در سیستم های معمولی افزایش داد. باز هم اگر سرعت هم پایین باشد استفاده زیادی خواهد شد چرا که شما اگر بتوانید حتی یک کیلوبایت را در چند بیت ذخیره کنی در تکنولوژی انتقال اطلاعات حتی بصورت سخت افزاری کارایی زیادی خواهد داشت. مثلا در سیم کارت ها که حافظه محدود دارند این روش در آنجا به صورت سخت افزاری پیاده شود چه اتفاقی می افتد بله شما می تواید یک فایل مثلا 50 کلیوبایت را در داخل ده بایت انتقال بدهی و طرف مقابل سیم کارت هم بطور اتوماتیک کل فایل باز یابی گردد . چه اتفاقی در پهنای باند می افتد آیا هیچ ترافیکی وجود دارد ؟ آیا نمی شود یک تصویر را در هزارم ثانیه انتقال داد. و یا مثال دیگر شما میتوانید یک مرورگر بوجود بیاوری که کلیه تصاویر و اطلاعات بصورت فشرده در دوطرف انتقال پیدا کند . چه اتفاقی می افتد؟ دنیای مجازی دگرگون می شود . اما حیف که سرمایه این کار ها راندارم بخاطر همین دوست گرامی در حال بازاریابی هستم . آیا به نظر شما کار به این مهمی را در هر جایی میشود ارائه داد اون هم در کشور ما که هیچ امنیت قانونی برای اختراعات وجود ندارد. بهر حال در آینده نزدیک مشخص میشود که آیا این ادعا به واقعیت هست یا نه . دوست گرامی اگر میتوانید در مورد نحوه ثبت در IEEE من را راهنمایی کنید . نکته قابل توجه دیگر هم این که نرم افزارهای فشرده سازی مثل winrar, KGB و غیره فایلهای تصویری و ویدئو را زیاد فشرده نمی کنند . و در مورد زمان هم باید بگم یک فایل 3مگا بایتی تصویری را با winrar فشرده کردم که ظرفیت فقط 5درصد کم شد و با KGB هشت درصد کم شد. اما winrar زمان کمی مصرف کرد ولی kGB در حدود یک و نیم دقیقه طول کشید. اما برنامه ای که با الگوریتم خودم پیاده شد 10 دقیقه طول کشید تا آنرا داخل چند بیت ذخیره کند.
    آخرین ویرایش به وسیله mebd12 : دوشنبه 15 فروردین 1390 در 12:51 عصر

  22. #60

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    اما برای اثبات این موضوع که واقعا انجام شده یا نه یک تصویر از برنامه انجام شده گذاشتم که میتوانید مشاهده کنید در واقع با کدی که در کادر همراه با اندازه فایل ذکر شده می شود کل فایل 7745 بایتی را بازیابی کرد.Name:  z.JPG
Views: 268
Size:  36.8 کیلوبایت

  23. #61
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام من به خاطر کارتون بهتون تبریک می گم
    اما ببین سرعت انتقال داده اینقدر زیاد شده که یک دقیقه زمان زیادی اما ممکن روش شما بازهم قابلیت بهینه شدن را داشته باشه شاید از طریق روشهای heuristic در هرصورت چند تا نکته لازم گفته بشه:

    1. ثبت روش در یک ژورنال معتبر (دقت کن با توجه کارت در کنفرانس بین المللی ثبت نکنی) اجازه می ده تا بقیه از روشت اطلاع پیدا کنند و توسعه بدهند و اگه روش مناسب باشه معروف می شی و پیامدهای آن...
    2. در کل نظر من اینکه تمرکز رو روی دریافت scholarships (بورس تحصیلی) از دانشگاه معتبر بزاری تا فروش
    3. بهترین راه برای اینکار اینکه بری سراغ ژورنال های معروف مثل (Springer و ..) ژورنال مرتبط با کارت توش پیدا کنی و با Editor chief این ژورنال ها صحبت کنی معمولا Email آنها را راحت پیدا می کنی تا بهت بگن باید چه کاری را انجام بدی معمولا این آدما برش زیادی در دانشگاه ها دارند و بهت کمک می کنند برای ورود به یک دانشگاه معتبر و یا فروش و راهنمایی در مورد حق کپی رایت.

    در هر صورت بازم اگه سوال داری بپرس اگه بتونم کمکت می کنم.

  24. #62
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    نقل قول نوشته شده توسط mebd12 مشاهده تاپیک
    اما برای اثبات این موضوع که واقعا انجام شده یا نه یک تصویر از برنامه انجام شده گذاشتم که میتوانید مشاهده کنید در واقع با کدی که در کادر همراه با اندازه فایل ذکر شده می شود کل فایل 7745 بایتی را بازیابی کرد.Name:  z.JPG
Views: 268
Size:  36.8 کیلوبایت
    سلام
    دوست عزیز لطفا یه فیلم از دسکتاپت بگیر و فایل را کمپرس کن بعد فایل اصلی را delete کن و بعد فایل کمپرس شده را باز کن. مثالت حتما روی یک فایل jpg باشه که وقتی uncompress کردی بازش کنی که بشه فهمید الگوریتمت درست کار کرده. از این عکس چیزی مشخص نیست. خواهش می کنم این کار رو بکن چون برای همه ما قبول کردن همچین چیزی خیلی سخته.

  25. #63

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    دوست گرامی نیازی به این کار نیست چون بزودی این کار از طریق مطبوعات معرفی خواهد شد. به شما حق میدهم چون باورکردنش سخته من هم اوایل نامید شده بودم ولی در طی 12سال تلاش بدست آمده است .در ضمن بار اولی که این کار انجام شد سرعت خیلی پایین بود مثلا 20کیلوبایت در یک دقیقه فشرده می کرد. ولی با ترکیب با الگوریتم های موجود سرعت به این اندازه رسیده است الان اگر بتونم سرعت را 5مگابایت در دقیقه برسانم دیگر کار تمامه که شبانه روز دارم رویش کار میکنم اگر موفق بشوم انشاالله نسخه نرم افزاری را حتما به بازار عرضه می کنم . فعلا با این سرعت در کارهای انتقال و سخت افزار بیشتر کارائی دارد. بلاخره جوینده یابند است. نکته قابل توجه در مورد دوست عزیز mehdi_ft بگم ا گر سرعت انتقال داد ها اینقدر زیاد شده چرا شرکتهای همراه اول و ایرانسل با ارسال پیامک تصویری مشکل دارند و این سرویس در سیستم شان کمرنگ می باشد . ویا چرا مودم ها و کارت شبکه از قوانین فشرده سازی برای انتقال داده ها بهره میبرند. شما می توانید از الگوریتم فشرده سازی در همه زمینه ها استفاده کنی. آیا فشرده کردن یک تصویر مهم در داخل چند عدد که بتونی روی کاغذ یاداشت کرده سپس هر موقع خواستی بازیابی کنی هر چند زمان زیادی صرف بشه به امنیت آن نمی ارزه.. و غیره
    آخرین ویرایش به وسیله mebd12 : دوشنبه 15 فروردین 1390 در 16:01 عصر

  26. #64
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    شما تکنولوژی رو به صورت جهانی مد نظر بگیر سرعت انتقال داده خیلی بیش از این حرفهاست (داخل ایرن به چیزهای دیگه هم بستگی مثلا (اصلا تو ایران خیلی دوست ندارند سرعت بالا بره)) بعد هم نسب سرعت انتقال به فشرده سازی مطرح است مثلا اگه در هر ثانیه شما یک کیلو بایت بتونی ارسال کنی باید زمان فشرده سازی کمتر از این مقدار باشه وگرنه در این زمینه ارزش استفاده نداره.(البته تا روش شما روشن نشه هیچ نظری نمی شه داد) البته روش شما مطمئنن کاربردهای زیادی خواهد داشت.

    من یک سوال در مورد روشتون داشتم می خواستم ببینم درست می گم یا نه (البته انتظار ندارم توضیح واضحی بدید)

    1. من فکر می کنم روش شما به این صورت که با یک روش فشرده سازی شروع می کنید(ممکن در مراحل بعدی روش رو تغییر بدید شاید) در مرحله بعد با توجه به خواص روش فشرده شده در جهت استفاده مجدد از روش مکان بیت ها در موقعیت دیگری نگاشت می کنید تا این کار باعث بشه دوباره قابل فشردن باشه و اینکار را تا رسیدن به هدف ادامه می دید.

    ممنون می شم اگه توضیح بدید.

  27. #65

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    بله تقریبا به همین صورت هست که می گوید جا گزاری بیتها خیلی مهم هستند در هر مرحله احتمال افزایش بیتها هم وجود دارد که من خود این کار را میکنم تا در مرحله بعد هدف من کم کردن حداقل یک بیت صورت گیرد. البته به همین راحتی که میگو ید نیست یافتن بیتهای جادوئی که در هر مرحله باید پیدا کنی خیلی مهم هست که این طبق تجربه بدست اومده من فکر کنم بشود راههای زیادی پیدا کرد که سرعت بالا بره درواقع همین هم هست چون 6ماه پیش با الان که مقایسه میکنم حدود بیست برابر سرعت را افزایش دادم البته اگر با اسمبلی یا سی الگوریتم را پیاده کنم باز سرعت افزایش پیدا میکنه چون من با vb تست برنامه را نوشتم.ّیک راه دیگر هم وجود دارد که کل فایل را با روشهای موجود فشرده کرد سپس این الگوریتم را روی فایل فشرده پیاده کنم. که این کار را فعلا انجام ندادم چون در مورد فایل های تصویری چون از قبل فشرده هستند با پسوندهای خاص کارائی ندارد. چند نکته برای من قابل درک نیست اگر کسی میدونه جواب بده نرم افزار winrar در ظرف چند ثانیه دهها مگابایت را فشرده میکنه ولی نرم افزار kGB چند دقیقه طول میکشه در حالی که نسبت فشرده سازی هر دو آنچنان تفاوت نمیکنه . نکته دیگر اینه که من امتحان کردم خواندن کاراکتر به کاراکتر یک فایل
    و نوشتن در فایل دیگر بدون هیچ واسطه ای که 6مگابایت با vb حدود یک دقیقه طول کشید. اینجا چگونه winrar با استفاده از الگوریتم فشرده سازی 50مگابایت در دقیقه فشرده مییکند آیا با زبانی خاصی نوشته شده یا خیر؟
    آخرین ویرایش به وسیله mebd12 : دوشنبه 15 فروردین 1390 در 18:12 عصر

  28. #66
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    من روی روش شما تو این چند روز یک بررسی کردم (البته با توجه به حرفهای شما در مورد روشتون)
    شما می گید که هر فایلی را شما می توانید به 10 بایت یا بیشتر (منظور یک تعداد ثابت بایت یا بیت) تبدیل کنه این روش امکان نداره به دلیل زیر:

    * وقتی ما یک تعداد ثابت بیت داشته باشیم یعنی یک تعداد حالت ثابت داریم (2 به توان تعداد ثابت بیت) که اگر فرض کنیم هر حالت شما یک نوع فایل را نشان می ده پس:
    یعنی ما به تعداد 2 به توان تعداد ثابت بیت می توانیم انواع فایل رو فشرده کنیم که مطمئنن این روش نمی تونه یک روش همه شمول باشه.

    به نظر من حالا شما پس چیکار کردید دو حالت داره:
    1.شما فشرده سازی را درست انجام نداید
    در این حالت در حین فشرده سازی یکسری بیت ها رو گم کردید (مثلا به خاطر پیاده سازی بد که بعدا فکر کردید واقعا داره فشرده می کنه)
    این روش منجر به تولید دو حالت می شه:
    A منجر شده شما یک روش درهم سازی HASH جدید ایجاد کنید.
    B منجر شده یک روش فشرده سازی پیدا کنید که یکسری داده ها را از دست می ده مثل روش فشرده سازی تصاویر.
    2.شما فشرده سازی را درست انجام دادید.
    در این حالت شما می توانید یکسری فایلها را فشرده کنید نه همه ی فایلها را به دلیل *

    توصیه:
    اگر حالت دو برای شما صادق نقاط بحرانی و حالتها را بدست بیاورید تا ببینید چه نوع ساختار فایلی را می تونید فشرده کنید.
    اگر حالت B برای شما صادق سعی کنید میزان تلفات و نحوه ی آن را کنترل کنید.

    موفق باشید.

  29. #67

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    با تشکر دوست عزیز این روش روی همه فایلها کارایی دارد لزومی ندارد که حتما فایل باشد شما فشرده کنی شما میتوانید یک رشته بیت را هم فشرده کنی داخل 1تا 100 بیت در این مورد شما هرچی بگوید در سته که نمیشه . اما واقعیتش بخواهید من حدود دوازده سال روی آن کار کردم شاید باور نکنید بیش از میلیونها بار روی راه حل های مختلف کار کردم. بالاخره موفق شدم .
    البته شاید در بعضی مواقع ده ها هزار بار یک عملیات تکرار انجام شود تا یک بیت کم گردد . شما بعضی از نکاتی که گفتید درسته ببین لزومی نداره که در هر مرحله فکر کم کردن بیت باشی احتمال دار اضافه هم بشود ولی این اضافه بیتی که پیدا میکنه باید اول تشخیص بدهی بعد میگردی توی کل فایل دنبال بیتی ها یا بایتها یی که که یا این مرحله یا در چند مرحله دیگر به مقصود کم کردن یک بیت برسی با احتساب مکانهای جابه جایی ولی پیدا کردن آن نیاز به یک فرمول خاصی دارد که در واقع این فرمول باعث پیدا کردن بیتها یا بایتها یا رشته های جادوئی می شود. این مختصر راهنمایی بود که شما باور کنید که چنین راه حل هایی بوجود امده است. و به من حق بدهید که نمی تونم کل مطلب را بازگو کنم . در ضمن یک سئوال داشتم راه حلی هستش که سرعت خواندن ونوشتن فایل را افزایش بدهیم و با چه زبانی نوشته بشه بهتره. من این نرم افزار winrar را نگاه میکنم اشکم در میاد. اصلا هیچ برنامه فشرده سازی موجود در بازار چنین سرعتی نداره در ضمن اصلا ربطی به الگوریتم فشرده سازی اون نداره نمی دونم . چون از الگوریتم های LZ استفاده میکنه. من هم عین اون الگوریتمها برنامه نوشتم ولی سرعت دهها برابر کمتر هست.

  30. #68
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام
    دوست عزیز ببین روش شما مطمئنن باعث روی هم افتادگی خواهد شد منظورم چیه یک مثال می زنم

    فرض کن من روشی ابداع کردم که هر فایلی را به صورت روبرو فشرده (دوبیت: اندازه فایل)

    حالا با این برنامه می خوام پنج تا فایل 1000 بایتی رو فشرده کنم:

    فایل یک را با نام x فشرده کردم خروجی فشرده شده مثلا می شه 1000:00
    فایل دو را با نام z فشرده کردم خروجی فشرده شده مثلا می شه 1000:01
    فایل سه را با نام y فشرده کردم خروجی فشرده شده مثلا می شه 1000:10
    فایل چهار را با نام w فشرده کردم خروجی فشرده شده مثلا می شه 1000:11

    حالا می شه به من بگی بعد از فشرده سازی فایل پنجم کد فشرده آن چی مشه مطمئنن یک از چهار حالت بالا پیش می آید یعنی همان روی هم افتادگی (وقتی دو فایل به یک صورت فشرده بشه شما چه جوری می خواهید با باز کردن آن دو فایل بدست بیاورید) (این یک تابع درجه یک می باشد)

    حالا شما چرا با این مشکل بر نخوردی به خاطر اینکه شما آن را در 10 بایت ذخیره می کنی که این یعنی 2 به توان 80 حالت (اگه روش درست باشه) شما با توجه به تعداد محدود تست به مشکل روی هم افتادگی بر نخوردی (چون تنوع حالات زیاد است) (ببین این اصله مثل جمع دو با دو که می شه چهار)

    در صورتی که برنامه تو بر روی فایلهای محدودی هم جواب بده بازم روش ارزشمندی خواهد بود

    در مورد سوال شما من نمی دونم روش خواندن و نوشتن شما در فایل به چه صورت اگه توضیح بدید شاید بتونم کمکتون کنم.
    در ابتدا چیزی که به نظرم می رسه اینکه کل فایل را یک جا در یک بافر بخوانید (نه کارکتر به کارکتر یا بایت به بایت یا هر ساختار دیگری) سپس بافر را فشرده کنید و در نهایت دوباره به طور یکجا بنویسید

    موفق باشید

  31. #69

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    دوست گرامی متشکرم سئوالی داشتم مثل اینکه اطلاعات شما خیلی زیاده آیا میشه یک الگوریتم را بصورت یک اختراع بین المللی ثبت کرد یا اینکه باید حتما نرم افزار باشه. در ضمن حدس شما درسته اگر کمتر بکنم به مشکل بر میخورم تازه من اگر در حالتی به مشکل بر خوردم حالته های اماده ای دارم که به آن نسبت میدهم و اونو یاداشت میکنم. ناگفته نماند اون فرمولی که این کار را میکند خیلی مهمه که در واقع یک عملیات ریاضی همراه با قوانین احتمالات هستش که میتونی نقطه جای گزاری بیتها را پیدا کنی. در ضمن سرعت هم حتما قابل افزایش خواهد بود چون در نوشتن برنامه بهینه سازی نکردم فقط الگوریتم را تست کردم. احتمال میدم که اگر همه اینها را در برنامه نویسی رعایت کنم احتمال افزایش سرعت در کامپیوترهای سرعت متوسط الان حدود 2مگا بایت در دقیقه برسد. ناگفته نماند که چند شرکت خارجی هم پیشنهاد اتی دادند. با چند شرکت داخلی ارتباط برقرار کردم متاسفانه هیچ جوابی به من ندادند. چون در کارهای سخت افزاری ابزار خوبی برای استفاده می باشد.
    آخرین ویرایش به وسیله mebd12 : پنج شنبه 18 فروردین 1390 در 19:38 عصر

  32. #70
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    در مورد جواب شرکت های خارجی به خاطر ابهام آمیز بودن روشتون به نظرم حق دارن چون ایده شما مبهم و به سختی قابل درک و بحث یعنی به نظرم وقتی به یک شرکت یه همچین چیزی را ارسال میکنید مثل (من می تونم همه فایلها را در یک تعداد بیت فشرده کنم) با خوندن این جمله فکر می کنند که شما از مسئله پرتید!!! با توجه به توضیحات و مواردی که قبلا گقتم
    من به شما یک روش پیشنهاد می کنم که باعث می شه شرکت های مختلف نظرشون نسبت به کار شما جلب بشه

    1. یک سایت درست کنید که یک فایل را دریافت کنه و فشرده آن را تحویل بده و برعکس به صورت ONLINE (البته محدودیت اندازه برای فایل بذارید) به جای سایت هم می تونی نرم افزارتو بفرستی براشون که البته .. بعد روشتون را به صورت مقاله در بیارید البته لازم نیست روش رو توضیح بدید ولی مثلا بگید تو چه شرایطی کار می کنه (منظورم نقاط ضعف و قوت به طور کامل) تبلیغاتی EMAIL نفرستید چون جواب نمی گیرید همینطور توی EMAIL تون سایت را معرفی کنید تا خودشون امتحان کنند.

    2. برای ثبت مقاله در یک ژورنال معتبر شما می تونید اقدام بکنید روش به نام شما ثبت می شه و ممکن برای فروش نتونید کاری کنید (من زیاد از قانون های کپی رایت اطلاعی ندارم شایدم بشه) چون روش رو همه می فهمند.

    بازم می گم سعی کنید توی نامه به شرکت های معتبر علمی صحبت کنید نه تبلیغاتی

    یک مورد دیگه نمی خواد برای شرکت ها هدف تعیین کنید خودشون می دونند که باید چی کار کنند.

    بازم اگه راهنمایی خواستید در خدمتون هستم

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi_FT : جمعه 19 فروردین 1390 در 01:04 صبح

  33. #71
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    در صورت درست بودن روش به نظرم موارد گفته شده در پست قبلی را انجام بده و دیگه نمی خواد بچسبی به کم کردن زمان چون اگر یک شرکت از کار تو حمایت کنه تا آخر عمر وقت داری برای اینکار:)
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi_FT : جمعه 19 فروردین 1390 در 00:04 صبح

  34. #72
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    راستی یک چیزی بگم برای تست برنامه به نظرم لازم شاید انجام نداده باشی چند تا فایل با سایزهای مختلف و فرمت مختلف انتخاب کن سپس فشرده کن و از حالت فشرده خارج بعدش فایل بدست آمده را بیت به بیت با فایل اصلی چکش کن که مطمئن بشی هیچ بیتی از دست نمی ره.
    من بودم فایلها در سایز کیلو و مگا در اندازه های عددی مختلف مثلا یک سایز با اندازه زوج یا فرد یا اول انتخاب می کردم همچین انواع مثل JPG یا فایل RAR یا فایل RAR که دوباره RAR شده باشه، TXT، DOC و ...
    البته شایدم اینکار رو کرده باشی و من توصیه بیجا کرده باشم.

  35. #73

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    اره دوست عزیز این کار را کردم و در همه حال تست درست بوده است. اتفاقا اینو شب و روز انجام میدم چون وقتی نتیجه را میبینم گریه ام می گیره چون تا دوازده سال به در بسته خورده بودم ولی یک چیزهایی اتفاق می افتاد گول زننده ولی باعث می شد این زمان را احساس نکنم و مایوس نشوم. خداراشکر به این موفقیت دست یافتم. واقعا در این جهان هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. از راهنمایی های شما متشکرم.
    آخرین ویرایش به وسیله mebd12 : جمعه 19 فروردین 1390 در 10:42 صبح

  36. #74

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    در ضمن دوست عزیز نکته ای که گفته بودید که بصورت اونلاین کار فشرده سازی را انجام بدهم ایده ای خیلی خوبی هستش بدونه اینکه برنامه را طرف مقابل کپی رایت کنه تازه می شود فروش نرم افزار را بصورت اونلاین را عملی کرد.
    تازه اگر سرعت هم بالا بره میشه یک چیزی شبیه به فیس بوک بوجود آورد.
    آخرین ویرایش به وسیله mebd12 : جمعه 19 فروردین 1390 در 10:54 صبح

  37. #75
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    برای بالا بردن سرعت نیازی به بافر کردن یه تعداد بایت نیست. شما همون بایت به بایت هم بخونی کافی هست
    در ضمن برای بالا بردن سرعت حتما از زبان برنامه نویسی C++‎/C استفاده کن.

  38. #76
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    سلام
    1. بایت به بایت خواندن مطمئنن کندتر خواهد کرد (مگه اینکه دوستمون از بایت به بایت خواندن منظور دیگه ای دارند)

    مثال در C#‎ برای خواندن یک فایل 5MB

    روش یک خواندن بایت به بایت (20 ثانیه زمان) البته با توجه به کامپیوتر شخصی خودم

                long T1 = DateTime.Now.Ticks;
    System.IO.FileStream F = new System.IO.FileStream(@"1.pdf", System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read, System.IO.FileShare.Read);
    byte[] stream = new byte[F.Length];
    int count=0;
    while (count<F.Length)
    {
    stream[count] = (byte)F.ReadByte();
    count++;
    }
    long T2 = DateTime.Now.Ticks;
    MessageBox.Show((T2 - T1).ToString());


    روش دوم خواندن یکجا و بافر کردن زمان (کمتر از یک ثانیه)
                long T1 = DateTime.Now.Ticks;
    System.IO.FileStream F = new System.IO.FileStream(@"1.pdf", System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read, System.IO.FileShare.Read);
    byte[] stream = new byte[F.Length];
    F.Read(stream,0,Convert.ToInt32(F.Length));
    long T2 = DateTime.Now.Ticks;
    MessageBox.Show((T2 - T1).ToString());


    مورد دوم اینکه زبان هیچ تاثیری در سرعت خواندن اطلاعات نداره (اصلا چه ربطی به زبان داره) کامپایلر یک زبان می تونه تاثیر گذار باشه که برای بهبود کار باید قسمت های اصلی را با Assembly نوشت.

    نکته مهم هر چقدر می خوای سرعت بالاتر بره واسطه ها(منظور همان کتابخانه) را کمتر کن.
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi_FT : شنبه 20 فروردین 1390 در 15:50 عصر

  39. #77
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_FT مشاهده تاپیک
    سلام
    1. بایت به بایت خواندن مطمئنن کندتر خواهد کرد (مگه اینکه دوستمون از بایت به بایت خواندن منظور دیگه ای دارند)

    مثال در C#‎ برای خواندن یک فایل 5MB

    روش یک خواندن بایت به بایت (20 ثانیه زمان) البته با توجه به کامپیوتر شخصی خودم

                long T1 = DateTime.Now.Ticks;
    System.IO.FileStream F = new System.IO.FileStream(@"1.pdf", System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read, System.IO.FileShare.Read);
    byte[] stream = new byte[F.Length];
    int count=0;
    while (count<F.Length)
    {
    stream[count] = (byte)F.ReadByte();
    count++;
    }
    long T2 = DateTime.Now.Ticks;
    MessageBox.Show((T2 - T1).ToString());


    روش دوم خواندن یکجا و بافر کردن زمان (کمتر از یک ثانیه)
                long T1 = DateTime.Now.Ticks;
    System.IO.FileStream F = new System.IO.FileStream(@"1.pdf", System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read, System.IO.FileShare.Read);
    byte[] stream = new byte[F.Length];
    F.Read(stream,0,Convert.ToInt32(F.Length));
    long T2 = DateTime.Now.Ticks;
    MessageBox.Show((T2 - T1).ToString());


    مورد دوم اینکه زبان هیچ تاثیری در سرعت خواندن اطلاعات نداره (اصلا چه ربطی به زبان داره) کامپایلر یک زبان می تونه تاثیر گذار باشه که برای بهبود کار باید قسمت های اصلی را با Assembly نوشت.

    نکته مهم هر چقدر می خوای سرعت بالاتر بره واسطه ها(منظور همان کتابخانه) را کمتر کن.
    اصولا خود سیستم عامل فایل ها رو دسته ای می خونه . بع عبارت دیگه هارد دیسک یک بایت رو نمی خونه دسته ای از بایت که کلاستر نام داره را می خونه . برای همین تاثیر چشمگیری روی سرعت نمی زاره
    مثال شما توی C#‎ مثال خوبی نیست چون کد شما توی IL اجرا می شه. در ضمن این که گفتم باید با C بنویسی دلیلش اینه که کد باینری تولید شده توسط کامپایلر فقط اگر Native باشه بیشترین سرعت را داره

    برای اثبات حرفم به لینک زیر یه نگاه بندازید
    در ضمن وقتی از چیزی مطمئن نیستید اینقدر با اطمینان ازش حرف نزنید :
    http://shootout.alioth.debian.org/u32/benchmark.php?test=all〈=all

  40. #78
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    اصولا خود سیستم عامل فایل ها رو دسته ای می خونه . بع عبارت دیگه هارد دیسک یک بایت رو نمی خونه دسته ای از بایت که کلاستر نام داره را می خونه . برای همین تاثیر چشمگیری روی سرعت نمی زاره
    اینکه کاملا مشخصه که سیستم عامل کلاستری می خونه اما موقع برنامه نویسی اگه یک بایت هم بخونی مجبوره یک کلاستر رو بخونه در نتیجه خواندن بایت به بایت باعث می شه به ازای هر بایت یک کلاستر بخونه که در نتیجه زمان بیشتری می بره.

    مثال شما توی C#‎ مثال خوبی نیست چون کد شما توی IL اجرا می شه.
    مقایسه من در دو روش داره از IL استفاده می کنه پس هیچ ربطی به IL نخواهد داشت.(بستر مقایسه یکسان)

    در ضمن این که گفتم باید با C بنویسی دلیلش اینه که کد باینری تولید شده توسط کامپایلر فقط اگر Native باشه بیشترین سرعت را داره
    مطمئنن حرف شما درسته. البته من منظورم نوع کامپایلر مثلا استفاده از کامپایلر intel به جای کامپایلر microsoft

    موفق باشید.

  41. #79
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    92

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    برای اثبات حرفم به لینک زیر یه نگاه بندازید
    در ضمن وقتی از چیزی مطمئن نیستید اینقدر با اطمینان ازش حرف نزنید
    من نمی دونم شما چجوری احساس کردی من تو کارم مطمئن نیستم(فکر کنم از بچه های روانشناسی هستی :)) چارت شما صحیح بودن حرفهای من را نشان می ده نه شما
    شما گفتید از C یا C++‎ استفاده کن من گفتم از کامپایلر بهینه تر استفاده کنید.
    توی همون سایتی که خودت معرفی کردی دقت کن با انتخاب هر کدام از بنچ مارکها یک کامپایلر زبان می تونه قویتر باشه و نحوه پیادسازی یک کامپایلر و هدف آن در جهت زبان مشخص کننده قدرت آن خواهد بود.
    سایت معرفی شده توسط شما در اصل خیلی هم مقایسه ی کاملی نکرده چون زبان C یا زبانهای دیگه چنیدین کمپایلر دارن که در لیستش نیست.
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi_FT : شنبه 20 فروردین 1390 در 21:14 عصر

  42. #80
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168

    نقل قول: الگوریتم فشرده سازی

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_FT مشاهده تاپیک
    اینکه کاملا مشخصه که سیستم عامل کلاستری می خونه اما موقع برنامه نویسی اگه یک بایت هم بخونی مجبوره یک کلاستر رو بخونه در نتیجه خواندن بایت به بایت باعث می شه به ازای هر بایت یک کلاستر بخونه که در نتیجه زمان بیشتری می بره.
    بهتره بدونی که سیستم عامل و حتی خود هارد دیسک اطلاعات خوانده شده از هارد دیسک را بافر می کنن ! پس حرف شما صحت نداره. بهتره بری کتاب سیستم عامل را یه نگاه بندازی تا متوجه بشی


    مقایسه من در دو روش داره از IL استفاده می کنه پس هیچ ربطی به IL نخواهد داشت.(بستر مقایسه یکسان)
    درسته که بستر مقایسه IL هست. اما شما با استفاده از IL اون بحث بافرینگ که مطرح کردم را تحت شعاع قرار دادید. چون زمان اجرای کد شما توی IL آنقدر توی LOOP زیاد می شه باعث می شه زمان خواندن اطلاعات از بافر به چشم نیاد. در اون حالتی که کد شما سریعتر اجرا می شه بخاطر کمتر بودن کد اجرایی در IL هست

    مطمئنن حرف شما درسته. البته من منظورم نوع کامپایلر مثلا استفاده از کامپایلر intel به جای کامپایلر microsoft
    این حرف شماست :
    زبان هیچ تاثیری در سرعت خواندن اطلاعات نداره (اصلا چه ربطی به زبان داره)
    جهت اطلاع شما باید بگم هم به زبان ربط داره هم به کامپایلر

    باید قسمت های اصلی را با Assembly نوشت.
    این حرف شما هم حرف من را تایید می کنه که گفتم با C++‎ بنویسید ! چون فقط توی C++‎ می شه وسط کد Assembly نوشت !
    بهتره بدونی که تمام بازی های تجاری توپ با C++‎ نوشته می شن چون سرعت بالایی داره. پس به زبان هم ربط داره !!

    شما گفتید از C یا C++‎ استفاده کن من گفتم از کامپایلر بهینه تر استفاده کنید.
    ایشون کدش را با VB6 نوشته می شه بگی با کدوم کامپایلری می شه سرعتش را افزایش داد تا به C++‎ برسه ! پس بازم به زبان ربط داره !!

    فکر کنم از بچه های روانشناسی هستی
    من از بچه های با تجربه 11 ساله در برنامه نویسی هستم اما فکر کنم شما نه !


    چارت شما صحیح بودن حرفهای من را نشان می ده نه شما
    با توجه به گفته های بالا اتفاقا برعکس !

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •